Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Alcatel breidt One Touch POP-serie uit

door Jeanet Woldring

Alcatel heeft de One Touch POP-serie uitgebreid met een vier nieuwe telefoons. Deze gloednieuwe Android-telefoons met een 'jeugdige, speelse uitstraling' werken alle vier op Android 4.2. en zijn te zien op de IFA beurs in Berlijn.

De POP-serie biedt veel opties wat betreft schermgrootte, kleuren, accessoires en hardwarespecificaties. Wanneer de toestellen in Nederland geïntroduceerd worden, is nog niet bekend. Hieronder de beschrijving zoals deze door Alcatel is aangeleverd via haar persbericht.

ALCATEL ONE TOUCH POP C1
De POP C1 past in ieders broekzak en biedt een compact 3,5” HVGA-scherm. De dual-core 1-GHz processor garandeert snel surfen op het internet en soepele navigatie. Door het gemakkelijk te bedienen user interface en voorgeïnstalleerde apps kunnen de gebruikers direct aan de slag.

ALCATEL ONE TOUCH POP C3
De POP C3 biedt een kwalitatief hoogwaardig 4” WVGA-scherm, een prachtig design met afgeronde hoeken en een 3,2-megapixelcamera. De dual-core 1,3-GHz processor maakt een snellere en soepelere gebruikerservaring mogelijk, evenals uitstekende gameprestaties én de mogelijkheid te multitasken. Gebruikers kunnen bovendien hun telefoon verder ‘aankleden’ met een kleurrijke, beschermende cover.

ALCATEL ONE TOUCH POP C5
De POP C5 komt met een groot 4,5” scherm en past nog steeds in de palm van uw hand. De dual-core 1,3-GHz processor geeft gebruikers de mogelijkheid om films te kijken, te gamen en te surfen op het internet, waarnaar ze ook op zoek zijn. Met de 5-megapixelcamera kunnen panoramafoto’s gemaakt worden. Gebruikers kunnen daarnaast videochatten met vrienden dankzij de camera aan de voorzijde.

ALCATEL ONE TOUCH POP C7
Met het 5” grote scherm en een quad-core 1,3-GHz processor is de POP C7 een zeer aantrekkelijke phablet. Je vindt alle apps in een oogopslag en in het totale gebruik van je device ondervind je de vele voordelen van het grote en overzichtelijke beeldscherm. De POP C7 heeft een 5- megapixelcamera die kwalitatief hoogwaardige foto’s maakt.

Gepubliceerd: vrijdag 6 september 2013
Geactualiseerd: vrijdag 12 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie