Tele2 mobiele telefonie

Tele2
Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider Tele2 aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij Tele2? Dan kan het handig zijn om aan de hand van je bel- en surfgedrag te kijken welk Tele2-pakket voor jou het meest voordelig is. Ga naar onze Belwijzer, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor Tele2 wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

Het telecombedrijf Tele2 bestaat sinds 1997 in Nederland. Sinds 2001 wordt mobiele telefonie aangeboden, via een MVNO-constructie (Mobile Virtual Network Operator). Sinds 2003 worden internetdiensten verkocht.

In 2005 neemt Tele2 de activiteiten van Versatel in de Benelux over. In 2006 introduceerde Tele2 internet, telefonie en televisie via een telefoonaansluiting. De Nederlandse Tele2 ondernemingen maken onderdeel uit van het Zweedse Tele2 AB, dat in 1993 werd opgericht. Tele2 is de eerste succesvolle alternatieve telecom-aanbieder van Europa en levert mediadiensten, vaste als mobiele telefoniediensten, datanetwerken en internetdiensten aan meer dan 25 miljoen gebruikers in 17 landen.

In september 2009 stapt Tele2 over naar T-Mobile, tot dan werd het netwerk van KPN gebruikt.