KPN Tablet/Laptop abonnement in Guatemala

Hier vind je informatie over bellen, sms'en en internetten met KPN Tablet/Laptop abonnement in het buitenland (Guatemala).

kosten
per maand
mobiel internet
per MB
sms
per bericht
gebeld worden
per minuut
bellen
starttarief
bellen
per minuut
€ 2,50 € 0,30 - € 0,00 -

Mobiel Internet informatie

In de EU gaat het verbruik uit de NL-bundel, is die bundel op dan gaat de snelheid naar beneden (53Kb/s download en 32 Kb/s upload). Je kunt in de EU dus niet ongemerkt kosten maken.

Bundels voor in de voordeellanden buiten de EU
Er zijn 2 bundels beschikbaar:

  • Voordeellanden buiten EU bundel 100: 100 min/sms of MB per maand € 9,99
  • Voordeellanden buiten EU bundel 500: 500 min/sms of MB per maand € 39,99

Deze bundels zijn geldig in: Argentinië, Australië, Brazilië, Cambodja, Canada, Chili, China, Colombia, Costa Rica, Cyprus (Turks deel), Dominicaanse Republiek, El Salvador, Filipijnen, Honduras, Hongkong, India, Indonesië, Israël, Jamaica, Japan, Maleisië, Mexico, Nederlandse Antillen (Bonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius, Sint Maarten), Nicaragua, Nieuw-Zeeland, Oekraïne, Panama, Peru, Puerto Rico, Rusland, Singapore, Sri Lanka, Suriname, Taiwan, Thailand, Turkije, Uruguay, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigde Staten (inclusief Alaska en Hawaï), Zuid-Afrika en Zuid-Korea.

Bundels voor in de Overige landen (buiten EU bundel en voordeellanden)

  • Overige landen buiten EU bundel 25:  25 min/sms of MB per maand € 14,99
  • Overige landen buiten EU bundel 100: 100 min/sms of MB per maand € 54,99

Dit zijn alle landen die niet vallen onder de EU-landen of de 'Voordeellanden buiten de NL/EU bundel'-landen.

Handig om te weten

  • De bundels zijn 31 dagen geldig en je mag zelf bepalen waar je het tegoed voor gebruikt: bellen, sms'en of internettten.
  • Als je een bundel activeert, dan betaal je meteen. Als deze bundel op is dan wordt het internetverkeer geblokkeerd. Als je hierna een internetbrowser start, krijg je de keuze een 2e bundel af te nemen, per MB te betalen of om het internetverkeer in het buitenland geblokkeerd te laten. Je krijgt waarschuwingen per sms bij 50%, 75% en 100% van het verbruik van de bundel en je hebt real-time inzicht via de speciale apps van KPN. De bundels lopen op de Nederlandse tijd.

Er wordt per KB afgerekend. Er geldt een datalimiet van € 60,50 per maand, je krijgt een sms als deze limiet bereikt is. Prepaid mobiel internet met tablet/laptop in het buitenland is niet mogelijk.