Review en beoordeling T-Mobile

T-Mobile
Om je te helpen bij de keus voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie geven over T-Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over T-Mobile. Is T-Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Dat kan, schrijf hier je ervaring met T-Mobile en deel deze met andere consumenten.
6% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 17 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
71% niet
24% misschien
  1. SmartphoneFreak op 13-8-2014 om 23:15 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb voor prijsstelling een 7 gegeven omdat ik voor een paar euro meer nu eindelijk wel normaal kan internetten en bellen. Slechte ervaringen gehad met Hollandsnieuwe en Tele-2. Klantenservice is overal wisselend tot slecht. Maar de klantenservice van Hollandsnieuwe was gewoon nauwelijks te bereiken en bij Tele-2 ben ik erg onbeschoft te woord gestaan (meerdere telefoontjes gehad waar medewerkers gewoon grof waren en geen oplossingen aandroegen). T-Mobile is in ieder geval goed te bereiken. Het is natuurlijk afhankelijk van de medewerker die je aan de telefoon krijgt, ook T-Mobile zal studenten in dienst hebben en mensen die er al langer werken. Maar over het algemeen voel ik me bij T-Mobile serieus genomen, dat is belangrijk. Dekking is top en My-T-Mobile is een mooie manier om online inzicht te houden in je verbruik.
    • Goed bereik
    • Redelijke klantenservice (pluspunt, omdat de klantenservice bij de andere aanbieders ronduit slecht was)
    • Geen buiten bundel kosten voor dataverbruik
    • 4G snelheid zou net zo snel mogen als bij KPN & Hi, 50 mb/s
    Beoordeling
    8
    • Prijsstelling:
      7
    • Klantenservice:
      8
    • Bestelproces:
      9
    • Bereik/dekking:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      8
    • Facturering:
      8
    • Online dienstverlening:
      8
    Ik zou deze provider aanradenJa
  2. bob op 12-8-2014 om 14:26 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ongelofelijk slechte service ontvangen in T Mobile shop. Nog maar net abonnement verlengd (grootverbruiker) en nieuwe telefoon uitgekozen (android) maar niet mogelijk om het onuitgepakte toestel volgende dag toch maar te ruilen voor een Apple. Dat kan wel online maar niet bij ons....wij zijn niet hetzelfde bedrijf als T Mobile (notabene een T Mobile winkel ;-))) en u bent een vervelende klant (5 jaar klant en 5 x family abonnement).
    Beoordeling
    1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Merel van Vonderen op 1-8-2014 om 12:48 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    waardeloze provider. Sinds januari klachten met dekking, korting dit korting dat maar dekking klachten op lossen ho maar. Toen in mei te horen gekregen als u nog een maandje geduld hebt want in mei en juni wordt er veel aan masten in uw buurt gewerkt, ervaart u daarna nog klachten meld het dan weer dan kunnen we overgaan tot ontbinden van het contract. Nu juli nog klachten en weer gemeld, en vervolgens nog 3x gebeld nav van het melden weer, totaal geen reactie terug, ook geen beëindiging van het contract. Dus nog steeds veel bellers die me niet te pakken krijgen en belangrijke ook helaas bv dokters met telefonische consults.
    • NIKS
    • Geen idee mijn contract ontbinden zodat ik een provider kan nemen met betere dekking
    Beoordeling
    2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Facturering:
      5
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Maya op 31-7-2014 om 11:26 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Very bad customer service, in the shops and online or on the phone. Unexplainable charges which are basically illegally added.
    Every month I get an extra amount of 15,- Euro on my regular already overpriced service. And the excuse is late payment of "another" bill. No specification what so ever.
    I tried getting in touch with them many times to ask about this, it took me so much effort to actually find a calling line. And they kept me waiting on the line way to long until I got a very rude and unfriendly personeel on the phone who blames me for the extra bill. When I ask for specification kept me waiting for about 15 min again then broke off the line. I see this company as a professional fraud. And aside from that unworthy of the overrated advertisement they give themselves.
    All in all, getting a phone from them would be a big mistake, I suggest you do some more research to find a better provider.
    • The colour of their logo in Pink.
    • Hire friendly personeel, and make a good phone line to deal with your customers who pay you money for that.
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      3
    • Online dienstverlening:
      3
    • Bestelproces:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Marijke Lieverse op 30-7-2014 om 10:59 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    2 maanden geleden mijn abonnement om gezet ,wat al een hoop gedoe met zich mee bracht ivm toezegging levering binnen een bepaalde termijn van mijn LG2 welke op voorraad zou zijn en naar later bleek toch weer niet.
    Vervolgens heb ik mijn toestel nu 2 maanden en EEN week, en nu ontstaat er plotseling een probleem met het toestel (hij word erg heet, en trekt binnen een dag de batterij leeg, en de knoppen reageren niet meer naar behoren) dus ik bellen met de klantenservice, en daar werd mij verteld dat ik hem maar op moet sturen en dan gaan ze kijken of hij nog te repareren is want omdat ik EEN week te laat ben kom ik niet meer in aanmerking om het toestel als service om te ruilen.
    Nou heb ik ze ook verteld dat ik geen vervangend toestel tot mijn beschikking heb, en tevens zeer afhankelijk ben van mijn toestel maar daar hadden ze duidelijk geen boodschap aan.
    Hoe ONklantvriendelijk kun je zijn dan!!
    Je hebt tenslotte garantie op je toestel, maar als ik een verzekering afgesloten had dan was het geen probleem geweest.
    Ik ga er van uit dat ik een goed toestel koop, en daar bij geen verzekering nodig behoef te hebben(geldklopperij)
    Meedenken en oplossingsgericht te werk gaan hebben ze nog nooit van gehoord, voor mij hierhierna NOOIT meer T_mobile.
    • Meer klantvriendelijkheid, en oplossing gericht te werk gaan, en niet maar alleen blijven herhalen dat je niks kunt doen..
    Beoordeling
    2
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      0
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      0
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Marco J op 14-7-2014 om 21:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Jaren geleden al geleerd dat sommige gesprekken/afspraken opgenomen moeten worden. Mondelinge afspraken zijn dan te bewijzen.
    • Zodra je een liegende medewerker kan aanspreken op zijn wangedrag is er veel mogelijk
    • Zou netjes zijn als er niet gelogen werd maar omdat ik ze kon bewijzen heeft het mij voordeel opgeleverd.
    Beoordeling
    5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      6
    • Bereik/dekking:
      6
    • Facturering:
      4
    • Prijsstelling:
      6
    • Bestelproces:
      7
    • Klantenservice:
      5
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  7. Frans op 13-7-2014 om 23:38 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Zakelijk abonnement voor 2 toestellen afgesloten. Probleem met laadsnoer van één van de toestellen. Medewerker verblijft echter tot eind september in het buitenland. Helpdesk kan alleen regels en protocollen opsommen, maar kan geen oplossing aandragen. Naar winkel gegaan. Verkoper probleem netjes uitgelegd, kreeg als antwoord:" en wat verwacht u nu van mij"? Ja, wat moet je met zo iemand? Men denkt alleen in problemen maar is niet in staat om in oplossingen te denken. Klantonvriendelijk, en absoluut niet servicegericht. Ik zei dat ik de medewerker opdracht zou gaan geven om ter plekke maar een nieuwe lader te kopen, de bon te bewaren en ik zal deze bij terugkomst vergoedt willen hebben. Leuk idee vond de verkoper, maar kon mij niet zeggen of men t.z.t. hier genoegen mee zou nemen. Heb aangegeven mijn abonnementen na contractperiode niet meer te willen verlengen. Vroeg die verkoper of ik nu werkelijk om een lader van 15 euro dat zou doen. Hij snapt het dus echt niet; het gaat niet om die 15 euro, maar om een medewerker in het buitenland die zijn werk niet kan doen, en een organisatie (T Mobile) die niet in staat is om enige vorm van service te verlenen. Als dit al bij een klein probleempje is wil ik helemaal niet weten hoe men met grotere problemen omgaat.
    Ook heeft men sinds kort eenzijdig besloten om uitsluitend de factuur digitaal klaar te zetten. Ik wil dit niet, en wens gewoon een papieren factuur toegezonden te krijgen zoals voorheen. Dit kan alleen tegen 2,11 euro per keer. Dat is dus een prijsverhoging. Heb hun laten weten dat ze wel een korting kunnen geven aan klanten die geen papieren factuur meer willen, maar klanten die willen houden wat ze hebben kun je niet zomaar meer kosten in rekening brengen. En digitaal klacht insturen??? Helaas niet mogelijk. Systeem ligt er uit. Niet gek. Zal wel overbelast zijn met al die klachten.
    T Mobile? Dozenschuifclub voor de particuliere gebruiker, volstrekt ongeschikt voor de zakelijke gebruiker.
    • Geen
    • Te veel om op te noemen.
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      3
    • Bereik/dekking:
      7
    • Facturering:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Micheal op 1-7-2014 om 18:14 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    8 jaar klant hier geweest, dat betekent niks maar dan kan ik meeleven. Klantenservice is voltrek waardeloos. Als je niet een standaard vraag hebt weten ze niks. Ook heeft een van hun verkopers een chatgesprek gewoon domweg afgebroken omdat zij geen zit in een moeilijkere vraag had.Verder kunnen ze absoluut niks voor je betekenen als je een langere periode in het buitenland zit.
    • Belbereik is oke.
    • Uitzonderlijke slechte klantenservice
    • Alleen gericht op verkopen.
    • Klanttrouwheid betekent niks.
    • Matige 3G dekking.
    • Absoluut niks voor personen die langere tijd in het buitenland verblijven.
    Beoordeling
    1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. frans van houten op 29-6-2014 om 15:22 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Wij hebben samen met onze buren 4 smartphones, waaronder Samsung S4
    de afgelopen dagen is het telefonisch netwerk vaak niet bereikbaar en worden we geregeld uit ons wifi netwerk (KPN vast modem + wifi modem) gegooid.
    Let wel : dit geldt alleen voor onze 4 smartphones. Internet van KPN funsctioneert dan normaal.
    Het ligt dus niet aan onze telefoons maar aan uw netwerk.
    Op Internet staat dat er geen storing is bij T Mobile maar dat is niet juist.
    Uw helpdesk kwam er ook al niet uit en vertelde dat we de fabrieksinstellingen (van 4 toestellen nota bene !) moesten herstellen.
    Werk aan de winkel dus !
    Ik probeerde zojuist mijn klacht aan de klantenservice door te mailen of via my t mobile: Dit werkt nu ook niet dus
    Volgens mij heeft t mobile momenteel een groot technisch probleem
    • afgelopen jaar functioneerde alles technisch prima bij t mobile
    • Ik wil gewoon een klacht kunnen mailen aan een echte klantenservice zonder in het oerwoud van veelgestelde vragen terecht te komen die geen van allen van toepassing zijn. Geef verder toe dat er technische problemen zijn, t mobile !
    Beoordeling
    0
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      0
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  10. kocyigit op 25-6-2014 om 13:21 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    ik heb 2 weken geleden mijn mobiel aangegeven bij t-mobile winkel en ik heb 2 keer moeten bellen over de reperatie status bij de 2 de hebben ze mij verteld dat ze de mobiel hebben ontvangen terwijl ik de mobiel 2 weken geleden had gelevert bij de winkel dus het service is heel erg slecht en ik moet nog 3 weken wachten voor de reperatie dus ik raad niemand t-mobile abonement.
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Facturering:
      5
    • Prijsstelling:
      5
    • Bestelproces:
      3
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen