Review en beoordeling T-Mobile

T-Mobile
Om je te helpen bij de keus voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie geven over T-Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over T-Mobile. Is T-Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Dat kan, schrijf hier je ervaring met T-Mobile en deel deze met andere consumenten.
  1. Emiel op 18-3-2014 om 16:36 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mensen , het is bekend dat al die providers boefjes zijn. Maar T-mobile is toch wel heel erg. Ik ben het eens met de mensen die zeggen geen abo te nemen bij t-mobile. Had vorig jaar een abo afgesloten. In december of zo kreeg ik in eens een rekening van ruim 200 euries omdat er op de aansluiting meer dan 2,5 TB aan data was gebruikt. Nu ben ik zelf computerdeskundige en 2,5 TB aan data via de telefoon is wel erg veel. Hiervan was binnen twee uur 1,5 TB gebruikt. Moet je wel erg internetten. De fone was van m,n vriendin welke eigenlijk altijd thuis was en op de Wifi zat .Ik heb t-mobile laten weten het niet eens te zijn met deze rekening en bewijs gevraagt. Ze hebben mij laten weten geen bewijs te hoeven leveren en verschuilen zich achter de privacy-wet. Ze kunnen dus gewoon rekenen wat ze willen. Ik heb er niet meer op gereageerd en nu hebben ze de abo opgezegd van hun zijde. Stom , want ik had de abokosten gewoon door kunnen betalen voor de rest van de tijd. De simkaart heb ik al uit de fone gehaald dus ze kunnen ok niet meer hoge rekeningen sturen. Alleen willen ze nu nog ff,s 500 euris vangen voor de rest van de abo-tijd.Dacht het niet. Internetverbindingen werken altijd met fare use policy. dus de ene gebruikt wat meer en de ander minder. In de voorgaande maanden hadden we nog 1,5 TB aan data en 1500 belminuten over welke niet zijn gebruikt. En ook de maanden hierna heb ik gewoon doorbetaald zonder gebruik te maken van hun netwerk. MAAR DAAR HOOR JE ZE NIET OVER ! Gewoon door rekenen , jezelf rijk rekenen over de rug van je klanten.
    GEEN ABO DUS BIJ T_MOBILE NEMEN.En als je het neemt , dan met onbeperkt internet want ze naaien je waar je bijstaat.

    Reacties
    Thomas op 11-4-2014 om 13:15
    Computerdeskundige en dan TB en GB door elkaar halen ?
    Consequent zelfs ?

    Co op 24-4-2014 om 11:30
    @ Thomas
    Technisch gezien heb je gelijk maar ik denk dat je, gezien de context van dit verhaal, je TeraByte en T-Mobile-GigaByte door elkaar haalt.
    Emiel bedoelt hier met TB duidelijk T-mobile-gigaByte mee.
  2. Yoki op 14-2-2014 om 16:02 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik wil graag een onbeperkt sim-only abonnement nemen voor 21 euro per maand en het betreft een jaar contract. Zal ik dit gewoon doen? Ik ben namelijk enorm ontmoedigd door jullie reactie`s. Maar bij onbeperkt bellen en smsen kunnen ze in principe toch niets erbij doen per maand, ik bedoel het is toch gewoon een vast bedrag?
    Opmerking van de redactie op 17-2-2014 om 10:09
    Het is inderdaad een vast bedrag en er komt echt niks bij. Het kost overigens geen 21 maar 22 euro per maand (actie:12 maanden 24 euro voor 22 euro). U krijgt onbeperkt sms + altijd online met basissnelheid van 64 Kbps + onbeperkt whatsappen en posten, Onbeperkt Bellen Sim Only.
    Reacties
    jan op 14-4-2014 om 18:06
    neem absoluut niets bij T-Mobile ze hebben geen bereik in veel plaatsen echt shit
  3. mmarjenburgh op 7-2-2014 om 13:37 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    ben al 8 jaar bij t-mobile heb ook problemen gehad met onbeschofte werknemers daar. Ze boden mij een nieuw contract aan met telefoon en een bijbetaling van 39,95. ik zei dat de telefoon bij een ander profider gratis was waarop de medewerker dat moet je dat maar doen goede dag en werd de telefoon neer gelegd. onbeschoft om naar 8 jaar zo behandeld te worden.
    Later is er door een andere mederwerker goed gemaakt maar mijn maandelijks belminuten worden van de een op de andere dag ineens verwijderd terwijl er niet gebeld is en dan praat ik over 220 minuten en als je erover belt kan dat niet. hopeloos maar verder het netwerk is wel goed.
  4. --- op 5-2-2014 om 16:37 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    het zijn echt teringlijders nooit een abonnement nemen bij T-Mobile het zijn klootzakken ze maken je alleen maar geld afhandig
  5. kim op 3-2-2014 om 17:03 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik wil graag mijn abonnement opzeggen alleen is het een heel gedoe voordat ik het voor elkaar krijg. mijn abonnement staat op de naam van mijn moeder doordat ik nog geen 18 was. Nu moet ik mijn abonnement opzeggen omdat hij 14 Maart afloopt. Mijn moeder moet dan mijn abonnement op gaan zeggen terwijl dat niet kan doordat ze in het ziekenhuis ligt met een hersenbloeding. De klantenservice blijft zeggen dat mijn moeder dat moet doen. Ze reageren erg respectloos en ik kan mijn abonnement dus niet optijd opzeggen. Ik moet dus als conclusie meer betalen terwijl ik er niks aan kan doen. Ik ga dus nooit meer bij T mobile!
  6. pelsma op 25-1-2014 om 21:05 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Heeft iemand E-mailadres van T-mobile
  7. Henk op 13-1-2014 om 15:26 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Als je een KPN winkel of Telfort winkel in je stad hebt, gewoon naar een van deze twee overstappen. Telfort heeft mooie aanbiedingen. Is er dan iets, dan wordt in de winkel de zaak opgelost. Heb het zelf meegemaakt. Het zal wel iets duurder zijn dan bijvoorbeeld Hollands Nieuwe of een uit die catagorie prijsvechters. Goedkoper is vaak een hoop ellende bij problemen. Betaal iets meer en je bespaart jezelf een hoop ergernis.
  8. mvg op 20-12-2013 om 19:11 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Iedereen: schaf geen t-mobile prepaid aan. Het is opzeggerij! De kosten zijn belachelijk duur en de dingen die je krijgt kloppen niet. Ik zou 500 mb gratis krijgen als cadeau en zette mijn internet snel aan en uit. Ik belde mijn prepaid(eventjes chekken) en had ik nog maar 1,50 euro over. Stelletje afzetters!
  9. Hasan op 19-12-2013 om 18:09 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik zit al jaren op T-mobile maar de laatste tijd denk ik dat ze veel oplichten
  10. inakreb op 3-12-2013 om 10:02 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Als ik de reacties zo lees.. wat ben ik blij dat ik 5 jaar geleden weg ben gegaan van hun......Heb daarna Vodafone gehad, maar daar ben ik ook weggegaan. Ben nu bij vodafonedochter hollandsnieuwe.. Nu al derde jaar. Eerst ging goed, maar nu vind ik ze te duur. Ik zit te denken aan onbeperkt alles, maar kan nog geen keuze maken. T-mobile dus niet, waarschijnlijk weer vodafone. KPN ame-nooit-niet
Laad meer ervaringen