Review en beoordeling T-Mobile

T-Mobile
Om je te helpen bij de keus voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie geven over T-Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over T-Mobile. Is T-Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Dat kan, schrijf hier je ervaring met T-Mobile en deel deze met andere consumenten.
7% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 27 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
78% niet
15% misschien
  1. sara op 19-11-2014 om 13:12 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben een bestaande klant van t-mobile. Op 4 september 2014 ben ik een tweede abonnement aangegaan bij t-mobile in combinatie met een Samsung Galaxy S5.
    Het toestel heb ik ongeveer 2 weken later gebruikt, omdat ik iedereen van mijn contactenljist op de hoogte wou brengen van mijn nieuwe nummer.
    Na een aantal dagen vertoonde het toestel enige kuren. Het beeldscherm ging niet meer in. Dit gebeurde 1 of 2 keer per dag.
    Ik heb er informatie over opgezocht, en kwam onder andere bij onderstaande website terecht.
    http://androidworld.nl/…/sam…/59230-problemen-scherm-s5.html
    Hieruit blijkt dat er veel mensen last ervan hadden.
    Maandag 6 oktober 2014 wou mijn toestel helemaal niet meer aan. Ik ben met het toestel naar de t-mobile shop gegaan, waar ik ook mijn abonnement heb aangesloten.
    Hier heb ik gesproken met ene Jasper. Hij heeft het toestel bekeken, op dat moment kon hij mij geen nieuwe geven omdat zij niet meer op voorraad waren.
    Er werd mij aangeraden het toestel ter reparatie te laten verzenden, Jasper heeft mij hierbij beloofd dat dit geheel kosteloos zou zijn omdat mijn toestel nog nieuw was.
    Hij heeft ernaar gekeken en geen schade eraan geconstateerd.
    Op 17 oktober kreeg ik een prijsopgave van ruim €236, ik ben hiermee niet akkoord gegaan. Het zou dus om valschade gaan en niet binnen de fabrieksgarantie vallen.
    Ik heb mijn toestel nog nooit laten vallen.
    Toen ik mijn toestel weer had opgehaald, op 21 oktober, werd mij verteld dat als ik het toestel met schade had ingeleverd bij de shop dat dit ook genoteerd zou moeten worden door Jasper.
    Schade is niet genoteerd, omdat er geen schade aan was. Er viel mij direct op dat er 2 deuken aan de zijkant van het toestel waren. Hier was ik uiteraard erg ontevreden over, omdat
    ik het toestel niet zo heb ingeleverd bij t-mobile.
    Diezelfde dag ben ik naar de Vodafone shop gegaan voor een second opinion. Diegene die dat deed heeft eerst het scherm schoongemaakt. Vervolgens heeft hij met een zaklampje gekeken of er van binnenuit schade was, hij kon niks vinden en deed het toestel onder een microscoop. Ook door de microscoop zag hij geen schade. Hij vertelde mij letterlijk: er is geen valschade aan je toestel te zien. Toen ik hem vroeg een bewijsje mee te sturen voor mijn provider, zodat de kosten vergoed kunnen worden deed hij nogal moeilijk. Ik zag op zijn shirt dat hij voor Dynafix werkte, hetzelfde bedrijf waar mijn provider het toestel naar opstuurde. Vervolgens heeft hij met de losse oog ernaar gekeken en gezegd dat er valschade aan het toestel is, dat hij dat daarvoor niet zag. Ik vond dat erg merkwaardig, allereerst was er volgens hem geen schade. Via zijn microscoop zag hij niks. Toen ik mijn bewijs ervan wou was er opeens wel schade. Ik denk dat zowel T-mobile als Dynafix onder de kosten uit willen komen van mijn toestel.
    Leukste van dit alles is, er wordt mij beloofd mij terug te bellen of binnen paar dagen terug te mailen. Vervolgens hoor ik weken niks meer. Als ik zelf terugbel, krijg ik een callcenter persoon aan de lijn die erg onbeschoft is. Hangen zo in je gezicht op. Mensen het is maar dat ik er nu aan vast zit. Maar sluit geen abonnement aan bij deze maatschappij. Ze doen niks goeds voor je!
    • Ze zijn spotgoedkoop
    • Goedkoop zijn ze omdat je weinig bereik hebt
    • Slechte service
    Beoordeling
    2
    • Prijsstelling:
      7
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      3
    • Bestelproces:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. CB op 13-11-2014 om 10:34 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik als zakelijke klant heb een miskoop gehad.
    Het toestel bleek bij aankoop defect te zijn (beelscherm loopt vast) waardoor ik de 2e dag weer in de winkel stond.

    De medeweker (manager) stuurde mij na een reboot terug met de mededeling dat t wel goed zou komen. Later blijkt dat hij dit bezoek ook niet heeft geregistreerd.
    De volgende dagen herhaalde t probleem zich weer en frequenter.

    Ik weer terug naar de winkel met de mededeling dat t toestel echt defect is en ik graag een nieuwe wil.

    "Dat kan niet!" zegt de manager van buikslotermeer. U kunt kiezen 3 weken reparatie zonder vervangend toestel (waar ze voorheen wel vervanging boden volgens abonnees) of wij ruilen t toestel om tegen een 2e hands gebruikt en gerepareerd toestel. Hoe oud t toestel is dat weten wij niet.

    Ik kan dus voor een bij aankoop defect en een maand oud toestel een 2e hands gerepareerd toestel terug krijgen. Mijn 7 dagen consumentenrecht waarin ik t toestel zou mogen ruilen zijn hierbij natuurlijk verlopen. Vervangendtoestel ter overbrugging wordt niet geboden omdat ze klanten betichten van diefstal "vervangendtoestel bieden wij niet want klanten geven die niet terug" zegt de klantenservice.

    Schandalig.

    Verder maken ze reclame met hun 4-g die nog onvoldoende gedekt is.
    Geven ze voor dezelfde abonnementsvornen verschillende prijzen en doen hun zakelijke klanten tekort.

    Spijt van de overeenkomst die ik voor twee jaar ben aangegaan. Vrienden die deze profider hebben aangeraden hebben nav dit voorval hun contract niet verlengd.

    Nu kijken of dat van mij ontbonden kan worden. Anders beloven t nog 2 interessante jaren te worden.
    • Nog geen.
    • Service en medewerkers.
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      0
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      3
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Leonie op 8-11-2014 om 17:32 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Vanmiddag zojuist naar de dichtsbijzijnde T-Mobile winkel geweest voor mijn vriendin. Ze wilde graag haar telefoon verlengen en weten wat de kosten waren voor een Iphone 5S. Het werd goed uitgelegd en het zou uitkomen op een prijs van 57,- per maand voor onbeperkt bellen, onbeperkt internet, onbeperkt sms. Redelijk te doen natuurlijk voor alles onbeperkt. Daarna begon een meneer uit te leggen dat de Iphone 5S/6 op 4G draaien. Prima natuurlijk altijd fijn sneller internet. Ik had zojuist mijn abonnement verlengd met HI. Daar zat ik bij en ik mocht verlengen. Ik had een abonnement met 1GB internet. Gelijk kreeg ik de uitleg dat ik mijn abonnement moest annuleren want je draait altijd op 4G en 3G zit niet meer op de Iphone 5S/6 en je krijgt dadelijk een torenhoge rekening. Ik was best bang natuurlijk ik denk zou dit echt zijn? Zou je echt niet meer op 3G kunnen met de Iphone 6? De verkoper liet zien dat hij al 3 x over zijn abonnement heen was bij Vodafone en dat hij in totaal 4GB had verbruikt. Ik dacht echt wat heb ik gedaan. Ik belde die zelfde middag nog op naar HI en ze vertelde dat je dus wel gewoon op 3G kan met je Iphone ligt er natuurlijk wel aan wel abonnement je hebt en daarbij bij HI kan je niet boven je internet bundel want als het op is word het internet alleen maar trager. De verkoper zei ook nog dat ik het dus moest annuleren en dan zag die me misschien straks wel terug bij T-mobile. Erg slechte verkoop praat. Zo win je je klanten niet.

    • - Geen dingen wijs maken die niet waar zijn.
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Conrad van Keulen op 7-11-2014 om 15:52 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Als je een nieuwe Sim kaart nodig hebt en je gaat naar een T-mobile shop dan betaal je daarvoor 4 x zoveel als dat je hem per web besteld.
    De service is dus waardeloos, als je de moeite neemt om naar de winkel te gaan wordt je lachend genaaid.

    • Lijkt me niet meer als juist als de kosten die je voor producten laat betalen uniform zijn. T-Mobile dit kost je klanten ,,,,
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Rob Neefjes op 5-11-2014 om 22:55 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mijn naam is Rob Neefjes.
    Mede eigenaar van MY Facilities BV.

    Wij werden in september benaderd voor de verlenging van 4 contracten in ons bedrijf.
    Vanaf dit moment begon de ellende.
    Wij zouden een mail krijgen met een contractvoorstel.
    Die is toen niet gekomen en na telefoonverkeer kwam het te laat.
    Hierdoor konden we niet meer profiteren van jullie aanbieding.
    Nieuw voorstel gekregen maar de Iphones waren inmiddels niet meer leverbaar.
    We zouden teruggebeld en gemaild worden maar dat gebeurde niet, dus wij weer bellen.
    Weer een nieuw voorstel gehad maar dat stond vol met fouten.
    We zouden teruggebeld en gemaild worden maar dat gebeurde niet, dus wij weer bellen.
    Helaas konden jullie niet meer terugkomen op het eerder gedane voorstel. Er zou worden gecrediteerd.
    We zouden teruggebeld en gemaild worden maar dat gebeurde niet, dus wij weer bellen.
    Weer nieuw voorstel maar dat stond weer vol met fouten.
    We zouden teruggebeld en gemaild worden maar dat gebeurde niet, dus wij weer bellen.
    Er kon weer niet nagekomen worden wat de afspraken waren. Er zou weer worden gecrediteerd.
    Er zou contact met ons opgenomen worden maar dat gebeurde weer niet.
    Uiteindelijk kwam er een nieuw voorstel de we maar hebben geaccepteerd.
    De toestellen zouden geleverd worden.
    Helaas, daar kwam het verkeerde toestel binnen en het andere al helemaal niet.
    Weer bellen met T-Mobile, er moest maar weer een nieuw voorstel komen en weer worden gecrediteerd.
    Mijn collega wilde niet weer alle ellende met T-Mobile en heeft het verkeerde toestel maar geaccepteerd.
    Dus er zou weer gecrediteerd worden.
    Toestel 2 bleef op zich wachten.
    Op een gegeven moment kwam toestel 2 aan, je mag niet weten wat er geleverd wordt, want maar je moet eest betalen.
    Helaas het verkeerde toestel geel Iphone 6+ maar een 6
    Weer bellen met T-Mobile.
    Ze zouden terugbellen en mailen maar is niet gebeurt.
    Kregen op een gegeven moment een verzoek om het verkeerd geleverde toestel retour te sturen
    Helaas wide ze niet het verkeerd geleverde toestel hebben maar het toestel wat mijn collega uit ellende maar heeft geaccepteerd.
    Weer bellen met T-Mobile "helaas foutje” we geven u bericht.
    Geen bericht ontvangen van T-Mobile.
    Vandaag maar weer bellen hoe het er mee zit.
    De mevrouw die ik aan de lijn kreeg zag dat er nog geen retourprocedure was opgestart.
    Ik wil gewoon weten wanneer de Iphone 6+ wordt geleverd.
    Dat kon ze me niet vertellen en zij zij dat ze eigenlijk niets kon veranderen aan de situatie maar allen een retourprocedure kon opstarten.
    Uiteindelijk na een uur bellen stuurt zij mij een retourformulier voor het toestel.
    Zie onder aan de mail. Ik moet jullie fout dan wel zelf betalen.
    Help, help, help,
    Wij zijn ons nu ten einde raad.
    Ik weet niet meet wat ik kan doen.
    Wij willen gewoon klant blijven bij jullie door contracten te verlengen maar jullie maken het ons onmogelijk.
    Wij hebben nu ongeveer 12 uur met jullie aan de lijn gehangen en zijn nog steeds niet klaar.
    Nu moet ik zelf ook nog de kosten betalen voor een verkeerd toestel.
    Het enige wat wij vragen is: lever het zoals is afgesproken want dit is een zakelijk contract.
    • goedkoop
    • service
    Beoordeling
    3
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      9
    • Prijsstelling:
      9
    • Bestelproces:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Anita op 4-11-2014 om 16:55 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben sinds 2006 een zakelijke klant. En altijd gesodemieter met het oversluiten van mijn contract. Het ene jaar gewoon EEN dag buitenbundel ipv aansluitend in laten gaan. Jah.. en dan dit jaar, als ondernemer doorgestart met mijn bedrijf vanuit bijstand.
    Dus nieuwe naam, nieuwe facturen en nieuwe beheersgegevens. Blijkt dat ik pas in december overga met bundel.! Terwijl ik natuurlijk NU veel bel met de opstart en daar mijn bundel op heb aangepast! Het oude contract was vervallen omdat ik geen kvk nummer meer had, dus .. ik ben inderdaad in de fout dat ik de kleine leters niet gelezen heb.
    O.k. alles wijst er op dat ik een nieuw contract heb, maar er staat inderdaad pas december in.

    Mijn klacht:
    1.nergens een signaal dat ik buiten bundel bel! Dus hopla plots twee hele hoge facturen om m'n oren.
    2. en dat vind ik eigenlijk het allerergste.. ze willen me geen betalingsregeling geven. Terwijl er nog geen euro binnenkomt verwijzen ze mij naar familie om 300 euro te gaan lenen voor buitenbundelbellen.

    Ik ga graag met mensen om die een gelijke levenshouding hebben als de mijne, en ik weet telefonie is een jungle, maar fatsoenlijke klanten mag je gerust fatsoenlijk behandelen. T-mobile raadt ik never ever meer aan bij anderen. Ik zit helaas voor 2 jaar aan ze vast. Is geen liefdes relatie.
    Ik ga nog eens verder zoeken wat hier het Europees recht over zegt.
    • Een pluspunt is dat ze zo'n vriendelijke gast als Ali B. in hun commercials gebruiken, die het doet voorkmen dat de directie allerzins bereikbaar is voor logisch fatsoenlijk gedrag. Reclame zijn helaas gelogen.. dat is duidelijk.
    • Een signaal instellen als een klant buitenbundel belt.
    • Een betalingsregeling treffen.
    Beoordeling
    4
    • Bereik/dekking:
      5
    • Bestelproces:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      3
    • Facturering:
      5
    • Online dienstverlening:
      5
    • Prijsstelling:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Martijn op 31-10-2014 om 18:28 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ben al 2 jaar klant, laatste jaar sim-only op advies van t-mobile en sms bijna nooit. Heb iemand leren kennen en 1 maand veel gesmst (ruim 300) Wist ik veel wat een smsje kost, 30 cent dus! Dat is dus ruim 90,- maar de factuur was 171,- ivm buiten de bundel.. Als je dit wil bespreken sta je eerst 17 minuten in de wacht om vervolgens totaal geen begrip te krijgen en de rekening MOET worden voldaan. Enige andere dat ze doen is je een ander abonnement aansmeren. Ben nooit benaderd of wat dan ook "dat moet je zelf maar via onze site/app in de gaten houden"
    Op de site staat dat ze binnen 6 werkdagen! antwoorden op een email. Kom op zeg.. Via Facebook krijg je wel binnen 1 dag antwoord, iedere keer van iemand anders maar ook dit is zinloos. Kortom kies een andere aanbieder! en als je klant bent, houd je afschriften in de gaten!
    • Nu niets meer ;)
    Beoordeling
    4
    • Facturering:
      6
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      6
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      7
    • Bestelproces:
      6
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. LevyM op 29-10-2014 om 11:29 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb een vroegtijdig contract bij T-Mobile verlengt onder het mom van een super mobiel met een super abo aabieding. Inmiddels heb ik het toestel bijna een klein jaartje en heb ik het toestel al 4x ter reparatie aan kunnen bieden. T-Mobile heeft mij inmiddels al 2x beloofd het toestel te vervangen naar een ander toestel zodat mijn klachten eindelijk de wereld uit zouden zijn. Dit is geen enkele keer gebeurd. Daarnaast heb ik meerdere malen een terugbel afspraak met T-Mobile ingepland die Geen Enkele keer gehonoreerd geworden is. Toen ik T-Mobile hier op aansprak werd ik afgescheept met een bedrag van €10,- korting op mijn eerstvolgende factuur uit "coulance". Toen ik mevrouw hier op aansprak dat ik dit geen oplossing vond en dat ik graag een klacht in wou dienen hier over wou ze dit in eerste instantie niet eens doen. Ik heb veel moeten zeuren voor mevrouw pas haar werk als klantenservice medewerker wou doen. Op dit moment twijfel ik nog altijd of de klacht überhaupt ingelegd is.
    • Leuke aanbiedingen
    • Slechtste klantenservice ooit
    • Weigert klachten serieus te nemen/in te leggen/op te lossen
    • Belooft gouden bergen, levert echter NIETS
    Beoordeling
    4
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      7
    • Prijsstelling:
      7
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      3
    • Bereik/dekking:
      5
    • Bestelproces:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. E op 22-10-2014 om 23:48 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Half september mijn abonnement omgezet naar een stel samen abonnement van 5 euro. Dit omdat ik het prive abonnement bijna niet gebruik ivm een toestel en nummer van de zaak. Mijn prive abonnement zal ik slechts gebruiken wanneer ik over mijn zakelijke data bundel ga.
    (Dit overigens na een jaar een abbo van 50 euro p/m niet gebruikt te hebben en deze volledig in de financiering van T-Mobile gestoken)

    Mijn idee was dat wanneer ik de data-toevoeging nodig had ik deze kon aanvullen met de mb-aanvuller zoals op de sitestaat. (Dus alleen voor ansjovis betalen wanneer je dit ook op je pizza hebt)
    Nu wilde ik hier vorige week voor het eerst gebruik van maken alleen blijkt dat dit alleen kan als je een data abonnement hebt (dus niet het onbeperkte data abbo van 64/64). Ondanks dat het gevoel heb dat ik niet duidelijk geïnformeerd ben, ben ik alsnog bereid om een basis databundel aan te schaffen.
    Alleen blijkt dat ik geen gebruik meer mag maken van de aanbieding op de site maar dus het volle bedrag moet betalen??

    Ik maak me het meest kwaad om de arrogantie dat wanneer ik (ja ik ben een klant) een fout maak T-Mobile zoiets heeft van; Jammer joh, die korting kan je nu op je nu op je buik schrijven en daar ga je de rest van de looptijd voor betalen (ondanks dat deze korting ten tijde van afsluiten en nu nog steeds van toepassing is)
    Het gaat me niet zo zeer om het bedrag maar om de zeer klantonvriendelijke houding van T-Mobile. Als ik dit in mijn eigen winkel zou doen zou ik geen klant meer overhouden.

    Nogmaals! ik kan mijzelf niet goed geïnformeerd hebben en ik ga hier geen welles/nietes discussie voor aan, want dat is mij niet waarom het gaat.
    Als ik als klant de eerste keer mijn abonnement probeer te gebruiken zoals ik verwacht dat het werkt (ik ga nu niet weer over die ansjovis beginnen) en dit dan niet het geval dat is, ik als klant vervolgens een dikke vinger krijg van T-Mobile en ik kan fluiten naar enige service.
    Uit vrijwel alle onderzoeken naar succesvol klachtenbeheer komt naar voren dat de houding en het gedrag van helpdeskmedewerkers de waardering van klachtbehandeling kunnen maken of breken. Aandacht hebben voor de klacht van een klant (respect betonen, moeite doen, de klant aanvoelen en bereid zijn om te luisteren) is een houding waar het T-Mobile, ook gezien de recensie op bellen.com, volledig aan ontbreekt.
    • Prima netwerk
    • Waardeloze aftersales en klantenservice
    Beoordeling
    4
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      5
    • Prijsstelling:
      5
    • Bestelproces:
      9
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Freekie Bors op 18-10-2014 om 14:58 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Door de nieuwe tariefstelling (bedankt Ali B...) stap ik binnenkort over naar een andere provider. T-Mobile wordt dan simpelweg te duur voor mijn gebruik.
    Op al mijn vragen in het verleden ben ik goed geholpen.
    Rekeningen kloppen. Helaas krijg je de kosten uit het buitenland wel eens een maand later in rekening gebracht.
    • - 2 simkaarten mogelijk (echt super, zouden er meer moeten doen)
    • - In mijn huidige bundel zaten bellen/sms'en en mb's
    • - Helpdesk antwoord snel (genoeg) en correct genoeg
    • - Bereik is voldoende goed waar ik ben. Als het niet goed is kan het ook aan de telefoon liggen.
    • Nu moet je kiezen tussen alleen bellen/sms'en en een vast abonnement van € 5,00 waar vervolgens nog € 4,50 minimaal bijkomt voor mb's en € 3,50 voor bellen/sms'en. Dat is bijna een verdubbeling met wat ik nu betaal.
    Beoordeling
    6
    • Klantenservice:
      8
    • Online dienstverlening:
      8
    • Prijsstelling:
      1
    • Bereik/dekking:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      8
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      8
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
Laad meer ervaringen