Review en beoordeling Ziggo

Ziggo
Om je te helpen bij de keus voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie geven over Ziggo geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ziggo. Is Ziggo je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Dat kan, schrijf hier je ervaring met Ziggo en deel deze met andere consumenten.
0% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 1 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
0% niet
100% misschien
  1. Jan Panhuijzen op 23-7-2014 om 23:28 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Betreft: Ziggo Mobiel. Als ik gebeld word op mijn IPhone 4S gaat de verbinding na 15 seconden al over op 'gemiste oproep'; ik heb mijn voice mail al uitgeschakeld en hoopte hiermee het probleem opgelost te hebben. Niet dus. Het schijnt dat langer 'bellen/oproepen' niet in te stellen is bij Ziggo. Bij mijn IPhone is dat ook niet in te stellen. Wie heeft dezelfde ervaringen en heeft hij/zij er een oplossing voor gevonden?
    • Net als bij andere providers de mogelijkheid om een langere bel/oproep tijd in te stellen
    Beoordeling
    6
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      7
    • Klantenservice:
      3
    • Bestelproces:
      7
    • Prijsstelling:
      7
    • Facturering:
      7
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
    Opmerking van de redactie op 28-7-2014 om 10:57
    Al geprobeerd om dit na te vragen bij Ziggo door te bellen naar 1200? Op de website van Ziggo is er helaas niets over te vinden. Ook andere providers zijn karig met informatie over het instellen/wijzigen van de rinkeltijd en voicemail. Bellen.com gaat het binnenkort uitzoeken en op een rijtje zetten.
    Reacties
    RoyalX op 7-8-2014 om 18:21
    Bij BEN en T-Mobile zit de rinkeltijd in de voicemail instellingen, heel erg makkelijk. Je kan zelf tijd kiezen wanneer ie naar voicemail springt.
  2. Bert op 25-1-2014 om 16:13 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Vanaf oktober nu ziggo mobiel.In het begin problemen met email.Hier een aantal keer over gebeld.Het probleem was dan later bij ze bekent en ze zouden mij terug bellen.Ik zit nu nog te wachten.Inmiddels is dat probleem verholpen.Over het abonnement: Geen klachten.Goed internet erbij via Vodafone.Nu nog wachten op het buitenland pakket bv voor vakantie zoals Vodafone wel heeft.
    Reacties
    RoyalX op 7-8-2014 om 18:20
    Bij BEN en T-Mobile zit de rinkeltijd in de voicemail instellingen, heel erg makkelijk. Je kan zelf tijd kiezen wanneer ie naar voicemail springt.
  3. G op 24-1-2014 om 14:12 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ook mobiel abonnement bij Zigo afgesloten, het is jammergenoeg ( nog ) niet mogelijk een dual sim aan te vragen. Dat is mooi balen, want die heb je wel nodig voor het Audi Connect systeem. Denk dat dit een probleem is omdat het een nieuwe speler op de markt is.
  4. Gerard Houtenbos op 24-10-2013 om 13:38 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Gisteren heb ik (weliswaar de zakelijke versie van) dit abonnement afgesloten. Vandaag kwam ik er achter dat alle data die in het buitenland wordt gebruikt, buiten de bundel valt. Dat wil zeggen dat een maand in Frankrijk met iedere dag de krant ophalen, al gauw de 1000 Mb beslaat en derhalve 450,00 euro kost. In mijn huidige abonnement bij Vodafone is dat niet zo. Daarom heb ik de bestelling maar weer geannuleerd.
  5. Harry op 2-10-2013 om 16:44 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    kan ik ook een duosimkaart krijgen als ik een contract voor mobiele telefonie bij Ziggo aanvraag?
  6. Ra op 29-9-2013 om 1:01 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Hoi,Heeft er iemand dit al afgesloten en zo ja hoe bevalt het? Goed bereik en is het inderdaad het vodafonenetwerk??Gr. R
  7. Maurice op 23-9-2013 om 16:14 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    @ Janneke
    Omdat de telefonie via Vodafone gaat en die willen daar wel gewoon geld voor ontvangen...
  8. Janneke op 17-9-2013 om 1:36 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Waarom geen gratis onderling bellen zoals bij vaste telefonie van Ziggo?
Laad meer ervaringen