Review en beoordeling T-Mobile

T-Mobile
Om je te helpen bij de keus voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie geven over T-Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over T-Mobile. Is T-Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Dat kan, schrijf hier je ervaring met T-Mobile en deel deze met andere consumenten.
10% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 21 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
71% niet
19% misschien
  1. RR Bloem op 27-9-2014 om 12:20 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Zit helaas met 2 nummers sinds kort bij Tmobile. Slechte klantenservice , medewerkers beloven om terug te bellen maar doen dat niet.
    Klachtenformulier ingevuld maar geen reactie. 2x defecte simkaart ontvangen. Slechte afhandeling klachten. Slechte werking 3G
    • Kan geen pluspunten bedenken
    • Klantenservice
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Kme op 27-9-2014 om 10:36 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Al 6 a 7 jaar bij T-Mobile. Nooit problemen gehad, nooit geen spookrekeningen. Vrijwel waar ik kom (in het Zuid-Limburgse) overal bereik. Altijd goed geholpen zowel online als in de winkel. Volgende maand met plezier wederom verlengen.
    Alleen iets minder is dat 4G ietswat langzamer uitgerold wordt, maar neem mij van mij aan, dat dit de moeite waard wordt.
    • -Goede dienstverlening.
    • -Goede prijzen (al dan niet goedkoopste van NL).
    • -Overal bereik (ook met festivals zoals Pinkpop, waarbij tijdelijk 4G beschikbaar was).
    • -Duidelijke website.
    • -Overzichtelijk My-Tmobile
    Beoordeling
    10
    • Facturering:
      10
    • Prijsstelling:
      10
    • Bestelproces:
      10
    • Online dienstverlening:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      10
    • Klantenservice:
      10
    • Bereik/dekking:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
  3. H Legemaate op 12-9-2014 om 12:52 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Komt regelmatig voor dat de dekking wegvalt.
    Omdat wij dicht bij Belgie wonen krijg ik thuis een Belgische provider met de bijbehorende nota.
    Op E-mails komt geen reactie.
    Inmiddels abonnement opgezegd.

    Beoordeling
    4
    • Bereik/dekking:
      5
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      6
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Gloria op 5-9-2014 om 13:53 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Sinds afgelopen zondag valt het netwerk in 1x weg. Dus kan niet bellen of gebeld worden. maandag gebeld, zou een formulier ontvangen voor een onderzoek, Niet ontvangen. Dinsdag gebeld; het ligt hoogstwaarschijnlijk aan uw simkaart. Nieuwe ontvangen, gisteren geactiveerd. Problemen niet opgelost. Vanmiddag weer gebeld. :-(
    Nu is er een officiële netwerkklacht ingediend. De medewerker wou eerst dat ik mn instellingen in mn telefoon ging veranderen. NO WAY. Alles is in orde. Staat in uw scherm mevrouw, heb al meerder malen gebeld deze week. EN mn man zit ook bij tmobile. Ander toestel, precies dezelfde problemen sinds afgelopen zondag. Ben er ziek van, want we hebben geen vast lijn, maar ondertussen wel betalen voor geen/slecht bereikbaarheid! SLECHT. Wel betalen, maar als je problemen hebt, van het kastje naar de muur. En maar afwachten waar die netwerkspecialist mee komt... Geloof niet dat ze zeggen "mevrouw het ligt aan ons" helaas....
    • eerlijk zijn tegen klanten
    Beoordeling
    2
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      2
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Facturering:
      3
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. SmartphoneFreak op 13-8-2014 om 23:15 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb voor prijsstelling een 7 gegeven omdat ik voor een paar euro meer nu eindelijk wel normaal kan internetten en bellen. Slechte ervaringen gehad met Hollandsnieuwe en Tele-2. Klantenservice is overal wisselend tot slecht. Maar de klantenservice van Hollandsnieuwe was gewoon nauwelijks te bereiken en bij Tele-2 ben ik erg onbeschoft te woord gestaan (meerdere telefoontjes gehad waar medewerkers gewoon grof waren en geen oplossingen aandroegen). T-Mobile is in ieder geval goed te bereiken. Het is natuurlijk afhankelijk van de medewerker die je aan de telefoon krijgt, ook T-Mobile zal studenten in dienst hebben en mensen die er al langer werken. Maar over het algemeen voel ik me bij T-Mobile serieus genomen, dat is belangrijk. Dekking is top en My-T-Mobile is een mooie manier om online inzicht te houden in je verbruik.
    • Goed bereik
    • Redelijke klantenservice (pluspunt, omdat de klantenservice bij de andere aanbieders ronduit slecht was)
    • Geen buiten bundel kosten voor dataverbruik
    • 4G snelheid zou net zo snel mogen als bij KPN & Hi, 50 mb/s
    Beoordeling
    8
    • Prijsstelling:
      7
    • Klantenservice:
      8
    • Bestelproces:
      9
    • Bereik/dekking:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      8
    • Facturering:
      8
    • Online dienstverlening:
      8
    Ik zou deze provider aanradenJa
  6. bob op 12-8-2014 om 14:26 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ongelofelijk slechte service ontvangen in T Mobile shop. Nog maar net abonnement verlengd (grootverbruiker) en nieuwe telefoon uitgekozen (android) maar niet mogelijk om het onuitgepakte toestel volgende dag toch maar te ruilen voor een Apple. Dat kan wel online maar niet bij ons....wij zijn niet hetzelfde bedrijf als T Mobile (notabene een T Mobile winkel ;-))) en u bent een vervelende klant (5 jaar klant en 5 x family abonnement).
    Beoordeling
    1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Merel van Vonderen op 1-8-2014 om 12:48 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    waardeloze provider. Sinds januari klachten met dekking, korting dit korting dat maar dekking klachten op lossen ho maar. Toen in mei te horen gekregen als u nog een maandje geduld hebt want in mei en juni wordt er veel aan masten in uw buurt gewerkt, ervaart u daarna nog klachten meld het dan weer dan kunnen we overgaan tot ontbinden van het contract. Nu juli nog klachten en weer gemeld, en vervolgens nog 3x gebeld nav van het melden weer, totaal geen reactie terug, ook geen beëindiging van het contract. Dus nog steeds veel bellers die me niet te pakken krijgen en belangrijke ook helaas bv dokters met telefonische consults.
    • NIKS
    • Geen idee mijn contract ontbinden zodat ik een provider kan nemen met betere dekking
    Beoordeling
    2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Facturering:
      5
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Maya op 31-7-2014 om 11:26 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Very bad customer service, in the shops and online or on the phone. Unexplainable charges which are basically illegally added.
    Every month I get an extra amount of 15,- Euro on my regular already overpriced service. And the excuse is late payment of "another" bill. No specification what so ever.
    I tried getting in touch with them many times to ask about this, it took me so much effort to actually find a calling line. And they kept me waiting on the line way to long until I got a very rude and unfriendly personeel on the phone who blames me for the extra bill. When I ask for specification kept me waiting for about 15 min again then broke off the line. I see this company as a professional fraud. And aside from that unworthy of the overrated advertisement they give themselves.
    All in all, getting a phone from them would be a big mistake, I suggest you do some more research to find a better provider.
    • The colour of their logo in Pink.
    • Hire friendly personeel, and make a good phone line to deal with your customers who pay you money for that.
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      3
    • Online dienstverlening:
      3
    • Bestelproces:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Marijke Lieverse op 30-7-2014 om 10:59 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    2 maanden geleden mijn abonnement om gezet ,wat al een hoop gedoe met zich mee bracht ivm toezegging levering binnen een bepaalde termijn van mijn LG2 welke op voorraad zou zijn en naar later bleek toch weer niet.
    Vervolgens heb ik mijn toestel nu 2 maanden en EEN week, en nu ontstaat er plotseling een probleem met het toestel (hij word erg heet, en trekt binnen een dag de batterij leeg, en de knoppen reageren niet meer naar behoren) dus ik bellen met de klantenservice, en daar werd mij verteld dat ik hem maar op moet sturen en dan gaan ze kijken of hij nog te repareren is want omdat ik EEN week te laat ben kom ik niet meer in aanmerking om het toestel als service om te ruilen.
    Nou heb ik ze ook verteld dat ik geen vervangend toestel tot mijn beschikking heb, en tevens zeer afhankelijk ben van mijn toestel maar daar hadden ze duidelijk geen boodschap aan.
    Hoe ONklantvriendelijk kun je zijn dan!!
    Je hebt tenslotte garantie op je toestel, maar als ik een verzekering afgesloten had dan was het geen probleem geweest.
    Ik ga er van uit dat ik een goed toestel koop, en daar bij geen verzekering nodig behoef te hebben(geldklopperij)
    Meedenken en oplossingsgericht te werk gaan hebben ze nog nooit van gehoord, voor mij hierhierna NOOIT meer T_mobile.
    • Meer klantvriendelijkheid, en oplossing gericht te werk gaan, en niet maar alleen blijven herhalen dat je niks kunt doen..
    Beoordeling
    2
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      0
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      0
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Marco J op 14-7-2014 om 21:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Jaren geleden al geleerd dat sommige gesprekken/afspraken opgenomen moeten worden. Mondelinge afspraken zijn dan te bewijzen.
    • Zodra je een liegende medewerker kan aanspreken op zijn wangedrag is er veel mogelijk
    • Zou netjes zijn als er niet gelogen werd maar omdat ik ze kon bewijzen heeft het mij voordeel opgeleverd.
    Beoordeling
    5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      6
    • Bereik/dekking:
      6
    • Facturering:
      4
    • Prijsstelling:
      6
    • Bestelproces:
      7
    • Klantenservice:
      5
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
Laad meer ervaringen