Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Al 110.000 klanten met Tele2 Unlimited abonnement

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

tele2.gifTele2 heeft het aantal abonnees met een onbeperkt abonnement zien groeien naar 110.000 klanten. Bijna 10 procent van alle mobiele klanten maakt gebruik van het Unlimited abonnement, dat in mei werd geïntroduceerd in navolging van T-Mobile.

Tele2 Unlimited voor 25 euro

tele2-unlimited.jpgTele2 introduceerde op 17 mei een Unlimited abonnement voor 25 euro per maand. Per dag mag je 5 GB verbruiken, waarna er aangevuld moet worden met een sms'je. Dit kost echter geen extra geld. Dankzij de nieuwe roamingregels kunnen klanten met dit abonnement ook in de hele EU onbeperkt bellen en sms'en. Mobiel internet is binnen de EU echter gelimiteerd tot 6 GB per maand.

Bestaande en nieuwe klanten

De provider kreeg er in anderhalve maand tijd ruim 40.000 klanten met een onbeperkt abonnement bij. Dat heeft de provider aan Telecompaper laten weten. Eind juni stond de teller op 69.000 klanten. Alle klanten die voor de introductie van het Unlimited abonnement al het 24 GB abonnement afnamen, zijn door Tele2 automatisch overgezet naar het Unlimited abonnement. Daarmee waren zij 10 euro per maand goedkoper uit. 

Ook onbeperkt bij T-Mobile, Youfone en Robin Mobile

T-Mobile kwam in januari met Unlimited voor een prijs van 35 euro per maand. In mei meldde T-Mobile dat het in het eerste kwartaal 100.000 Unlimited abonnees had. Naast deze providers met eigen netwerk bieden ook Youfone en Robin Mobile onbeperkt internet, zij het met een fair use policy. Deze zogenoemde MVNO's maken gebruik van het netwerk van KPN.

Geactualiseerd: dinsdag 23 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.