Review en beoordeling Tele2

Tele2
Om je te helpen bij de keus voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie geven over Tele2 geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Tele2. Is Tele2 je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Dat kan, schrijf hier je ervaring met Tele2 en deel deze met andere consumenten.
4% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 28 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
96% niet
0% misschien
  1. Debora op 22-8-2014 om 10:20 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik bestel een abonnement bij tele2. Word deze niet eens verwerkt! ze zouden me binnen drie dagen bellen als er iets niet goed gegaan zou zijn maar ik word niet gebeld dus ik ga er vanuit dat ik het schooljaar kan starten met een goedlopend internet abonnement. Niet dus. Oh en ze kunnen er ook niks aan doen, als je vraagt naar een supervisor word er je verteld dat hij precies het zelfde zou zeggen en dat ik maar even een andere provider moet bellen.
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. buk op 16-8-2014 om 9:32 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    prepaid besteld via tele 2 grandioze aanbieding voor 10,00 euro inclusief 20,00 beltegoed.
    Krijg de sim in huis en moet aan de postbode 5,00 euro betalen.
    Wat blijkt het beltegoed wat erop staat is 5,00 euro. Bij registreren op de site van tele2 krijg je er 5,00 euro beltegoed gratis bij. De resterende 10,00 euro (gratis beltegoed) krijg je bij de eerste opwaardering van je beltegoed.
    Goed dan maar de kaart registreren en mijn tele2 activeren.. Dit wil niet lukken krijg steeds de melding onbekend telefoonnummer. Helpdesk gebeld een half uur aan de lijn gehangen. Ze sturen mij een nieuwe simkaart die het wel goed zou moeten doen.
    Nieuwe simkaart ontvangen en hetzelfde probleem. Helpdesk gebeld een half uur aan de lijn gehangen kunnen het probleem niet oplossen en geven dit door aan de 1ste lijn van de helpdesk.

    Krijg de volgende dag een telefoontje dat er problemen zijn met de prepaid sim kaarten in combinatie met mijntele2, kan dus geen gebruik maken van mijntele2 en dat is voor alle prepaid klanten bij tele 2..
    Dus nooit meer tele2.
    • geen
    Beoordeling
    2
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      3
    • Bestelproces:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      7
    • Prijsstelling:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Mai Tung Nguyen op 8-8-2014 om 14:13 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Opzich niet verkeerd. Heb een abonnement met toestel. Over het algemeen is 3G wel goed. Alleen in de trein niet. Geen idee of meerdere providers hiermee te kampen heeft. Waar ik me ook aan stoor is dat bellen in de trein ook niet goed gaat. Mensen aan de andere lijn horen me dan zeer slecht. Prijs is prima, je krijgt ook nog eens korting als je je abo verlengt. Klantenservice verschilt per persoon. Je moet maar net die ene hebben die er geen zin in heeft. Heb al enkele keren gebeld en kwam ook wel vriendelijke mensen tegen met goeie en eerlijke tips. En als ik bel duurt het gelukkig niet een half jaar voordat ik aan de beurt ben. Wat ik wel slecht vind is dat de facturen zeer onduidelijk zijn. Een pluspunt is dat Tele2 nu een App heeft om je databundel in de gaten te houden. Wat ik ook fijn vond is dat ik 6 mnd van tevoren opgebeld werd met een mededeling dat mn abonnement gaat verlopen. En de melding die ik krijg als ik op de helft van mn bundel zit, wel had ik liever ook nog een extra reminder gehad op 3/4 van mn bundel.
    • Prijs
    • App voor databundel check
    • Belden half jaar van tevoren op om aan te geven dat mn abonnement gaat verlopen
    • SMS --> u zit op de helft van uw Internetbundel
    • 3G in treinreizen
    • Bellen in treinreizen
    • Onduidelijkheid in facturen
    Beoordeling
    5
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Prijsstelling:
      8
    • Bestelproces:
      5
    • Bereik/dekking:
      7
    • Online dienstverlening:
      7
    • Klantenservice:
      7
    • Facturering:
      3
    Ik zou deze provider aanradenJa
  4. Gerwen Apenhorst op 3-8-2014 om 13:38 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Zie verbeterpunten
    • Dekking
    • App
    • Buitenland bundel
    Beoordeling
    0
    • Facturering:
      0
    • Online dienstverlening:
      0
    • Bereik/dekking:
      0
    • Klantenservice:
      0
    • Prijsstelling:
      0
    • Klachtenafhandeling:
      0
    • Bestelproces:
      0
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Andre Ooms op 30-7-2014 om 15:03 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Bij storing geen kans, ze laten je maar dobberen, bellen niet terug, kortom alleen maar narigheid
    • geen
    • Behandel de klant met respect en verstop je niet achter anderen collega s
    Beoordeling
    4
    • Prijsstelling:
      7
    • Bestelproces:
      7
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Jos Jacobs op 16-7-2014 om 7:16 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Glasvezel:
    Probleem is dat het signaal voor TV niet wordt doorgestuurd zodat het mogelijk is TV te kijken, dagelijks bellen dagelijks te horen dat het wordt opgelost wordt, maar lukt niet, je krijgt niemand aan de telefoon die tot een oplossing zorgt
    • bereikbaarheid tele 2
    • oplossen van het probleem, niemand neemt de verantwoording
    Beoordeling
    2
    • Bereik/dekking:
      9
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Sel op 15-7-2014 om 21:04 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Probeer al een half jaar mijn abonnement af te zeggen bij Tele2, heb minstens 10 keer gebeld voor het opzeggen, tenslotte kreeg ik een mailtje van ''jammer dat je bij ons weg gaat bla bla bla''. Dit was een FAKE opluchting, kreeg paar dagen later een mail dat ik de klantenservice moes gaan bellen i.v.m. mijn opzegging, om half 9 probeer ik allerlei nummers te bellen zowel 0080 en 020 van tele2 om iemand aan de lijn te krijgen i.v.m. de mail. En je raad het al, niemand neemt op en hoor opeens een afspelende tape dat ze ''gesloten zijn''. Er staat duidelijk op hun site dat ze om 21.00 uur gaan sluiten!
    Hiervoor had ik ook problemen met mijn contract dat het verkeerd was gegaan, had een Sim Only contract aangevraagd waarvan ik een 'normale abonnement' kreeg, ook allerlei gezeik. de eerste maand moes ik gelijk bijna 70 euro betalen i.p.v. een tientje!!!
    • 0 pluspunten
    • ALLES moet verbeterd worden
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. G.Boot op 15-7-2014 om 18:02 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Tv deed het niet meer internet nog wel, gebeld en na een half uur kwamen ze achter dat er een regiostoring was, ondertussen fabrieksinstellingen teruggezet door tele2, daarna geen internet meer, weer bellen, router zou stuk zijn, dit vond ik onwaarschijnlijk, het lag volgens tele2 aan de router, het heeft 4 dagen voordat ik nieuwe heb ontvangen, en zoals verwacht deze deed het ook niet.
    Meteen gebeld want er was me gegarandeerd na klachten via facebook dat de nieuwe router het moet doen. Ik heb heel boos opgehangen want ik had weer iemand aan de lijn die van toeten noch blazen wist. Ik ben inmiddels overgestapt naar een nieuwe provider en zal iedereen die het wil horen over de slechte service vertellen en iedereen aanraden om absoluut geen abonnement af te sluiten bij tele2. Waardeloos bedrijf als je ze echt nodig hebt.
    Als je belt of klaagt krijg je alleen maar de standaard smoezen.
    • helemaal niets meer
    • alles
    Beoordeling
    1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Mantis op 15-7-2014 om 2:27 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Kan gewoon niet bellen of sms-en in het buitenland
    Klacht bij klantenservice= geen hulp maar telkens de zelfde standard antworden
    Tarief voor sms moest 0,10 € zijn maar als ik het tegoed check, zijn het 0,30€ per sms
    Beoordeling
    3
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      5
    • Online dienstverlening:
      3
    • Bestelproces:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Ln rademaker op 1-7-2014 om 16:49 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mijn telefoon is gestolen en heb intussen een nieuwe . En ook een nieuwe sim kaart gekregen maar die doet het niet gebeld met tele2 in tussen al 8 verschillende personen gesproken je snap het al 8 verschillende antwoorden en uitleg De technische is er mee bezig .
    De volgende zegt dat het nog moet worden door gestuurd al met al 4 dagen verder en nog steeds geen telefoon die het doet .
    Men liegt er lustig op los.
    En er is niemand die het voor de klant op neem.
    • Ik kan ze niet bedenken.
    • Klachten serieus nemen zelf je klanten terug bellen of alles al in orde is maar dat zal wel te veel kosten .
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen