Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Samsung G600
Je kunt niet meer dan 3 items toevoegen aan de vergelijking
Zoek abonnement Er zijn geen abonnementen beschikbaar bij dit toestel.

Gebruikerservaringen Samsung G600

Vergelijk de prijzen en abonnementen voor de Samsung G600. Bekijk alle aanbiedingen per aanbieder, abonnement, toestelprijs en contractsduur.

Specificaties
 • Besturingssysteem
  Other
 • Schermdiagonaal
 • Intern geheugen
  55 MB
 • Werkgeheugen
  0
 • 4G
  Nee
 • Selfie camera
  Nee
 • Foto camera
  5 megapixel
 • Gesprekstijd
  4 uren
 • Standby-tijd
  300 uren
 • Introductie
  3e kwartaal 2007
Naar de vergelijker   Meer mobiele telefoons van Samsung
Plaats een ervaring
 1. Ben zeer tevreden over deze telefoon.

  Het enkele min-puntje is dat hij soms alleen vast loopt met foto`s bekijken. Het geldt alleen voor de foto`s die op de geheugenkaart staan, Herkent iemand dit??

  Maar voor de rest is het een goede telefoon, met veel functies.
 2. Laurien op 10-9-2008 om 14:08
  Ik heb de telefoon een paar weken en ben er erg blij mee. Ik vind hem ontzettend mooi. Bellen en gebeld worden gaat prima, het beeldscherm is prachtig en het geluid goed. Wel gek is dat er nauwelijks ringtones of geluiden op de telefoon zelf zitten. De schuif werkt lekker en de knopjes zijn erg mooi en duidelijk (ik ben nog niet toe aan een `touchscreen`).
  Een groot nadeel: het menu is vreselijk ingewikkeld en NIET intuitief.
  Een paar voorbeelden:
  :?Als je beltonen of afbeeldingen aan je beller wilt toevoegen, moet je hem opslaan in je telefoon. In je contactenlijst zie je hem dan dubbel. Ik vind het niet handig om al mijn contacten van mn simkaart te wissen want dat zou de oplossing zijn.
  :?Als je foto`s op het gehele scherm wilt kijken en wilt `bladeren` moet je ze eerst vanaf je geheugenkaart in `favoriete foto`s` zetten (map in de telefoon), evt. aanpassen (formaat), en dan verplaatsen naar `mijn foto`s`.
  :?Als je de telefoon als MP3 speler wilt gebruiken, moet je de bestanden downloaden op je geheugenkaart in de map `playlists`. Vervolgens moet je op je telefoon een `afspeellijst` aanmaken waar je een selectie aan nummers of `alles` toevoegt.

  En zo kan ik nog wel meer noemen, maar met bovenstaande dingen ben ik héél lang bezig geweest om uit te vinden hoe het zat! Hebben anderen dit ook?

  Maar toch fijne telefoon hoor!
 3. stefan op 4-4-2008 om 16:51
  ben erg tevreden! alleen ik kan geen word documenten openen! hoe kan dit?
 4. Super vet design, vettere en sjiekere telefoons zijn er niet.
  Verder alles prima, heel tevrede. Alleen inderdaad camera geeft door beweging voor het knippwn vaak waas. Als je niet de foto toets gebruikt maar de gewone in het midden, is hij vaak iets scherper. Voor stilstaande dingen en buitenfotos, super beeld door autofocus functie! ps. heb hem 5,5 maanden
 5. M. van der Burg op 15-1-2008 om 21:38
  Dit toestel presteert minder dan verwacht omdat 1) Koppeling naar de TV (er bestaat geen kabel voor). 2)Er vrijwel geen applicaties/games voor te krijgen zijn. 3) De camera erg traag is. 4) Er in Nederland niet snel mee geïnternet kan worden. Goede eigenschappen zijn hoge resolutie van camera/video, geluid, radio, scherm, behuizing.
 6. matthijss op 19-11-2007 om 16:06
  ik heb ook die telefoon hij is egt super chill, goede camera
 7. De camera vind ik wel goed, mooie plaatjes. De schuif werkt goed alleen hij voelt nu al los aan ik weet niet hoe lang dat nog goed gaat, het uiterlijk is ok had iets beter gemogen ik zal dan bv eerder voor een U700 gaan maar deze heeft dan weer een 5MP. Ik heb wel last van wat kraakjes. De standbytijd is redelijk iets onder de maat naar mijn gevoel maar ik heb nu wel veel gebruik gemaakt van de camer en mp3 dan gaat de accu ook wat sneller leeg. Leuke telefoon alleen geen umts wat een misser. Vorige toestel: Z500
 8. bedoel je met blond dat een domme vraag is? want domme vragen bestaan niet alleen domme antwoorden!

  en wat je verkeerd doet? tja dat ligt aan de samsung camera`s camara moet je zo stil mogelijk houden, geen bewegende beelden anders krijg je een waas!
 9. blond?
 10. Saskia op 24-9-2007 om 15:03
  Ik vind de camera dus best tegenvallen. Je hebt onwijs snel een bewogen en/of onscherpe foto.

  Heb het ook al geprobeerd door het knopje half in te drukken zodat ie scherp stelt en dan ziet het er op het scherm goed uit maar zodra ik de foto dan maak is hij weer onscherp.

  Kan iemand mij vertellen wat ik verkeerd doe

Navigatie