Stipte mobiele telefonie

Stipte
Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider Stipte aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij Stipte? Dan kan het handig zijn om aan de hand van je bel- en surfgedrag te kijken welk Stipte-pakket voor jou het meest voordelig is. Ga naar onze Belwijzer, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor Stipte wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

Scarlet is een telecommunicatiebedrijf, opgericht in 1992. Scarlet werd in 2004 bekend door de introductie van Scarlet One, het eerste internetten en bellen pakket via VoIP. Op 30 mei 2014 wordt de naam Scarlet veranderd in Stipte. In januari van 2016 is Stipte overgenomen door Fiber NL. Mobiel wordt voornamelijk geleverd als extra optie bij het internetpakket. Maar je kunt het ook los aanschaffen.

Online diensten

Bij Mijn stipte kun je zelf een aantal zaken online regelen. Hier kun je bijvoorbeeld de rekening bekijken en simkaart blokkeren.