Review en beoordeling Tele2

Tele2
Om je te helpen bij de keus voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie geven over Tele2 geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Tele2. Is Tele2 je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Dat kan, schrijf hier je ervaring met Tele2 en deel deze met andere consumenten.
0% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 18 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
100% niet
0% misschien
  1. Jos Jacobs op 16-7-2014 om 7:16 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Glasvezel:
    Probleem is dat het signaal voor TV niet wordt doorgestuurd zodat het mogelijk is TV te kijken, dagelijks bellen dagelijks te horen dat het wordt opgelost wordt, maar lukt niet, je krijgt niemand aan de telefoon die tot een oplossing zorgt
    • bereikbaarheid tele 2
    • oplossen van het probleem, niemand neemt de verantwoording
    Beoordeling
    2
    • Bereik/dekking:
      9
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Sel op 15-7-2014 om 21:04 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Probeer al een half jaar mijn abonnement af te zeggen bij Tele2, heb minstens 10 keer gebeld voor het opzeggen, tenslotte kreeg ik een mailtje van ''jammer dat je bij ons weg gaat bla bla bla''. Dit was een FAKE opluchting, kreeg paar dagen later een mail dat ik de klantenservice moes gaan bellen i.v.m. mijn opzegging, om half 9 probeer ik allerlei nummers te bellen zowel 0080 en 020 van tele2 om iemand aan de lijn te krijgen i.v.m. de mail. En je raad het al, niemand neemt op en hoor opeens een afspelende tape dat ze ''gesloten zijn''. Er staat duidelijk op hun site dat ze om 21.00 uur gaan sluiten!
    Hiervoor had ik ook problemen met mijn contract dat het verkeerd was gegaan, had een Sim Only contract aangevraagd waarvan ik een 'normale abonnement' kreeg, ook allerlei gezeik. de eerste maand moes ik gelijk bijna 70 euro betalen i.p.v. een tientje!!!
    • 0 pluspunten
    • ALLES moet verbeterd worden
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. G.Boot op 15-7-2014 om 18:02 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Tv deed het niet meer internet nog wel, gebeld en na een half uur kwamen ze achter dat er een regiostoring was, ondertussen fabrieksinstellingen teruggezet door tele2, daarna geen internet meer, weer bellen, router zou stuk zijn, dit vond ik onwaarschijnlijk, het lag volgens tele2 aan de router, het heeft 4 dagen voordat ik nieuwe heb ontvangen, en zoals verwacht deze deed het ook niet.
    Meteen gebeld want er was me gegarandeerd na klachten via facebook dat de nieuwe router het moet doen. Ik heb heel boos opgehangen want ik had weer iemand aan de lijn die van toeten noch blazen wist. Ik ben inmiddels overgestapt naar een nieuwe provider en zal iedereen die het wil horen over de slechte service vertellen en iedereen aanraden om absoluut geen abonnement af te sluiten bij tele2. Waardeloos bedrijf als je ze echt nodig hebt.
    Als je belt of klaagt krijg je alleen maar de standaard smoezen.
    • helemaal niets meer
    • alles
    Beoordeling
    1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Mantis op 15-7-2014 om 2:27 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Kan gewoon niet bellen of sms-en in het buitenland
    Klacht bij klantenservice= geen hulp maar telkens de zelfde standard antworden
    Tarief voor sms moest 0,10 € zijn maar als ik het tegoed check, zijn het 0,30€ per sms
    Beoordeling
    3
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      5
    • Online dienstverlening:
      3
    • Bestelproces:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Ln rademaker op 1-7-2014 om 16:49 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mijn telefoon is gestolen en heb intussen een nieuwe . En ook een nieuwe sim kaart gekregen maar die doet het niet gebeld met tele2 in tussen al 8 verschillende personen gesproken je snap het al 8 verschillende antwoorden en uitleg De technische is er mee bezig .
    De volgende zegt dat het nog moet worden door gestuurd al met al 4 dagen verder en nog steeds geen telefoon die het doet .
    Men liegt er lustig op los.
    En er is niemand die het voor de klant op neem.
    • Ik kan ze niet bedenken.
    • Klachten serieus nemen zelf je klanten terug bellen of alles al in orde is maar dat zal wel te veel kosten .
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Jos op 21-6-2014 om 12:54 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Een bestelling plaatsen; ja dat kan. Maar daarna begint de ellende. Een andere datum voor levering kan niet, oude bestelling annuleren, nieuwe maken en daarna gaat alles mis! Ze weigeren je bestelling te annuleren, de medewerkers van de servicedesk mogen werkelijk niets doen en verwijzen steeds door naar andere telefoonnummers/opties; weten van elkaar niet wat er gezegd is etc. 4 x opgezegd en ze blijven maar doorgaan met berichtjes dat de bestelling wel doorgaat. Geen leidinggevende te pakken etc etc.
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. R.A. Wassenaar op 16-6-2014 om 13:03 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Al jarenlang een Sim only 200 abonnement.
    In 2010 nieuw telefoonnummer aangevraagd vanwege stalken ex.
    Kwam er deze week achter dat er vanaf november 2010 2 nummers berekend zijn, zowel het oude als het nieuwe. Schade bedraagt 420 euro. Kreeg zwart op wit het antwoord: Had klant maar beter zijn factuur moeten controleren!.
    Heb in goed vertrouwen altijd bijtijds mijn rekening betaald, na het ontvangen van een sms.
    Kreeg eerst 60 euro, toen 80 euro en nu 100 euro vergoed! Moet het nog ontvangen, maar dit krijgt uiteraard nog een staartje. Ga hier niet mee akkoord!
    • Personeel heeft mij vriendelijk te woord gestaan, maar zijn echter ook maar een radartje in het geheel.
    • Het verduidelijken van de facturen
    Beoordeling
    2
    • Facturering:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      3
    • Bestelproces:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Cliff Nijssen op 19-6-2014 om 11:01
    Geachte Heer Wassenaar,

    Ik zou met u klacht naar de ombudsman stappen. Want ook Tele2 heeft in deze een zorgplicht de plicht dat de rekening klopt voor 1 nummer en niet voor 2.
  8. N. op 14-6-2014 om 16:37 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Slechte klantenservice en slechte afhandeling opzegging abonnement. Heb na het opheffen van mijn abonnement bij tele2 nog een aantal maanden door moeten betalen. Vraag altijd zwart op wit bevestiging, zonder dat kun je jezelf niet verdedigen tegen het incasso bureau die ze op je af sturen.
    • Geen.
    • Geef de mensen bij de klantenservice een aantal goede trainingen. Misschien zouden er dan wat minder fouten worden gemaakt waar de klant uiteindelijk de dupe van is.
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Richard op 13-6-2014 om 14:19 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Tele2 is oneerlijk wanneer het aankomt op verbruik. Ten eerste niet transparant, ten tweede ontzettend onflexibel. Eenmaal buiten de bundel moet je gewoon ophouden met bellen en je data uitzetten anders komt het je heel snel heel duur te staan.

    Dit is duidelijk het verdienmodel van Tele2. Naar binnen lokken met lage abbonnementskosten, maar dan nemen ze je keihard te grazen wanneer je even niet oplet. Dit is geen service, maar gewoon naaierij.

    Dekking is matig en vaak trage verbinding over 3G.
    • Klantenservice is telefonisch vriendelijk en goed bereikbaar.
    • Matige dekking, geen flexibiliteit. MijnTele2 app heeft de slechtste inlogprocedure die ik ooit heb meegemaakt.
    Beoordeling
    5
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      7
    • Bereik/dekking:
      5
    • Prijsstelling:
      7
    • Klantenservice:
      3
    • Online dienstverlening:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Marly Buwalda op 12-6-2014 om 10:35 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    este Lezers,

    Al bijna een jaar heb ik een telefonie abonnement bij Tele 2 en nooit zat ik over m'n bundel heen. Nooit heb ik iets hoeven checken, altijd netjes een smsje 38 euro van m'n rekening afgeschreven.
    Totdat ik vanochtend een smsje kreeg dat ik bijna aan mijn kredietlimiet zat. Ik blinde paniek heb ik Tele2 opgebeld met de vraag wat er aan de hand was. Niks zei de oprecht aardige mevrouw aan de telefoon, maar ze zette me toch even in de wacht om het even te controleren met een collega.
    Wat blijkt, met nog 4 dagen te gaan zat ik op 232 euro en 3000MB. Ik schrok me helemaal het apezuur. De vrouw vertelde dat dit waarschijnlijk een fout was omdat zij ook kon zien dat ik het afgelopen jaar altijd binnen de bundel zat en 3000MB echt ongelofelijk veel was. Ze had het doorgezet en ik hoefde het waarschijnlijk niet te betalen. Ook zaten er rare tijden tussen volgens haar.

    Een beetje gerustgesteld ging ik googlen en vond ik allerlei mensen die hetzelfde probleem hadden. Opeens een golf van data van Tele2 die ze niet hadden gebruikt. Met dit bij de hand ging ik weer bellen en kreeg ik de gebruikelijke ***man aan de lijn, genaamd Bas. Bas werkte er al drie jaar en deed zijn collega af als iemand die er net werkte en niks begreep.
    Tele2 had mij een sms gestuurd op 30 mei dat mijn internet op was. Waarop ik zei dat we nu in juni zaten dus ik niet begreep wat de sms van mei ertoe deed. Bas vertelde mij hierop dat ik beter m'n contract had moeten lezen want Tele2 werkte met halve maanden. Oftewel, Bas zei dat ik niks terugkreeg, omdat Tele2 zijn plicht had gedaan. Ik stond gewoon met m'n oren te klapperen.

    Ik vind het niet kunnen dat Tele2 hiermee weg kan komen en wil dan ook iedereen oproepen die samen met mij dit probleem heeft om actie te ondernemen en desnoods met z'n allen een civiele zaak aan te spannen tegen Tele2. Ik heb zelf jaren in de telefonie gewerkt en weet welke apps data kosten en wat je wel en niet moet doen via 3G. Ik steek m'n rechterhand in het vuur als ik werkelijk 3000MB heb gebruikt met het doen van niks anders dan ik het afgelopen jaar heb gedaan.

    Er moet iets gedaan worden tegen deze mensen en met veel staan we als consumenten sterker.

    Ik lees graag van u.

    Met vriendelijke groet,
    Marly
    • Tele2 moet haar klanten eens gaan geloven en ze geen geld uit de zakken kloppen. Geen wonder dat ze zo goedkoop zijn. Ze jatten het eigenlijk gewoon van je.
    Beoordeling
    2
    • Prijsstelling:
      7
    • Bestelproces:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen