Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

ACM: mobiele abonnementen lastig te vergelijken

door Els Werkman Leestijd: 2 minuten

Het is nog steeds moeilijk om mobiele abonnementen met elkaar te vergelijken op websites van telecomaanbieders. Dat meldt de Autoriteit Consument & Markt (ACM). De toezichthouder roept telecomaanbieders op om de informatie beter vergelijkbaar te maken voor consumenten. Gelukkig kun je makkelijk en onafhankelijk abonnementen vergelijken op Bellen.com, al meer dan 20 jaar.

Logo ACMOnderzoek telecommarkt

De ACM laat jaarlijks onderzoeken hoe consumenten zich gedragen op de telecommarkt. Belangrijke conclusie voor dit jaar? Het is voor consumenten nog steeds lastig om informatie over mobiele abonnementen van verschillende aanbieders te vergelijken. Niet alle providers vermelden de gewenste informatie op een eenvoudige en duidelijke manier. De toezichthouder roept telecomaanbieders op hier wat aan te doen. Gelukkig kun je op Bellen.com al meer dan twintig jaar mobiele abonnementen van alle providers met elkaar vergelijken. Wij halen alle addertjes onder het gras vandaan, vinden haken en ogen en ruimen ze op. 

Bellen.com: onafhankelijke vergelijker

vergelijk-sim-only.PNGHet team achter Bellen.com is altijd actief op zoek naar onduidelijkheden. En verwerkt ze in de vergelijkingen. Zodat jij dat niet zelf hoeft te doen. Alle manco’s op de websites van de telecompartijen hebben wij (uiteraard) duidelijk verwerkt in onze vergelijking. Denk dan aan zaken als inzicht bieden in het eigen verbruik en de snelheid van het netwerk. Dat laatste tonen we per pakket. Door je gewenste bundel en minuten in te vullen in de Belwijzer, zie je welk abonnement het beste bij je past. 

Inzicht in het eigen bel- en internetverbruik is niet voor iedereen gemakkelijk. Daarom hebben wij de tool ‘Help mij schatten’. Met behulp van een aantal vragen berekenen wij exact wat je per maand nodig hebt, zodat je een 'abonnement op maat' afsluit en geen cent teveel betaalt. De prijs is nog altijd de meest genoemde reden om te kiezen voor een bepaald abonnement. En het is zonde als je voor een verkeerde databundel kiest. Als je juist meer gebruikt dan je bundel kunnen de kosten flink oplopen. Door onze tool te gebruiken, kies je de juiste bundel: niet te groot en niet te klein.

Onafhankelijk alle providers vergelijken

Bellen.com is niet verbonden aan telecompartijen. Daarom kunnen wij objectief en onafhankelijk producten en diensten vergelijken. Sterker nog, Bellen.com is de eerste en oudste nog werkende telecomvergelijker van Nederland. En altijd actueel en accuraat.

Geactualiseerd: donderdag 24 september 2020

Els Werkman
Els Werkman Sitemanager Telecom

Els is als sitemanager telecom verantwoordelijk voor alle informatie op de telecomvergelijkers. Els is telecomspecialist. Weet alles over de telecomproducten en diensten die op Bellen.com en Internetten.nl vergeleken worden. Voordat Els bij de Bencom Group in dienst kwam heeft ze van 1996 tot 2006 bij een grote mobiele provider gewerkt. En een jaar bij een kleine zakelijke telecom aanbieder. Hierdoor is Els inmiddels 25 jaar werkzaam op de telecommarkt. En kan daardoor met recht een expert genoemd worden.

Els is Wft-gediplomeerd Adviseur Zorg. Vandaar dat je haar ook op Poliswijzer tegenkomt.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie