Review en beoordeling Ziggo

Ziggo
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Ziggo geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ziggo. Is Ziggo je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
22% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 9 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
78% niet
0% misschien
  1. Harma de Vries op 25-4-2015 om 14:35 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Slecht bereik en slechte instructies. Via de app kreeg ik het advies APN type: default,supl in te stellen. Via een sms instructie moest ik APN type: default>menu>opslaan doen. Dat werkte dus niet. Volgens app instructie, werkte het wel. Volgende dag, Ziggo mobiel weer foetsie. Het hele toestel weer gecontroleerd op instelling, maar niks geen ziggo mobiel te krijgen. Toen de telefoon maar uit en aan , geschakeld. Nu doet hij het weer met beperkt bereik. Ben behoorlijk boos en heb spijt. Morgen komt mijn zoon terug uit Myanmar en contact is erg belangrijk. Bedankt Ziggo! Nu kijken hoe ik weer naar T-Mobile terug kan.
    • Toen ik na een slecht bereik door half Nederland, van Emmen naar Hilversum retour, thuis uit de auto stapte. Pakte mijn telefoon wel direct de ziggo hotspot bij mij in de straat. Verder ben ik absoluut nog niet enthousiast.
    • Correcte verbinding met mobiel internet!! Is belangrijker dan gedacht wordt. Voor mij is het geen speelgoed, maar contact met onze zoon in Zuid-Oost Azië!!!
    Beoordeling
    5
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Niekje op 30-3-2015 om 20:46 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Kwam van T-mobile. Ging voor een goedkoper abbo. Heb reeds internet, vaste tel en TV van Ziggo. Nu al veel spijt, te zijn overgestapt. Zeer slecht bereik en nota;s die voor geen "meter" kloppen. Gebruik nauwelijks internet via mobiel, dan alleen Whats app. Ben halverwege de maand al door mijn 200 mb heen. Binnenshuis heb ik al geen bereik met mijn mobiel. Nu het opzeggen!! Tot 4 maal toe is de afzeggen door Ziggo mobiel geweigerd (nummerbehoud). Op deze wijze klopt het voor geen meter, met die ,maand opzeg termijn. Na diverse telefoontjes NU nog steeds niet in orde ondanks de toezegging van Ziggo mobiel dat het geregeld was. Zoals eerder gezegd, GOEDKOOP is DUURKOOP. Voor mij, STAP NIET over op Ziggo mobiel. Probeer weer terug naar mijn oude provider T-mobile te gaan, als Ziggo mobiel wil meewerken.
    • Prijs
    • Bereik mobiel
    • Correcte nota's
    • Alleen G3 TOT aan je mobiel en NIET verder. Is een ernstige beperking.
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      3
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      6
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    smeets op 4-4-2015 om 22:42
    bij mij hetzelfde probleem ook van t-mobile naar ziggo overfestapt, totaal geen bereik heb een nieuwe simkaart ontvangen met het advies om over te stappen naar een andere provider lekker klantvriendelijk!!!!!!
  3. Ted op 29-3-2015 om 14:49 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    zeer slechte ontvangst. een maximale databundel van 1 GB (veel te weinig) ontzettend hoge kosten bij overschrijding bundel (en dat is al heel snel )
    Daarnaast dacht ik dat ze goedkoop waren maar dat is, als je goed kijkt, zeker niet het geval. Hoge kosten bij (gegarandeerde) overschrijding van je databundel maken dit tot wellicht de duurste provider.
    • maandelijks opzegbaar, goed bereikbare klantenservice.
    • - grootte databundel (max 1 GB is niet meer van deze tijd)
    • - Bij 1 GB data moet je meteen 300 minuten bellen/sms afnemen.
    • - bereikbaarheid is een drama. zal waarschijnlijk alleen in de randstad goed zijn.
    • - prijs... te duur
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      6
    • Prijsstelling:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      3
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      6
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. L. de groot op 21-3-2015 om 08:52 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb sinds een jaar ongeveer een abbo van Ziggo en ik moet zeggen dat ik eigenlijk nooit problemen heb. Zowel met bellen als internet. Alles werk prima.
    • Bereik
    • helderheid in facturering
    Beoordeling
    7
    • Online dienstverlening:
      7
    • Prijsstelling:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      7
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      5
    • Bereik/dekking:
      9
    • Klantenservice:
      7
    Ik zou deze provider aanradenJa
  5. Piet van Vliet op 28-2-2015 om 16:09 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Goede prijs, maar nauwelijks/geen bereik. Duidelijk een geval van goedkoop is duurkoop. Verder heeft de website bijna geen mogelijkheden. Conclusie: Niet doen! Ziggo is een kabelbedrijf en heeft geen verstand van mobiele telefonie.
    • Goede prijs. Aardige mensen aan de telefoon.
    • Nauwelijks/geen bereik. Plaats meer telefoonpalen!
    • Website is een lachtertje. Graag meer mogelijkheden.
    Beoordeling
    5
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      5
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Co op 28-2-2015 om 11:48 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Enorme hoge rekeningen vanwege sluipverbruik. Klacht bekend bij ziggo. Kunnen ze helaas niet oplossen
    • Sorry heb ik niet
    • Gaan werken aan oplossingen
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      5
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      3
    • Klantenservice:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. zlatan peric op 12-2-2015 om 18:03 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik bel of internet bijna nooit. Ik heb ook eigen nieuwe toestel. Daarom heb ik goedkope abonnement van 15 euro gekozen. Ik heb net mijn facturen bekeken en vastgesteld dat ik nog nooit afgesproken abonnement kosten heb betaald. Het is ALTIJD VEEL HOOGER. In maand januari heb ik besloten om helemaal niet te bellen of interneten om te kijken of mijn kosten dan omlaag zouden gaan. Ik kreeg en rekening voor 39 euro!!! bijna DRIE KEER afgesproken kosten, Dit vind ik gewoon diefstal! Ziggo steelt mijn geld zonder pardon of verklaring!!! Op mijn email kreeg ik geen reactie!
    • GEEN!!!
    • NIET STELEN en LIGGEN!!!
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Marc op 20-11-2014 om 17:18 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Incasso en facturatie zo flexibel als een baksteen. Let op!!! 20 euro aansluitkosten, EN OOK 20 euro opzegkosten. Begin alvast maar met sparen als je er van af wilt. Incasso beleid zeer agressief. Klantenservice onkundig en geeft onjuiste informatie. Verwijst naar website die voor gebruiker al is afgesloten.
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    RT op 6-12-2014 om 18:39
    Er klopt bar weinig van wat je vermeld:
    Aansluitkosten zijn 9,95 (actie december 2014 geen aansluitkosten), opzegkosten zijn er niet. En klantenservice van Ziggo is erg goed, maar je hebt wel te maken met MENSEN die volkomen terecht ook zo benaderd willen worden.
  9. AS op 14-11-2014 om 20:06 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Inmiddels drie maanden Ziggo Mobiel. De eerste maand vond ik een drama, slecht bereik en totaal geen internet. Toen toch maar eens de instellingen ingedoken (en via de Ziggo-site) de juiste instellingen ingesteld. Sindsdien geen problemen meer. Een ontzettend goedkoop abonnement voor prima service. Ik kom bij de Vodafone vandaan, daarmee vergeleken is er iets minder dekking, maar ik kan altijd prima bellen en gebeld worden. In België een paar dagen geweest, ook daar had ik prima bereik. Internetsnelheid is bij Ziggo denk ik nog wel iets sneller dan bij de Vodafone.
    • Prijs
    • Online dienstverlening
    • Internetsnelheid
    • Bereik (Als ik toch iets moet noemen).
    Beoordeling
    8
    • Online dienstverlening:
      9
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      9
    • Facturering:
      6
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    Timothy op 19-12-2014 om 13:23
    Ziggo werkt via het Vodafone netwerk hoor.
    joshua op 4-1-2015 om 16:58
    dat is apart want ziggo zit op het vodafone netwerk en zigo kan niet sneller zijn dan vodafone want ziggo zit op het zelfde netwerk.
  10. Jelle op 4-10-2014 om 12:04 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Wifi bleek op iPhone uitgezet. Daardoor buiten de databundel gelopen. 2GB extra gebruikt. Toen pas werd data geblokkeerd. 300 euro moeten afrekenen. Geen betaal regelingen mogelijk. Advies: Deurwaarder (met 150 euro extra kosten). Klanten service kon niks doen. Er zou 1 sms zijn gestuurd na het overschrijden van de databundel, maar deze is nooit ontvangen.
    • Europese wetgeving schrijft voor dat als je meer dan 67 euro data verbruikt, je automatisch geblokkeerd wordt om hogere kosten te vermijden. DUS HOUD JE AAN DE EUROPESE REGELS.
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    annemarie op 30-10-2014 om 10:24
    Heb ik ook, geblokkeerd maar wel een factuur nu van 454,00, bij een overschrijding van 24MB. geblokkeerd na overschrijding met 24 mb
    RT op 6-12-2014 om 19:15
    Eigen gebruikersfouten verwijten aan de provider! Jij gebruikt, jij moet controleren !!
    En dat "automatisch blokkeren" is niet waar: BUITEN de EU krijg je een waarschuwing als je meer dan 50 euro verbruikt. Dat is NIET zo binnen de EU, wel zijn binnen de EU er maximum tarieven (die er in Nederland niet zijn).
Laad meer ervaringen