Review en beoordeling Tele2

Tele2
Om je te helpen bij de keus voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie geven over Tele2 geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Tele2. Is Tele2 je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Dat kan, schrijf hier je ervaring met Tele2 en deel deze met andere consumenten.
7% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 30 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
93% niet
0% misschien
  1. Pietje Puk op 28-10-2014 om 13:41 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Veel te veel fouten, die de klant geld kosten. Slechte communicatie onderling en het duurt maanden voordat je je geld terug hebt. Slechte voorlichting bij aanbiedingen die uiteindelijk alleen maar geld kosten.
    Veel storing met de TV en opnames.
    • Geen
    • Alles
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Jeroen op 27-10-2014 om 21:05 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Na 1,5 jaar problemen met de dekking geef ik het op.
    Ben van KPN overgestapt naar Tele2 omdat ik geen toestel-lease wou, maar wat een spijt heb ik gehad!
    • Verbeter je dekking!
    Beoordeling
    5
    • Online dienstverlening:
      2
    • Facturering:
      7
    • Bestelproces:
      10
    • Klantenservice:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      5
    • Bereik/dekking:
      1
    • Prijsstelling:
      10
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Julian op 21-10-2014 om 11:18 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    beste mensen,

    536% verhoging van rekening in verband met data verbruik
    Ik ga nu de 6e maand in dat ik klant ben bij TELE2. De begin fase verliep naar tevredenheid, tot het moment dat ik merkte dat mijn rekening welke de afgelopen maanden binnen de bundel was gebleven, is verdubbeld. Bij het nabellen met TELE2 bleek dat dit te maken had met het dataverbruik, de medewerker heeft mij medegedeeld dat de volgende rekening maar liefst 536% duurder was voor het dataverbruik.

    Zeer veel klachten over data gebruik in dezelfde maanden, geen oplossing TELE2
    Bijna alle klanten van TELE2 hier hebben over de afgelopen maanden klachten achter gelaten over excessief datagebruik in de afgelopen maanden. Er zijn meerdere organisaties bezig met deze ongewenste vorm oneerlijke manier van zaken doen. Wat is hier de oplossing, met zn alle naar de rechter en eigen rekening blokkeren voor incasso’s voor TELE2?

    Geen oplossing van TELE2 voor de rekening met een verhoging van 536%
    Nadat ik eerst contact heb opgenomen met TELE2 om tot een oplossing te komen. Hebben wij “voor in de toekomst” de databundel aangepast naar een hogere bundel en de data zal worden afgeknepen indien je boven de bundel uitkomt. Dit is echter geen oplossing maar uitstelling en verandering van het probleem. In de voorgaande maanden was het gebruik namelijk altijd binnen de bundel!

    Om te kunnen controleren waar het data verbruik vandaan komt heb ik een verbruik-meter gedownload om het verbruik te controleren. Hieruit blijkt dat ik niet in de buurt kom met het verbruik wat TELE2 aangeeft. Dit heb ik opgenomen met TELE2 welke aangeeft niet te kunnen zien waar de data aan verbruikt wordt, maar hier wel ENORME rekeningen over uitschrijft!

    Dreigen met incasso bureau
    Er wordt geen oplossing door de medewerker van TELE2 aangeboden en aangegeven dat er een incasso bureau wordt opgezet indien de door TELE2 niet te verklaren hoge rekening tijdig wordt betaald.

    Als klant en mens behandeld worden
    Daar ik door de betreffende medewerker niet onbeleefd te woord wordt gestaan is de inhoud van het verhaal onacceptabel en totaal niet klanten gericht. Er wordt geen oplossing geboden, kan geen leidinggevende worden gesproken en er kan telefonisch geen klacht worden aangemaakt. Algemene tips over data gebruik en het inzien van dataverkeer binnen een Iphone koop ik niks voor. Mijn rekening is 536% hoger met GEEN ANDER GEBRUIK DAN VORIGE MAANDEN. De data meter toont ook aan dat er helemaal geen hoog verbruik is (ver binnen de oude bundel).

    Bijgaande brief is ook verstuurd naar TELE2. Je verwacht toch van een bedrijf als TELE2 als klant en mens behandeld te worden.. Hier ben ik in afwachting van.

    Ben benieuwd of hier alsnog een oplossing voor komt.

    Hou jullie op de hoogte.

    Met vriendelijke groet

    Julian D
    • Geen
    • fouten erkennen en dit op een persoonlijk en menselijke manier oplossen. Bij een probleem wordt je de deur gewezen.
    Beoordeling
    4
    • Prijsstelling:
      7
    • Bereik/dekking:
      7
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      7
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. john op 19-10-2014 om 18:57 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Waardeloos, geen bereik, kan netwerk niet vinden, geen 3g, klantenservice onbereikbaar, in het buitenland internetbundel gekocht deze werkte niet, maar is wel gefactureerd
    • Geen
    • Alles
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. G. van Surksum op 17-10-2014 om 23:52 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben vol ongeloof over het feit dat ik een abonnement heb voor BELLEN en dat toch het onbedoeld en ongemerkt gebruik van internet mogelijk blijkt. Een fatsoendelijke provider blokkeert dit mijns inziens.
  6. van Mil op 15-10-2014 om 14:32 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Teveel problemen meegemaakt. Sinds afgelopen zondag 12-10-2104 geen tv en telefoon. Telefoon deed het plotseling weer op maandagavond. Nu is het woensdag en nog steeds geen oplossing voor de tv, ondanks herhaaldelijk contact met de "telefonische """service-afdeling"", 1 uur in de wacht, 30 minuten in de wacht etc... Monteur kan pas over een WEEK komen...
    • geen, of u moet gecharmeerd zijn van de vriendelijkheid van de service-medewerkers.
    • Veel betere telefonische klantenservice-bereikbaarheid. Opheffen virtuele dienst want die is helemaal waardeloos. Snellere info op internet, met regio-aanduiding erbij als er storingen zijn.
    • Monteur beschikbaar binnen max 3 werkdagen.
    Beoordeling
    3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      9
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. HJ Bakker op 13-10-2014 om 10:09 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mijn ervaring metTele2 is ronduit barslecht.
    Ik had de rekening Juli te laat betaald maar dat is mijn eigen fout uiteraard. Afsluiting volgde maar na 3 weken geleden betaald te hebben en dagelijkse communicatie zeggen ze nog steeds geen geld te hebben ontvangen. Heb zelfs de afschriften verstuurd dus weet ook niet hoe ik het duidelijker moet maken. Vanaf het begin is alles slecht geweest zelfs kreeg ik te horen dat alles aangesloten was en ik had nog niet eens de spullen in huis maar wel betalen.
    • Helaas heb ik die niet
    • Die virtuele assistent er uit en mensen met verstand iemand te woord laten staan want nu is het alleen maar je en jij en alleen kunnen ze zeggen ....neemt u even contact op met Bos en die sturen je weer onverrichte zaken terug naar Tele2
    Beoordeling
    2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      5
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      9
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. M.P.Josso op 10-10-2014 om 17:45 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    NOG NOOIT ZO"N SLECHTE PROVIDER GEHAD..&..7 Jaar KLANT ...en altijd maar terug vallen op ....Het ligt aan bla blabla...Weer een nieuwe modem...WEER SUPER TRAAG INTERNET dagen er uit enz...U krijgt een nieuw modem opgestuurd ....ja ja weer het oude model ontvangen dus gewoon nog K..
    Dit keer Miranda_minkes@tele2.nl met loze belofte....Er is voor mij nog maar één oplossing en dat is per direct het Abonnement met wederzijds goedvinden opzeggen...En natuurlijk daar over gebeld..25 minuten aan de lijn gehangen....Weer terug gebeld door..? en blabla nee meneer dat kan niet en u heeft toch 7.06Mb/s down !!! en 0.6 up u zit te ver van de centrale...WAAROM moet ik dan wel de volle pond betalen..?? .BEN der zo klaar mee.
    • AFSPRAKEN NA KOMEN..!! Geen valse belofte en kunnen opzeggen als er niet geleverd kan worden op maat.
    Beoordeling
    4
    • Bestelproces:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      7
    • Prijsstelling:
      7
    • Online dienstverlening:
      6
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Evelien de Raad op 10-10-2014 om 11:23 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ga voor een paar maanden op reis en zou voor die tijd mijn abonnement graag willen bevriezen. Dit houdt in dat ik mijn abonnement voor die maanden even stopzet, zodra ik dan weer in Nederland ben tel ik die maanden er weer bij op. Het maakt voor hun geen verschil, want het aantal maanden blijft gelijk. Gek genoeg biedt Tele2 deze service niet, daarnaast hebben ze ook geen andere oplossingen. Ik heb gebeld, op het forum gevraagd en met die virtuele assistent gepraat, maar geen oplossing. Ik ben toch niet de eerste die een lange tijd op reis gaat. Ik gaf zelf nog de oplossing aan om mijn databundel bij iemand anders op zijn telefoon te plaatsen, maar ook dat kan niet bij Tele2. Ik kan dus niets met mijn abonnement, maar moet wel blijven betalen.
    Daarnaast moet je goed op je data letten, want bij de andere providers wordt je internetsnelheid verlaagd als je je limiet heb bereikt, maar bij Tele2 moet je bijbetalen.
    Denk even goed na voordat je een abonnement bij Tele2 aansluit.
    • Mooie online app
    • inzichtelijke facturering
    • slechte klantenservice
    • geen oplossend vermogen
    • flinke kosten buiten databundel
    Beoordeling
    4
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      3
    • Prijsstelling:
      4
    • Bestelproces:
      5
    • Facturering:
      7
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. sarah op 8-10-2014 om 2:26 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Geen motivatie.
    • Dat na 8 keer bellen er pas eindelijk actie ondernomen wordt. Top provider.
    Beoordeling
    3
    • Prijsstelling:
      5
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      5
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen