Review en beoordeling Tele2

Tele2
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Tele2 geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Tele2. Is Tele2 je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
9% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 56 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
86% niet
5% misschien
  1. El op 18-4-2015 om 09:29 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Zeer slechte klantenservice ,ze zeggen toe dat je word terug gebeld . Wat ze niet doen ,na vele keren gebeld te hebben verbreken ze gewoon de verbinding en zeggen ze dat bij klacht niet klopt . Nooit klant worden daar ze zijn aardig tot je aan je contract vast zit en daarbij heb je inderdaad een superslechte dekking en kan je ook je hotspot niet meer gebruiken en moet je hun ook nog bellen als je geen voicemail wilt kan je niet zelf uitzetten . Zodra ik weg kan ga ik en dan nooit meer terug
    • Goedkoop is duurkoop
    • Ze kunnen heel veel verbeteren bij de klantenservice en zeg dat je wel mee wil doen met het telefonische onderzoek dan sta je veel minder lang in de wacht 😜
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      9
    • Facturering:
      5
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. looman op 14-4-2015 om 15:26 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    mijn ervaring is behoorlijk slecht
    ben nu zon anderhalf jaar lid bij tele 2 en heb niks anders dan gezeik gehad niks kan er bij hun normaal gaan afspraken die je met hun maakt komen ze niet naar en op het moment wanneer je ze jou mening geef dan word je afgekapt dan krijg je te horen mevrouw wij kunnen niks meer voor u doen we wensen u een fijne dag en verder wacht het af nou het is vandaag 14 april en zit al een week te wachten tot hier alles het normaal gaat doen heb ondertussen al met zon 6a7 mensen gesproken en allemaal vertellen ze een andere verhaal het is dat het bij mij financieel niet toelaat maar anders was ik allang weg geweest
    • dat iedereen het zelfde gaat vertellen
    • afspraken nakomen
    • mensen niet blij maken met een dooie mus
    Beoordeling
    7
    • Online dienstverlening:
      9
    • Prijsstelling:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Bestelproces:
      9
    • Facturering:
      9
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Schaaf op 9-4-2015 om 09:52 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Overstap van UPC naar Tele2 met gehele pakket (internet, bellen tv) is probleemloos verlopen. Zelf de zaken aansluiten ging ook goed.
    • goede prijs kwaliteitverhouding
    • mailbox kan aan de kleine kant zijn 30mb
    Beoordeling
    8
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    Yvonne van Tele2 op 9-4-2015 om 14:38
    Hoi Schaaf,
    Wat leuk dat je zo positief bent, dat hoor ik graag! Mooi dat de aansluiting en overstap probleemloos verlopen zijn. Mocht je nog wel vragen hebben dan helpen we graag verder via bijvoorbeeld ons forum: https://forum.tele2.nl/ Veel plezier met je abonnement!
    Groetjes, Yvonne
  4. Mark op 7-4-2015 om 14:56 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    We gaan overstappen naar een nieuwe provider en willen ons oude (vaste)telefoon nummer meenemen.
    Enige tijd geleden hadden wij twee mobiele telefoons met onbeperkt bellen en hebben op advies van tele2 ons huisnummer laten stil leggen.
    Ik was het hier in eerste instantie niet mee eens, maar uiteindelijk, na uitleg dat ik mijn nummer gewoon kon terugkrijgen als ik dit weer wilde gaan gebruiken, akkoord gegaan.
    Nu wil ik het dus terug, maar nu geven ze geen gehoor.
    Het nummer kan niet terug. Het ligt ergens en niemand kan erbij, dus ik moet maar aan een nieuw nummer.
    Dit wil ik helemaal niet en wil gewoon mijn oude nummer terug!!!!

    Het is ook niet door iemand anders in gebruik, maar gewoon onwil van Tele2 omdat je overstapt naar een ander.
    Het is te gek voor woorden dat zij zo met mensen omgaan.

    Natuurlijk had ik dit kunnen verwachten omdat er altijd problemen zijn en er altijd moeilijk gedaan wordt en windt hetook onvoorstelbaar dat deze club nog bestaat.
    Ik hoor ook veel klachten.

    Ik hoop dat er nu iemand wakker wordt bij tele2 en mij ons oude nummer weer terug geeft.

    Mark

    • geen
    • te veel om op te noemen
    Reacties
    Ben van Tele2 op 8-4-2015 om 12:28
    Hoi Mark,
    Wat vervelend dat je dit is overkomen. Als ik het goed begrijp gaat het dus om je vaste telefoonnummer, dat je nu weer terug wilt. Hoe lang is het vaste telefonie-abonnement afgesloten geweest? We willen graag verder met je erover praten, en op zoek naar een oplossing voor je. We zijn te benaderen op ons Tele2 Forum: https://forum.tele2.nl/ Maak hier een topic aan en we zullen je snel helpen. Vriendelijke groet, Ben
  5. Patrick op 31-3-2015 om 17:15 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Tele2 biedt vanaf maart 4G. Vandaag 31 maart kom ik nog niet op dit netwerk terwijl het hier actief is. Mijn contract loopt binnen 3 weken af. Dus maar even de klantenservice gevraagd per wanneer ik 4G krijg. Ik wil namelijk niet mijn contract verlengen voor 2 jaar en tot de conclusie komen dat het netwerk slecht is. Bij de klantenservice kreeg ik de mededeling dat ze hopen dat eind van het jaar 95% van de klanten is overgezet. Tja en daar ga ik en ik hoop vele met mij niet op zitten wachten. Tele2 heeft dit nergens duidelijk vermeld staan. Conclusie: Ik zoek wel een andere provider.
    Beoordeling
    5
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      8
    • Facturering:
      8
    • Bereik/dekking:
      4
    • Klantenservice:
      4
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Ben van Tele2 op 1-4-2015 om 18:09
    Beste Patrick, we doen ons uiterste best om iedereen over te zetten naar 4G. Daarom wordt nu aan gewerkt. Meer informatie over wanneer je het kan verwachten staat hier: https://www.tele2.nl/mobiel/internet/4g/ We hopen natuurlijk dat jij ook snel op dit nieuwe netwerk zit! Je mag natuurlijk altijd onderzoek doen om te zien welke provider en welk pakket het beste bij je past. Wij hopen dat je ons nog steeds daarbij betrekt. Als je vragen hebt, of meer info wilt hierover kan je ons altijd een bericht sturen op Facebook, Twitter of het Tele2 Forum. Daar staan ook 7 dagen per week medewerkers voor je klaar voor al je vragen. Vriendelijke groet, Ben van Tele2
  6. Kees op 29-3-2015 om 14:34 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ooit een klant geweest bij TMobile, Geen bereik 1 streepje of niets, zeer slechte verbinding., gebled en gebeld, met de meest stomme antwoorden van de helpdesk, En als Laatste zouden ze de antenne mast wat meer naar mijn richting verplaatsen Mwhaaa ha wat een grap.
    Heb nu een prepaid van de HEMA, netwerk KPN ben zeer tevreden, betaal ook echt per seconde zonder start tarief
    • Kan geen pluspunt noemen
    Beoordeling
    5
    • Online dienstverlening:
      5
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      5
    • Bestelproces:
      9
    • Facturering:
      5
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    Ben van Tele2 op 1-4-2015 om 18:01
    Hoi Kees, deze pagina is bedoeld voor reviews en beoordelingen van Tele2. Echter gaat jouw bericht over T-Mobile. Heb je weleens Tele2 gehad? En gelukkig heb je nu iets gevonden wat bij je past. Groet, Ben van Tele2
  7. Annelies op 26-3-2015 om 12:08 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Kom er achter dat er al 2 jaar lang geld afgeschreven word van de rekening van mijn 92 jarige vader voor een vaste lijn, die ik 2 jaar geleden heb opgezegd.
    Na 3 kwartier van de ene juffrouw naar de andere juffrouw verbonden, kwam eruit dat de fout idd bij Tele 2 lag. Vandaag gebeld door Tele 2 met een oplossing: een half jaar wordt vergoed. Hoe durven ze , ben er dan ook niet mee akkoord gegaan. Nu gaat er weer een andere afdeling zich erover buigen. Schande!!!!!
    • Geen!
    • De toon in de brieven is van een hoog popie Jopie gehalte. De klant in kwestie is 92 jaar en daar wordt geen rekening meegehouden. Ook telefonisch is het je en jij en als afscheid doei doei!
    • Enige vorm van respect mis ik in deze
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Ben van Tele2 op 1-4-2015 om 17:58
    Hoi Annelies, Wat vervelend dat dit gebeurd is zeg. Je schrijft dat er al een aantal afdelingen naar deze zaak hebben gekeken. We horen graag van je wat de huidige status is. Als we nog meer voor je kunnen doen, kan je ons altijd bereiken via Facebook, Twitter of ons Tele2 Forum. Daar staan ook 7 dagen per week medewerkers voor je klaar. Groet, Ben van Tele2
    Annelies op 1-4-2015 om 20:35
    Beste Ben? van Tele 2 , in antwoord op je vraag hoe de status is van mijn klacht.
    Ik heb nog steeds NIETS gehoord!!!!!!!
    annelies bak op 8-4-2015 om 22:04
    Vandaag 8 april 2015 nog steeds geen enkele reactie!!!!
    Yvonne van Tele2 op 9-4-2015 om 14:43
    Hoi Annelies,
    Voor vragen over onze diensten zijn er zoals Ben al aangegeven heeft verschillende manieren om online contact op te nemen. Alle informatie vind je hier: https://www.tele2.nl/klantenservice/contact/ We helpen je graag verder via 1 van onze kanalen!
    Groetjes, Yvonne
    Annelies bak op 10-4-2015 om 20:39
    10 april, nu weer een reactie van Jetta van Tele2 met het verzoek om nogmaals mijn gegevens te sturen. Ik denk dat dit de vierde of vijfde keer is, steeds een andere naam. Maar daarna geen enkel antwoord! Hel slechte service wat betreft afhandelen van een klacht, waarbij de fout bij Tele2 is. Dat is toegegeven door Tilly de Vries van tele2. Als je belt en vraagt naar haar, weet niemand wie zij is.
    Je word van het kastje naar de muur gestuurd.
  8. Beekschooten op 24-3-2015 om 21:33 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    De dekking van Tele2 is ronduit slecht. Zelf is de directe omgeving van verstedelijkte gebieden (Utrecht) zitten er hele gaten in de dekking. Ander onaangenaam gegeven is dat Tele2 je verplicht om je roaming altijd ingeschakeld te laten, anders heb je geen dataverbinding. Ook niet in Nederland. Volgens hun servicedesk is dit 'technisch noodzakelijk'. Duh. Kom je dus regelmatig in de grensstreek dan ben je, in combinatie met de slechte dekking regelmatig de klos voor ongemerkte buitenlandse dataroaming. Oubollig bestelproces waarbij ik na online registratie en betaling alsnog alles af moet drukken en moet faxen naar Tele2. Tot slot treiteren ze je aan het contracteinde maximaal. De website vermeld dat ze 'helaas' niet 'kunnen' informeren over de exacte ingang- en eindedatum van je contract. Je wordt verplicht naar een duur betaalnummer te bellen waar je na 18 minuten wachten je door een dramverhaal moet praten om je een verlenging aan te smeren. Nooit meer tele2. Ze hebben een scherpe prijs, maar het is die ene euro voordeel per maand gewoon niet waard. En die ben ik daarbij alsnog aan dat betaalnummer en roamingkosten kwijt geraakt.
    • Actieprijzen
    • Slechte Dekking
    • Altijd verplicht roaming aanhouden
    • Schandalige afhandeling contracteinde
    • Oubollig bestelproces waarbij ik na online registratie en betaling alsnog alles af moet drukken en moet faxen naar Tele2
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      5
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Ben van Tele2 op 1-4-2015 om 17:43
    Beste Beekschooten,
    We vinden het jammer dat je het zo hebt ervaren. We doen er natuurlijk alles aan om ervoor te zorgen dat je goed bereik hebt. We opereren voor bellen/smsen en 3G op het netwerk van T-mobile. En daarom zal roaming ook aan moeten staan. Dit is nodig om zo van dat netwerk gebruik te maken. We kunnen je ook informeren over je contractdatum. En naast de telefonische klantenservice zijn we ook actief op Facebook, Twitter en ons eigen Tele2 Forum. Hier kunnen we je ook van dienst zijn. We vinden het jammer dat je dergelijke kosten hebt gemaakt, maar als je nog vragen hebt, kan je ons altijd ook via de online kanalen bereiken. Groet, Ben van Tele2
  9. Job Wijker op 15-3-2015 om 11:33 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Al ruim een maand geen toegang tot MijnTele2 en ondanks veel bellen, wachten, meekijken is er na de beloofde zaligmakende update van vrijdag de 13e (hoe verzin je 't) niets verandert. Dus nog steeds geen inzicht in mijn rekeningen, het gebruikersforum en geen mogelijkheid om te verlengen via MijnTele2. Beslist geen aanrader ondanks de prijs.
    • Prijs
    • Mijn Tele2
    • Klantenservice
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      3
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      8
    • Facturering:
      5
    • Bereik/dekking:
      8
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Yvonne van Tele2 op 23-3-2015 om 12:02
    Hallo Job,
    Balen dat je al geruime tijd geen toegang hebt tot MijnTele2. Wanneer je een melding hebt gemaakt dan doen we er alles aan om een oplossing te bieden. Ik begrijp natuurlijk wel dat het ondertussen erg vervelend is wanneer je facturen niet in kunt zien. Op ons forum vind je actuele informatie terug over andere MijnTele2: https://forum.tele2.nl/actuele-informatie-nieuws-acties-174 Als je nog vragen hebt dan zijn er gebruikers en medewerkers op ons forum aanwezig om te helpen.
    Groetjes, Yvonne van Tele2
  10. E.Vet op 12-3-2015 om 16:13 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Na een pakketverandering die niet volgens afspraak verliep een dagenlang gebel met de klantenservice van Tele2. Eindeloze beloftes die niet worden nagekomen en medewerkers die van elkaar niet weten waar ze mee bezig zijn. Als je Tele2 klant bent denk dan 3 keer na voor je een verandering doorvoert. Wilt u klant worden doe het a.u.b. niet. Als er problemen zijn is het een verschrikking !

    • prijs
    • KLANTENSERVICE ! ! ! Ik zal Tele2 aanraden om eens een fatsoenlijk dossier bij te houden, zodat medewerkers onderling weten wie er met de klant heeft gesproken. Dit maakt het ook wat makkelijker om te kijken wie wat heeft gedaan, eventuele fouten op te sporen en intern daar vragen over te stellen.
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    M.Stam op 12-3-2015 om 17:13
    Nou, ik ervaar precies het zelfde. De interne communicatie is zeer slecht. Wij hebben in het begin 7 weken zonder tv en internet gezeten omdat ze onze administratie kwijt waren geraakt op de back office. Toch moesten we betalen voor die 7 weken! Want dit was natuurlijk nergens intern gecommuniceerd... Daarna hebben we 3 x een monteur via KPN langs gehad omdat ons internet zo traag was (7mb op iPad). Ook hier geen excuus. Zo kan ik nog wel even doorgaan met foute facturen en afspraken die niet nagekomen zijn... Ik begrijp niet dat een bedrijf als Tele2 niet zorgt voor een heldere communicatie intern.
    Yvonne van Tele2 op 23-3-2015 om 11:51
    Goedendag,
    Wat ontzettend jammer dat een wijziging niet goed gelopen is, dat is zeker niet de bedoeling! Werken alle diensten inmiddels weer naar wens? Alle contacten worden bijgehouden in onze systemen. Sorry dat er toch onduidelijkheid is ontstaan over gemaakte afspraken. Als we nog iets kunnen doen dan horen we het graag! Op ons forum kun je terecht voor vragen, daar zijn medewerkers en gebruikers aanwezig om elkaar te helpen: http://forum.tele2.nl/ Groetjes, Yvonne van Tele2
Laad meer ervaringen