Review en beoordeling Tele2

Tele2
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Tele2 geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Tele2. Is Tele2 je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
7% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 58 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
81% niet
12% misschien
  1. MARY op 27-8-2015 om 09:59 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    ik ben nu 2 jaar bij tele 2 maar ik ben zo blij dat mijn abbo volgende maand afloopt ik vind het niet normaal dat ik zo veel geld kwijt ben voor niks ik heb heel slecht bereik en mijn internet gaat heel snel op terwijl ik dan nog niet veel op internet gezetten heb en ze helpen je niet eens slechte klantenserive ze zeggen dan gewoon ligt aan je mobiel nou niet dus en heb het al van verschillende mensen gehoord dat ze het zelfde probleem hebben.
    IK ZOU HET ZEER AFRADEN HIER EEN ABBO TE NEMEN !!!!!
    Beoordeling
    2
    • Facturering:
      4
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      4
    • Online dienstverlening:
      3
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Dick op 24-8-2015 om 21:44 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Al jaren klant van Tele 2. Toen ze nog gebruik maakten van het netwerk van KPN was het goed. Maar nu ze gebruik maken het netwerk van T-mobile is het slecht. Mijn zoon heeft een abonnement bij T-mobile zelf en dat is veel beter. Als je dan vraagt hoe3 dit kan krijg je bij T-mobile het antwoord dat Tele 2 maar betaald voor beperkt bereik!
    • Redelijk goedkope abonnementen.
    • Beter netwerk zoeken.
    Beoordeling
    6
    • Online dienstverlening:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Facturering:
      7
    • Bestelproces:
      7
    • Klantenservice:
      7
    • Prijsstelling:
      7
    • Bereik/dekking:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Nienke op 18-8-2015 om 17:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Super! Ik ben een half jaar geleden overgestapt op simonly. Hiervoor was ik klant bij Vodafone. Vreselijk duur abonnement. Nu heb ik 500 mb internet en als het op is dan gaat de snelheid omlaag. Ik hoef dus nooit extra te betalen aan internetkosten. Wel zo praktisch. 500 mb is wel zo 'op' dus dit zal ik wel aan gaan passen. Paar keer een aantal vragen gehad (antieke mobiele telefoon) en keurig en snel op gereageerd door de klantenservice. Ik ben dus een tevreden klant!
    • - geode klantenservice
    • - lage kosten
    • - nooit teveel betalen als je bundel op is
    • - op een of andere manier kan ik nooit digitaal inloggen (mijn gegevens schijnen nooit te kloppen)
    Beoordeling
    9
    • Prijsstelling:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      9
    • Online dienstverlening:
      9
    • Bereik/dekking:
      9
    • Bestelproces:
      9
    • Facturering:
      9
    • Klantenservice:
      9
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    Roos van Tele2 op 19-8-2015 om 15:25
    Dat is nog eens een positieve reactie:) Leuk om te horen Nienke! Wat betreft het inloggen op je MijnTele2. Je vindt hier een stappenplan voor de activatie: https://www.tele2.nl/klantenservice/mobiel/abonnement/mijntele2-hulp/ Als het daar niet mee lukt, laat het ons dan even weten op ons forum, dan loodsen we je er doorheen! Voor nu een fijne middag, Roos van Tele2
  4. I op 17-8-2015 om 22:52 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb 3x gebeld naar klantenservice voor het stopzetten van betaalde sms diensten. Na de 3de keer kreeg ik een telefoonnummer van dit bedrijf( Tele 2 weet hiervan), hierdoor werdt het meteen stopgezet? Ik heb het gevoel dat Tele 2 van 2 walletjes eet. Heb ook doorgegeven artikel 12 en 13 gedragsregels /code voor sms diensten, begrijpen ze niet.Tele 2 neem je verantwoordelijkheid en los het op, en stuur niet iedereen van het kastje naar de nuur. Dit is een mooi item voor consumenten rubriek kassa, of laten we iedereen oproepen dit bedrijf te boycotten via sociale media.
    • Andere provider
    Beoordeling
    1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Roos van Tele2 op 19-8-2015 om 15:22
    Hoi I, wat naar dat je niet meteen het juiste nummer hebt gekregen! Je kunt jouw nummer overigens zelf ook blokkeren voor betaalde sms diensten: https://www.tele2.nl/sms-gedragscode/ Mocht ik nog iets voor je kunnen doen, plaats dan even een berichtje op ons forum https://forum.tele2.nl/! Dan geven we je zo snel mogelijk reactie. Gr. Roos van Tele2
  5. EDZ op 17-8-2015 om 13:19 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Wij hebben vorig jaar een nieuw abonnement genomen voor mijn vriendin omdat die van haar bijna was afgelopen. We hebben gebeld om die andere op te zeggen. Nu zijn wij 8 maand later er achter gekomen dat we deze abonnement nog steeds betalen, hebben hierover gebeld hoe dit kon? en deze gelijk stop laten zetten, voor de rest moesten wij een schadeformulier in vullen en opsturen, zodat we de kosten die we gemaakt hebben voor deze abonnement konden terug krijgen. Heb een reactie terug gekregen dat ze niets gaan vergoeden omdat we deze abonnement volgends Tele2 niet stop hadden gezet... Wij zijn er 100% van overtuigd dat we dit wel hadden gedaan en daarbij kan Tele2 zelf ook zien dat er 8 maand lang geen data of belminuten is gebruikt van deze abonnement We zijn al lang tevreden klant van Tele2 en vind dit gewoon asociaal van Tele2! Als dit niet word opgelost dan is dit is de laatste keer dat wij nog iets van Tele2 nemen en stappen gelijk over zodra dit kan!!
    • -
    • -
    Reacties
    Roos van Tele2 op 19-8-2015 om 15:32
    Aii dat is zonde van het geld, als je er helemaal geen gebruik van hebt gemaakt! Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, plaats dan even een berichtje op ons forum, dan kunnen we wat beter naar je situatie kijken! https://forum.tele2.nl/

    Gr. Roos van Tele2
    EDZ op 19-8-2015 om 16:43
    Heb ik gedaan, Jullie van Tele2 gaan met nepaccounts erop reageren alsof het mijn fout is.
    Die hele tele2 forum is bullshit, vage antwoorden geven en de schuld op de klant schuiven.
    Ik ben al overal bezig om dit op internet bekend te maken hoe vieze aso bedrijf jullie zijn!

    Niet de klantenservice op 24-8-2015 om 11:40
    Als je net zo praat als je typt, snap ik best dat de helpdesk je niet begrijpt.
  6. Ed op 16-8-2015 om 15:09 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Beste Ben, blijkbaar betaald tele2 hun werknemers om deze niks zeggende berichten te plaatsen op allerlei forums! Dit bijna standaard bericht heb ik al 6 x gekregen van medewerkers van tele2! Nu doe je of tele2 de fout wil oplossen en probeert tele2 mensen te verleiden om te mailen naar priveadressen van tele2 medewerkers zodat de klachten niet meer online gezet worden! Erg doorzichtig! Verklaar mij maar hier op dit forum waarom tele2 (financiële afdeling) mij donderdag de 6de augustus toegezegd heeft een nieuwe simkaart op te sturen en de fout heeft gevonden en vervolgens niks meer laat horen! Ik heb hier in minder dan 48 uur maarliefst van 51 personen emails ontvangen met soortgelijke klachten! 47 hiervan willen collectief een klacht indienen wegens onderbouwd onrechtmatig handelen van tele2! Let op......in minder dan 48 uur!!! Ik ben dus benieuwd wat komende week gaat brengen! Als jij zo graag onze klachten wil oplossen, kom maar op!! Maar dan wel hier online zodat iedereen kan meelezen hoe tele2 te werk gaat! Natuurlijk gaat tele2 mijn klacht niet oplossen! Dat doen ze alleen als je een zakelijke klant bent! Helaas voor tele2 heb ik alle gesprekken opgenomen en mails bewaard waar tele2 zelf verklaard dat ik geen achterstand heb met betalingen! Jullie medewerker sprak er zelfs schande van dat tele2 mijn nr heeft verwijderd! Ik sta altyd open voor dialoog maar geloof niet meer in loze beloften van tele2! Het is zo klaar als een klontje...tele2 blunderd hier voor de 7de x op rij! Beloven en niet nakomen! Intussen ga ik gewoon door met klachten verzamelen over jullie en heb ik een advocaat bereid gevonden die onze zaken gaat behartigen! Kortom...wil je een oplossing forceren...prima...maar wel hier online! Dan kan iedereen zien hoe " klantvriendelijk " tele2 is! Ik wens je een fijne dag en ben benieuwd of ik nog iets hoor van je..!
    Mvg ed
    • Je krijgt muziek als je een half uur aan de telefoon moet wachten voordat je geholpen wordt! Dit noemt men dan klantenservice!
    • Dat gaat hier niet passen!
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Su Ling van Tele2 op 17-8-2015 om 14:30
    Hoi Ed!
    Ik snap dat je hier boos van wordt, maar ik wil je nogmaals vragen om een bericht op onze Tele2 forum, Facebook of Twitter achter te laten. We kunnen je dan beter van dienst zijn. Groetjes, Su Ling
  7. G vd Vuijst op 16-8-2015 om 14:29 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Zonder wifi zou ik amper bereik hebben.
    De app waarin je verbruik zou staan is onbetrouwbaar.
    • Helaas weinig.
    • Kom.met een goede app waarin verbruik is af te lezen. Het schommelt alsof het een thermometer is.
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      5
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Su Ling van Tele2 op 17-8-2015 om 14:33
    Hoi G vd Vuijst,

    Jammer te lezen dat je zo slecht bereik hebt. Heb je al eens op onze dekkingskaart gekeken? https://www.tele2.nl/bereik-mobiel-netwerk/ . Werkt je simkaart wel goed in een andere telefoon? Kan je dit proberen?

    Waarom vind je app onbetrouwbaar? Mochten bovenstaande tips niet hebben geholpen, dan wil ik je vragen om een bericht op ons Tele2 forum, Facebook of Twitter achter te laten. We kunnen je daar beter verder helpen.
    Groetjes, Su Ling
  8. ed op 15-8-2015 om 18:59 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Tele2 is een schandalig bedrijf..ze beloven van alles, nieuwe simkaart nooit gekregen en werd maandelijks afgesloten terwijl alle facturen op tijd betaald werden...als ik belde moest ik eerst een half uur wachten en krijg je een hond4sbrutale juffrouw aan de lijn die mij volledig gelijk gaf maar niks deed! Elke keer t zelfde verhaal....maar geen oplossing! Deze maand is mijn nr voorgoed verwijderd door tele2 . Ik had notabene een mail waarin tele2 bevestigde dat er geen openstaande facturen waren! Gewoon je nr opgedoekt....ongelooflijk! Inmiddels een advocaat ingeschakeld en na bestudering van de facturen blijk ik inderdaad alles voldaan te hebben en tele2 onterecht heeft gehandeld. Gelukkig alle telefoongesprekken opgenomen en ook daaruit blijk ik volledig gelijk te hebben! de toezegging van tele2 om een nieuwe simkaart op te sturen zijn ze ook niet nagekomen! Ik heb hierdoor een behoorlijke schade opgelopen en heb kosten moeten maken omdat mijn klanten mij niet meer konden bereiken! Binnenkort gaat er een dagvaarding uit en mogen de tele2 toppers voor de rechtbank komen vertellen hoe ze dit gaan oplossen! Voor alle mensen die soortgelijke ervaringen hebben met dit oplichtersbedrijf ga ik binnenkort een blog online zetten zodat we collectief een zaak kunnen aanspannen tegen tele2. Eens kijken of we gezamenlijk een mega claim kunnen indienen en op deze manier wel gehoor krijgen! Ik waarschuw iedereen die in zee wil gaan met tele2......niet doen! Je bent altijd de klos!!!!!! Wordt vervolgd....... mensen die hun ervaringen met tele2 op mijn blog willen plaatsen kunnen mij mailen ! Let op.....je klachten moeten gegrond zijn en dit moet men kunnen onderbouwen met opgenomen gesprekken en/of mails ! Word vervolgd !!!! STUUR JE KLACHT NAAR dropyourtext@hotmail.com iedereen krijgt zsm antwoord !
    • Geen
    • Teveel
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Ben van Tele2 op 16-8-2015 om 14:35
    Beste ed, het is zeer spijtig om te horen dat je geen goede ervaringen hebt Tele2. We doen natuurlijk ons best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Helaas is dit altijd helemaal goed gegaan. Echter zijn we natuurlijk bereid je zo goed mogelijk van dienst te zijn, en dat kan ook online, zoals op Facebook en Twitter. Daarnaast hebben we ook een Forum waar je al je vragen kan stellen. We willen je graag van dienst zijn op deze kanalen. Als we nog iets voor je kunnen doen horen we het graag. Groet, Ben van Tele2
  9. W. Ouwehand op 13-8-2015 om 14:02 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Er worden teveel fouten gemaakt in het voordeel van Tele 2. Men communiceert heel slecht, afdelingen werken langs elkaar heen waardoor ze met veel tegenstrijdige informatie en foute facturering komen. Men negeert bij Tele 2 opzeggingen. Ondanks dat ik netjes zowel schriftelijk al via email als telefonisch opgezegd had. Tele 2 is wel heel snel met aanmaningen voor bedragen die je hun absoluut niet verschuldigd bent en het sturen van een incassobureau. Continue technische mankementen en ook de prijs laat te wensen over.
    • Ik werd bij klantenservice wel netjes te woord gestaan.
    • Ondanks dat men mij bij klantenservice netjes te woord stond, werd er met mijn klachten niets gedaan. Fouten gingen onverminderd door en alles werd via een incassobureau geregel, wat Tele 2 ook via correcte factureren hadden kunnen doen. Nagenoeg ALLES zou bij Tele 2 verbeterd kunnen worden.
    Beoordeling
    1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. niels op 13-8-2015 om 04:50 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    word door klantenservice 5x genegeerd en hun 24uur service is alleen belangrijk voor zakelijk blijkbaar zelfs voor snelle en kleine vragen moet je uren wachten voordat je geholpen word. klantenservice praat net tot nauwelijks Nederlands en is daardoor moeilijk mee te praten
    • geen
    • klantenservice
    Beoordeling
    2
    • Bestelproces:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Petra van tele2 op 13-8-2015 om 13:52
    Hoi Niels,
    Ik vind het jammer om te lezen dat je niet naar wens bent geholpen door onze klantenservice. Ik help je graag verder. Zou je een berichtje met daarin je probleem uitgebreid beschreven op ons forum willen achter laten: tele2.nl/forum ? Dan helpen we je daar graag verder! Groetjes, Petra
Laad meer ervaringen