Review en beoordeling Tele2

Tele2
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Tele2 geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Tele2. Is Tele2 je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
12% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 42 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
83% niet
5% misschien
  1. L Mees op 27-1-2015 om 9:28 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Het internet van Tele2 valt regelmatig uit en nadat ik klantenservice had gebeld gaven zij als oplossing te bellen als het de volgende keer weer gebeurd, en dat even de vliegtuigstand aan- en uitzetten genoeg moest zijn om het te laten werken. Ten eerste ga ik niet elke keer bellen als mijn internet uitvalt aangezien dit echt 1 keer in de anderhalve à twee weken gebeurd, en ten tweede hoort het gewoon niet uit te vallen dus niks vliegtuigstand aan en uit. Ik ben zeer ontevreden over het 3G van Tele2 dus. Het bereik voor bellen en smsen is wel verder prima.
    • Telefoonverbinding is prima
    • 3G is zeer slecht!
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      3
    • Facturering:
      2
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. L.Bakker op 18-1-2015 om 21:37 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Slechte provider, je denkt goedkoop uit te zijn in verglijking met andere providers. Slecht tot geen bereik voor zowel internet als bellen. Ook al diverse keren met klantenservice gebeld, na resetten e.d. werkt alles weer. Vind dit zelf geen permanente oplossing. Bereik valt regelmatig weg i.o.m. klantenservice kan er dan een rapport opgesteld worden door zelf gegevens bij te houden, zoals na welk tel. Nr. Je belt en tijdstip ect. Ook weer geen permanente oplossing. Je word van de kast na de muur gestuurd zodat het balletje bij de klant blijft liggen.
    • Kan je telefoon ophalen en abbonement afsluiten in de mediamarkt.
    • Slecht bereik. Klantenservice niet oplossingsgericht. Diverse instellingen voor internet nodig voordat deze werkt. Wegvallen van verbinding.
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      6
    • Facturering:
      4
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Natascha van Tele2 op 19-1-2015 om 16:39
    Beste L.Bakker,

    Vervelend om te lezen dat je problemen ervaart met je bereik. Kun je een bericht op onze facebook, twitter of ons forum https://forum.tele2.nl/ plaatsen zodat wij je daar verder kunnen helpen. Groetjes, Natascha van Tele2
  3. Lars op 18-1-2015 om 21:19 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Tele 2 is een provider die internet aanbiedt dat zo traag is dat alleen je mail en whatsapp te gebruiken is. Dekking is afschuwlijk slecht, vaak heb je geen bereik en 3G. Klantenservice zal dit ontkennen en dat het ligt aan het netwerk dat ze gebruiken van T-Mobile. Prijs/kwaliteit is zeer slecht, zeker na het aflopen van je abonnement verhogen ze doodleuk de prijs met 33%. Even op vakantie en bellen naar huis, daarvoor rekent Tele 2 5 euro per minuut voor. Mag je ook zelf uitrekenen want op de factuur vermelden ze alleen de prijs en geen specificaties. De app is een mislukking, doet het 90% van de tijd niet. Wil je graag je geld in een put gooien, neem dan een abonnement bij Tele 2. Überhaupt je ziet al op deze site dat niemand dit aanbeveelt, dus waar begin je aan!

    Lars
    • Makkelijk overstappen
    • Prijs/Kwaliteit
    • Dekking
    • Snelheid
    • Klantenservice
    • Factuur
    • App
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      3
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Bestelproces:
      6
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      6
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Natascha van Tele2 op 19-1-2015 om 16:24
    Hallo L.Bakker,

    Erg vervelend dat je problemen ervaart met je bereik en je 3G. Op deze pagina vindt je tips voor het probleem met je 3G: https://www.tele2.nl/klantenservice/mobiel/abonnement/mobiel-internet/. Op onze dekkingskaart: https://www.tele2.nl/mobiel/bereik-netwerk/ kun je zelf zien hoe de dekking is op je postcode. De tarieven voor het bellen in het buitenland liggen hoger dan bellen in Nederland. De tarieven voor het buitenland vindt je hier: https://www.tele2.nl/mobiel/tarieven/buitenland/. Had je een korting op je bundel die na de contractperiode is afgelopen? Wanneer je nog vragen hebt dan kan je deze stellen via onze facebookpagina, twitterpagina of via het forum https://forum.tele2.nl/. Groetjes, Natascha van Tele2
  4. Wout op 14-1-2015 om 20:02 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Waardeloze telefoon provider. In het begin kost het al belachelijk veel moeite om het internet te activeren op de telefoon. Naderhand enorm hoge rekeningen ontvangen voor teveel gebruikte mb`s. Waarbij op de site staat dat je makkelijk je bundel eenmalig voor een maand kunt verhogen voor een paar euro, daar blijkt niets van waar als je telefoon ouder is dan februari 2014, maar dat staat er niet bij vermeld. Het is een enorm waardeloze verschrikkelijke telefoon maatschappij. Echt geen goed woord voor over. Je kan beter 4 euro meer in de maand betalen met goede voorwaarden dan deze goedkope schijnende maatschappij. Het blijkt helaas maar weer, goedkoop is duurkoop.
    • Je denkt dat je goedkoop uit bent vooraf.
    • Slechte service, slecht bereik, slechte facturering, waardeloze telefoonmaatschappij.
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Facturering:
      5
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Lotte van Tele2 op 15-1-2015 om 14:01
    Hallo Wout,
    Jammer dat er onduidelijkheden waren over de kosten. Op deze pagina van onze site staan de verschillende abonnementsvormen uitgelegd: https://www.tele2.nl/mobiel/tarieven/ . Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen: https://forum.tele2.nl/abonnementen-180/faq-voorkom-hoog-dataverbruik-25575/index1.html# om hoog datverbruik te voorkomen. Mocht je nog vragen hebben, wil ik je aanraden om deze te stellen op onze social media of ons forum: www.forum.tele2.nl. Groetjes, Lotte van Tele2
  5. Laura op 14-1-2015 om 17:12 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Goede provider, bijna altijd goed bereik en goede klantenservice. Snel geholpen. erg tevreden met tele2
    • Klantenservice
    • Bereik
    • Prijs
    Beoordeling
    9
    • Online dienstverlening:
      8
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      10
    • Bestelproces:
      8
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      8
    • Klantenservice:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    Lotte van Tele2 op 15-1-2015 om 13:43
    Hoi Laura, bedankt voor je positieve berichtje :) Mocht je in de toekomst nog vragen hebben kan je die altijd stellen via onze social media en het ons forum (www.forum.tele2.nl).
    Een fijne dag nog!
    Groetjes, Lotte van Tele2
  6. basir op 13-1-2015 om 22:07 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Al met al heb heel veel spijt dat ik met tele2 in zee ben gestapt
    in 2014 maar nu niet meer. ik heb veel geld kwijt door tele2
    hoog rekeningen 500 MB buiten bundel 95 euro dat is blachelijk
    thuis internet van 20 mb snelhij krijg ik 6 a 8 mb 1 jaar lang meerder keren contact gehad maar nieks veranderd

    • niks niks
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      3
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Lotte van Tele2 op 15-1-2015 om 13:42
    Hoi Basir,
    Jammer om te lezen dat er onduidelijkheid is over je kosten en je thuisabonnement (in onderstaande post). Je geeft aan dat je al je abonnementen hebt opgezegd, als we nog iets voor je kunnen doen open dan een topic op www.forum.tele2.nl . We helpen je daar graag verder. Groetjes, Lotte van Tele2
  7. Jimmy de maar op 12-1-2015 om 21:18 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    betreft de spook rekening van tele2,


    ik heb een rekening ontvangen van tele2 van maar liefst €1100-
    deze kosten zijn maar liefst binnen 1 dag gemaakt het totale data verbruik was maar liefst 8gb (8000mb) door 3g netwerk
    ik heb tele2 al meerdere keren gebeld met betrekking tot deze rekening maar hun willen niet samen met mij tot een oplossing komen of mij tegemoet komen mijn telefoon is gejailbreakt het is een iphone 5 hun zijden dat het een update geweest zou kunnen zijn nou dit kan dus niet aangezien ik op ios 8.0.2 draai ik loop een aantal updates achter en heb mijn update's uit staan al met al schrijf ik dit om mensen te waarschuwen om echt geen abonnementen af te sluiten bij dit bedrijf je krijgt hier geen hulp van het bedrijf het enige wat je te horen krijgt is de data is verbruikt en hier moet voor betaald worden ik heb ook om meerdere site's gelezen dat er een data limiet moet zijn van €250 om geen toren hoge rekeningen te krijgen ik heb hiervoor dus weer tele2 gebeld waarom dat van mij €1100 is en geen €250 tele2 vertelde mij dat dit sinds eind november 2013 €500 is geworden oké ik had toen gezegd oké het is dan €500 waarom heb ik dat €1100 tele2 had toen gezegd dat mijn data te snel ging om het bij te houden via de servers van tele2 beetje jammer om dit te horen en dit aangezien ik gewoon een simpel 3g lijntje heb kortom stap echt niet over op tele2 er zit nu zelf een advocaat op om tot een bemiddeling te komen en dit gebeurd er dus bij een student die op zich zelf woont hoe moet een student dit in hemelsnaam betalen

    al met al heb heel veel spijt dat ik met tele2 in zee ben gestapt
    • Niks
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Yvonne van Tele2 op 13-1-2015 om 11:57
    Hoi Jimmy,
    Heel vervelend dat je plotseling een rekening voor hoog dataverbruik hebt ontvangen.
    Via MijnTele2 en onze app kun je zelf je dataverbruik in de gaten houden. Het is belangrijk om zelf je dataverbruik te monitoren en om al je apps goed af te sluiten. Bij de FAQ’s op ons forum vind je meer informatie over hoe je hoog dataverbruik zoveel mogelijk kunt beperken: https://forum.tele2.nl/smartphones-instellingen-184/faq-diensten-tele2-voor-smartphones-tablets-20765 Voor verdere vragen kun je ook terecht op ons forum.
    Groetjes,
    Yvonne
    basir op 13-1-2015 om 21:55
    Ik had ook in 2014 een groote fout gemaakt en dat was ik klant wordt bij tele2 voor thuis internet en vast bellen en nog voor 3 andere vrienden ook aangevragd en en nog een mobille abonoment voor mijn kind
    !! wat dom ik gewijst!! maar nu gelukig ik weg en wil die naam van tele2 niet meer zien.ik met al heb heel veel spijt dat ik met tele2 in zee ben gestapt.
    wat was de probleem:
    1:internet thuis zou traag van 20 mb snelhijd krijg ik 6 mb zo vak contact gehad maar leukt niet vast bellen krijg 150 euro voor een maand ik betaald maar mijn telefoon wordt afgesloten als wil activiren moet nog 150 euro extra betallen~! dus ik zeg laat maar zonder vaste telefoon. mobil internet voor mijn kind eidere maand extra noormaal 40 euro maar in november krijg ik voor die abonnemet 135 euro door 500 mb extra buten bundel l95 euro dat kan niet!! gelkkig ik nu overstapt en voor andere 3 vrienden ook overstapt dus in 2015 geen stres meer met tele2. ik ben klaar.hora horah.
  8. Sven op 12-1-2015 om 19:02 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Slecht bereik, soms helemaal geen bereik. Wanneer je naar het buitenland gaat moet je telkens je telefoon aan en uitzetten om op het netwerk te komen.
    Echt, sluit geen tele2 af
    • Klantenservice doet van alles om probleem op te lossen.
    • Enige oplossing is denk het ontbinden van de overeenkomst. Soms geen dekking, daar betaal ik niet voor
    Beoordeling
    7
    • Online dienstverlening:
      7
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      9
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      2
    • Klantenservice:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Yvonne van Tele2 op 13-1-2015 om 11:35
    Hoi Sven,
    Lastig dat je problemen hebt met bereik. Om te zien hoe de dekking bij jou in de buurt is kun je de dekkingskaart bekijken: https://www.tele2.nl/mobiel/bereik-netwerk/ Op ons forum vind je meer informatie over netwerk, dekking, bellen in het buitenland en tips die je kunt volgen wanneer je niet optimaal gebruik kunt maken van je mobiel abonnement: https://forum.tele2.nl/abonnementen-180/faq-mobiel-abonnement-25566 Als je vragen hebt dan zie ik je graag terug op het forum.
    Groetjes,
    Yvonne
  9. Erna Bakker op 7-1-2015 om 16:34 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Op 19 december jl. is er een kop thee over mijn telefoon heen gegaan. Ik dus met Tele 2 gebeld. Prima ik moest mijn Iphone 5s, welke ik pas sinds 5 november 2014 in gebruik heb, opsturen.
    Op 31 december krijg ik een prijs opgaaf voor reparatie € 372,84.
    2 januari neem ik contact op met Tele 2 om te vragen hoelang gaat deze reparatie duren. Kon wel even duren omdat het druk was ivm de afgelopen feestdagen. Prima ik stuur om 10:00 uur een bevestiging dat de telefoon gerepareerd mag worden.
    Om 13:00 uur krijg ik van de verzekering te horen dat ik mijn telefoon niet bij Tele2 mag laten repareren omdat de reparatie bij Apple maar € 261,10 kost en dat ik dus ook dat maar vergoed krijg.
    Belde meteen Tele 2, wat denk je, schijnt mijn telefoon al in reparatie te zijn en ze kunnen hem dus ook niet meer retour sturen. Kost ook nog € 42,35 hoor!!!
    ADVIES GEEF NOOIT JE IPHONE IN REPARATIE BIJ TELE2 WANT JE BENT DAN € 1101,74 DUURDER UIT.
    Had wel heel erg fijn geweest als de medewerker van Tele2 had aangegeven dat een iphone altijd bij Apple voor reparatie gebracht moet worden.
    Het vreemde verder van de zaak is dat Tele 2 de telefoon bij Dynafix brengt voor reparatie dezelfde reparateur die de telefoons voor Apple repareerd.
    Ik ben nog steeds in conclaaf met Tele2 over het verschil in prijs voor de reparatie.
    Weet wel dat ik na afloop van mijn abonnement niet nogmaals verleng bij Tele2.
    Via Apple had ik een nieuwe telefoon gekregen en nu moet ik maar afwachten hoe en wat.
    • Wees eerlijk over het feit dat je je Iphone beter bij Apple kunt brengen voor reparatie.
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      3
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Yvonne van Tele2 op 8-1-2015 om 14:28
    Hoi Erna,
    Wat naar dat er een kop thee over je telefoon heen is gegaan, kan me goed voorstellen dat je daar flink van baalt. Jammer dat er onduidelijkheid is ontstaan over de reparatie van je toestel. Wanneer je een verzekering hebt afgesloten dan is het verstandig om voorafgaande aan de reparatie alle verzekeringsvoorwaarden te checken. Ik hoop dat je er inmiddels uitgekomen bent en dat je snel weer gebruik kunt maken van je iPhone!

    Wanneer je nog vragen hebt over onze diensten dan kun je terecht op ons forum waar we graag verder helpen: https://forum.tele2.nl/
    Groetjes,
    Yvonne
    Erna op 10-1-2015 om 11:33
    Yvonne,
    Ik had geen verzekering voor mijn telefoon anders had ik heus wel eerst mijn voorwaarden doorgelezen!!!!!
    De persoon die de schade heeft gemaakt heeft zijn verzekering gebeld toen ik eenmaal de schadeopgave had . Dit naar aanleiding van het feit dat het best een aardig bedrag was om de telefoon te repareren.
    Wat mij nu heel erg bevreemd is dat ik 3 uur na toestemming reparatie te horen kreeg dat de reparatie al in gang was gezet en het dus niet meer ongedaan gemaakt kon worden, ik nu dus een nieuw toestel opgestuurd krijg??????? Heel erg vreemd vindt u ook niet. Misschien kan u mij dat uitleggen want ik begrijp er helemaal niets meer van. Ik betaal nu dus € 110,74 euro teveel.
    Ik weet niet hoe uw financiële situatie is, maar voor mij is dit een hele hoop geld.
    Ik zie uw reactie met belangstelling tegemoet.

    Erna
    Jo op 15-1-2015 om 23:00
    Wat een klotereacties van tele2 zelf zeg, echt verschrikkelijk nutteloos en bijna ongepast, gezien dit verhaal. Zag goedkope iPhone aanbieding van tele2, ga ik maar niet doen dus
  10. BOZE KLANT op 5-1-2015 om 10:26 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Helaas een onwijs vieze smaak in me mond door Tele2.
    Ik heb een mobiele internet bunder voor 1500mb internet.
    Nu is er blijkbaar iets verkeerds gegaan met het wifi thuis waar door ik binnen no time over me bundel heen zat(daar kunnen hun ook niks aandoen). Maar dan wordt er bij een smsje gezegd ja kijk op de website wat je nu kan doen.. Vervolgens Tele2 gebeld die mij de melding gaf dat ik nu dus al €100 over mijn bundel zit binnen de kortste keren. En ik dus niks van een extra tegoed kan opnemen want dit geld alleen voor de NOG DUURDERE ABONNEMENT???!!! Dus er wordt geen rekening gehouden met de goedkopere abonnementen? En er wordt eigenlijk gezegd ja ga maar gewoon nog meer erover heen en zoek het maar uit ! Een ding is zeker als mijn abonnement afgelopen is helaas pas over 1,5 jaar ben ik hier weg! SCHANDALIGE SERVICE !
    • NIKS
    • MET DE KLANT MEE DENKEN
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Yvonne van Tele2 op 8-1-2015 om 14:20
    Heel vervelend dat je een vieze smaak in je mond gekregen hebt, dat is zeker niet de bedoeling! Balen dat je onverwachts geconfronteerd bent met kosten voor dataverbruik.

    Het is belangrijk om apps goed af te sluiten en je kunt zelf je dataverbruik in de gaten houden via MijnTele2 en de bijbehorende app. Op ons forum vind je meer informatie over hoe je hoog dataverbruik kunt beperken: https://forum.tele2.nl/smartphones-instellingen-184/faq-diensten-tele2-voor-smartphones-tablets-20765 Voor verdere vragen kun je ook terecht op ons forum.

    Groetjes,

    Yvonne
    jolanda op 8-1-2015 om 23:50
    Wat ontzettend sneu voor je en zeker omdat je er zelf niets aan kon doen. Jammer dat tele 2 niet wil mee denken. Alleen maar zieltjes winnen maar niet behouden. Had wel enige coulance verwacht van tele 2. Ga zelf ook nog maar eens nadenken of ik niet beter kan over stappen.!!!
Laad meer ervaringen