Review en beoordeling T-Mobile

T-Mobile
Om je te helpen bij de keus voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie geven over T-Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over T-Mobile. Is T-Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Dat kan, schrijf hier je ervaring met T-Mobile en deel deze met andere consumenten.
10% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 21 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
71% niet
19% misschien
  1. Freekie Bors op 18-10-2014 om 14:58 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Door de nieuwe tariefstelling (bedankt Ali B...) stap ik binnenkort over naar een andere provider. T-Mobile wordt dan simpelweg te duur voor mijn gebruik.
    Op al mijn vragen in het verleden ben ik goed geholpen.
    Rekeningen kloppen. Helaas krijg je de kosten uit het buitenland wel eens een maand later in rekening gebracht.
    • - 2 simkaarten mogelijk (echt super, zouden er meer moeten doen)
    • - In mijn huidige bundel zaten bellen/sms'en en mb's
    • - Helpdesk antwoord snel (genoeg) en correct genoeg
    • - Bereik is voldoende goed waar ik ben. Als het niet goed is kan het ook aan de telefoon liggen.
    • Nu moet je kiezen tussen alleen bellen/sms'en en een vast abonnement van € 5,00 waar vervolgens nog € 4,50 minimaal bijkomt voor mb's en € 3,50 voor bellen/sms'en. Dat is bijna een verdubbeling met wat ik nu betaal.
    Beoordeling
    6
    • Klantenservice:
      8
    • Online dienstverlening:
      8
    • Prijsstelling:
      1
    • Bereik/dekking:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      8
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      8
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  2. Rudolf van der Ree op 13-10-2014 om 20:17 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Op 27 september heb ik een order geannuleerd. In het telefoongesprek werd mij aangegeven dat ik de gedane betaling van 19 september binnen twee weken retour mocht ontvangen.
    Ik heb dit ook teruggelezen op de website van T-Mobile. Ook is mij dit in diverse gesprekken met de klantenservice aangegeven .
    Ik heb toen de betaling uitbleef hier ook berichten over geplaatst op Twitter, via TMobile Webcare wederom deze bevestiging. En als laatse heb ik dit ook in een chat met een medewerkster van de klantenservice begrepen.

    Vandaag 13 oktober nog steeds geen betaling retour , maar voor de zoveelste keer contact gezocht met de klantenservice.............
    Tot mijn grote verbazing en irritatie wordt nu aangegeven dat de informatie die ik van een ieder heb ontvangen niet juist is.
    De Wesite, T Mobile Webcare, Chat en eerdere gesprekken zijn allemaal onjuist het antwoord vandaag is
    dat een terugbetaling 4-6 weken minimaal gaat duren.

    Of dit nog niet klantonvriendelijk genoeg is was de slotvraag van deze medewerkster kan ik verder nog iets voor u doen?


    Wat doe ik fout en wat kan ik meer doen dan klagen via Twitter, Facebook, Klacht Online ,bellen en klagen per mail? Niets lijkt te helpen.!
    • Service is niet iets waar je om moet vragen. Beoordeel de aard van de klacht en toon de wil klachten te willen oplossen i.p.v je verschuilen achter zogenaamde procedures
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. ger op 8-10-2014 om 16:09 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    dr zijn veel onduidelijke kosten in factuur ,bij het afsluiten worden je niet verteld over verborgen kosten ,die dr in het verleden niet waren.ik ben jaren trouwe klant geweest,en ik voel me nu echt opgelicht door t-mobile.je kan beter een simyo abonnement nemen
    • duidelijke kosten,en geen smoesjes van gratis telefoon,uit eindelijk betaal je voor die telefoon ,door onduidelijke berekeningen op factuur
    Beoordeling
    3
    • Prijsstelling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Bereik/dekking:
      7
    • Bestelproces:
      7
    • Online dienstverlening:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Tsjerk de Jong op 5-10-2014 om 19:29 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik kwam in de winkel vanwege schade aan mijn Samsumg Galaxy s4. Deze t-mobile winkel staat aan de Waagstraat 6 in Groningen. In de winkel kwam een medewerkster er achter dat mijn abonnement nooit aangevraagd en verstuurd was, en vertelde mij dat ik de achterstallige kosten zou moeten betalen. Ik betaalde dus voor een oude abonnement die niet meer bestond. Ze maakte een rekening van de achterstallige kosten plus de kosten die ik zou gaan moeten betalen voor de schade aan mijn telefoon. Ik zou dus moeten gaan betalen voor een fout die zij gemaakt hebben. Ze verdween achter de schermen om te overleggen met haar leidinggevende. Even later kwam zij terug met een aanbod. Ik moest of de kosten betalen die ze al voor mij had uitgerekend, of ik kon een nieuw abonnement aannemen wat in haar ogen goedkoper leek. Terwijl de medewerkster mij aan het overtuigen was dat het nieuwe abonnement beter was dan de reparatie, bood een andere medewerker mij een glaasje water en een tompouce aan. Weer een andere medewerker besloot om te helpen met de administratie zodat het allemaal sneller zou gaan. Hoe kon ik nu nog nee zeggen na deze overdreven klantvriendelijkheid. In mijn achterhoofd was ik enorm aan het twijfelen omdat het voor mij te duur is. Maar ik kreeg heel erg het gevoel alsof ik direct een keus moest maken, het was nu het abonnement aan nemen of nu de keus om mijn telefoon te laten maken plus de achterstallige kosten betalen. Ik koos er voor om het abonnement aan te nemen, wat eigenlijk voor mij veel te duur is en ik per maand niet kan opbrengen.
    Binnen 2 uur belde ik de klantenservice op om het abonnement te annuleren. Helaas kon dit niet omdat het contract in de winkel was afgesloten, maar de klantenservice vertelde mij dat ze wel eens een uitzondering maken voor personen en dat konden ze in de winkel regelen. Ik dus de volgende dag, binnen 24 uur, naar de winkel om het verhaal uit leggen. In het begin vertelde de verkopers dat er niks veranderd kon worden omdat het contract in de winkel was afgesloten. Toen ik haar vertelde dat de klantenservice had verteld dat ze wel eens een uitzondering maakte gaf ze het toe dat dat wel eens gebeurde maar dat ze dat niet kon veranderen in de winkel en dat ik de klanten service moest bellen. Ik vervolgens de klantenservice bellen, bleek dat ze er niks aan kunnen veranderen. Ik had dus een abonnement getekend zonder bedenktijd. Een abonnement dat ik helemaal niet kan betalen. Waarvan t-mobile verwacht dat ik de 24 maanden betaal. Ook voor de telefoon kreeg ik de keuze: Of 24 maanden het abonnement nemen, of de 24 maanden in 1keer (€2000) betalen en dan was ik er van af.
    Ik ben naar het juridisch loket geweest en die hebben mij geadviseerd om een Vernietiging overeenkomst wegens dwaling op te sturen. Nu heb ik dat gedaan en na 4 week nog geen reactie gehad.
    • Geen
    • Zelf opdraaien voor eigen fouten ipv de klant.
    • Sneller reageren op brieven/e-mails.
    • Bedenktijd aanpassen mbt winkelcontracten.
    Beoordeling
    2
    • Prijsstelling:
      6
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      3
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      3
    • Bestelproces:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Andre Bangma op 5-10-2014 om 15:29 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben 2 jaar lid geweest en woon in Friesland. Dekking is in de Zuid-West hoek, maar ook in de bossen waardeloos. Vaak gebeld naar de Helpdesk, krijg te horen dat je voor het bellen, alle andere (3G e.d.) verbindingen uit moet zetten, en dat ze er ook niets aan gaan doen. Ook krijg ik verschillende tegenstrijdige adviezen. De druppel die de emmer deed overlopen was een kleine spookrekening van 10 euro, die ze niet konden verklaren, maar die ik wel moest betalen. Ik heb gebeld en ze snapten er zelfs niets van en ik moest maar een klacht indienen. 3 x gedaan, geen enkele reactie. Ben nu bij dit slechte bedrijf weg en overgestapt naar Vodafone.
    • Telefoon was oke, totdat de update naar 4.2 kwam, maar daar kan T-mobile niet zoveel aan doen. Als ik bereik had ging het goed, wel lastig dat ze altijd halverwege de maand de rekening innen, zodat je gauw over je tegoed heen gaat, veel tools controleren dat per maand.
    • Bereik in Friesland!!!!!!
    • klanten afhandeling per telefoon
    • Klachten afhandeling is waardeloos,doe daar wat aan. Ik raad nu iedereen in Friesland en omstreken T-mobile af en krijg als systeembeheerder veel vragen over telefonie abonnementen.
    Beoordeling
    4
    • Bereik/dekking:
      4
    • Bestelproces:
      8
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      7
    • Online dienstverlening:
      4
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. RR Bloem op 27-9-2014 om 12:20 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Zit helaas met 2 nummers sinds kort bij Tmobile. Slechte klantenservice , medewerkers beloven om terug te bellen maar doen dat niet.
    Klachtenformulier ingevuld maar geen reactie. 2x defecte simkaart ontvangen. Slechte afhandeling klachten. Slechte werking 3G
    • Kan geen pluspunten bedenken
    • Klantenservice
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Kme op 27-9-2014 om 10:36 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Al 6 a 7 jaar bij T-Mobile. Nooit problemen gehad, nooit geen spookrekeningen. Vrijwel waar ik kom (in het Zuid-Limburgse) overal bereik. Altijd goed geholpen zowel online als in de winkel. Volgende maand met plezier wederom verlengen.
    Alleen iets minder is dat 4G ietswat langzamer uitgerold wordt, maar neem mij van mij aan, dat dit de moeite waard wordt.
    • -Goede dienstverlening.
    • -Goede prijzen (al dan niet goedkoopste van NL).
    • -Overal bereik (ook met festivals zoals Pinkpop, waarbij tijdelijk 4G beschikbaar was).
    • -Duidelijke website.
    • -Overzichtelijk My-Tmobile
    Beoordeling
    10
    • Facturering:
      10
    • Prijsstelling:
      10
    • Bestelproces:
      10
    • Online dienstverlening:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      10
    • Klantenservice:
      10
    • Bereik/dekking:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
  8. H Legemaate op 12-9-2014 om 12:52 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Komt regelmatig voor dat de dekking wegvalt.
    Omdat wij dicht bij Belgie wonen krijg ik thuis een Belgische provider met de bijbehorende nota.
    Op E-mails komt geen reactie.
    Inmiddels abonnement opgezegd.

    Beoordeling
    4
    • Bereik/dekking:
      5
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      6
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Gloria op 5-9-2014 om 13:53 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Sinds afgelopen zondag valt het netwerk in 1x weg. Dus kan niet bellen of gebeld worden. maandag gebeld, zou een formulier ontvangen voor een onderzoek, Niet ontvangen. Dinsdag gebeld; het ligt hoogstwaarschijnlijk aan uw simkaart. Nieuwe ontvangen, gisteren geactiveerd. Problemen niet opgelost. Vanmiddag weer gebeld. :-(
    Nu is er een officiële netwerkklacht ingediend. De medewerker wou eerst dat ik mn instellingen in mn telefoon ging veranderen. NO WAY. Alles is in orde. Staat in uw scherm mevrouw, heb al meerder malen gebeld deze week. EN mn man zit ook bij tmobile. Ander toestel, precies dezelfde problemen sinds afgelopen zondag. Ben er ziek van, want we hebben geen vast lijn, maar ondertussen wel betalen voor geen/slecht bereikbaarheid! SLECHT. Wel betalen, maar als je problemen hebt, van het kastje naar de muur. En maar afwachten waar die netwerkspecialist mee komt... Geloof niet dat ze zeggen "mevrouw het ligt aan ons" helaas....
    • eerlijk zijn tegen klanten
    Beoordeling
    2
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      2
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Facturering:
      3
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. SmartphoneFreak op 13-8-2014 om 23:15 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb voor prijsstelling een 7 gegeven omdat ik voor een paar euro meer nu eindelijk wel normaal kan internetten en bellen. Slechte ervaringen gehad met Hollandsnieuwe en Tele-2. Klantenservice is overal wisselend tot slecht. Maar de klantenservice van Hollandsnieuwe was gewoon nauwelijks te bereiken en bij Tele-2 ben ik erg onbeschoft te woord gestaan (meerdere telefoontjes gehad waar medewerkers gewoon grof waren en geen oplossingen aandroegen). T-Mobile is in ieder geval goed te bereiken. Het is natuurlijk afhankelijk van de medewerker die je aan de telefoon krijgt, ook T-Mobile zal studenten in dienst hebben en mensen die er al langer werken. Maar over het algemeen voel ik me bij T-Mobile serieus genomen, dat is belangrijk. Dekking is top en My-T-Mobile is een mooie manier om online inzicht te houden in je verbruik.
    • Goed bereik
    • Redelijke klantenservice (pluspunt, omdat de klantenservice bij de andere aanbieders ronduit slecht was)
    • Geen buiten bundel kosten voor dataverbruik
    • 4G snelheid zou net zo snel mogen als bij KPN & Hi, 50 mb/s
    Beoordeling
    8
    • Prijsstelling:
      7
    • Klantenservice:
      8
    • Bestelproces:
      9
    • Bereik/dekking:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      8
    • Facturering:
      8
    • Online dienstverlening:
      8
    Ik zou deze provider aanradenJa
Laad meer ervaringen