Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Aansluitkosten KPN komen terug

door Jeanet Woldring 4 reacties

KPN gaat  weer aansluitkosten voor mobiele telefonie in rekening brengen. Dit zei Marco Visser, directeur KPN Mobile gisteren tijdens Telecom Time in Utrecht. 

De KPN topman verwacht dit binnen nu en 3 maanden te doen. Telecombedrijven moeten in deze tijden kijken naar hun verdienmodel, meent Visser. "Immers, mobiele operators laten hun prijzen jaar in jaar uit met 10 procent dalen en dat is op den duur onhoudbaar." Om die reden worden weer aansluitkosten bij de klant in rekening gebracht. Zowel T-Mobile als Vodafone konden hier geen concrete mededelingen over doen.

Mensen blijven bellen
De Nederlandse telecomsector zit ondanks de wereldwijde financiële crisis niet in het slop, was de conclusie van de drie grootste operators op het netwerkevent.  “We moeten niet angstig zijn, de meeste mensen blijven gewoon bellen. Het is belangrijk dat we blijven investeren ondanks negatieve tendensen", aldus Niek van Damme van T-Mobile.

Mobieltjes gesubsidieerd 
In tegenstelling tot landen om ons heen worden in Nederland mobiele telefoons nog altijd gesubsidieerd. "Dus consumenten merken weinig met betrekking tot mobiele telefonie”, stelde Van Damme gerust.

Zie: Belwijzer Mobiel

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (4)

Geplaatst door: josuha ()

als er nou aan zakke vuller hier in nederland is isdat kpn wel en de helpdes is niks heel slecht helemaal niks snap alleen niet dat je mense nooit hoort klage over kpn echt niet waardeloos en duur bedrijf meer ken ik er niet vanzegge aan de buitekant ziet het er leuk uit ma aan de binne mag u zelf in vullen mense

Geplaatst door: Hennie ()

Er wordt helemaal niets "aangesloten", er wordt slechts een telefoonnummer in een computer geactiveerd. Derhalve riekt het weer eens naar "legale" oplichting. Dit is niets anders dan ordinaire zakkenvullerij. Ik hoop dat de OPTA eens in actie komt.........

Geplaatst door: yiggers klant ()

Mensen die klant bij KPN kunnen veel beter overstappen naar Yiggers mobiel. Daar ben je veel goedkoper uit en daar betaal je geen aansluitkosten voor.
Yiggers maakt gebruik van het netwerk van KPN. 😉

Geplaatst door: yiggers klant ()

Mensen die klant bij KPN kunnen veel beter overstappen naar Yiggers mobiel. Daar ben je veel goedkoper uit en daar betaal je geen aansluitkosten voor.
Yiggers maakt gebruik van het netwerk van KPN.😉

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie