Review en beoordeling Tele2

Tele2
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Tele2 geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Tele2. Is Tele2 je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
9% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 56 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
86% niet
5% misschien
  1. Patrick op 31-3-2015 om 17:15 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Tele2 biedt vanaf maart 4G. Vandaag 31 maart kom ik nog niet op dit netwerk terwijl het hier actief is. Mijn contract loopt binnen 3 weken af. Dus maar even de klantenservice gevraagd per wanneer ik 4G krijg. Ik wil namelijk niet mijn contract verlengen voor 2 jaar en tot de conclusie komen dat het netwerk slecht is. Bij de klantenservice kreeg ik de mededeling dat ze hopen dat eind van het jaar 95% van de klanten is overgezet. Tja en daar ga ik en ik hoop vele met mij niet op zitten wachten. Tele2 heeft dit nergens duidelijk vermeld staan. Conclusie: Ik zoek wel een andere provider.
    Beoordeling
    5
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      8
    • Facturering:
      8
    • Bereik/dekking:
      4
    • Klantenservice:
      4
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Kees op 29-3-2015 om 14:34 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ooit een klant geweest bij TMobile, Geen bereik 1 streepje of niets, zeer slechte verbinding., gebled en gebeld, met de meest stomme antwoorden van de helpdesk, En als Laatste zouden ze de antenne mast wat meer naar mijn richting verplaatsen Mwhaaa ha wat een grap.
    Heb nu een prepaid van de HEMA, netwerk KPN ben zeer tevreden, betaal ook echt per seconde zonder start tarief
    • Kan geen pluspunt noemen
    Beoordeling
    5
    • Online dienstverlening:
      5
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      5
    • Bestelproces:
      9
    • Facturering:
      5
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenJa
  3. Annelies op 26-3-2015 om 12:08 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Kom er achter dat er al 2 jaar lang geld afgeschreven word van de rekening van mijn 92 jarige vader voor een vaste lijn, die ik 2 jaar geleden heb opgezegd.
    Na 3 kwartier van de ene juffrouw naar de andere juffrouw verbonden, kwam eruit dat de fout idd bij Tele 2 lag. Vandaag gebeld door Tele 2 met een oplossing: een half jaar wordt vergoed. Hoe durven ze , ben er dan ook niet mee akkoord gegaan. Nu gaat er weer een andere afdeling zich erover buigen. Schande!!!!!
    • Geen!
    • De toon in de brieven is van een hoog popie Jopie gehalte. De klant in kwestie is 92 jaar en daar wordt geen rekening meegehouden. Ook telefonisch is het je en jij en als afscheid doei doei!
    • Enige vorm van respect mis ik in deze
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Beekschooten op 24-3-2015 om 21:33 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    De dekking van Tele2 is ronduit slecht. Zelf is de directe omgeving van verstedelijkte gebieden (Utrecht) zitten er hele gaten in de dekking. Ander onaangenaam gegeven is dat Tele2 je verplicht om je roaming altijd ingeschakeld te laten, anders heb je geen dataverbinding. Ook niet in Nederland. Volgens hun servicedesk is dit 'technisch noodzakelijk'. Duh. Kom je dus regelmatig in de grensstreek dan ben je, in combinatie met de slechte dekking regelmatig de klos voor ongemerkte buitenlandse dataroaming. Oubollig bestelproces waarbij ik na online registratie en betaling alsnog alles af moet drukken en moet faxen naar Tele2. Tot slot treiteren ze je aan het contracteinde maximaal. De website vermeld dat ze 'helaas' niet 'kunnen' informeren over de exacte ingang- en eindedatum van je contract. Je wordt verplicht naar een duur betaalnummer te bellen waar je na 18 minuten wachten je door een dramverhaal moet praten om je een verlenging aan te smeren. Nooit meer tele2. Ze hebben een scherpe prijs, maar het is die ene euro voordeel per maand gewoon niet waard. En die ben ik daarbij alsnog aan dat betaalnummer en roamingkosten kwijt geraakt.
    • Actieprijzen
    • Slechte Dekking
    • Altijd verplicht roaming aanhouden
    • Schandalige afhandeling contracteinde
    • Oubollig bestelproces waarbij ik na online registratie en betaling alsnog alles af moet drukken en moet faxen naar Tele2
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      5
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Job Wijker op 15-3-2015 om 11:33 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Al ruim een maand geen toegang tot MijnTele2 en ondanks veel bellen, wachten, meekijken is er na de beloofde zaligmakende update van vrijdag de 13e (hoe verzin je 't) niets verandert. Dus nog steeds geen inzicht in mijn rekeningen, het gebruikersforum en geen mogelijkheid om te verlengen via MijnTele2. Beslist geen aanrader ondanks de prijs.
    • Prijs
    • Mijn Tele2
    • Klantenservice
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      3
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      8
    • Facturering:
      5
    • Bereik/dekking:
      8
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Yvonne van Tele2 op 23-3-2015 om 12:02
    Hallo Job,
    Balen dat je al geruime tijd geen toegang hebt tot MijnTele2. Wanneer je een melding hebt gemaakt dan doen we er alles aan om een oplossing te bieden. Ik begrijp natuurlijk wel dat het ondertussen erg vervelend is wanneer je facturen niet in kunt zien. Op ons forum vind je actuele informatie terug over andere MijnTele2: https://forum.tele2.nl/actuele-informatie-nieuws-acties-174 Als je nog vragen hebt dan zijn er gebruikers en medewerkers op ons forum aanwezig om te helpen.
    Groetjes, Yvonne van Tele2
  6. E.Vet op 12-3-2015 om 16:13 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Na een pakketverandering die niet volgens afspraak verliep een dagenlang gebel met de klantenservice van Tele2. Eindeloze beloftes die niet worden nagekomen en medewerkers die van elkaar niet weten waar ze mee bezig zijn. Als je Tele2 klant bent denk dan 3 keer na voor je een verandering doorvoert. Wilt u klant worden doe het a.u.b. niet. Als er problemen zijn is het een verschrikking !

    • prijs
    • KLANTENSERVICE ! ! ! Ik zal Tele2 aanraden om eens een fatsoenlijk dossier bij te houden, zodat medewerkers onderling weten wie er met de klant heeft gesproken. Dit maakt het ook wat makkelijker om te kijken wie wat heeft gedaan, eventuele fouten op te sporen en intern daar vragen over te stellen.
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    M.Stam op 12-3-2015 om 17:13
    Nou, ik ervaar precies het zelfde. De interne communicatie is zeer slecht. Wij hebben in het begin 7 weken zonder tv en internet gezeten omdat ze onze administratie kwijt waren geraakt op de back office. Toch moesten we betalen voor die 7 weken! Want dit was natuurlijk nergens intern gecommuniceerd... Daarna hebben we 3 x een monteur via KPN langs gehad omdat ons internet zo traag was (7mb op iPad). Ook hier geen excuus. Zo kan ik nog wel even doorgaan met foute facturen en afspraken die niet nagekomen zijn... Ik begrijp niet dat een bedrijf als Tele2 niet zorgt voor een heldere communicatie intern.
    Yvonne van Tele2 op 23-3-2015 om 11:51
    Goedendag,
    Wat ontzettend jammer dat een wijziging niet goed gelopen is, dat is zeker niet de bedoeling! Werken alle diensten inmiddels weer naar wens? Alle contacten worden bijgehouden in onze systemen. Sorry dat er toch onduidelijkheid is ontstaan over gemaakte afspraken. Als we nog iets kunnen doen dan horen we het graag! Op ons forum kun je terecht voor vragen, daar zijn medewerkers en gebruikers aanwezig om elkaar te helpen: http://forum.tele2.nl/ Groetjes, Yvonne van Tele2
  7. adminstratie van MKB bedrijf op 10-3-2015 om 10:15 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Zakelijk abonnement voor meerdere gebruikers, Tele2 geeft nooit thuis bij klachten, kunnen contracten/ telefoonnummers niet vinden, beloven nieuwe sim kaarten te sturen wat niet gebeurt etc etc.
    • Zeer slechte dekking, telefoons af en toe ineens niet meer bereikbaar en kan niet uit bellen. Geen 3G verbinding op andere abonnementen en geen oplossing geboden of uitleg waarom dit gebeurt.
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      3
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Maurice van Tele2 op 12-3-2015 om 12:01
    Goede middag, dekking is natuurlijk voor iedereen belangrijk. Ik snap ook goed dat het frustrerend is wanneer de dekking niet goed is en je ineens niet meer bereikbaar bent, vooral zakelijk. Voor zakelijke abonnementen hebben we een zakelijke klantenservice: https://www.tele2.nl/zakelijk/klantenservice/. Mochten we je ergens mee kunnen helpen verzoek ik je een vraag te stellen op ons forum (https://forum.tele2.nl/?_ga=1.237403593.873644940.1423662001) of contact op te nemen via de zakelijke contactgegevens. Groetjes Maurice van Tele2
  8. Dennis Feenstra op 10-3-2015 om 09:47 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Tele2 lokt z'n klanten met een scherpe prijs en ja, daar trapte ook ik in. Ik had beter moeten weten, omdat Tele2 gebruik maakt van het T-Mobile netwerk en dat is in mijn omgeving niet zo goed (netjes uitgedrukt). De echte problemen ontstaan pas als je de klantenservice nodig hebt. Die kunnen, willen of mogen je niet helpen. Ik weet het niet, maar telkens werd ik met een kluitje het riet in gestuurd. Facturen die onduidelijk zijn, bereik wat matig is, extra moeten betalen voor nana-simkaart als je naderhand wisselt, internet in het buitenland doet het niet (maar betalen mag je wel), doorschakelen (*21) doet het niet en inderdaad; Tele2 zegt dat het aan mijn toestel ligt. Vreemd, want op meerdere toestellen hetzelfde resultaat, dus dat klopt gewoon niet. Nog een paar maandjes en dan nooit weer Tele2, ook al is het gratis..
    • Prijs
    • ALLES
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      5
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      8
    • Facturering:
      5
    • Bereik/dekking:
      4
    • Klantenservice:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Maurice van Tele2 op 12-3-2015 om 11:54
    Hoi Dennis, Heel zuur dat het bereik niet goed voor je uitgepakt heeft. Via de dekkingskaart op onze website kan je voordat je een overeenkomst afsluit zien hoe de dekking in jouw woon-/werkomgeving is. Dat kan je zien via deze link: https://www.tele2.nl/mobiel/bereik-netwerk/?_ga=1.64508518.873644940.1423662001. Als je door een storing of fout niet gebruik kan maken van je dienst kan er natuurlijk altijd gesproken worden over een vergoeding. Mochten we je kunnen helpen verwijs ik je graag naar ons forum: https://forum.tele2.nl/?_ga=1.174701291.873644940.1423662001. Groetjes Maurice van Tele2
  9. Stef van Tuijl op 3-3-2015 om 18:08 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik wilde graag overstappen naar Tele2 i.v.m. lage abbo kosten. Na het lezen van deze reacties en vooral de herzenloze ongepaste reacties van Tele2 ben ik ontzettend blij dat ik dit niet gedaan heb. Ik blijf lekker bij vodafone waar ik zeker iets meer voor betaal maar nog nooit gezeik mee heb gehad.
    Reacties
    Maurice van Tele2 op 12-3-2015 om 11:50
    Hey Stef, jammer dat je er zo over denkt. We willen uiteraard iedereen zo goed mogelijk helpen. Helaas sluit dat niet altijd aan bij de verwachtingen waardoor men dat verkeerd kan oppakken. Natuurlijk gaat er ook wel eens iets mis, waar mensen werken kunnen nu eenmaal fouten gemaakt worden. We zetten dat graag voor je recht. Mocht je vragen voor ons hebben kan je terecht op ons forum: https://forum.tele2.nl/?_ga=1.161988341.873644940.1423662001. Groetjes Maurice van Tele2
  10. Dion op 3-3-2015 om 16:51 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    bah, wat een nare provider is dit. Elke keer problemen, totaal geen dekking, meerdere malen een sim kaart krijgen die niet werkt en door de klantenservice compleet genegeerd worden. Dat is toch wat je zoekt bij een mobiele provider? Niet dus! ik raad iedereen aan weg te blijven bij Tele2, heb geen goed woord over ze te vertellen
    • klantenservice is dramatisch
    • dekking is dramatisch
    • technische afhandelingen zijn bar slecht
    • te duur voor wat je krijgt
    • klantenservice legt iedere keer de schuld bij de klant
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      4
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Maurice van Tele2 op 12-3-2015 om 11:38
    Hoi Dion,

    Ik kan me inderdaad voorstellen dat wanneer je geen dekking hebt je vindt dat je te veel betaalt voor wat je krijgt. We zijn overigens op meerdere manieren te bereiken, niet enkel telefonisch. Via https://www.tele2.nl/klantenservice/contact/ zie je de verschillende contactmogelijkheden. Daarnaast kan je altijd een vraag stellen via ons forum: https://forum.tele2.nl/?_ga=1.161988341.873644940.1423662001 Mocht je nog vragen hebben dan zie ik je graag terug op ons forum.

    Groetjes,

    Maurice van Tele2
Laad meer ervaringen