Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Alcatel POP 4-serie vanaf juni verkrijgbaar

door Anniek Kruijer Leestijd: 2 minuten

Tijdens het Mobile World Congress in februari onthulde Alcatel zijn nieuwe POP 4-serie. De volledige lijn zal vanaf juni verkrijgbaar zijn. De verkoopadviesprijs van de toestellen varieert van 130 tot 200 euro.

De lijn bestaat uit de Alcatel POP 4, POP 4S en de POP 4+. De POP 4 is het instapmodel van de serie, de POP 4S de meest uitgebreide variant van de drie. Alle toestellen zijn geschikt voor 4G en draaien op de meest recente versie van het Android besturingssysteem.

Alcatel Pop 4 serieNachtelijke kiekjes en selfies

De POP 4 en POP 4+ beschikken over een 8-megapixelcamera aan de achterkant en een 5-megapixelcamera aan de voorkant, inclusief ultrasnelle focus. Door de combinatie van de grote sensor maak je scherpe, heldere foto’s. Bovendien zorgt een tweekleurige flitser voor de juiste kleuropbouw en maak je in het donker nog betere foto’s en selfies. De POP 4S beschikt over een 13-megapixelcamera aan de achterzijde en is voorzien van ultra-fast focus en dual-led verlichting.

Krachtige batterij en snel opladen

Het instapmodel, de POP 4, beschikt over een 5 inch beeldscherm met een resolutie van 720P HD. De smartphone heeft een krachtige batterij van 2500 mAh en een functie voor snel opladen. De POP 4+ en 4S hebben een beeldscherm van 5,5 inch. Het grote verschil tussen de 4+ en de 4S betreft echter de resolutie. De POP 4+ moet het doen met 720p HD resolutie, de Alcatel POP 4S beschikt over een Full HD resolutie.

Adviesprijs

De POP 4S krijgt een adviesprijs van 199,99 euro, de POP 4+ verschijnt voor 149,99 euro en de POP 4 voor een budgetprijs van 129,99 euro. De POP 4 en POP 4+ verschijnen in de kleuren metaalzilver en zwart. De POP 4S in metaalgoud en donkergrijs. Alcatel onthulde op de MWC ook de IDOL-serie, die deze zomer verschijnt. 

Geactualiseerd: vrijdag 22 april 2016

Anniek Kruijer
Anniek Kruijer Content marketeer

Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie