Review en beoordeling Tele2

Tele2
Om je te helpen bij de keus voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie geven over Tele2 geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Tele2. Is Tele2 je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Dat kan, schrijf hier je ervaring met Tele2 en deel deze met andere consumenten.
5% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 41 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
95% niet
0% misschien
  1. frank op 19-12-2014 om 14:14 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Heel slecht internet. langzaam en valt vaak weg. Ik woon in de stad groningen
    Beoordeling
    5
    • Bestelproces:
      7
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      5
    • Online dienstverlening:
      5
    • Klantenservice:
      5
    • Prijsstelling:
      7
    • Facturering:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Peter Grashuis op 18-12-2014 om 9:36 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Goede, vriendelijke en snelle klantenservice;
    • Hier eens na alle negatieve reacties een positieve. Ik ben onlangs overgestapt naar een alles in één pakket van Tele2 en na wat aanloopprobleempjes, die overigens prima zijn opgelost met behulp van de klantenservice, werkt alles naar behoren. Ik betreur het dat er zoveel negatieve ervaringen op internet gezet worden over Tele2 want ik vind ze gewoon top!!
    Beoordeling
    8
    • Klantenservice:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      9
    • Bereik/dekking:
      9
    • Bestelproces:
      9
    • Facturering:
      9
    • Online dienstverlening:
      7
    • Prijsstelling:
      9
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    Natascha van Tele2 op 18-12-2014 om 13:45
    Beste Peter,

    Dank je wel voor je compliment. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over Tele2. Fijne dag en fijne feestdagen. Groetjes, Natascha van Tele2
    Vermeulen op 18-12-2014 om 16:18
    Juicht maar niet te vroeg, tot nu toe heeft u gewoon mazzel gehad..... Al ik hoop ik natuurlijk voor u en iedereen dat de problemen die vele met mij met Tele2 hebben u bespaard blijven....
  3. JOHN op 14-12-2014 om 2:13 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    IK WIL OVERSTAPPEN NAAR TELE 2 MAAR ALS IK HET ZO HOOR IS DE SEVICES SLEGT EN IS HET NETWERK OOK NIET OVERAL DEKKENT --ALS HET NIET DEKKENT GENOEG IS MOET DAT TOG EIGENLYK ABONEMENT MOETE KUNNE OPZEGGE

    als ik zo begrijp beter maar niet naar tele 2 gaan dan
    Beoordeling
    2
    • Prijsstelling:
      5
    • Bestelproces:
      3
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      5
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
    Opmerking van de redactie op 16-12-2014 om 12:31
    niet alles in schreeuwerige hoofdletters plaatsen s.v.p.
    Reacties
    Erkan op 16-12-2014 om 13:56
    Ik wil graag overstappen op een ander provider voor bellen en internet (thuis). Ik zit nu op telfort maar heb soms geen signaal, internet valt vaak uit. Ik was van plan over te stappen naar Tele 2, maar ik lees al jullie nare ervaringen met Tele 2. Dus begin ik serieus te twijfelen of het wel verstandig is om naar Tele 2 over te stappen...
    Erkan op 16-12-2014 om 13:56
    Ik wil graag overstappen op een ander provider voor bellen en internet (thuis). Ik zit nu op telfort maar heb soms geen signaal, internet valt vaak uit. Ik was van plan over te stappen naar Tele 2, maar ik lees al jullie nare ervaringen met Tele 2. Dus begin ik serieus te twijfelen of het wel verstandig is om naar Tele 2 over te stappen...
  4. Marianne op 1-12-2014 om 16:29 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Na diefstal mobiel in Barcelona onmogelijk om simcard te blokkeren. Dit lukt pas 12 u later via contact in Nederland. Op moment van blokkeren is er niets bijzonders te zien aan belkosten. 3 uur later ineens 1429 euro. Andere telefoon die van dezelfde rekening wordt betaald wordt geblokkeerd. Aanbod Tele2 om krediet te verhogen naar 2000 euro. Wij weigeren. Schade 2 dagen later is plots ruim 2600 euro. RaRa hoe kan dat? Tele2 houdt je weken aan het lijntje, doet toezeggingen voor compensatie en trekt ze vervolgens in. Vertrouwen is weg in dit bedrijf, maar afkopen abbo mag niet. Bah, wat een boevenbende!
    • Vriendelijke klantenservice die niets voor je kunnen betekenen.
    • Correcte informatie geven en bij calamiteiten niet alle initiatieven bij klant laten.
    Beoordeling
    2
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      6
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Ben van Tele2 op 2-12-2014 om 11:37
    Beste Marianne,
    We vinden het heel vervelend dat je dit is overkomen. Dat is natuurlijk vreselijk en wens je niemand toe. Om je verder te kunnen helpen hierin vraag ik je om naar ons forum te komen: https://forum.tele2.nl/
    Daar kan ik, of een van mijn collega's je helpen en hopelijk kunnen we dan meer voor je betekenen. Groeten, Ben van Tele2
    Marianne op 2-12-2014 om 19:59
    Beste Ben van Tele2,

    Tele2 doet helemaal niets, Ik heb al uren getetelefoneerd met Tele2 (ook op mijn kosten vanwege gebrek aan initiatieven bij Tele2). Het heeft dus geen toegevoegde waarde om naar het forum van Tele2 te gaan. Dat is de reden dat ik hier toekomstige klanten waarschuw voor de woekerbundel van Tele2.
    Velma van Tele2 op 3-12-2014 om 11:47
    Hoi Marianne,

    het is heel naar wat jou is overkomen. Wij hebben hierover op verschillende kanalen al conversaties lopen. Ook per mail is er contact en ik wil je vragen om daar de conversatie verder af te maken.

    Groetjes,

    Velma van Tele2
    Marianne op 3-12-2014 om 12:13
    Beste Velma van Tele2,
    Aangezien Tele2 heeft aangegeven NiIETS voor ons te willin doen, geef ik hier mijn klantervaring weer. Als er een coulante oplossing komt, ben ik bereid om ook deze ervaring hier te delen.
    Mvg,
    Marianne
  5. BJ. v.leijden op 29-11-2014 om 22:49 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Slecht , luisteren niet, onduidelijk over factuur opzeggen ook niet goed , heeeeeel slecht bedrijf.
    • NIET laat maar
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Justin op 24-11-2014 om 20:57 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Te slechte service, factuur is veels te hoog
    • Alles
    Beoordeling
    2
    • Bestelproces:
      5
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      5
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Jan De goede op 24-11-2014 om 13:05 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Vorig jaar heb ik iphone 5 besteld met belm en internet.
    Telkesn ging mijn bereik weg, was ik onbereikbaar.
    Ik belde klantenservice en toen legde diegene mij uit via menu wat ik moest doen. Paar dagen ok en daarna weer hetzelfde geval.
    Kort en krachtig tele 2 is gewoon bullshit denk ik.
    • Prijs is redelijk met abbonement vergeleken met andere providers.
    • alles verbeteren of oprotten in de maatschappij.
    Beoordeling
    4
    • Bestelproces:
      5
    • Prijsstelling:
      8
    • Facturering:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      5
    • Klantenservice:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Dirk op 21-11-2014 om 1:13 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Constante ergenissen met de rekeningen. Hier heb ik recent een betere deal gevonden voor degene die zich bij een betere provider met een goede deal wil aansluiten: http://bit.ly/1xHMfsD
    • geen
    • betere klantenservice betere deals
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Erik van der Wal op 18-11-2014 om 20:03 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik kan een heel verhaal gaan typen, maar dat heeft allemaal geen zin. Er is niets meer te vertellen dan jullie te zeggen dat het gewoon slecht is! Geen service, trieste klantvriendelijk en ze nemen geen verantwoording voor de problemen die je hebt. IK RAAD TELE 2 NIET AAN!
    • Geen
    • Alles
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      4
    • Prijsstelling:
      9
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      6
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Lotte van Tele2 op 19-11-2014 om 9:39
    Hoi Erik, Dat vind ik jammer om te lezen. Heb je al eens een topic gemaakt op ons forum https://forum.tele2.nl/ ? Daar staan collega's en overige forumleden klaar om je verder te helpen en daar kunnen we kijken of we je misschien verder kunnen helpen. Groetjes, Lotte van Tele2
  10. Geert van den Elshout op 14-11-2014 om 15:24 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb onlangs een nieuwe (smart) TV gekocht, ik kreeg hierbij het probleem dat mijn beeld en geluid niet gelijk lopen. Ik ben niet technisch dus ik bel Tele2 voor advies. De dame van tele2 geeft aan dat ik een duur glasvezel abonnement moet nemen door de extra snelheid van het glasvezel zou het beeld en geluid weer gelijk gaan lopen. Ik ga in op het advies van Tele2 en neem glasvezel. Het abonnement is ingegaan en jawel hoor mijn beeld en geluid lopen nog steeds niet gelijk. Ik heb hierover gebeld met Tele2 (een ervaring die ik niemand wi aandoen) na uren aan de telefonn te hebben gezeten en zowat elke afdeling gesproken te hebben krijg ik 2 dingen te horen, je kan het abonnement afkopen en meneer u heeft pech gehad. ik heb inmiddels mijn TV geruild met een ouder model van een vriend van mij en zit nu met een duur glasvezelabonnement waar ik totaal niks aan heb. Tele2 je word bedankt
    • Geen
    • Alles
    Beoordeling
    1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Lotte van Tele2 op 17-11-2014 om 11:17
    Hallo Geert, ik kan me voorstellen dat je baalt van deze situatie. Je wilt natuurlijk graag optimaal gebruik kunnen maken van je diensten. Je geeft aan al eens contact te hebben gehad hier over, wat zijn de laatste afspraken die met je zijn gemaakt? Heb je al eens eerder contact gezocht via Twitter, Facebook of ons forum https://forum.tele2.nl/? Wil je mij daar dan een link van sturen? Dan kijk ik even mee wat er precies is besproken. Ik hoor het graag van je om te kijken of ik nog iets voor je kan doen. Ik kan hier in helaas niets beloven. Groetjes, Lotte van Tele2
Laad meer ervaringen