Review en beoordeling T-Mobile

T-Mobile
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over T-Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over T-Mobile. Is T-Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
19% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 16 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
75% niet
6% misschien
  1. anoniem op 4-7-2015 om 21:50 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    de website van T-mobile is gedurende het hele weekend 4 tot 6 juli 2015 niet te bezoeken. dus heb je je pin- of pukcode nodig dan moet je tot maandag daarop wachten. een chat-juf schrijft dit hele weekend dat je wel kan bellen maar die is ook vanaf maandag bereikbaar!
    • geen
    • klantenservice is meer dan alleen abonnementen verkopen!
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Jan op 29-6-2015 om 15:18 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Nooit meer het T-mobile netwerk als ik geluk heb heb ik 2 streepjes bereik.
    • Lage abonnementen
    • Het netwerk
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      2
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      7
    • Bestelproces:
      3
    • Facturering:
      6
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      3
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  3. Vincent op 14-6-2015 om 14:21 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben sinds kort over naar T-mobile. Dit i.c.m. nummerbehoud. Je word bij de overstap netjes op de hoogte gehouden per mail en sms over de status en ingang van je nieuwe abonnement. Klantenservice is goed bereikbaar via chat en via twitter. Ik heb het nu een week in gebruik en ben tot nu toe erg tevreden over de internet snelheden van 4G in de randstad. Haal met 4g gemiddeld 25mbs Download en 15 mbs upload.
    • Goed netwerk
    • Handige T-Mobile App
    • Goede 4G dekking
    • Goede prijs voor abbo i.c.m. mijn toestel
    • Goede prijs voor travel en surf pas, als je op reis bent.
    • nog geen min punten
    Beoordeling
    8
    • Online dienstverlening:
      9
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      8
    • Bestelproces:
      10
    • Facturering:
      8
    • Bereik/dekking:
      9
    • Klantenservice:
      9
    Ik zou deze provider aanradenJa
  4. Mac op 13-6-2015 om 21:15 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Stom genoeg gereageerd naar aanleiding van de, overigens bloedirritante, TV-reclame van Ali-B c.s. met het verzoek om mijn lopende abonnement tegen dezelfde betaling om te zetten naar Stel Samen & Stel Bij. Wat denk je dat het antwoord was: Kan niet !! Ja, als je perse wilt dan mag je eerst alles uit je oude contract afkopen, verlies je al je kortingen en dan zou je over mogen sluiten. Bagger !!
    • Contract is contract, maar niet bij T-Mobile. Belachelijke verhoging van het afgesproken bedrag door aanpassing aan de prijsindex, halvering van het spaarprogramma, kortom: Bagger !!
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      3
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Tim op 1-6-2015 om 16:15 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Prima service in de Winkel en nu al mijn 2e abonnement met 50% korting!
    Als ik vragen heb wordt ik netjes te woord gestaan en problemen worden direct opgepakt. Ik heb geen ervaring met de klantenservice, ga altijd naar de winkel.
    • Prima dekking
    • Snelste 4G van al mn kenissen
    • Vriendelijk personeel
    • Denken mee
    • Wachttijd in de winkel
    Beoordeling
    8
    • Online dienstverlening:
      9
    • Prijsstelling:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      9
    • Bereik/dekking:
      8
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenJa
  6. Jan op 31-5-2015 om 15:12 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Slechte dekking. Mijn abonnement loopt op het einde en T mobil geeft aan dat een bestaande klant extra korting krijgt bij het afsluiten van een nieuw abonnement met toestel. Dit is dus niet zo een nieuwe klant betaald hetzelfde maandbedrag, terwijl er toch echt overal staat dat ik als bestaande klant extra korting krijg. Dit is misleidend en de klantenservice medewerkers verstoppen zich achter standaard zinnetjes zonder een duidelijk antwoord te geven. Kortom niet betrouwbaar, slechte dekking en waardeloze klantenservice!
    • Betrouwbaarheid
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      2
    • Prijsstelling:
      4
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      4
    • Facturering:
      5
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Robert-Jan op 29-5-2015 om 20:34 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik snap niet waarom iedereen zoveel problemen heeft met tmobile. Ik ben al een lange tijd prepaid klant van ze en ben erg tevreden. Iedereen zegt dat de service bagger is, maar hier in hillegersberg is het het tegenovergestelde van bagger. Toen ik een nieuwe simkaart nodig had voor mijn nieuwe telefoon nodig had (oude paste niet) was er zo een nieuwe simkaart neergezen MET nummerbehoud en binnen een halfuur kon ik aan de slag al met al de beste service die je kan wensen.
    • Goede en gebruiksvriendelijke service
    • Berijk
    • Prepaid voordeel!
    • ALLES
    • Is er niet.
    Beoordeling
    10
    • Online dienstverlening:
      10
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      10
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      10
    • Klantenservice:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
  8. N.K. te U op 22-5-2015 om 12:12 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mijn advies: ga NIET naar T-mobile. Op alle soorten manieren proberen ze geld van je af te troggelen. Geen waarschuwingen geven als je buiten je bundel belt (en je opzadelen met torenhoge rekeningen), een opzeggingstermijn hanteren van drie maanden en pas na de opzeggingsdatum vragen of je wilt blijven, nooit anticiperen, zonder waarschuwing idiote bedragen in rekening brengen voor sms-en vanuit buitenland... Ik kan nog wel even doorgaan. Ik word schandalig behandeld, en dat terwijl ik een zakelijk abonnement heb. Snel weg hier.
    • Eerlijke bedragen in rekening brengen en open en eerlijk communiceren.
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    N.K. te U op 22-5-2015 om 12:13
    Aanvulling: het minpunt dat ik noem is als verbeterpunt bedoeld!
  9. E op 11-5-2015 om 19:45 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Al 6 jaar klant bij T-Mobile. 2 jaar geleden mijn abonnement verlengd en op mijn naam laten zetten (stond daarvoor op naam van mijn moeder). Bleek achteraf dat ik hiervoor €30 moest betalen, terwijl ze daar in de winkel niks van gezegd hadden. Ook allerlei 'extra's' (zoals een abonnement voor een muziekprogramma) bij mijn abonnement gedaan waar ik helemaal niet op zat te wachten en wat ook niet met mijn besproken was. Gelukkig na een aantal telefoontjes opgelost. Nu wilde ik afgelopen week mijn abonnement verlengen (ik wilde graag bij T-mobile blijven, omdat ik d.m.v. T-mobile family gratis kan bellen met een aantal mensen) en heb ik contact gezocht met de chat van T-mobile. De abonnementen zijn namelijk duur in vergelijking tot andere providers. Een jongen aan de telefoon deed mij een aanbod voor een abonnement wat €10 goedkoper is dan normaal. Ik vroeg of ik er nog even over na kon denken en dan later terug mocht bellen. Ik heb er ook bij gevraagd of ik dan weer naar diegene moest vragen of dat elke andere collega mij hetzelfde aanbod zou doen. De jongen van de klantenservice zei dat iedere collega mij hetzelfde aanbod zou doen. Een paar uur later heb ik teruggebeld, omdat ik had besloten het aanbod te aanvaarden. Nu kreeg ik echter te horen dat dit helemaal niet mogelijk was! De medewerker van de klantenservice zou de jongen die ik eerder had gesproken vragen om mij terug te bellen, want "als hij iets beloofd heeft moet hij het ook nakomen." 5 dagen later echter nog steeds niet teruggebeld. Dus ik heb weer gebeld en er werd gezegd dat er echt geen mogelijkheid was dat ik het abonnement voor die prijs kon krijgen en de jongen die ik had was 'ziek'. Ik vind het erg slecht van T-mobile dat er mij een aanbod wordt gedaan en dat dit vervolgens niet wordt nagekomen!!!
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      6
    • Prijsstelling:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      6
    • Facturering:
      6
    • Bereik/dekking:
      4
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Arend op 27-3-2015 om 14:36 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ben/T-Mobile maakt er een gigantische zooi van. Ik heb geprobeerd om over te stappen van moederbedrijf T-Mobile naar Ben maar na 2 weken kan ik niet anders concluderen dat het gewoon onmogelijk is.

    Bij de eerste bestelling had ik nog een goede indruk maar al snel bleek dat dat ongegrond was. De bestelling kwam niet en op mijn vragen waarom niet kreeg ik 6(!) verschillende antwoorden van evenveel medewerkers. Uiteindelijk opnieuw aangevraagd en weer ging het niet goed. Nu bleek ik niet kredietwaardig te zijn en dat terwijl ik al zo'n 15 jaar bij T-Mobile/Ben/Orange zit en nog nooit één nota gemist heb. Kan ook niet want ik betaal AUTOMATISCH. Bij T-Mobile snappen ze niet waarom ik aangemerkt sta als "wanbetaler" en bij Ben kunnen ze dus niets voor me betekenen. Ook kan ik niet overstappen naar een andere telecom aanbieder omdat ze allemaal Sovendus gebruiken. Een soort BKR voor mobiele providers waar ik dus als slechte betaler bekend sta. Wel kan ik bij T-Mobile blijven, voor een veel hogere prijs dan bij Ben en met een minder pakket. Komt een beetje over als verkeerde klantenbinding. Ben heeft me elke keer een ander verhaaltje en als ik dan aangeef wat de vorige medewerker mij een dag eerder heeft verteld dan krijg je zelfs van de Ben medewerker te horen dat niet iedereen altijd de waarheid verteld om dat ze het gewoon niet weten en daarom maar een antwoord geven om er van af te zijn. Daar zit je als klant toch niet op te wachten? Als ik een sprookje wil horen dan ga ik wel naar de Efteling. En daar sta je dan gemiddeld een half uur of langer voor in de wachtrij. Want Ben is niet de snelste. BEN....onderbezet.

    Inmiddels mijn abonnement bij T-Mobile opgezegd en het moet wel heel raar lopen wil ik ooit in mijn leven terug gaan naar T-Mobile of Ben.
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      2
    • Prijsstelling:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Bestelproces:
      4
    • Facturering:
      8
    • Bereik/dekking:
      6
    • Klantenservice:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen