Choozze mobiele telefonie

Choozze
Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider Choozze aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij Choozze? Dan kan het handig zijn om aan de hand van je bel- en surfgedrag te kijken welk Choozze-pakket voor jou het meest voordelig is. Ga naar onze Belwijzer, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor Choozze wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

Choozze is een mobiele provider die 'Freemium'-bellen in Nederland mogelijk maakt - gratis bellen, sms-en en internetten. In Amerika is dit concept al een succes en Choozze hoopt zo de Nederlandse telecommarkt open te breken. Choozze noemt zichzelf de telecomaanbieder met absolute vrijheid. Actief vanaf augustus 2014. Per 1 februari 2016 stopt Choozze abrupt met de verkoop van haar freemium product Zero. Zero-klanten kregen een maand om over te stappen, daarna kwam het Freemium concept te vervallen.

Choozze heeft ook een wat traditioneler abonnement: Bright. Vanaf februari 2015 past Choozze haar Bright product aan. Kon je tot die tijd 10 GB en 3000 minuten/sms'jes gebruiken, na dat moment werd het verbruik 'Eerlijk'. Dit leverde zo veel onduidelijkheden op dat dit weer aangepast werd: vanaf 23-04-2015 krijg je 500 minuten en sms en 5 GB. In de EU mag je in ieder geval 500 MB verbruiken.