Review en beoordeling Tele2

Tele2
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Tele2 geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Tele2. Is Tele2 je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
7% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 58 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
81% niet
12% misschien
  1. Casper op 28-7-2015 om 18:28 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Na dat ik 2 jaar bij Tele2 heb gezeten, mag ik nu EINDELIJK naar een nieuwe provider. Maar niet zonder gedoe! Eerst raken ze mijn aanvraag van nummerbehoud kwijt ouzo. 5 dagen achter elkaar met de klantenservice gebeld over als mijn aanvraag al geaccepteert was. Elke dag hoorde ik wat anders. En op dag 5 zijden ze dat ze nooit een aanvraag binnen hadden gekregen!
    • Chatten met de klantenservice (DIT MET VEEEEEL GEDOE)
    • Alles ivm de klantenservice
    • Dekking
    • 4G
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      5
    • Facturering:
      3
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. E.M. Dijkstra op 21-7-2015 om 22:57 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Met mijn verlenging:
    - 3 weken niet bereikbaar geweest
    - geld voor de telefoon die ik had besteld 2x afgeschreven (e276)
    Anderhalf jaar later:
    - telefoon naar reparatieservice gestuurd. Die eisen dat goed werkende onderdelen op mijn kosten worden gerepareerd ("dat heet extra service mevrouwtje")
    - volgens afspraak e35 incasso toegestaan om mijn telefoon niet gerepareerd terug te krijgen. Heb hem echter ruim 2 weken later nog steeds niet terug.
    - gevraagd per wanneer ik kon overstappen, antwoord "binnen 1 maand" klopt uiteraard niet.

    Per geval meer dan 8 telefoontjes besteed aan het regelen van een oplossing. Tele2 gaat ervanuit dat het de schuld van de klant is, bijvoorbeeld wanbetaling ook als ze met 1 blik in hun dossier kunnen zien dat dat niet waar is.
    • Eerste contractsperiode niets nodig gehad waar tele2 het woord service voor gebruikt.
    • Acceptabel bereik op werk en bij familie, uitstekend bereik thuis (randstad)
    • Klantenservice moet tools en training krijgen waarna ze klanten echt kunnen helpen en elkaar in ieder geval niet meer tegenspreken. (Dit is iets anders als iedereen altijd zijn zin geven)
    • Tele2 moet de eigen fouten niet per definitie afschuiven op de klanten en vooral klanten niet van het kastje naar de muur sturen.
    • Tele2 moet klanten eerlijk informeren over haar voorwaarden.
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. terenzio op 20-7-2015 om 15:45 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    oplichters niet aanbeginnen....week heb ik mijn abonnement bij tele2 heb nog dagje verbruik gemaakt van mb en rest wifi en bel ik klantsericie eerst wacht je uur tot je iemand aan de lijn heb daarna krijg je tering bitch die niet eens vriendelijk is dan zegt die kan niet zien hoeveel je verbruik heb daarna begint ze ja je hebt de helft verbruik wtf kom op hoe kom je daarbij kkkrr flikkkers en zwaar oplichters nietttt doen...........
    • nikssss
    • alles,,
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      4
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      3
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Ronald Huls op 19-7-2015 om 14:34 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    `Half mei overgestapt van Ziggo naar Tele2 mobiel.

    Een brok ellende met Tele2.

    Overzetting was drie dagen te vroeg in gang gezet. Hierdoor 2 1/2 dag niet bereikbaar geweest.

    Dit was het begin. Bij afsluiten abonnement werd mij toegezegd dat ik binnen een paar dagen na aangaan abonnement ik op het 4g netwerk zou komen.

    Nu twee maanden later nog steeds niet op het 4 g netwerk gezet door Tele2. Vandaag gebeld en krijg ik te horen dat het nog wel een paar maanden kan duren voordat ik op het 4g netwerk zit.

    Dit was dus niet de afspraak die ik gemaakt heb met tele2. Wat een pruts bedrijf, valse voorlichtingen, valse inlichtingen twee dagen onbereikbaar geweest door een verhuizing die te vroeg is ingezet.

    Nee dank je opzegging gaat de deur uit. Vandaag ook rechtsbijstandsverzekering ingelicht met de vraag of de rekening die ik nog moet krijgen wel moet gaan betalen.

    Tele2 echt BOEL SHIT.
    • ZIJN ER NIET
    • LEUGENAARS BIJ BESTELLINGEN
    • VALSE VOORLICHTING GEVEN BIJ BESTELLINGEN
    • VERHUIZINGEN TE VROEG INGEGEVEN WAARDOOR 2 DAGEN ONBEREIKBAAR BEN GEWEEST
    • SHIT BEDRIJF
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. mischa dijkhuizen op 19-7-2015 om 00:50 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Waar ik tele2 tot voor kort bij iedereen zou aanraden, zou ik het nu bij iedereen afraden. Ik ben al sinds de komst van tele2 in Nederland bij tele2. Tot aan de laatste tijd zeer sociaal, persoonlijk en denkende in gezamelijke oplossingen. Totdat ik buiten mijn schuld om een data verbruik had buiten mijn bundel om van bijna 600 euro. Dan heeft tele2 een site waar je om een vergoeding kan vragen. Ik daar heel mijn verhaal gedaan en uitgelegd dat in deze periode vanwege mijn verhuizing de telefoon in het bezit was van mijn zoon en ik er van uit ging dat hij middels de wifi spelletjes was aan het spelen enz. Wat je terug krijgt is een automatisch gerenegeerde mail, waarbij het nog teveel moeite kost om je naam weer te geven in de aanhef. Inhoud mail, we hebben je sms's verstuurd, maar het zou kunnen dat de laatste sms te laat was (die heb ik ook echt kunnen lezen in deze periode, not). Een genereuze vergoeding van maar liefst 60 euro kon ik krijgen omdat de laatste sms te laat was verstuurd. Moest dan wel even een nieuw abbonement aangaan met vertraging zodra ik buiten de bundel ging. Waarom is mij dit nooit verteld dat dit mogelijk is? Had ik dan graag van tevoren gehad en niet als het te laat is. Hiermaar een klacht van ingediend bij tele2. Na 3 dagen zouden ze reageren stond erbij. Nou het heeft bijna een week geduurd voordat ze reageren. Inhoud, wederom 1 of ander automatisch gerenegeerd mailtje waarbij het nog teveel moeite kost om mijn naam in de aanhef te zetten. En daarbij afvragend of ze wel mijn klacht hebben gelezen. Alleen maar weer doelend op de genereuze vergoeding van ongeveer 60 euro. Als ik het er niet mee eens was, kon ik de geschillencommisie telecomunicatie inschakelen of rechtsbijstand. Daar ik dat zeker zal doen, voor mij geen tele2 meer. Totdat er gerechtigheid komt, tref ik wel een betalings regeling en vangen ze verder geen cent meer van mij. Ook zal ik bij iedereen tele2 afraden, waardoor ze waarschijnlijk meer verlies lijden, dan dat ze nu bij me willen innen. Ik vind het laag bij de grond hoe tele2 nu met klanten omgaat en vooral met iemand die er al vanaf de beginne bij was.
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Maarten Rademaker op 16-7-2015 om 15:57 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       

    Vorig jaar (!) ben ik van Tele2 overgestpat naar een andere provider. Ik kreeg toen verzoek mijn 7 jaar oude router te retourneren anders zou ik een boete krijgen. Router en toebehoren aangetekend verstuurd. Na een maand niet gehoord te hebben zelf maar gebeld of alles nu afgerond was wat inderdaad het geval bleek te zijn. Nu een jaar vooruit:
    Vorige week 7 juli ontving ik een brief dat ik nog steeds een router heb en of ik deze wilde retourneren anders zou ik boete etc etc. Weer gebeld en was allemaal erg moeilijk want een fout in hun systeem etc etc. Alles zou aangepast worden en ik hoefde mij geen zorgen te maken. Alles was al lang geretourneerd tenslotte. Gisteren 15 juli krijg ik een fuctuur met datum 17 juli dat er 19 juli geld van mijn rekening wordt gehaald voor het niet retourneren van een router. Weer bellen. Ik moet allerlei dingen doen op website m.b.t. vergoedingen (luchtkastelen) en ik moet bedrag laten storneren.
    Wat een onkunde, wat een zooi. Je komt sneller van een stalker of een lekkere SOA af dan van deze nietsnutten. Als ik ooit iemand tegen ga komen in mijn leven die vol trots vertelt dat hij/zij bij Tele2 werkt ga ik deze persoon gewoon uitlachen, mag ik U allen vragen hetzelfde te doen. Schaamteloos
    • dat ik er (bijna) vanaf beN
    • Het is hier geen Noord Korea.
    • Als ik bel voor een oplossing is het laatste wat ik wil horen dat er niets aan gedaan kan worden, systeemproblemen of andere was mijn handen in onwetendheid excuses. Jullie zijn verantwoordelijk voor je eifgen troep maar ik ben aan het werk om de zooi op te ruimen. dat pik ik van mijn 5 jarige kind maar niet van een bedrijf waar ik klant ben (geweest)
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      2
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Bestelproces:
      6
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      6
    • Klantenservice:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Nico van der Wiel op 15-7-2015 om 21:36 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Wat een waardeloze en botte klantenservice: bel je om half 20:30 om een telefoon abonnement op te zeggen want om 21:00 gaan ze dicht. Om 20:55 krijg je eindelijk iemand aan de lijn: ''Sorry, we kunnen u niet meer helpen, morgen zijn we weer open, doei.'' Als ik nog snel zeg dat ik alleen een korte vraag heb, wordt de verbinding snel verbroken, fijn...
    Online zou je ook kunnen opzeggen; account aan gemaakt, maar nee hoor! Link werkt niet en je wordt geadviseerd om ze te bellen.
    Betaal gewoon iets meer voor een beter netwerk en wel goeie service. Dit soort bedrijven zijn echt schandalig...
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      4
    • Facturering:
      4
    • Bereik/dekking:
      2
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Jan op 14-7-2015 om 15:52 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Zeer slecht bereik zelfs na de "update naar 4G" Soms staat er wel 4G maar zodra je ook maar iets doet veranderd het symbool snel naar E of valt het signaal weg.
    • De bundel van 1,5 GB is altijd groot genoeg.
    • Duidelijke factuur
    • erkennen dat bereik slecht is
    Beoordeling
    5
    • Online dienstverlening:
      5
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Bestelproces:
      5
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Lieke op 13-7-2015 om 07:34 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Vreselijk wat een nachtmerrie die Tele2, klantenservice waar je dertig keer doorverbonden wordt totdat je iemand krijgt die er nog minder vanaf weet. En dat alleen over overname van abonnement van de vorige bewoners.Zit al maand zonder tv! Heb afgelopen week 3 uur aan de lijn gehangen met deze mensen die echt niet weten waar ze mee bezig zijn. NOOIT Tele2 nemen of je moet graag overspannen willen worden!
    • dat je mag kiezen of je een muziekje wilt als je weer een half uur in de wacht staat ;(
    • alles echt alles, ga vandaag meteen andere provider regelen!
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Robert op 9-7-2015 om 18:21 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Klachtenservice Tele2 besodemieterd hun klanten met standaard; er zijn nog 10 wachtende voor je. Dit zijn oplichtingspraktijken!
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen