Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Addertjes bij mobiel internet

door Jeanet Woldring

Dataverbruik mobiel internet
Tot dusver hanteren de meeste providers een Fair Use Policy voor  internet op de mobiele telefoon. Sinds 6 september 2010 is Vodafone als eerste overgestapt op databundels om gebruikers meer transparantie te bieden. Ook KPN wil hiertoe overgaan, terwijl T-Mobile naar eigen zeggen blijft vasthouden aan onbeperkt internet. Of het inderdaad transparanter wordt, is de vraag. Immers, ook hier komt  het 'buitenbundeladdertje' weer om de hoek kijken! Hoe weet je dat je bijna door je databundel heen bent? Wat is voordeliger: een buitenbundeltarief betalen of het afkopen, zoals Vodafone nu aanbiedt met Internet Extra.

Houdbaarheid databundel
Net als bij de bel- en sms-bundels krijgen we nu ook te maken met de houdbaarheid van databundels. Weten de meesten al niet hoe lang hun beltegoed geldig is en wanneer ze buiten de bundel bellen, met dataverbruik zal dit nog veel meer het geval zijn. Gelukkig stuurt Vodafone een sms'je wanneer uw databundel voor circa 90% verbruikt is! In tegenstelling tot de belbundel is de databundel van Vodafone's Bel+Sms+Web abonnementen maar 1 maand geldig. Twee verschillende houdbaarheidsdata binnen 1 abonnement. Houd dat maar es uit elkaar als klant...
Gepubliceerd: maandag 13 september 2010

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie