Review en beoordeling T-Mobile

T-Mobile
Om je te helpen bij de keus voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie geven over T-Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over T-Mobile. Is T-Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Dat kan, schrijf hier je ervaring met T-Mobile en deel deze met andere consumenten.
6% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 34 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
82% niet
12% misschien
  1. Loes op 16-12-2014 om 22:16 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Al jaren tevreden klant bij T mobile. Begonnen met abonnement waarbij je de belminuten kon opsparen tot je naar het buitenland ging en deze weer op maakte. Echter in de loop van laatste 3 jaar zijn de "bundels" zodanig gewijzigd, dat wat je per maand niet op maakt, weg is en niet kan worden opgespaard en buitenland bellen altijd buiten de "bundel" is. Vraag voorgelegd aan de klantenservice en deze adviseerde mij een bundel te nemen die hoog genoeg is voor de maand te dekken dat ik in het buitenland ben. Lekker voor T mobile... 3 maanden betalen voor niks en dan een hoge rekening! Ik heb het helemaal gehad met die "bundels". Grootste volksverlakkerij sinds jaren! Stap nu over naar een provider die geen bundels heeft, maar waar je gewoon betaald wat je belt en internet.
    • geen
    • Bundels zijn 1 maand geldig. Wat je niet op maakt is weg.
    • 4G kan je alleen krijgen als je een dure "bundel" neemt.
    Beoordeling
    3
    • Prijsstelling:
      3
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Facturering:
      3
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. t op 16-12-2014 om 9:28 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    t mobile waardeloos
    wacht al vanaf 5 dec op mijn nummerbehoud en nieuwe abonnement
    was een cadeau voor mijn zoontje voor 5 dec ,,,,elke keer krijg ik weer een ander aan de telefoon met komt wel goed ondertussen kosten ...de ene zegt je krijgt het gelijk terug de ander zegt eerst betalen en verekend met factuur daarna pfff moet ik daar ook nog opletten of dat goed gaat en er komen geen overstapkosten...tuurlijk niet!!! wel dus ben het echt zat!!
    • niet!
    • alles
    Beoordeling
    1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      2
    • Bereik/dekking:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. anoniem op 11-12-2014 om 14:34 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    T-mobile is echt een vreselijk bedrijf. Ze doen niets in overleg, geven foutieve informatie, als klap op de vuurpijl mag je daarna een vermogen gaan betalen en niets is hun schuld natuurlijk.
    Wees slim en sluit nooit een abonnement af bij t-mobile, want ik heb spijt als de haren op mn hoofd. Ze kleden je helemaal uit. Oplichters.
    • - Juiste informatie geven
    • - Kappen met die rotsmoesjes
    • - Klantvriendelijker zijn
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. m vergouwe op 11-12-2014 om 8:40 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    niet doen. na een jaar problemen nu opgezegd. al sinds het begin problemen met bereikbaarheid. mensen die mij belden kregen direct de voicemail, ik was niet bereikbaar. mocht het een keer lukken werd de verbinding na een minuut verbroken en moest ik terug bellen. om een volledig gesprek te hebben moest ik soms vijf keer bellen omdat de verbinding telkens verbroken werd. ik kreeg te horen dat het aan mijn toestel lag en tot drie keer heb ik een ander toestel gekocht. dit bleek niet de oplossing. tevens heb ik twee maal een nieuwe sim card gekregen maar ook dit hielp niet. alle smoesjes zijn gebruikt door t mobile. ( je telefoon is niet goed, je was tussen twee belpunten in je sim is oud. ) de oplossing was ook niet goed. ik voel me opgelicht. wel betalen voor bereikbaarheid maar het niet zijn. niet doen dus.
    • totaal geen
    • klantvriendelijkheid
    • oplossing gerichtheid
    • bereikbaarheid
    • meegaan in oplossingen
    • starheid
    • niets kan
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      3
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Stanley op 6-12-2014 om 16:33 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Een internetabonnement afgesloten via internet. Na twee dagen gebeld vanwege het niet ontvangen van een orderbevestiging met ordernummer. Bleek geannuleerd te zijn vanwege een systeemfout, waarna dit telefonisch werd hersteld. Wederom geen bevestiging gehad en na telefonisch contact bleek er wederom een annulering te zijn door een systeemfout. Inmiddels waren we een week verder. Aangegeven door er geen vertrouwen in te hebben de gehele bestelling te annuleren, waarbij ik op zoek zou gaan naar een andere provider. Desondanks waren de medewerkers vriendelijk en behulpzaam. Jammer genoeg werd over deze systeemfouten niet gecommuniceerd van T-mobile. Hadden ze mij inziens wel kunnen doen. Een niet beste ervaring voor een nieuwe, nu ex-klant.

    Nu afwachten of Vodafone de beloftes gaan waarmaken en dat het bestellen en service naar wens verloopt.
    • Medewerkers klantvriendelijk en behulpzaam.
    • Slecht bestelproces waarbij de communicatie en nieuwe pogingen tot bestellen geen resultaat hebben opgeleverd, met als gevolg een nieuwe klant te hebben verloren.
    Beoordeling
    4
    • Bestelproces:
      2
    • Klachtenafhandeling:
      5
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      5
    • Prijsstelling:
      7
    • Klantenservice:
      5
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  6. bob op 5-12-2014 om 14:04 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    na diverse malen contact te hebben gezocht überhaupt geen antwoord gekregen op mijn onderstaande vraag...
    • diverse malen contact te hebben gezocht überhaupt geen antwoord gekregen op mijn onderstaande vraag...
    • Bij abonnement verlenging moet ik ineens 2 euro per maand betalen voor visual voicemail. 10 jaar klant, met de hele familie en nu ineens weer extra betalen voor een dienst die ik al die tijd gewoon gratis kreeg. T mobile ga je schamen
    Beoordeling
    4
    • Facturering:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Bereik/dekking:
      7
    • Bestelproces:
      5
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Dennis op 29-11-2014 om 22:15 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Voor mij nooit geen Tmobile meer!
    Beoordeling
    3
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      7
    • Online dienstverlening:
      5
    • Bestelproces:
      5
    • Bereik/dekking:
      4
    • Prijsstelling:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. sara op 19-11-2014 om 13:12 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben een bestaande klant van t-mobile. Op 4 september 2014 ben ik een tweede abonnement aangegaan bij t-mobile in combinatie met een Samsung Galaxy S5.
    Het toestel heb ik ongeveer 2 weken later gebruikt, omdat ik iedereen van mijn contactenljist op de hoogte wou brengen van mijn nieuwe nummer.
    Na een aantal dagen vertoonde het toestel enige kuren. Het beeldscherm ging niet meer in. Dit gebeurde 1 of 2 keer per dag.
    Ik heb er informatie over opgezocht, en kwam onder andere bij onderstaande website terecht.
    http://androidworld.nl/…/sam…/59230-problemen-scherm-s5.html
    Hieruit blijkt dat er veel mensen last ervan hadden.
    Maandag 6 oktober 2014 wou mijn toestel helemaal niet meer aan. Ik ben met het toestel naar de t-mobile shop gegaan, waar ik ook mijn abonnement heb aangesloten.
    Hier heb ik gesproken met ene Jasper. Hij heeft het toestel bekeken, op dat moment kon hij mij geen nieuwe geven omdat zij niet meer op voorraad waren.
    Er werd mij aangeraden het toestel ter reparatie te laten verzenden, Jasper heeft mij hierbij beloofd dat dit geheel kosteloos zou zijn omdat mijn toestel nog nieuw was.
    Hij heeft ernaar gekeken en geen schade eraan geconstateerd.
    Op 17 oktober kreeg ik een prijsopgave van ruim €236, ik ben hiermee niet akkoord gegaan. Het zou dus om valschade gaan en niet binnen de fabrieksgarantie vallen.
    Ik heb mijn toestel nog nooit laten vallen.
    Toen ik mijn toestel weer had opgehaald, op 21 oktober, werd mij verteld dat als ik het toestel met schade had ingeleverd bij de shop dat dit ook genoteerd zou moeten worden door Jasper.
    Schade is niet genoteerd, omdat er geen schade aan was. Er viel mij direct op dat er 2 deuken aan de zijkant van het toestel waren. Hier was ik uiteraard erg ontevreden over, omdat
    ik het toestel niet zo heb ingeleverd bij t-mobile.
    Diezelfde dag ben ik naar de Vodafone shop gegaan voor een second opinion. Diegene die dat deed heeft eerst het scherm schoongemaakt. Vervolgens heeft hij met een zaklampje gekeken of er van binnenuit schade was, hij kon niks vinden en deed het toestel onder een microscoop. Ook door de microscoop zag hij geen schade. Hij vertelde mij letterlijk: er is geen valschade aan je toestel te zien. Toen ik hem vroeg een bewijsje mee te sturen voor mijn provider, zodat de kosten vergoed kunnen worden deed hij nogal moeilijk. Ik zag op zijn shirt dat hij voor Dynafix werkte, hetzelfde bedrijf waar mijn provider het toestel naar opstuurde. Vervolgens heeft hij met de losse oog ernaar gekeken en gezegd dat er valschade aan het toestel is, dat hij dat daarvoor niet zag. Ik vond dat erg merkwaardig, allereerst was er volgens hem geen schade. Via zijn microscoop zag hij niks. Toen ik mijn bewijs ervan wou was er opeens wel schade. Ik denk dat zowel T-mobile als Dynafix onder de kosten uit willen komen van mijn toestel.
    Leukste van dit alles is, er wordt mij beloofd mij terug te bellen of binnen paar dagen terug te mailen. Vervolgens hoor ik weken niks meer. Als ik zelf terugbel, krijg ik een callcenter persoon aan de lijn die erg onbeschoft is. Hangen zo in je gezicht op. Mensen het is maar dat ik er nu aan vast zit. Maar sluit geen abonnement aan bij deze maatschappij. Ze doen niks goeds voor je!
    • Ze zijn spotgoedkoop
    • Goedkoop zijn ze omdat je weinig bereik hebt
    • Slechte service
    Beoordeling
    2
    • Prijsstelling:
      7
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      3
    • Bestelproces:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. CB op 13-11-2014 om 10:34 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik als zakelijke klant heb een miskoop gehad.
    Het toestel bleek bij aankoop defect te zijn (beelscherm loopt vast) waardoor ik de 2e dag weer in de winkel stond.

    De medeweker (manager) stuurde mij na een reboot terug met de mededeling dat t wel goed zou komen. Later blijkt dat hij dit bezoek ook niet heeft geregistreerd.
    De volgende dagen herhaalde t probleem zich weer en frequenter.

    Ik weer terug naar de winkel met de mededeling dat t toestel echt defect is en ik graag een nieuwe wil.

    "Dat kan niet!" zegt de manager van buikslotermeer. U kunt kiezen 3 weken reparatie zonder vervangend toestel (waar ze voorheen wel vervanging boden volgens abonnees) of wij ruilen t toestel om tegen een 2e hands gebruikt en gerepareerd toestel. Hoe oud t toestel is dat weten wij niet.

    Ik kan dus voor een bij aankoop defect en een maand oud toestel een 2e hands gerepareerd toestel terug krijgen. Mijn 7 dagen consumentenrecht waarin ik t toestel zou mogen ruilen zijn hierbij natuurlijk verlopen. Vervangendtoestel ter overbrugging wordt niet geboden omdat ze klanten betichten van diefstal "vervangendtoestel bieden wij niet want klanten geven die niet terug" zegt de klantenservice.

    Schandalig.

    Verder maken ze reclame met hun 4-g die nog onvoldoende gedekt is.
    Geven ze voor dezelfde abonnementsvornen verschillende prijzen en doen hun zakelijke klanten tekort.

    Spijt van de overeenkomst die ik voor twee jaar ben aangegaan. Vrienden die deze profider hebben aangeraden hebben nav dit voorval hun contract niet verlengd.

    Nu kijken of dat van mij ontbonden kan worden. Anders beloven t nog 2 interessante jaren te worden.
    • Nog geen.
    • Service en medewerkers.
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      0
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      3
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Leonie op 8-11-2014 om 17:32 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Vanmiddag zojuist naar de dichtsbijzijnde T-Mobile winkel geweest voor mijn vriendin. Ze wilde graag haar telefoon verlengen en weten wat de kosten waren voor een Iphone 5S. Het werd goed uitgelegd en het zou uitkomen op een prijs van 57,- per maand voor onbeperkt bellen, onbeperkt internet, onbeperkt sms. Redelijk te doen natuurlijk voor alles onbeperkt. Daarna begon een meneer uit te leggen dat de Iphone 5S/6 op 4G draaien. Prima natuurlijk altijd fijn sneller internet. Ik had zojuist mijn abonnement verlengd met HI. Daar zat ik bij en ik mocht verlengen. Ik had een abonnement met 1GB internet. Gelijk kreeg ik de uitleg dat ik mijn abonnement moest annuleren want je draait altijd op 4G en 3G zit niet meer op de Iphone 5S/6 en je krijgt dadelijk een torenhoge rekening. Ik was best bang natuurlijk ik denk zou dit echt zijn? Zou je echt niet meer op 3G kunnen met de Iphone 6? De verkoper liet zien dat hij al 3 x over zijn abonnement heen was bij Vodafone en dat hij in totaal 4GB had verbruikt. Ik dacht echt wat heb ik gedaan. Ik belde die zelfde middag nog op naar HI en ze vertelde dat je dus wel gewoon op 3G kan met je Iphone ligt er natuurlijk wel aan wel abonnement je hebt en daarbij bij HI kan je niet boven je internet bundel want als het op is word het internet alleen maar trager. De verkoper zei ook nog dat ik het dus moest annuleren en dan zag die me misschien straks wel terug bij T-mobile. Erg slechte verkoop praat. Zo win je je klanten niet.

    • - Geen dingen wijs maken die niet waar zijn.
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen