Review en beoordeling Tele2

Tele2
Om je te helpen bij de keus voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie geven over Tele2 geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Tele2. Is Tele2 je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Dat kan, schrijf hier je ervaring met Tele2 en deel deze met andere consumenten.
  1. J.P. de Graaf-Taal op 21-4-2014 om 14:34 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Bereik van mobiel internet is zeer slecht. Volgens het kaartje met de dekkingsgebieden zouden wij thuis een uitstekende verbinding moeten hebben, echter binnenshuis werkt het mobiele internet niet.
    Ook op veel andere plaatsen is er geen bereik. Bij de provider van mijn partner (T-Mobile) is er altijd een goede verbinding. Denk twee keer na voordat je een abonnement afsluit dat een paar euro goedkoper is.
    Dit voorkomt een heleboel ergernis.....
    Beoordeling
    5
    • Bestelproces:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Online dienstverlening:
      7
    • Facturering:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Pieter Visser op 15-4-2014 om 22:09 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Tele2 app werkt ook slecht, vaak laadt ie de gegevens niet meer, app verwijderen en opnieuw installeren. Ik heb een Internet bundel van 2500mb, je zou zeggen dat dat nooit op raakt als je niet gek doet. Nou wel dus, weet niet hoe maar ik ben er al een paar keer flink over heen gegaan, bel je de klantenservice hoe dat kan en dan krijg je er amper een antwoord op. Tijdens telefoongesprekken dat het mobiele netwerk uit valt, ook al tientallen keren voorgevallen. Je word gigantisch op kosten gejaagd, maar je hebt ook bijna geen 3g. Ik heb er heel veel spijt van dat ik voor tele2 heb gekozen vorig jaar, en geloof me, ik ben niet de enige hier in de buurt. Voor mij nooit geen tele2 meer.
    • Pluspunt is dat ik een baan heb om de telefoon rekeningen te betalen, €170 laatst, nu alweer €78 over de maandelijkse €45 heen. Belachelijk!!
    • Pff je kunt beter vragen wat er niet verbeterd hoeft te worden...
    Beoordeling
    0
    • Bereik/dekking:
      0
    • Klachtenafhandeling:
      0
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      0
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Salomons op 11-4-2014 om 19:29 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    vanaf bestelling ging alles fout. inmiddels 5 maand ervaring, iphove 4 met tele2 abonnement, NIET DOEN
    geen bereik en helemaal geen 3G, echt hopeloos. google er maar op en je vindt erg veel vergelijkbare problemen.
    • mooie telefoon, nou nog werkend krijgen...
    • behalve de telefoon moet tele2 alles verbeteren
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. M. Kerkhoven op 9-4-2014 om 15:31 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    NEEM GEEN CONTRACT BIJ TELE 2!!! Daar krijg je heel veel spijt van!

    Ik werd in een 2-jaars mobiel contract geluisd door heer Bo Jacobs op 19/9/2013 die mij verzekerde dat de winkels van KPN en Vodafone mij graag met alle problemen bij zouden staan als er iets niet werkte. Hij zei dat Tele2 daar een contract met hen voor had omdat ze hun netwerk afnemen.
    Wat een schandelijke leugen!

    In het contract zat een GRATIS Samsung Phone. Niet dus, bleek mij. Hij werd zomaar van mijn rekening afgeschreven.

    Daarna bleek hij niet te werken. Het heeft mij maanden van stress en energieverlies gekost om maar niet te spreken over de eindeloze tijd die we aan de telefoon verprutsten in nutteloze pogingen van tele2 de smart phone aan het werk te krijgen. Een normale winkel hebben ze niet en de beloofde hulp in de winkels van KPN en Vodafone bestond dus niet.. Een nieuwe simkaart en het opsturen van de telefoon naar tele2 om hem te maken leverden ook niets op.

    (Mijn partner heeft precies dezelfde telefoon bij een andere provider en daar hebben we NOOIT last mee.)

    Ik heb letterlijk in al die maanden 3 dagen internet kunnen gebruiken en herhaaldelijk kon ik niet eens bellen, sms of gebeld worden. Al helemaal niet tijdens de keren dat hij zogenaamd ge-reset werd (10 dagen lang! In december). Wel liepen de kosten gewoon door. Al viel dat niet op want ik had credit voor het feit dat mij de telefoon wel in rekening bracht, terwijl die gratis bij het pakket hoorde.
    Ik moest uiteindelijk zelfs een advocaat in de arm nemen om mijn contact bij Tele 2 voortijdig te laten beëindigen. Pas 6 maanden later kreeg ik 83 euro terug voor de telefoon die ik niet had hoeven te betalen

    Bovendien kwam ik tot de ontdekking dat ik al 42 maanden x 10 euro heb betaald aan Tele 2 voor contact tussen mijn mobiel en mijn vaste lijn die ik in september 2010 had over laten zetten naar XS4all. Die hebben toen mijn telefoonnummer overgenomen en het Tele2 contract voor mij beëindigd. Zelfs een brief van XS4all om dat te bewijzen wil Tele2 niet accepteren! Ik heb dus 420 euro voor niets betaald! Ze willen daar maar de laatste 6 maanden van vergoeden. (niet dat dit gebeurd is).

    Bespaar je heel veel ellende en kies een andere provider. Nooit meer Tele2!!!!
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Christian Burger op 17-3-2014 om 8:29 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Hallo,Ik heb nu 2 maanden tele 2 en het is helemaal geweldig! Goede Internet snelheid perfecte app en ga zo maar Door! Nooit problemen, de Internet snelheid ligt ongeveer rond de 10 mb/s maar dat vind ik keurig! Ze zijn nu ook aan de bouw van een nieuw 4g netwerk. Ik verwacht dat dit ook super gaat worden! Ook de app is perfect, goed inzicht in je verbruik en zo maak je nooit teveel kosten!Kortom trek je niet te veel aan van al die slechte riviews, dat zie je bij alle providers! Gelukkige Klant van Tele2
  6. Jan op 15-3-2014 om 19:38 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb een Vraag mijn MBS met het uploaden van video`s gaat super sloom ik heb 0.78 Mbps of iets Kan ik er iets aan doen?
  7. Noureddine op 1-3-2014 om 21:39 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb net aan de telefoon gesproken met de klantenservice van Tele2.Ik kreeg vandaag een sms dat ik 1800 MB boven mijn bundel zit.Op mijn Tele2 blijkt dat er kosten staan voor 223€ voor dit gebruik.Mijn internet gedrag afgelopen 2 jaren van mijn abonnement passeert de 30 MB nooit!!.Ze beweren dat ik binnen 3 laatste dagen 2 Gb heb gebruikt.Ik vraag me af hoe dat kan met een paar whatsapp berichtjes?Daarnaast ben ik verbaasd over de prijs per Gb.? 223€ voor geen 2gb (1800 MB ).Rarara!,,,
  8. ma op 26-2-2014 om 10:36 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb nu het probleem dat wanneer ik via mijn account mijn verbruik wil bekijken, dat er alleen staat dat ik een bundel heb voor bel/sms terwijl ik ook een internetbundel heb. Vooraf stond dit er nog wel gewoon bij. Nu ik deze berichten gelezen heb ben ik bang dat ik straks ook ineens een dikke rekening krijg omdat ik over mijn bundel ben heen gegaan, terwijl ik niet eens kan zien hoever ik met mijn bundel ben. En aangezien tele2 ook nog eens verschrikkelijk slechte WiFi-verbinding maakt, zal ik mijn internetbundel wel moeten gebruiken als ik internet wil. Ik stoor me hier dan ook heel erg aan en ben dan ook een heel ontevreden klant.
    Opmerking van de redactie op 27-2-2014 om 10:15
    Tele2 gaf gisteren aan dat het internetverbruik momenteel in zowel MijnTele2 als de app niet inzichtelijk is. Het probleem is bij hun bekend en ze werken hard om het verbruik z.s.m. weer inzichtelijk te maken, zo staat op hun forum.
    Wat betreft slechte wifi-verbinding: dat hoeft niet aan de provider te liggen. Met een paar simpele trucs kun je de wifi-ontvangst vaak al verbeteren. Zie bijvoorbeeld Youtube filmpje van de Consumentenbond.
  9. ma op 26-2-2014 om 10:31 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb nu het probleem dat wanneer ik via mijn account mijn verbruik wil bekijken, dat er alleen staat dat ik een bundel heb voor bel/sms terwijl ik ook een internetbundel heb. Vooraf stond dit er nog wel gewoon bij. Nu ik deze berichten gelezen heb ben ik bang dat ik straks ook ineens een dikke rekening krijg omdat ik over mijn bundel ben heen gegaan, terwijl ik niet eens kan zien hoever ik met mijn bundel ben. En aangezien tele2 ook nog eens verschrikkelijk slechte WiFi-verbinding maakt, zal ik mijn internetbundel wel moeten gebruiken als ik internet wil. Ik stoor me hier dan ook heel erg aan en ben dan ook een heel ontevreden klant.
  10. saa op 22-2-2014 om 1:16 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb ook een abonnement van tele2 voor 38euro per maand 3 maanden ging het goed daarna een rekening van 118 euro. Was over mijn data verbruik gegaan ik dacht nog hmmm kan gebeuren. Ik had gelijk de klanten service gebeld om me data bundel te verhogen naar het maximaal 2,5 dat was midden in de maand en zat nog onder mijn dataverbruik zodat ik niet weer zou schrikken over de rekening en jaaa hoor 2 weken later 275 euro in 2 weken tijd!! Geen smsjes ontvangen en de app van tele2 loop constant vastBekijk ik mijn factuur online staat er alleen datums maar geen tijdstippen dus ik kan nu ook niet controleren hoe en wat. Grootendeels gebruik ik wifi zoals iedereen en ik merk dat heel veel gedupeerde hiervan zijn. Help wat kan ik hieraan doen.?
Laad meer ervaringen