Review en beoordeling Ziggo

Ziggo
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Ziggo geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ziggo. Is Ziggo je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
13% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 15 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
80% niet
7% misschien
  1. Antoinet op 30-8-2015 om 15:19 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Waardeloze provider niks werkt goed .problemen worden ook niet opgelost. Klantenservice zeer onbeschoft.
    • Geen
    • Alles. Problemen ook oplossen en niet van ja kunnen we niks aan doen.
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      4
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. anita op 24-8-2015 om 09:27 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Deze zomer voor het eerst met mijn Ziggo mobiel abonnement op vakantie geweest. FF van te voren gecheckt wat bellen en gebeld worden in het buitenland kost. Ik blijf binnen Europa dus prima te doen. HELAAS volgens Ziggo hoort Turkije niet bij EUROPA. Vreemd hoor je komt dat land gewoon binnen met je ID-kaart. En je betaald er met de EURO. Helaas dus twee korte vakanties naar Turkije en zonder dat ik het wist voor 350 euro gebeld. Zone drie verteld de juffrouw van de klantenservice u had beter naar Amerika of Canada kunnen bellen dat is goedkoper die landen zitten namelijk in zone 2. ONBEGRIJPELIJK. En zo blijkt maar weer GOEDKOOP is weer DUURKOOP>.
    • De Topografie. Turkije is EUROPA
    Beoordeling
    3
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      7
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      9
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Richard Burgemeester op 10-8-2015 om 10:53 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    De overgang naar Ziggo mobiel familie is dramatisch verlopen, blijkbaar lukt het Ziggo niet om 4 simkaarten over te zetten. Ik kan vandaag nog niet bellen en gebeld worden, internet alleen WiFi, er blijkt een koppeling niet gemaakt te zijn. De klantenservice is ook dramatisch, bereikbaarheid zeer zeer slecht. Wij hebben grote spijt van de overgang en gaan na 2 maanden op zoek naar ander provider.
    • pffff, bereikbaarheid klantenservice, oplossend vermogen.
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. meddi op 22-7-2015 om 17:22 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    heb hele slechte ervaring met ziggo gehad en de klantenservice behandelt je als een hond heb 3 maanden een abonement bij ze gehad en aleen maar ellende zo erg dat ze me nummer hebben geblokeerd en opgeheven hebben
    Beoordeling
    3
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      7
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      4
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Richard op 20-7-2015 om 10:49 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Voor mijn tienerdochter heb ik enige tijd geleden een mobiel abonnement afgesloten bij Ziggo.
    De overweging hiervoor was dat maximaal €15,= per maand een mooi bedrag was voor een meisje van die leeftijd (ze moet het abonnement zelf betalen) en dat met 1000Mb en 300 bel- en sms-minuten ze hier zeker genoeg aan zou hebben. Helemaal in combinatie met de Ziggo hotspots.
    Opperste verbazing dus ook dat zij in mei en juni een rekening kreeg van eerst €50,= en uiteindelijk zelfs een van €220,= ..!!!!

    Hierop heb ik met Klantenservice van Ziggo gebeld met de vraag hoe dit in vredesnaam mogelijk was, mede gezien het feit dat we een limiet ingesteld hadden. De limiet bleek echter alleen te gelden voor het bedrag aan bellen (pas na de fusie met UPC zou het ook mogelijk zijn een limiet voor internet in te stellen)
    Dennis van de afdeling Klantenservice vertelde na enig zoekwerk dat mijn dochter er niets aan kon doen: Op de een of andere manier werd er op tijden dat mijn dochter sliep of op school zat (waar zij niet eens een mobiele telefoon mag hebben) verbinding gemaakt met internet voor maar liefst 5½ uur. En dat niet een keer, maar herhaaldelijk (Vreemd overigens ook dat deze verbindingen buiten de WiFI-verbinding én de Hotspots om wordt gemaakt?.)
    Dennis meldde iig dat de hoge rekening nimmer kon zijn veroorzaakt door het bel-/internetgedrag van mijn dochter. Hij zelf was slechts bij machte om een korting van om en nabij de €20,= aan te bieden (uit coulance) maar dat er ook een afdeling Klantenbehoud was waar hij mij mee zou door verbinden.

    Afdeling klantenbehoud, bij monde van "Dhr"" Jos Daniel(s), wilde hier echter helemaal niets aan doen. Hij heeft het verhaal zowel van Dennis als van mij aangehoord maar met name het laatste bleek nogal uitdagend. Jos Daniel(s) had niet eens het fatsoen om mij normaal uit te laten praten en bleef maar persisteren in zijn mantra dat het nu eenmaal zo was dat er betaald moest worden en wel het volledige bedrag. Op de vraag of ik dan wellicht met zijn leidinggevende mocht praten, verbrak hij zelfs de verbinding....!

    "Ziggo?..voor altijd verbonden" klopt!!! zelfs als je het niet wilt en vervolgens betalen en verder vooral niet zeuren....
    • geen!
    • een normale afdeling klantenservice/klantenbehoud waar het begrip "coulance" bekend is
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. P. van Baak op 19-7-2015 om 12:18 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Hotspots niet te installeren en door klanten service op verkeerd 👎 spoor gezet
    • Bellen 📞 doe ik zelden , alles met Messenger of whatsapp via Wi-Fi
    • Klanten service moet beter ingelicht worden over installatie en gebruik van hot spots
    Beoordeling
    4
    • Bestelproces:
      8
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      9
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Klantenservice:
      3
    • Bereik/dekking:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. j bakker op 16-7-2015 om 20:04 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Slechtste provider ooit. Geen bereik, telefoon gaat niet over. Ontvanger hoort je niet. Geen overzicht van bel kosten. Vooral het bereik en ontvangs van ziggo mobiel is een DRAMA. Na 1 mnd deze flut provider opgezegd
    • Niet
    • Bereik
    Beoordeling
    5
    • Klachtenafhandeling:
      6
    • Klantenservice:
      3
    • Prijsstelling:
      7
    • Bereik/dekking:
      2
    • Online dienstverlening:
      3
    • Facturering:
      6
    • Bestelproces:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. I.M. de Haan op 16-7-2015 om 10:48 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Sinds een half jaar Ziggo mobiel, alles doet het gewoon. Ik bel weinig en gebruik internet alleen voor berichtjes (wel dagelijks) en af en toe navigeren, heb daarom de kleine bundel. 200mb maar ik krijg ze niet op
    • Werkt prima zowel in Nederland als in de rest van Europa.
    • Er is geen databundel in het buitenland tegen aangepast tarief voor bijvoorbeeld een vakantie.
    Beoordeling
    8
    • Bestelproces:
      5
    • Facturering:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      7
    • Bereik/dekking:
      7
    • Online dienstverlening:
      9
    • Klantenservice:
      9
    • Prijsstelling:
      9
    Ik zou deze provider aanradenJa
  9. Raymond op 2-6-2015 om 17:38 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Nog steeds geen gebruikersnaam en wachtwoord op "Mijn Ziggo mobiel HotSpots" te vinden. Meerdere malen gebeld als antwoord : we maken een case aan. Ik wacht al 3 weken en kan dus niet inloggen op de Wifi Spots.
    Tot overmaat van ramp een paar dagen geleden een brief in de bus met als tekst: wij zijn uw bankrekeningnummer kwijt wilt u deze weer doorgeven voor automatische incasso.
    Hoezo een ballentent.
    • Prijs mobiele telefonie Familie.
    • Zorg dat klachten snel en goed worden opgelost.
    • Zet mensen achter de klantenservice die er zin in hebben en weten waar ze over praten.
    • Lang in de wacht.
    Beoordeling
    3
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      7
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Facturering:
      3
    • Prijsstelling:
      7
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  10. Harma de Vries op 25-4-2015 om 14:35 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Slecht bereik en slechte instructies. Via de app kreeg ik het advies APN type: default,supl in te stellen. Via een sms instructie moest ik APN type: default>menu>opslaan doen. Dat werkte dus niet. Volgens app instructie, werkte het wel. Volgende dag, Ziggo mobiel weer foetsie. Het hele toestel weer gecontroleerd op instelling, maar niks geen ziggo mobiel te krijgen. Toen de telefoon maar uit en aan , geschakeld. Nu doet hij het weer met beperkt bereik. Ben behoorlijk boos en heb spijt. Morgen komt mijn zoon terug uit Myanmar en contact is erg belangrijk. Bedankt Ziggo! Nu kijken hoe ik weer naar T-Mobile terug kan.
    • Toen ik na een slecht bereik door half Nederland, van Emmen naar Hilversum retour, thuis uit de auto stapte. Pakte mijn telefoon wel direct de ziggo hotspot bij mij in de straat. Verder ben ik absoluut nog niet enthousiast.
    • Correcte verbinding met mobiel internet!! Is belangrijker dan gedacht wordt. Voor mij is het geen speelgoed, maar contact met onze zoon in Zuid-Oost Azië!!!
    Beoordeling
    5
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      7
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen