Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Review en beoordeling Robin Mobile

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Robin Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Robin Mobile. Is Robin Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bestel via Bellen.com en krijg tijdelijk direct € 9,95 korting met de actiecode BELLEN-COM

Bekijk

Archief 2018

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Robin Mobile zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

62%
van 26 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
15% misschien 23% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 10
    • Klantenservice: 10
    • Online dienstverlening: 10
    • Prijsstelling: 10
    • Bereik/dekking: 10
    • Facturering: 10
    • Bestelproces: 10
    • Klachtenafhandeling: 10
    Aanrader? Ja
    I used a couple of networks providers before but this is the best one who handles all my requirements, not expensive compared to the big names, cheap packages, good internet speed, streaming.

    customer service is a great plus to this network provider as they handle everything in a fast quick way even during weekends.
    Pluspunten
    • Great thanks to (Y) from the Customer service who handled everything is a perfect way, change the contract, number retention, reachable and always happy to assist.
    • (S) who assisted her colleagues during the process.
    Verbeterpunten
    • Nothing
    Reacties
    Robin Mobile Webcare op 14-12-2018 om 09:43
    Dear Israa, thanks for your beautiful review of our services and your kind words towards our colleagues 😉 We are very pleased to have you as a valued customer and sincerely hope to offer you our services in the long run 😊 Wishing you a great upcoming holiday season 🎄 ☃️
  • Beoordeling: 8
    • Prijsstelling: 8
    • Facturering: 8
    • Bestelproces: 8
    • Klachtenafhandeling: 6
    • Klantenservice: 8
    • Bereik/dekking: 8
    • Online dienstverlening: 8
    Aanrader? Ja
    Voor 20 euro onbeperkt en per maand opzegbaar wilde ik RM weleens proberen.
    In de forums waren de klanten positief.
    Pluspunten
    • Tot nu toe prima provider. Bereik is goed en hoef niet meer zorgen te maken over mijn internet gedrag.
    Verbeterpunten
    • Enige kritiek punt is dat in de app je constant het begin en einddatum moet aangeven.
    • Ik heb dit aangegeven en werd snel gereageerd. Alleen was de reactie dat deze flexibiliteit handig is voor klanten en de klanten verschillende datums hebben. Daar ben ik het niet mee eens. Je kan best in de app het maandverbruik per klant berekenen. Dit doet telfort ook.
    Reacties
    Robin Mobile Webcare op 11-12-2018 om 12:50
    Hoi Andy, bedankt voor je mooie beoordeling en fijn om te horen dat je tevreden bent 😊 Binnen enkele weken zal er een nieuwe versie van de app komen, met een aantal verbeteringen en toevoegingen. We hopen uiteraard dat we je nog lang van onze diensten en service mogen voorzien 😉 We wensen je alvast fijne feestdagen toe! 🎄 ☃️
  • Beoordeling: 10
    • Facturering: 10
    • Bereik/dekking: 10
    • Prijsstelling: 10
    • Bestelproces: 10
    • Klantenservice: 10
    • Online dienstverlening: 10
    • Klachtenafhandeling: 10
    Aanrader? Misschien
    Recentelijk overgestapt van de klantonvriendelijke Simyo naar de geweldige Robin Mobile.
    De overstap met nummer behoud is geruisloos gegaan, althans ik heb er niets van gemerkt. Geweldige klantenservice bij Robin Mobile super snel antwoord en nog een paar extra wensen werden super snel uitgevoerd.
    Conclusie, zoek je een snelle en goedkope telefoon en internet verbinding neem Robin Mobile.

    Pluspunten
    • Conclusie, zoek je een snelle en goedkope telefoon en internet verbinding neem Robin Mobile.
    Verbeterpunten
    • Geen
    Reacties
    Robin Mobile Webcare op 29-11-2018 om 17:02
    Beste Jan, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en bedankt voor je mooie beoordeling 😊 We gaan er bijna van blozen. We hopen uiteraard dat we je nog heel lang als klant van onze service en diensten mogen voorzien 😉
  • Beoordeling: 6
    • Online dienstverlening: 8
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bereik/dekking: 8
    • Prijsstelling: 9
    • Facturering: 1
    • Klantenservice: 8
    • Bestelproces: 8
    Aanrader? Misschien
    G.J. Oonk op 29-11-2018 om 08:53
    Vooralsnog een goede start. Snelle (binnen 10 mintuen!) reactie van de klantenservice om alles aan de praat te krijgen. Ik weet nog hoe de fairuse policy uitpakt.
    Pluspunten
    • Prijs
    • Simkaart kunnen kopen bij Primera
    Verbeterpunten
    • Vooralsnog niet
    Reacties
    Robin Mobile Webcare op 29-11-2018 om 09:01
    Beste G.J. Oonk, bedankt voor je beoordeling en hopen uiteraard dat we je nog lang als tevreden klant van onze diensten en service mogen voorzien 😊
  • Beoordeling: 9
    • Bereik/dekking: 3
    • Online dienstverlening: 10
    • Bestelproces: 10
    • Klantenservice: 10
    • Prijsstelling: 10
    • Facturering: 10
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Aanrader? Misschien
    Roberto op 31-10-2018 om 23:30
    Excellent customer service and service within Netherlands but there's a big turn down I'm traveling across Germany Belgium Netherlands and after being able to have a flawless roaming service in Germany going back to NL then reaching Belgium roaming internet just stopped working to resume back to normal service when back in nl and when crossing again the border to Germany from Netherlands there was no more internet connection...
    Reacties
    Robin Mobile Webcare op 1-11-2018 om 08:50
    Dear Roberto, thank you for you review. If you are travelling to other countries, you are using local networks and not all networks abroad have the best coverage. Too bad to hear that the roaming services abroad are not always as you may expect. This however can easily be solved by manually switching to another available network abroad. For Germany you best manually select the mobile network of Vodafone.de and for Belgium the best network to use is Orange/Telenet. If you are still having trouble roaming on these networks, please let us know by sending an e-mail to klantenservice@robinmobile.nl and we are happy to help you out. In the meantime we wish you safe travelling.
  • Beoordeling: 8
    • Prijsstelling: 7
    • Klantenservice: 7
    • Bestelproces: 8
    • Facturering: n.v.t.
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Bereik/dekking: 10
    Aanrader? Ja
    Ik ben tevreden. Eigenlijk altijd verbinding. Heb tot nu toe nooit meer betaald dan de 14,95 die maandelijks word afgeschreven. Dat is ook wat ze beloven dat ik nooit extra hoef te betalen. Volgens mij is in andere Europese landen ook onbeperrkt maar ik kom nooit over de grens. Ik zou het andere ook wel aanbevelen.
    Reacties
    Robin Mobile Webcare op 1-11-2018 om 08:42
    Beste Loes, bedankt voor je mooie beoordeling en wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent 😊 We hopen dat we je nog heel lang als klant mogen bedienen met onze service en dienstverlening!
  • Beoordeling: 6
    • Bestelproces: 10
    • Klantenservice: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Prijsstelling: 10
    • Facturering: 10
    • Online dienstverlening: 4
    • Bereik/dekking: 3
    Aanrader? Nee
    hakim tabou op 31-10-2018 om 18:22
    na de eerste maand gooien ze de snelheid omlaag zogenaamd ivm met hoog verbruik.terwijl ik nooit hotspot aan heb gehad. tuurlijk stream ik muziek en app ik betaal ook 20 euro pm!

    onbeperkt is dus zeker niet onbeperkt bij robinmobile hou daar rekening mee mensen!!! je datasnelheid word omlaag gebracht zodra jij niet rendabel voor hun bent
    Pluspunten
    • 20 euro pm
    Verbeterpunten
    • niet adverteren met onbeperkt data!!
    Reacties
    Robin Mobile Webcare op 31-10-2018 om 18:41
    Beste Hakim Tabou, wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent ☹️ We hebben het e.e.a uiteraard direct voor je uitgezocht en zien dat je datasnelheid is aangepast, vanwege zeer excessief gebruik van de SIM kaart. In een korte periode is er maar liefst een verbruik geweest van ruim 30.000 MB (30 GB). Dit zal niet kunnen zijn veroorzaakt door het gebruik van muziek apps en WhatsApp, maar we vermoeden door het niet afsluiten van streaming video apps, waardoor deze op de achtergrond zijn door blijven draaien 😏 Je kunt op www.robinmobile.nl/gebruik nalezen wat de spelregels en voorwaarden voor het gebruik van de SIM kaart zijn. We adviseren je dan ook om streaming (video) apps na gebruik af te sluiten. Mocht je hierover nog vragen hebben, dan vragen we je hierover contact op te nemen met onze klantenservice via klantenservice@robinmobile.nl
  • Beoordeling: 10
    • Facturering: 10
    • Klachtenafhandeling: 10
    • Prijsstelling: 10
    • Bestelproces: 10
    • Klantenservice: 10
    • Online dienstverlening: 10
    • Bereik/dekking: 10
    Aanrader? Ja
    Arend Bakker op 12-10-2018 om 15:27
    Gewoon geweldig
    Pluspunten
    • Alles volgens afspraak
    Verbeterpunten
    • Het is goed zo geweldig ontvangst
    Reacties
    Robin Mobile Webcare op 12-10-2018 om 17:02
    Beste Arend, bedankt voor je mooie beoordeling en wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent 😊 We hopen je als klant nog heel lang van onze diensten en service te mogen voorzien! 😉
  • Beoordeling: 5
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Prijsstelling: 8
    • Bereik/dekking: 5
    • Klantenservice: 1
    • Facturering: 8
    • Bestelproces: 8
    • Online dienstverlening: 1
    Aanrader? Ja
    Jeffrey op 4-10-2018 om 04:18
    Eenige jammer die 4 G werkt als H+ DAT hoort niet maar dan ook nog need voor speed kijk luister je moet sws die 4g snelheid goed zetten normaal app downloaden paar seconden nu paar min dan hoort niet die need voor speed kan wel zetten als sneller dan 4g wil goeie verkoop techniek dus onhou dit e. Laten we hopen dat je binnen kort die 5 euro need for speed in die 4 G terug gooit kan niet he verder zijn jullie gewoon gaande alleen internet slow slow nu en waar kan ik zien hoeveel m'n ik nog heb of gig
    Pluspunten
    • Die komt binnenkort wel ben pas een dag lit
    Verbeterpunten
    • Sneller internet die 5 need for speed gooi die sws standaard op die 4 G want zo hoord 4g niet te werken omgedraaide wereld bij jullie
    Reacties
    Robin Mobile Webcare op 4-10-2018 om 06:21
    Beste Jeffrey, bedankt voor je beoordeling. We begrijpen dat je NEED 4 SPEED hebt aangeschaft en dit zou gewoon moeten werken op 4G en 4G+. We helpen je uiteraard graag om dit werkend te krijgen en willen je vragen op hierover contact op te nemen met onze klantenservice via klantenservice@robinmobile.nl. We helpen je dan graag verder hiermee.
  • Beoordeling: 8
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bestelproces: 9
    • Online dienstverlening: 10
    • Prijsstelling: 8
    • Bereik/dekking: 8
    • Facturering: 10
    • Klantenservice: 10
    Aanrader? Ja
    Even een dikke pluim voor deze provider. Ben nu 3 maanden aangesloten bij Robin Mobile en bevalt me prima. Het is ook nog eens dik een tientje goedkoper dan mijn vorige abonnement. Ze hebben ook mijn nummer gratis verhuisd. Wat ik fijn vind is de super snelle helpdesk. Ga zo door.
    Pluspunten
    • Super snelle helpdesk
    Reacties
    Robin Mobile Webcare op 29-9-2018 om 08:38
    Beste Tjerk, bedankt voor je mooie beoordeling en wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent 😊 Wee doen ons best en hopen natuurlijk dat we je nog heel lang als klant mogen voorzien van onze diensten en service 😉

Navigatie