Review en beoordeling Tele2

Tele2
Om je te helpen bij de keus voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie geven over Tele2 geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Tele2. Is Tele2 je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Dat kan, schrijf hier je ervaring met Tele2 en deel deze met andere consumenten.
6% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 36 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
94% niet
0% misschien
  1. Dirk op 21-11-2014 om 1:13 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Constante ergenissen met de rekeningen. Hier heb ik recent een betere deal gevonden voor degene die zich bij een betere provider met een goede deal wil aansluiten: http://bit.ly/1xHMfsD
    • geen
    • betere klantenservice betere deals
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Erik van der Wal op 18-11-2014 om 20:03 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik kan een heel verhaal gaan typen, maar dat heeft allemaal geen zin. Er is niets meer te vertellen dan jullie te zeggen dat het gewoon slecht is! Geen service, trieste klantvriendelijk en ze nemen geen verantwoording voor de problemen die je hebt. IK RAAD TELE 2 NIET AAN!
    • Geen
    • Alles
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      4
    • Prijsstelling:
      9
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      6
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Lotte van Tele2 op 19-11-2014 om 9:39
    Hoi Erik, Dat vind ik jammer om te lezen. Heb je al eens een topic gemaakt op ons forum https://forum.tele2.nl/ ? Daar staan collega's en overige forumleden klaar om je verder te helpen en daar kunnen we kijken of we je misschien verder kunnen helpen. Groetjes, Lotte van Tele2
  3. Geert van den Elshout op 14-11-2014 om 15:24 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb onlangs een nieuwe (smart) TV gekocht, ik kreeg hierbij het probleem dat mijn beeld en geluid niet gelijk lopen. Ik ben niet technisch dus ik bel Tele2 voor advies. De dame van tele2 geeft aan dat ik een duur glasvezel abonnement moet nemen door de extra snelheid van het glasvezel zou het beeld en geluid weer gelijk gaan lopen. Ik ga in op het advies van Tele2 en neem glasvezel. Het abonnement is ingegaan en jawel hoor mijn beeld en geluid lopen nog steeds niet gelijk. Ik heb hierover gebeld met Tele2 (een ervaring die ik niemand wi aandoen) na uren aan de telefonn te hebben gezeten en zowat elke afdeling gesproken te hebben krijg ik 2 dingen te horen, je kan het abonnement afkopen en meneer u heeft pech gehad. ik heb inmiddels mijn TV geruild met een ouder model van een vriend van mij en zit nu met een duur glasvezelabonnement waar ik totaal niks aan heb. Tele2 je word bedankt
    • Geen
    • Alles
    Beoordeling
    1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Lotte van Tele2 op 17-11-2014 om 11:17
    Hallo Geert, ik kan me voorstellen dat je baalt van deze situatie. Je wilt natuurlijk graag optimaal gebruik kunnen maken van je diensten. Je geeft aan al eens contact te hebben gehad hier over, wat zijn de laatste afspraken die met je zijn gemaakt? Heb je al eens eerder contact gezocht via Twitter, Facebook of ons forum https://forum.tele2.nl/? Wil je mij daar dan een link van sturen? Dan kijk ik even mee wat er precies is besproken. Ik hoor het graag van je om te kijken of ik nog iets voor je kan doen. Ik kan hier in helaas niets beloven. Groetjes, Lotte van Tele2
  4. sjef op 11-11-2014 om 21:39 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Slechter als slecht
    • Niet verkopen wat je niet waar kan maken
    Beoordeling
    2
    • Prijsstelling:
      5
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      3
    • Online dienstverlening:
      2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. D van der Lek op 4-11-2014 om 15:55 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Tele 2 vreselijk slechte bereikbaarheid en onjuiste factuur.
    Ik heb Tele 2 opgezegd en ben naar Kpn gegaan omdat ik slecht bereik had en kpn een betere dekking had en een leuke aanbieding . Ik zou gewon de laatste 2 maanden mijn abonnement kosten doorbetalen terwijl ik al bij KPN ben aangesloten omdat ik niet eerder mocht overstappen. Mijn abbo kosten zijn 9 euro per maand dus 18 euro in totaal en ik was daarvan af. Opeens krijg ik een rekening van 208 euro terwijl ik een abonnement van 9 euro per maand heb.!! Blijkt dat ik op 1 dag wel voor 90 euro aan internet hebt besteed maar deze ene dag werk ik en ga ik nooit op internet. Thuis heb ik een ipad en 2 computers dus alle dagen zit ik alijd daarop met mails etc. Ik zit dus weinig op mijn telefoon en toen ik ze belde zeiden ze dat is zeker raar en veel betaald u ipv 90 euro maar 50 voor deze dag. Je begrijpt het ik betaal niets deze dag kan ik niet op internet zijn geweest ook staat er niets open aan internet want dat controleer ik altijd . Na een mail van mijn kant uit , hoor ik niets meer van ze . Slechte zaak van Tele 2 en ik raad iedereen ook af om klant te worden .
    • geen positief bij dit bedrijf
    • juiste facturen
    Beoordeling
    2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      2
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      3
    • Klantenservice:
      3
    • Online dienstverlening:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Lotte van Tele2 op 17-11-2014 om 11:07
    Hallo D. van der Lek, Wat een vervelende situatie, ik begrijp dat je hier graag duidelijkheid in wilt. Heb je al eens eerder gesproken met één van mijn collega's via onze social media of op ons forum: https://forum.tele2.nl/ . Je geeft aan dat je telefonisch contact hebt gehad en je een vergoeding is aangeboden, ben je hier nog op in gegaan? Ik hoor het graag van je. Groetjes, Lotte
  6. A van Zoeren op 3-11-2014 om 15:28 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Sinds vanochtend overgestapt van Vodafone naar Tele2. En jawel, waar ik al bang voor was gebeurd dus ook, ik ben onbereikbaar. Als mensen mij bellen krijgen ze te horen dat mijn mobiele telefoon staat uitgeschakeld, wat dus niet zo is. Zelf getest door met mijn huistelefoon (Ziggo) naar mijn mobiel te bellen en hetzelfde resultaat. Als ik eerder deze reacties gezien had was ik bij mijn oude provider gebleven. Ik MOET 24 uur per dag bereikbaar zijn, maar dat ben ik dus niet. En na het lezen van alle reacties heeft het blijkbaar weinig zin om de klantenservice te bellen. BAH, zit ik dan 2 jaar aan vast!
    • Geen
    • Zorgen dat de bereikbaarheid die Tele2 aanbiedt ook daadwerkelijk bereikbaar is!!
    Beoordeling
    3
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      5
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Lotte van Tele2 op 17-11-2014 om 11:02
    Leuk dat je naar ons bent overgestapt, A van Zoeren. Jammer dat we een valse start hebben gemaakt. Heb je onze toestelhulp doorlopen: https://www.tele2.nl/klantenservice/mobiel/abonnement/niet-kunnen-bellen-of-gebeld-worden/ . Ik hoor graag of dit heeft gewerkt. Je kan eventueel ook een topic openen op ons forum, daar staan collega's en overige forumleden klaar om je verder te helpen. (https://forum.tele2.nl/) Laat het me weten als ik nog iets voor je kan doen. Groetjes, Lotte
    A van Zoeren op 18-11-2014 om 10:55
    Beste Lotte,
    Dank je wel voor de reactie vanuit Tele2. Ik heb jullie toestelhulp doorlopen, helaas maakt dit niets uit. Ik heb ondertussen ook de klantenservice gebeld en daar werd gezegd dat het waarschijnlijk komt dat ik in mijn woning slecht bereik heb.. Sorry, maar een slapper excuus kan ik niet verzinnen. Na meerdere keren gezegd te hebben dat ik op meerdere plaatsen, waaronder ook buiten, slecht of niet te bereiken ben werd mij verteld dat dat niet kon. Ik heb bij Vodafone nog nooit een probleem gehad en nu alleen maar.
    Dus een topic openen op het forum van Tele2 heeft in mijn ogen ook niet echt veel zin. Ik vraag mij af wat er aan de bereikbaarheid gedaan wordt.
  7. Marcel Rijs op 1-11-2014 om 17:55 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Tele2 is een prima provider - maar pas op als je administratief niet zo sterk bent. Eerst geef je ze een machtiging, zodat ze zelf geld kunnen afschrijven, en dan gaan ze ineens facturen sturen die je 'met de hand' moet betalen. Bijvoorbeeld telefoonkosten van 2 euro. En als je die vergeet te betalen, krijg je prompt een incasso in de bus. Kosten: 40 euro (het wettelijk maximum). Is daar iets aan te doen? Natuurlijk niet. Tele2 geeft geen moer om zijn klanten.
    • Ze harken heel veel geld voor zichzelf binnen, dus het is vast een kapitaalkrachtig bedrijf.
    • Ze zouden eens wat meer aan klantvriedelijkheid kunnen gaan denken. (Maar dat zal wel utopisch zijn voor dit zootje.)
    Beoordeling
    2
    • Bestelproces:
      8
    • Prijsstelling:
      1
    • Bereik/dekking:
      7
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Lotte van Tele2 op 17-11-2014 om 10:52
    Hoi Marcel, Jammer om te lezen dat er onduidelijkheid bestaat over je facturen. Wanneer je een contract bij ons aan gaat, ga je akkoord om per factuur een eenmalige incasso door ons te laten uitvoeren. Wanneer deze automatische incasso mislukt, ben je zelf verantwoordelijk voor je betalingen. Wanneer dit is mislukt stellen we je hier van op de hoogte zodat je weet dat je dit bedrag nog op tijd naar ons kan overmaken. Heb je hier al contact over gehad met één van mijn collega's? Ik hoor het graag, je kan eventueel ook een topic openen op ons forum. Daar staan overige forumleden en collega's klaar om je te helpen. Daarnaast is het daar iets overzichtelijker en is er meer ruimte om te reageren. Zie hier de link: https://forum.tele2.nl/ We horen graag van je! Groetjes, Lotte van Tele2
  8. Pietje Puk op 28-10-2014 om 13:41 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Veel te veel fouten, die de klant geld kosten. Slechte communicatie onderling en het duurt maanden voordat je je geld terug hebt. Slechte voorlichting bij aanbiedingen die uiteindelijk alleen maar geld kosten.
    Veel storing met de TV en opnames.
    • Geen
    • Alles
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Jeroen op 27-10-2014 om 21:05 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Na 1,5 jaar problemen met de dekking geef ik het op.
    Ben van KPN overgestapt naar Tele2 omdat ik geen toestel-lease wou, maar wat een spijt heb ik gehad!
    • Verbeter je dekking!
    Beoordeling
    5
    • Online dienstverlening:
      2
    • Facturering:
      7
    • Bestelproces:
      10
    • Klantenservice:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      5
    • Bereik/dekking:
      1
    • Prijsstelling:
      10
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Ben van Tele2 op 18-11-2014 om 14:34
    Beste Jeroen,
    We doen er alles aan om de dekking overal zo goed mogelijk te maken. Hier kan je zien welke dekking we hebben, en waar: https://www.tele2.nl/mobiel/bereik-netwerk/ Als je nog meer wilt weten, staat er op die pagina ook informatie over onze dekking. Groetjes, Ben van Tele2
  10. Julian op 21-10-2014 om 11:18 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    beste mensen,

    536% verhoging van rekening in verband met data verbruik
    Ik ga nu de 6e maand in dat ik klant ben bij TELE2. De begin fase verliep naar tevredenheid, tot het moment dat ik merkte dat mijn rekening welke de afgelopen maanden binnen de bundel was gebleven, is verdubbeld. Bij het nabellen met TELE2 bleek dat dit te maken had met het dataverbruik, de medewerker heeft mij medegedeeld dat de volgende rekening maar liefst 536% duurder was voor het dataverbruik.

    Zeer veel klachten over data gebruik in dezelfde maanden, geen oplossing TELE2
    Bijna alle klanten van TELE2 hier hebben over de afgelopen maanden klachten achter gelaten over excessief datagebruik in de afgelopen maanden. Er zijn meerdere organisaties bezig met deze ongewenste vorm oneerlijke manier van zaken doen. Wat is hier de oplossing, met zn alle naar de rechter en eigen rekening blokkeren voor incasso’s voor TELE2?

    Geen oplossing van TELE2 voor de rekening met een verhoging van 536%
    Nadat ik eerst contact heb opgenomen met TELE2 om tot een oplossing te komen. Hebben wij “voor in de toekomst” de databundel aangepast naar een hogere bundel en de data zal worden afgeknepen indien je boven de bundel uitkomt. Dit is echter geen oplossing maar uitstelling en verandering van het probleem. In de voorgaande maanden was het gebruik namelijk altijd binnen de bundel!

    Om te kunnen controleren waar het data verbruik vandaan komt heb ik een verbruik-meter gedownload om het verbruik te controleren. Hieruit blijkt dat ik niet in de buurt kom met het verbruik wat TELE2 aangeeft. Dit heb ik opgenomen met TELE2 welke aangeeft niet te kunnen zien waar de data aan verbruikt wordt, maar hier wel ENORME rekeningen over uitschrijft!

    Dreigen met incasso bureau
    Er wordt geen oplossing door de medewerker van TELE2 aangeboden en aangegeven dat er een incasso bureau wordt opgezet indien de door TELE2 niet te verklaren hoge rekening tijdig wordt betaald.

    Als klant en mens behandeld worden
    Daar ik door de betreffende medewerker niet onbeleefd te woord wordt gestaan is de inhoud van het verhaal onacceptabel en totaal niet klanten gericht. Er wordt geen oplossing geboden, kan geen leidinggevende worden gesproken en er kan telefonisch geen klacht worden aangemaakt. Algemene tips over data gebruik en het inzien van dataverkeer binnen een Iphone koop ik niks voor. Mijn rekening is 536% hoger met GEEN ANDER GEBRUIK DAN VORIGE MAANDEN. De data meter toont ook aan dat er helemaal geen hoog verbruik is (ver binnen de oude bundel).

    Bijgaande brief is ook verstuurd naar TELE2. Je verwacht toch van een bedrijf als TELE2 als klant en mens behandeld te worden.. Hier ben ik in afwachting van.

    Ben benieuwd of hier alsnog een oplossing voor komt.

    Hou jullie op de hoogte.

    Met vriendelijke groet

    Julian D
    • Geen
    • fouten erkennen en dit op een persoonlijk en menselijke manier oplossen. Bij een probleem wordt je de deur gewezen.
    Beoordeling
    4
    • Prijsstelling:
      7
    • Bereik/dekking:
      7
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      7
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Ben van Tele2 op 18-11-2014 om 14:40
    Beste Julian D,
    We vinden het vervelend om te horen wat er gebeurd is, en we willen je dan ook graag helpen.
    Heb je in de tussentijd al een keer contact gehad met iemand van Tele2 en is er een oplossing geboden? Om je goed te kunnen helpen verder vraag ik je een topic te openen op https://forum.tele2.nl/ Daar kan iemand met je naar de situatie kijken en werken naar een oplossing, mocht dat dus nog nodig zijn. Vriendelijke groet,
    Ben van Tele2
Laad meer ervaringen