Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Review en beoordeling Robin Mobile

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Robin Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Robin Mobile. Is Robin Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bestel via Bellen.com en krijg tijdelijk direct € 9,95 korting met de actiecode BELLEN-COM

Bekijk

Archief 2017

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Robin Mobile zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

62%
van 26 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
15% misschien 23% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 10
    • Bestelproces: 10
    • Online dienstverlening: 10
    • Klantenservice: 10
    • Prijsstelling: 8
    • Bereik/dekking: 10
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Facturering: n.v.t.
    Aanrader? Ja
    Fons Schippers op 19-12-2017 om 00:10
    Ik ben om! Mijn vrouw is al jaren klant. Ik zat voor twee jaar vast in een abonnement met een vaste bundel. In het begin dacht ik dat 1.000 MB heel veel was, maar dat viel vies tegen. Ik kon gelijk de eerste maand bij mijn oude aanbieder even 124,40 bijschokken..
    Leuk dat ik bij mijn oude abonnement een telefoon erbij kreeg maar door elke maand weer bij te moeten betalen heb ik de telefoon dik terugbetaald. Kortom ik was er klaar mee. Ben sinds oktober bij Robin klant, mijn vrouw heeft 30 eurie gekregen omdat ze mij lid heeft gemaakt. Heb mezelf nog wel even verwend met een nieuw toestel maar die heb ik als los toestel gekocht bij Coolblue 😋. Ben gelijk overgestapt van Samsung naar Huawei. dit toestel kwam op de vergelijken van Bellen.com op de 1e plek toen ik vergelijken. Wat een mooi toestel voor nog geen 300 euro. En die ondersteund ook nog eens 4g. Dat komt dan weer mooi uit want ik kreeg een email van Robin Mobiel dat ik in januari standaard 4g krijg. De helpdesk van Robin vertelde mij dat ik daar niets voor hoef te doen. Ik neem aan dat ik wel mijn maandbedrag zal moeten betalen 🤣 ik zie Robin veel op tv en facebook voorbij komen dus ze zullen wel goeie zaken doen. O, ja ben deze week naar het buitenland geweest en daar had ik geen verbinding. Heb even de helpdesk gemaild. Was zo opgelost.....ik had roaming niet aanstaan......🙃
    Pluspunten
    • Super aardige helpdesk.
    Verbeterpunten
    • 4g maar die komt volgende maand.
    Reacties
    Robin Mobile Webcare op 20-12-2017 om 14:24
    Bedankt voor je mooie beoordeling en we zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent. Het klopt inderdaad dat op 15 januari we je gratis en automatisch zullen gaan overzetten naar het 4G netwerk. Komt dus helemaal goed! De actie met de € 30,- hebben we niet maar maar wel een leuke andere actie tot 31-12-2017 met een gratis JBL bluetooth speaker (t.w.v € 59,99) bij het aanbrengen van een nieuwe klant. De details kun je terugvinden op onze website, mocht je nog een nieuwe klant willen aanbrengen. Daarnaast hopen we uiteraard jullie nog heel lang van onze diensten en service te mogen voorzien 😃
  • Beoordeling: 4
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bestelproces: 10
    • Bereik/dekking: 1
    • Online dienstverlening: 5
    • Facturering: 10
    • Prijsstelling: 1
    • Klantenservice: 1
    Aanrader? Nee
    Prekash op 14-12-2017 om 19:59
    Heb nu enige jaren een Sim only abonnement van de ooit goed van de in beginsel veel belovende Robin Mobile. Destijds boden ze slechts 1 abonnement aan; 29.95 euro voor onbeperkt bellen, internetten en smssen. Sinds geruime tijd zijn er diverse abonnementen af te sluiten bij Robin Mobile, duurdere maar ook goedkopere. De datasnelheid bij mijn abonnement zou (maximaal) 8,2 Mbps moeten bedragen. De twee goedkopere abonnementen zijn die van 19,95 euro met 4,0 Mbps en 14,95 euro voor 1,0 Mbps. Mijn datasnelheid kwam echter maximaal tot 2,2 Mbps, terwijl ik minstens 4,0-8,2 had moeten hebben. Ik uiteraard per mail contact gezocht met Robin Mobile, over hoe het zo kon zijn dat ik kennelijk meer betaal dan dat ik aan internetsnelheid ontvang. Na verschillende aanpassingen (zogenaamd lag het aan mijn telefooninstellingen), resetten van de Simkaart, het tig keren uit en aan doen van mijn toestel en het checken in een ander toestel, bleek er geen andere verklaring te zijn dan dat Robin Mobile voor mij de genoemde snelheid niet kon waarmaken en dat ik dus minstens 1,5 jaar teveel geld betaal voor een ondermaatse verbinding (notabene 3G!).

    Ik ben het aanpoten en aanpappen middels het mailverkeer nu meer dan zat en heb gekozen voor een andere aanbieder; deze is niet alleen ca. 50% goedkoper, maar biedt ook razend snel internet via 4G!

    Robin Mobile is een domper en zou ik ten zeerste afraden. Er zijn momenteel tig betere aanbiedingen vindbaar voor minder geld!
    Reacties
    Robin Mobile Webcare op 16-12-2017 om 11:18
    Beste Ashvan, wat een vervelende situatie dat je niet de beoogde maximale datasnelheid behaald die voor je abonnement geldt. Op 6 december 2017 hebben we hier uitgebreid via mail contact over gehad, omdat het probleem meerdere oorzaken kan hebben. Allereerst hebben we de instellingen van je telefoon nagelopen maar deze stonden (bijna) allemaal goed. Daarna hebben wij via KPN nagevraagd of er netwerkproblemen waren op je postcode en dat was niet het geval. Ook het plaatsen van de SIM kaart in een andere telefoon heeft helaas niet geholpen en daar balen ook wij uiteraard van want ook dat heeft het probleem niet opgelost. De oorzaak van het probleem hebben we dan ook nog niet kunnen vaststellen. Ook hebben we op 14 december aangeboden je gratis een nieuwe SIM kaart te sturen, maar hebben helaas geen bericht meer van je mogen ontvangen op de adresverificatie, zodat we de gratis SIM kaart naar het juiste adres kunnen sturen. Het kan namelijk ook zo zijn dat het een probleem van de SIM kaart is. Daar komen we pas achter als je de nieuwe SIM kaart hebt getest. Naar aanleiding van het telefonisch contact van gisterenavond hebben we afgesproken dat je nog een aantal snelheidsmetingen gaat doen met de OOKLA speedtest en dat we hier 18 december weer contact over hebben. Uiteraard staat ook nog steeds het aanbod om je een nieuwe SIM kaart toe te sturen, want hoe dan ook, wij zouden graag ook de oorzaak willen weten waarom je niet de beoogde datasnelheid haalt. Wanneer je de gratis nieuwe SIM kaart alsnog wilt ontvangen zoals we eerder hebben voorgesteld, dan vernemen we graag via klantenservice@robinmobile.nl je adres ter verificatie. We horen graag van je.
  • Beoordeling: 10
    • Prijsstelling: 10
    • Bestelproces: 10
    • Klachtenafhandeling: 10
    • Bereik/dekking: 10
    • Facturering: 10
    • Klantenservice: 10
    • Online dienstverlening: 10
    Aanrader? Ja
    Jan Arie op 5-12-2017 om 23:19
    Ben nu een jaar een tevreden klant voor een vast bedrag onbeperkt Bellen, SMS en Internet, me mobiel was een keer gestolen dus me sim snel laten blokkeren en een paar dagen later lag me nieuwe simkaart al in de bus top!! En om niet te vergeten een jaar lang geen problemen gehad met het netwerk wat ik over andere providers niet kan zeggen.
    Reacties
    Robin Mobile Webcare op 6-12-2017 om 11:14
    Beste Jan Arie, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en bedankt voor je mooie beoordeling. Daar doen we het allemaal voor. We hopen uiteraard dat we je nog heel lang als trouwe klant van onze diensten en service mogen voorzien ;-)
  • Beoordeling: 10
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Bereik/dekking: 10
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Prijsstelling: 10
    • Bestelproces: 10
    • Facturering: 10
    Aanrader? Ja
    Jessica op 24-10-2017 om 16:08
    Ik heb dit abbonement afgesloten voor mijn dochter omdat ze naar het voortgezet onderwijs ging. Super snel geregeld met nummer omzetten. Geen aangename verassingen dat ze boven haar bundel komt. Duidelijk overzicht met internet verbruik. Overal bereik.
    Pluspunten
    • Geen aangename verassingen.
    • Nummerbehoud snel omgezet.
    • Duidelijk overzicht
    • Maandelijks oozegbaar
    Reacties
    Robin Mobile Webcare op 25-10-2017 om 08:53
    Beste Jessica, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en bedankt voor je mooie beoordeling. Een gerust gevoel dat je dochter nu onbezorgd van haar telefoon gebruik kan maken! We hopen je uiteraard nog heel lang van onze diensten en service te mogen voorzien.
  • Beoordeling: 8
    • Prijsstelling: 9
    • Klachtenafhandeling: 9
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Klantenservice: 7
    • Bereik/dekking: 5
    • Facturering: n.v.t.
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    Aanrader? Misschien
    Dirkje pot op 15-10-2017 om 16:52
    Ben vandaag gebeld door een medewerker van Robin en die heeft mij uitstekend geholpen
    Reacties
    Robin Mobile Webcare op 15-10-2017 om 18:37
    Beste Dirkje, fijn dat we door de instellingen van je telefoon hebben kunnen lopen om deze er goed in te zetten. Gelukkig was het niet zozeer een probleem van het mobiele netwerk van KPN maar de instellingen in je Samsung telefoon. Maar dat is inmiddels gelukkig opgelost en fijn dat het allemaal weer werkt. Mochten er in de toekomst nog problemen zijn laat het gerust even weten door een mail te sturen naar klantenservice@robinmobile.nl
  • Beoordeling: 10
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Prijsstelling: 10
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Bereik/dekking: 10
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Facturering: 10
    • Bestelproces: 10
    Aanrader? Ja
    Robert Logger op 12-10-2017 om 13:43
    Met al het onbeperkte geweld, was ik mij er ook eens in gaan verdiepen. Ik heb een goede 3G telefoon, hecht niet al teveel waarde aan een hoge snelheid, HD-streamen op de mobiel is een beetje teveel van het goede, maar wil wel lekker radio kunnen luisteren en navigeren. Als bonus kun je ook nog 100 minuten binnen EU bellen.
    Pluspunten
    • Je weet waar je aan toe bent
    • De snelheid, die men belooft, wordt daadwerkelijk gehaald
    • 100 minuten/SMS voor binnen de EU
    • 0900-8844 is zonder toeslag
    Verbeterpunten
    • De FUP is voor sommige mensen moeilijk te berekenen. Voor mijn abonnement is deze momenteel 50*522MB( waarom niet gewoon 26,1GB?).
    Reacties
    Robert Logger op 16-10-2017 om 10:54
    Beste Robin Mobile, ik begrijp de uitleg, maar adviseer alleen om de uitkomst van de "FUP- rekensom" ook op de website te zetten.
    Robin Mobile Webcare op 12-10-2017 om 20:42
    Beste Robert, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en bedankt voor je mooie beoordeling. Uiteraard hopen we je als klant nog heel lang van onze diensten en service te mogen voorzien. Voor wat betreft de FUP, deze linken we direct aan het gemiddelde dataverbruik in NL, volgens de kwartaalcijfers van de ACM. Onze FUP stijgt dan ook automatisch mee met het nog altijd sterk groeiende gemiddelde dataverbruik in NL. De verwachting is dan ook dat de FUP voor je abonnement in de komende tijd automatisch verder zal stijgen.
    Robin Mobile Webcare op 16-10-2017 om 16:09
    Hoi Robert, dat is een prima tip en gaan we doorvoeren! Binnen 3 weken zullen we dit gaan toevoegen/doorvoeren. Bedankt voor het meedenken.
  • Beoordeling: 10
    • Bestelproces: 10
    • Klantenservice: 10
    • Online dienstverlening: 10
    • Bereik/dekking: 10
    • Prijsstelling: 10
    • Klachtenafhandeling: 10
    • Facturering: 10
    Aanrader? Ja
    J. Gazendam op 29-9-2017 om 14:01
    Ik ben vanaf juni 2016 klant bij RobinMobile. Nog altijd uitermate tevreden.
    Ik let altijd even op wanneer ik een reclame zie op televisie voor mobiele providers of ze een betere deal hebben dan wat ik nu heb bij RobinMobile, en dit is nooit het geval.
    Ik betaal bij RM 20 euro p.m. voor alles onbeperkt. Het internet is snel genoeg om YouTube filmpjes binnen 2 sec. +- te starten, even snel als op mijn pc ongeveer. Ik verbruik ongeveer 6 tot 10 GB per maand, wat behoorlijk veel is. Daarnaast maandelijks opzegbaar dus er is geen risico.
    De klantenservice van RM is super goed en reageert super snel (als ik 's avonds een vraag stel via de mail heb ik tot noch toe dezelfde avond altijd al antwoord gekregen) Ik heb echt het gevoel dat de klant voorop staat.
    Min ouders en mijn broer zitten ook al bijna een jaar bij RobinMobile, zij zijn ook erg tevreden.
    Pluspunten
    • -20 euro voor onbeperkt bellen, sms en internet
    • -maandelijks opzegbaar dus er is geen risico
    • -binnen Europa geen extra kosten
    • -uitstekende klantenservice
    Verbeterpunten
    • -n.v.t.
    Reacties
    Robin Mobile Webcare op 30-9-2017 om 17:11
    Beste J. Gazendam, bedankt voor je mooie beoordeling en heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Dat is altijd goed om te horen en de kroon op ons werk. We hopen uiteraard dat we je en je familie nog heel lang als klant van onze diensten en service mogen bedienen. Daar gaan we voor!
  • Beoordeling: 10
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Bestelproces: 10
    • Facturering: 10
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Bereik/dekking: 8
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Prijsstelling: 10
    Aanrader? Ja
    Geen gezeik, altijd bereik!

    Pluspunten
    • Nummerbehoud, geen probleem.
    • Snelle afhandeling t.b.v. het afsluiten van het abonnement.
    Verbeterpunten
    • Graag duidelijkheid over activeren hotspot op mijn telefoon,wanneer wel en wanneer niet?
    Reacties
    Robin Mobile Webcare op 20-9-2017 om 21:03
    Hoi Evert, bedankt voor je mooie beoordeling en fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Voor wat betreft het gebruik van je hotspot, dat is uiteraard gewoon toegestaan wanneer je hier zelf gebruik van maakt. Het delen met anderen of ter beschikking stellen aan anderen van je mobiele internetverbinding via je hotspot, dat is helaas niet toegestaan.
  • Beoordeling: 9
    • Bereik/dekking: 9
    • Online dienstverlening: 10
    • Prijsstelling: 8
    • Facturering: 8
    • Klachtenafhandeling: 8
    • Bestelproces: 9
    • Klantenservice: 10
    Aanrader? Ja
    a jonker op 17-9-2017 om 14:58
    Prima klantenservice helemaal top zelf op zondagshebben ze mijn probleem weten op te lossen echt super
    Pluspunten
    • Zelf op zondag bereikbaar
    Reacties
    Robin Mobile Webcare op 17-9-2017 om 16:40
    Beste A. Jonker, wat fijn dat je zo tevreden hebt en bedankt voor je mooie beoordeling. We hopen je uiteraard nog heel lang van onze service en diensten te mogen voorzien.
  • Beoordeling: 8
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Facturering: 8
    • Prijsstelling: 7
    • Bereik/dekking: 9
    • Bestelproces: 8
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    Aanrader? Ja
    Sandra op 16-9-2017 om 00:17
    Tevreden tot nu toe.
    Reacties
    Robin Mobile Webcare op 16-9-2017 om 07:00
    Beste Sandra, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en bedankt voor je beoordeling. We hopen je uiteraard nog heel lang als klant van onze diensten en service te mogen voorzien.

Navigatie