Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Alcatel breidt collectie mobieltjes uit

Leestijd: 2 minuten

Alcatel breidt haar collectie mobieltjes uit met met meer dan 20 nieuwe modellen. Kortgeleden  introduceerde de Chinese electronicagigant TCL  de One Touch C550 onder haar Alcatel merknaam en deze week komt de E100 op de markt. 

TCL is één van de marktleiders in China die in de mobiele sector samenwerkt met Alcatel. Dit voorjaar presenteerden zij tijdens het "3GSM" congres in Barcelona  vijf lijnen met nieuwe mobiele toestellen. Deze omvatten naar eigen zeggen de dynamiek van diverse persoonlijkheden: Zen (puur & vlot), Black (elegantie & eenvoud), Fashion (glamour & trendy), Urban Stijl (sport-chic & glad) en Liquid (vloeiend & minimalistisch). Binnen elke lijn zijn drie segmenten te vinden, van  instapmodel (E-serie) tot de meest uitgebreide modellen (S-serie). Het middensegment is te vinden onder de C-serie.

De nieuwe Alcatel One Touch (OT)-C550 is één van de instapmodellen die valt   binnen de zogenoemde Zen-lijn. Deze modellen zijn simpel in gebruik en ze moeten gebruikers aanspreken die een leven leiden volgens het principe “less is more”. De C550 is uitgerust met functies als een VGA camera en een 65.536 kleuren CSTN scherm. Het toestel met eenvoudige bedieningstoetsen en een robuuste cover is verkrijgbaar met Hi PrePay van KPN en wordt exclusief geleverd met Hi VIP Clubbing pas waarmee een vriend of vriendin gratis toegang heeft tot Dance Clubs in Nederland, België, Luxemburg, Groot-Brittanië en Ibiza.

Het andere nieuwe model,  de E100 is eveneens beschikbaar in combinatie met Hi PrePay van KPN voor een prijs van vijftig euro. Het is een instapmodel uit het zogenoemde "Black" assortiment, naar eigen zeggen een uiterst functionele, mobiele telefoon voor de praktische gebruiker met een behoudend budget.

Zie de TOESTELWIJZER voor meer informatie over de nieuwe Alcatel e.a. toestellen

Geactualiseerd: woensdag 3 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie