Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Tele2 Abonnement buiten de bundel in Canada

Hier vind je informatie over bellen, sms'en en internetten met Tele2 Abonnement buiten de bundel in het buitenland (Canada).
kosten
per maand
mobiel internet
per MB
sms
per bericht
gebeld worden
per minuut
bellen
starttarief
bellen
per minuut
v.a. € 9,00 € 0,10 € 0,75 € 1,53 € 0,10 € 1,75

Tariefinformatie

4G in NL, 3G over de grens
Bij Tele2 bel je in Nederland via het 4G netwerk (VoLTE), je moet daarom ook een 4G toestel hebben. Tele2 heeft in het buitenland (nog) geen 4G overeenkomsten, de gesprekken worden via 3G (GSM) afgehandeld.

Roam like at home
Vanaf 8 juni 2017 bel en sms je binnen de EU (plus Liechtenstein, Noorwegen, IJsland en Zwitserland) vanuit jouw NL-bundel. Als je het totale bundeltegoed bereikt hebt dan kun je niet verder internetten, tenzij je een extra bundel voor de rest van de maand koopt.

LET OP - per 1 januari 2019 - heb je een databundel van 20 GB of meer dan geldt binnen de EU een limiet van 12 GB per maand (ook bij Unlimited). Bij de abonnement vanaf 10GB was dit tot 01-01-2019 9 GB. Na het bereiken van deze limiet kun je gebruik blijven maken van data uit je bundel, je betaalt dan een toeslag van € 0,007 per MB (In het geval van Unlimited dus onbeperkt (en kan het bedrag oplopen), in het geval van 20 GB is dit maximaal € 56,00, want 8000 MB x € 0,007).

Mobiel Internet informatie

Verre landen bundels

Extra Small  -   100 MB - €   6
Small           -  250 MB - € 12
Medium        -  500 MB - € 18
Large           - 1000 MB - € 32


Datalimiet voor Internetgebruik
De limiet is € 60,50 per maand en geldt voor internet en e-mail gebruik op mobiel of laptop in het buitenland, wereldwijd. Op 80% van de limiet ontvang je een sms-bericht met de vraag of je de gestelde limiet wilt overschrijven. Het gebruik van deze automatische datalimiet en de ontvangen sms-berichten is gratis.

Voicemail informatie

kosten route voicemailOntvangen en beluisteren van voicemailberichten is niet gratis
Als iemand in Nederland een bericht inspreekt op jouw voicemailbox dan betaalt deze beller de kosten tot aan de grens. De verbinding naar jouw telefoon en weer terug naar de voicemail-computer in Nederland [Fig. route A] wordt afgerekend tegen het gebeld worden tarief. Uitzondering: Binnen de EU betaal je niet voor het ontvangen van een voicemailbericht.

Ga je nu het voicemailbericht beluisteren dan bel je vanuit het buitenland naar de voicemail-computer in Nederland [Fig. route B]. Hiervoor gelden de tarieven voor bellen naar Nederland.

Voicemail afluisteren:
Bel nummer +31640192939. Voor het afluisteren van voicemail in het buitenland heb je een voicemailcode nodig. Zorg dat je deze voor vertrek in Nederland instelt.

Navigatie