Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Alcatel IDOL 4-serie verkrijgbaar in Nederland

Leestijd: 2 minuten

IDOL4S_VR.jpgDe Alcatel IDOL 4-serie is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. Eerder schreven wij over de onthulling van de serie. De smartphones worden geleverd met een virtual reality-bril en extra functies. Wat kun je ermee en wat kosten ze?

De IDOL 4-serie bestaat uit het instapmodel de IDOL 4. Daarna komt de IDOL 4 Plus. Het meest uitgebreide model is de IDOL 4S.

Virtual reality

De IDOL 4-serie wordt geleverd met een virtual reality bril. Je hoeft hiervoor alleen je smartphone in de VR-bril te plaatsen. De VR-beleving start dan direct. Je kunt ook 360 graden rondkijken. Met knoppen aan de buitenkant van de bril navigeer je door de content.

Boom Key

IDOL4_BOOMKEY.jpg

De Boom Key knop zorgt voor snelkoppelingen naar handige opties. Je hoeft niet eerst je smartphone te ontgrendelen. Vanuit stand-by kun je bijvoorbeeld de camera opstarten of het volume van de muziek aanpassen.  

Nog meer mogelijkheden

Met de IDOL 4 kunnen bewegende fotoanimaties worden gemaakt. Verder beschikken de voor- en achter camera over een flits. Dit is handig voor selfies en andere foto’s. Ook zitten er aan de voor- en achterkant speakers. Met het 2K amoled-scherm is het scherm van de IDOL 4-serie is goed leesbaar in helder zonlicht. 

Prijzen

De IDOL 4 koop je los vanaf 258 euro. De IDOL 4 Plus wordt los verkocht vanaf 298 euro en de IDOL 4S is los te koop vanaf 400 euro. Ook is het toestel met verschillende abonnementen beschikbaar.

Geactualiseerd: donderdag 18 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie