Review en beoordeling Tele2

Tele2
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Tele2 geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Tele2. Is Tele2 je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
13% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 48 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
83% niet
4% misschien
  1. Markwin op 23-2-2015 om 19:42 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik zit nu aan het einde van mijn 2 jarig contract. Normaal zit ik tussen de 60 en 70 euro per maand.
    Sinds 2-3 maanden schiet mijn maandbedrag omhoog: 165€, 269€ en nu 180€!!!
    Zelfs in de periodes dat ik in het buitenland kwam kwam ik niet hoger dan 100€ uit.

    Er is niets veranderd, ik ben niet verhuisd, ben. Niet naar het buitenland geweest niks.
    Ik vermoed dus frauduleuze handelingen op mijn abbonnement. Ik heb dit aangegeven bij tele2 maar ze weigeren onderzoek te doen. Dit terwijl ze wel zien dat de bedragen afwijken tov de voorgaande 18 maanden. Klantenservice bereikbaar via een duur 0900 nummer.
    Men verschuilt zich achter "we hebben een sms gestuurd" (niet waar) en "onderzoek is uw eigen verantwoordelijkheid". Ik vind dat Tele2 een wanprestatie levert, zeker gezien de matige dekking. Maar opzeggen is ook geen mogelijkheid.

    Dus resteert mij u allen nog te waarschuwen: begin er niet aan!
    Als ik als vaste klant al niet geholpen wordt....
    • Lage toestel prijs
    • Fraude bescherming klant
    • Bereikbaarheid: EMAIL adres maken!
    • Bereikbaarheid mobiel internet
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      3
    • Klantenservice:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Maria op 27-2-2015 om 19:26
    Probeer maar niet in kontakt te komen met Tele2, ik ben al2 maanden bezig mijn kontrakt stop te zetten. Heb al 3x klachtenformulier ingevuld en opgestuurd. Geen enkel reactive.... wel post versturen naar een oud adres, terwijl nieuw adres allang is doorgegeven. Tele2... een hel!
  2. R Harmsen op 21-2-2015 om 09:53 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Dit bedrijf heeft incapabele medewerkers in dienst die niet niet op de hoogte zijn van de mogelijkheden! Ik heb vorige week gebeld met de klantenservice en er is mij verteld dat ik kan verhuizen en dat mijn telefonie/internet/tv 12 dagen later over gezet zou zijn, ook is er toen telefonisch niks verteld over eventuele verhuis kosten van 35 euro. Vervolgens krijg ik een mailtje waarin staat dat de de oversluiting pas een week later ingaat, tevens krijgen we een rekening van 35 euro voor het overstappen. Ik heb meteen gebeld met de klantenservice die ons vertelt dat overstapkosten altijd aanwezig zijn, en dat het overstappen minimaal 14 werkdagen betreft......Ergens gaat het inter dus fout en worden klanten voorgelogen....dit vind ik erg schadelijk voor het vertrouwen.. Bah.
    • Kennis van zaken bij het personeel
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  3. Theunis de Boer op 13-2-2015 om 14:53 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb zins 2008 een abonnement bij tele2 en daarvoor ben ik vanaf 1999 lid van deze club geweest. Ik heb nu meer dan een halfjaar een zeer slechte of geen dekking. Ik ben hier nu al meer dan een halfjaar over ingesprek met tele2. Onvriendelijke kantenservice en technische dienst al even zo. Ik moet nog 3 maanden met mijn abonnement. Ik wil deze opzeggen. Het abonnement kost mij 45euro per maand. Ik krijg niet waarvoor ik betaal. Nu beweerd tele2 dat ik niet kan opzeggen. Telkens komen ze met een nieuw onderzoek. Maar geen verbetering. Als vast tele2 klant voel ik me opgelicht. Ook nadat mij mobiel na 3 maanden niet meer functioneerde kreeg ik geen hulp van tele2. Terwijl deze bij het abonnement hoorde. Klantenservice verteld verschillende verhalen over opzeggen, word niet terug gebeld door tele2. Geen of slechte interne communicatie en ga zo maar door. Ik wil gewoon bereik. Dat bied tele2 niet. Dus opzeggen zou je dan zeggen. En dit gaat niet. Volgens tele2.
    • Nee
    • klantvriendelijk worden en je eigen fouten onder ogen zien.
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. mitch op 12-2-2015 om 18:22 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben nooit zo slecht te woord gestaan en in de maling genomen dan bij tele2. Ze waarderen hun vaste klanten niet en iedereen die ik aan de lijn heb gehad bij dit bedrijf is niet bekwaam genoeg om uberhaubt een klant te woord te staan.
    Mijn tip is dan ook om iets meer te investeren in een goed bedrijf dan om kosten te besparen en hierdoor gezeik te krijgen door voor dit bedrijf te kiezen.
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Facturering:
      5
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Maarten Oude Kempers op 2-2-2015 om 15:44 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mijn ervaring met tele2 is uitermate slecht. Ik heb al minstends 10uur aan telefoontijd erop zitten.
    Het probleem wat ik met tele2 heb is dat er contractovername heeft plaatsgevonden. Helaas zijn de betalingen nadien van mijn bankrekening af blijven gaan. Tele2 belooft me steeds op keer terug te bellen. Dit is hooguit 2 keer gebeurd. In het begin dat ik belde erkende Tele2 mijn probleem, tot vorige week kon Tele2 me nog terugvinden met mijn gegevens. Vandaag heb ik weer gebeld. Ik sta niet meer in hun systeem geregistreerd en Tele2 kan me daarom ook niet meer verder helpen wordt verteld door mevrouw Sandra Seijkens. De wijze hoe de beste mevrouw me behandelde was ver onder de maat. Deze mevrouw liet me bijvoorbeeld niet uitpraten.
    • Beloften nakomen, klanten op een juiste correcte wijze te woord staan, gegevens niet kwijt raken
    Beoordeling
    n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      0
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Joelle op 28-1-2015 om 15:18 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    In middels zit ik over de helft van mijn abonnement heen en loopt deze in oktober af. Klanten service is drie keer bagger. Ik kon het klanten service nummer amper vinden en welke ik wel vond was een 0900 nummer waarvoor je uiteraard moet betalen. Extra kosten maar heus niet dat ze dit tegemoet kwamen. Veel gezeik met 3G en netwerk service. Soms valt gewoon heel mijn netwerk weg en zit ik gewoon 2 uur zonder bereik. En als je dan eindelijke een keer belt moet je heel je telefoon resetten. Alsof je daar op zit te wachten. Communicatie is een no go bij tele2. Facturen kreeg ik de eerste 3 maanden netjes via de mail, daar kan je nu dus naar fluiten ook al staat dit nog steeds in gesteld. Netwerk in het buitenland nauwelijks tot niks. Als je nooit bereikbaar, geen klantenservice wilt en onmogelijk veel geld afgetroggeld wilt hebben dan zou ik vooral een contract afsluiten bij Tele2
    • Communicatie
    • Klanten service
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. L Mees op 27-1-2015 om 09:28 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Het internet van Tele2 valt regelmatig uit en nadat ik klantenservice had gebeld gaven zij als oplossing te bellen als het de volgende keer weer gebeurd, en dat even de vliegtuigstand aan- en uitzetten genoeg moest zijn om het te laten werken. Ten eerste ga ik niet elke keer bellen als mijn internet uitvalt aangezien dit echt 1 keer in de anderhalve à twee weken gebeurd, en ten tweede hoort het gewoon niet uit te vallen dus niks vliegtuigstand aan en uit. Ik ben zeer ontevreden over het 3G van Tele2 dus. Het bereik voor bellen en smsen is wel verder prima.
    • Telefoonverbinding is prima
    • 3G is zeer slecht!
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      3
    • Facturering:
      2
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. L.Bakker op 18-1-2015 om 21:37 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Slechte provider, je denkt goedkoop uit te zijn in verglijking met andere providers. Slecht tot geen bereik voor zowel internet als bellen. Ook al diverse keren met klantenservice gebeld, na resetten e.d. werkt alles weer. Vind dit zelf geen permanente oplossing. Bereik valt regelmatig weg i.o.m. klantenservice kan er dan een rapport opgesteld worden door zelf gegevens bij te houden, zoals na welk tel. Nr. Je belt en tijdstip ect. Ook weer geen permanente oplossing. Je word van de kast na de muur gestuurd zodat het balletje bij de klant blijft liggen.
    • Kan je telefoon ophalen en abbonement afsluiten in de mediamarkt.
    • Slecht bereik. Klantenservice niet oplossingsgericht. Diverse instellingen voor internet nodig voordat deze werkt. Wegvallen van verbinding.
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      6
    • Facturering:
      4
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Natascha van Tele2 op 19-1-2015 om 16:39
    Beste L.Bakker,

    Vervelend om te lezen dat je problemen ervaart met je bereik. Kun je een bericht op onze facebook, twitter of ons forum https://forum.tele2.nl/ plaatsen zodat wij je daar verder kunnen helpen. Groetjes, Natascha van Tele2
  9. Lars op 18-1-2015 om 21:19 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Tele 2 is een provider die internet aanbiedt dat zo traag is dat alleen je mail en whatsapp te gebruiken is. Dekking is afschuwlijk slecht, vaak heb je geen bereik en 3G. Klantenservice zal dit ontkennen en dat het ligt aan het netwerk dat ze gebruiken van T-Mobile. Prijs/kwaliteit is zeer slecht, zeker na het aflopen van je abonnement verhogen ze doodleuk de prijs met 33%. Even op vakantie en bellen naar huis, daarvoor rekent Tele 2 5 euro per minuut voor. Mag je ook zelf uitrekenen want op de factuur vermelden ze alleen de prijs en geen specificaties. De app is een mislukking, doet het 90% van de tijd niet. Wil je graag je geld in een put gooien, neem dan een abonnement bij Tele 2. Überhaupt je ziet al op deze site dat niemand dit aanbeveelt, dus waar begin je aan!

    Lars
    • Makkelijk overstappen
    • Prijs/Kwaliteit
    • Dekking
    • Snelheid
    • Klantenservice
    • Factuur
    • App
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      3
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Bestelproces:
      6
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      6
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Natascha van Tele2 op 19-1-2015 om 16:24
    Hallo L.Bakker,

    Erg vervelend dat je problemen ervaart met je bereik en je 3G. Op deze pagina vindt je tips voor het probleem met je 3G: https://www.tele2.nl/klantenservice/mobiel/abonnement/mobiel-internet/. Op onze dekkingskaart: https://www.tele2.nl/mobiel/bereik-netwerk/ kun je zelf zien hoe de dekking is op je postcode. De tarieven voor het bellen in het buitenland liggen hoger dan bellen in Nederland. De tarieven voor het buitenland vindt je hier: https://www.tele2.nl/mobiel/tarieven/buitenland/. Had je een korting op je bundel die na de contractperiode is afgelopen? Wanneer je nog vragen hebt dan kan je deze stellen via onze facebookpagina, twitterpagina of via het forum https://forum.tele2.nl/. Groetjes, Natascha van Tele2
  10. Wout op 14-1-2015 om 20:02 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Waardeloze telefoon provider. In het begin kost het al belachelijk veel moeite om het internet te activeren op de telefoon. Naderhand enorm hoge rekeningen ontvangen voor teveel gebruikte mb`s. Waarbij op de site staat dat je makkelijk je bundel eenmalig voor een maand kunt verhogen voor een paar euro, daar blijkt niets van waar als je telefoon ouder is dan februari 2014, maar dat staat er niet bij vermeld. Het is een enorm waardeloze verschrikkelijke telefoon maatschappij. Echt geen goed woord voor over. Je kan beter 4 euro meer in de maand betalen met goede voorwaarden dan deze goedkope schijnende maatschappij. Het blijkt helaas maar weer, goedkoop is duurkoop.
    • Je denkt dat je goedkoop uit bent vooraf.
    • Slechte service, slecht bereik, slechte facturering, waardeloze telefoonmaatschappij.
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Facturering:
      5
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Lotte van Tele2 op 15-1-2015 om 14:01
    Hallo Wout,
    Jammer dat er onduidelijkheden waren over de kosten. Op deze pagina van onze site staan de verschillende abonnementsvormen uitgelegd: https://www.tele2.nl/mobiel/tarieven/ . Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen: https://forum.tele2.nl/abonnementen-180/faq-voorkom-hoog-dataverbruik-25575/index1.html# om hoog datverbruik te voorkomen. Mocht je nog vragen hebben, wil ik je aanraden om deze te stellen op onze social media of ons forum: www.forum.tele2.nl. Groetjes, Lotte van Tele2
Laad meer ervaringen