Review en beoordeling Tele2

Tele2
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Tele2 geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Tele2. Is Tele2 je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
13% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 56 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
77% niet
11% misschien
  1. Maartje op 20-5-2015 om 16:05 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Afgelopen maand heb ik te horen gekregen dat ik in september in het buitenland mag gaan studeren voor 4 maanden. Ik ben nu dus van alles aan het regelen en hoopte ook iets te kunnen regelen met Tele2. Bij andere providers is het namelijk mogelijk je abonnement stil te leggen voor een bepaalde tijd. Logisch toch?! Als je in het buitenland zit, ga je toch geen geld betalen aan een dienst waar je niks aan heb? Dit valt mij ontzettend tegen van Tele2 en vind ik een erg slechte service, vooral omdat andere providers het wel doen. Ik kreeg het antwoord aan de telefoon dat 'de bundels wel verlaagd konden worden'. Ja.. Daar heb ik zeer weinig aan, het moet mogelijk zijn om een abonnement tijdelijk stil te leggen met een goede reden!
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. wouter op 15-5-2015 om 21:55 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mijn nieuwe buurman heeft internet en tv aangevraagd bij tele2. Vervolgens heeft tele2 mijn aansluiting bij Telfort afgesloten zonder mijn weten. Gelijk de volgende dag met Telfort gebeld en moest vervolgens ruim 2 weken op mn nieuwe aansluiting wachten. Na 1 week viel mijn TV verbinding weg en bleek er bij Telfort een fout te zijn gemaakt: De TV aansluiting die via KPN moest worden geregeld was niet aangevraagd, alleen internet was aangevraagd. Vandaag na bijna 2 maanden nog altijd geen TV aansluiting. Ik betaal al bijna 2 maanden voor iets wat ik niet krijg! Geen excuus of enige vorm van compensatie van TELE2. Zeer onacceptabel, onprofessioneel. Na een klachtenmail na 4 werkdagen nog geen bericht van ze!! Wat een bedrijf!!
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Anja op 29-4-2015 om 19:40 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Onze dochter zit in het buitenland (Denenmarken) zij heeft een abonnement bij Tele2, ik heb enkele weken geleden gebeld met de vraag moet ik wat regelen bij jullie, het antwoord was nee hoor dat hoef JE niet (ik heb niet met ze geknikkerd). Oké dochter weggebracht en we kwamen er al gauw achter dat zij daar geen bereik heeft. Haar telefoon geeft aan kan niet verbinden Sims gegevens vernieuwen. Ik ben al een hele week elke dag aan het bellen en wat denkt U word niet geholpen. Ze zeggen gewoon we hebben het aan de technische dienst doorgegeven. Nu moet onze dochter betalen, daar krijgt ze altijd een sms van met een code. Helaas ook die kan zij niet ontvangen. En ook problemen met Duo. Dus staat ze eerdaags op straat. En bedankt TELE2.
    • In dit soort gevallen helpen. En niet een klant een week lang aan het lijntje houden.
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
    Reacties
    Ben van Tele2 op 30-4-2015 om 12:35
    Hoi Anja, wat vervelend zeg dat het zo gegaan is en dat je dochter geen bereik heeft in het buitenland. Dit is natuurlijk niet prettig en we willen ook graag dat ze bereik heeft. We hebben hier een paar tips die ze kan proberen:
    https://www.tele2.nl/klantenservice/mobiel/abonnement/geen-service/ en hier: https://www.tele2.nl/klantenservice/mobiel/abonnement/bellen-in-het-buitenland/
    We hopen dat dit helpt. We vinden het spijtig dat uw dochter niet goed geholpen is, en we willen er alles aan doen haar te helpen. Als ze ergens op internet kan, mag ze ons ook altijd een bericht op onze wall plaatsen hier:https://www.facebook.com/Tele2Nederland?fref=ts Of ons een Tweet sturen @Tele2Webcare. We hopen haar snel te kunnen helpen. Bedankt voor je bericht. Groet, Ben
    Anja op 30-4-2015 om 13:09
    Hallo Ben, we hebben alles al geprobeerd samen met je collega's. Kijk maar onder haar 06 nr. Maar aan deze reactie heb ik helaas niks. Zij MOET betalingen kunnen doen. Dat is op dit moment het allerbelangrijkste. Zij krijgt een code via SMS en helaas dat komt niet bij haar binnen. Ik hoop dat je dit begrijpt en er spoedig iets aan kan doen. De bank wil ook niet meewerken omdat ze 18 jaar is en ik niet meer bevoegd ben.
  4. C.Vloemans op 28-4-2015 om 15:48 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ook mij was 4g beloofd, contract loop binnenkort af.
    Vandaag geprobeerd om telefonisch contact te krijgen, er is nog een wachtende voor u.
    Dan begint het hele ritueel opnieuw er zijn zoveel wachtende voor u.
    Nu dus maar een klacht geschreven omtrent mijn vandaag ontvangen Faktuur 50 euro hoger als normaal.
    Oorzaak een bedrijf Content naar Triscreen do Brasil.
    Voordat ik het in de gaten had werden er een hele rits berichtjes verstuurd.
    Berichtjes onder Spambox gelinkt.
    Te laat zoals nu blijkt.
    Dit soort oplichters die dit doen moeten toch door Tele2 te traceren zijn?
    Ik wacht af op een antwoord van Tele2 of ik mijn waardering voor Tele2 opschroef of zo laat.
    Nogmaals bij contract verlenging of nieuw contract kan men wel met iemand met stem praten maar als er een probleem is is er gaan of zeer moeilijk contact te maken.
    • Eigenlijk had ik geen probleem, maar als je een probleem krijgt heb je pas echt een probleem om een juist antwoord te krijgen.
    • Telefonische service, het is tenslotte een telefonie bedrijf.
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      3
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  5. Dirk op 27-4-2015 om 10:21 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb al jaren een sim-only van Tele2. Nooit problemen mee gehad, en tegenwoordig heb je online ook prima overzicht over je facturen en dataverbruik. Overal waar ik kom (randstad) prima bereik, ook op vakantie (binnen Europa) altijd prima bereik.
    • Goedkoop
    • Duidelijk
    Beoordeling
    8
    • Online dienstverlening:
      7
    • Prijsstelling:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      8
    • Facturering:
      8
    • Bereik/dekking:
      9
    • Klantenservice:
      8
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    Su Ling van Tele2 op 28-4-2015 om 15:21
    He Dirk!
    Wat een leuk positief bericht zeg!:) Wat fijn dat je dit deelt met anderen. Dank je wel! Ik wens je nog een hele fijne dag verder. Groetjes, Su Ling
  6. G op 26-4-2015 om 21:05 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Bereik is goed tegenwoordig ondanks dat er gebruik gemaakt wordt van T-mobile (wordt altijd negatief over gepraat, was overigens vroeger ook vaak waardeloos). Ik woon zelf in de randstad, daarbuiten weet ik niet hoe het bereik is. Helaas heb ook ik nog geen 4g van Tele2. Schijnt een behoorlijke operatie te zijn. Ik heb nog een abonnement afgesloten voor een jaar. Nu zijn de tarieven voor onbeperkt bellen ondertussen al 2x verlaagd. Vervolgens heb ik mijn abonnement verlengd (binnen een paar maanden is dit abonnement nu maandelijks aan te passen of op te zeggen) en zie net dat het abonnement voor onbeperkt bellen weer voordeliger is geworden. Volgens mij wil Tele2 dat ik overstap naar een andere telecom provider... Jammer dat ik elke keer meer betaal dan nieuwe klanten (inmiddels Euro 9,00 per maand extra voor hetzelfde aantal MB's 500 en onbeperkt bellen/smsen), terwijl ik al klant ben en ook nog is mijn thuis internet en bellen afneem. Ik twijfel nu of ik niet beter ergens anders een abonnement zal afsluiten.
    • Voordelig
    • Per maand je mobiele abonnement kunnen opzeggen of wijzigen (helaas niet in mijn geval)
    • Bereik in de Randstad is prima
    • Vaste klanten zouden toch een streepje voor moeten hebben, wat niet het geval is bij Tele2.
    • Klantenservice niet altijd up to date. Zo kan je bijvoorbeeld de router die wordt geleverd bij Tele2 niet instellen om je Apple TV te gebruiken. Ik moest hier achter komen via andere forums dan die van Tele2.
    Beoordeling
    6
    • Online dienstverlening:
      5
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      5
    • Bestelproces:
      8
    • Facturering:
      8
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      6
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
    Reacties
    Su Ling van Tele2 op 28-4-2015 om 15:28
    He G.,

    Dank je wel voor je bericht. Ik kan mij voorstellen dat je er van baalt wanneer je ziet dat de prijzen weer zijn veranderd. We zijn altijd bezig met het aanpassen van onze aanbiedingen en soms is het mogelijk dat je daar net geen graantje van meepikt. Helaas kunnen wij dit niet wijzigen.

    Ik hoop natuurlijk dat je alsnog beslist te blijven. Wellicht kunnen we je bij verlengen een mooie aanbieding doen. Je kan in ieder geval altijd contact opnemen met ons gratis sales-nummer; 0800-2180.

    Groetjes, Su Ling
  7. M de Jong op 22-4-2015 om 14:14 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik vind het ongelofelijk wanneer je een nieuwe start maakt nadat je failliet bent, weer zo enorm, slecht begint. De een na de andere leugen komt naar voren, Ik heb voor mijn dochter als cadeau voor haar verjaardag een abonnement afgesloten. 4G zou slechts enkele weken duren, ik heb me suf gebeld met tele 2 met de vraag wanneer het dan ging komen, ze laten je n.l. wel een abonnement afsluiten en dan komt het wel!! steeds werd mij verteld volgende maand, over 6 weken, over 8 weken en ga maar door!!!!. u heb ik vandaag 22-04-2015 wéér gebeld en wat denk je??? Juli komt het HAHAHAHA DAN IS HET ABBONEMENT WAT TWEE JAAR LANG DUURDE OOK AFGELOPEN!!!!. ik ben er klaar mee, i k ga er werk van maken, smeerlappen zijn het!!
    • er is niets positiefs aan TELE 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • STOPPEN MET LIEGEN / NA KOMEN WAT JE KLANTEN BELOOFD!
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      3
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Su Ling van Tele2 op 22-4-2015 om 16:31
    He M. de Jong! Ik vind het erg jammer dat er zoveel verwarring is over wanneer je 4G kunt gebruiken. Dat is niet de bedoeling. Het zit zo; wij zijn op dit moment druk bezig met het overzetten van onze klanten op ons 4G-netwerk. De klanten die worden overgezet worden willekeurig gekozen door een 'robot'. Ik kan dus niet exact aangeven wanneer jij hier gebruik van kan maken. Het is dus niet per definitie zo dat die per se vanaf juli is. Het zou eventueel ook eerder kunnen zijn, maar dat kan ik dus niet aangeven. Voor meer info over de overzetting naar 4G, raad ik je aan om onze 4G-pagina te bekijken. https://www.tele2.nl/mobiel/internet/4g/?sqr=4g. Ik wil mijn excuses aanbieden voor de verschillende antwoorden die je eerder hebt gehad. Mocht je nog meer vragen hebben, open dan even een topic op ons forum. www.forum.tele2.nl. We helpen je daar graag verder! Groetjes, Su Ling
  8. El op 18-4-2015 om 09:29 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Zeer slechte klantenservice ,ze zeggen toe dat je word terug gebeld . Wat ze niet doen ,na vele keren gebeld te hebben verbreken ze gewoon de verbinding en zeggen ze dat bij klacht niet klopt . Nooit klant worden daar ze zijn aardig tot je aan je contract vast zit en daarbij heb je inderdaad een superslechte dekking en kan je ook je hotspot niet meer gebruiken en moet je hun ook nog bellen als je geen voicemail wilt kan je niet zelf uitzetten . Zodra ik weg kan ga ik en dan nooit meer terug
    • Goedkoop is duurkoop
    • Ze kunnen heel veel verbeteren bij de klantenservice en zeg dat je wel mee wil doen met het telefonische onderzoek dan sta je veel minder lang in de wacht 😜
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      9
    • Facturering:
      5
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Su Ling van Tele2 op 22-4-2015 om 16:30
    He M. de Jong!

    Ik vind het erg jammer dat er zoveel verwarring is over wanneer je 4G kunt gebruiken. Dat is niet de bedoeling.

    Het zit zo; wij zijn op dit moment druk bezig met het overzetten van onze klanten op ons 4G-netwerk. De klanten die worden overgezet worden willekeurig gekozen door een 'robot'. Ik kan dus niet exact aangeven wanneer jij hier gebruik van kan maken. Het is dus niet per definitie zo dat die per se vanaf juli is. Het zou eventueel ook eerder kunnen zijn, maar dat kan ik dus niet aangeven. Voor meer info over de overzetting naar 4G, raad ik je aan om onze 4G-pagina te bekijken. https://www.tele2.nl/mobiel/internet/4g/?sqr=4g.

    Ik wil mijn excuses aanbieden voor de verschillende antwoorden die je eerder hebt gehad.

    Mocht je nog meer vragen hebben, open dan even een topic op ons forum. www.forum.tele2.nl. We helpen je daar graag verder! Groetjes, Su Ling
    El op 22-4-2015 om 16:42
    Hallo Su lint
    Daar ging mijn klacht niet over hoor ,heb wel het zelfde verhaal gehoord toen ik mijn nieuwe abonnement afsloot bij jullie ,maar tot nu toe geen 4g groetjes el
    Leonie van Tele2 op 23-4-2015 om 14:59
    Hoi El,

    Het berichtje van mijn collega Su Ling hieronder, was voor M. de Jong bedoeld, maar per ongeluk onder jouw berichtje geplaatst. Sorry voor de verwarring.
    Je geeft aan dat je erg ontevreden bent over de gang van zaken, dat vind ik erg jammer om te horen. We zijn altijd bezig onze service te verbeteren en er zullen steeds meer opties mogelijk zijn in de selfservice omgeving en MijnTele2. Ik wil je vragen via Facebook, Twitter of ons forum www.forum.tele2.nl een berichtje bij ons achter te laten met daarin een omschrijving van je situatie, zodat we je daar verder kunnen helpen. We horen het graag van je!
    Groetjes, Leonie
  9. looman op 14-4-2015 om 15:26 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    mijn ervaring is behoorlijk slecht
    ben nu zon anderhalf jaar lid bij tele 2 en heb niks anders dan gezeik gehad niks kan er bij hun normaal gaan afspraken die je met hun maakt komen ze niet naar en op het moment wanneer je ze jou mening geef dan word je afgekapt dan krijg je te horen mevrouw wij kunnen niks meer voor u doen we wensen u een fijne dag en verder wacht het af nou het is vandaag 14 april en zit al een week te wachten tot hier alles het normaal gaat doen heb ondertussen al met zon 6a7 mensen gesproken en allemaal vertellen ze een andere verhaal het is dat het bij mij financieel niet toelaat maar anders was ik allang weg geweest
    • dat iedereen het zelfde gaat vertellen
    • afspraken nakomen
    • mensen niet blij maken met een dooie mus
    Beoordeling
    7
    • Online dienstverlening:
      9
    • Prijsstelling:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Bestelproces:
      9
    • Facturering:
      9
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Schaaf op 9-4-2015 om 09:52 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Overstap van UPC naar Tele2 met gehele pakket (internet, bellen tv) is probleemloos verlopen. Zelf de zaken aansluiten ging ook goed.
    • goede prijs kwaliteitverhouding
    • mailbox kan aan de kleine kant zijn 30mb
    Beoordeling
    8
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    Yvonne van Tele2 op 9-4-2015 om 14:38
    Hoi Schaaf,
    Wat leuk dat je zo positief bent, dat hoor ik graag! Mooi dat de aansluiting en overstap probleemloos verlopen zijn. Mocht je nog wel vragen hebben dan helpen we graag verder via bijvoorbeeld ons forum: https://forum.tele2.nl/ Veel plezier met je abonnement!
    Groetjes, Yvonne
Laad meer ervaringen