Review en beoordeling T-Mobile

T-Mobile
Om je te helpen bij de keus voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie geven over T-Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over T-Mobile. Is T-Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Dat kan, schrijf hier je ervaring met T-Mobile en deel deze met andere consumenten.
0% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 9 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
67% niet
33% misschien
  1. Marco J op 14-7-2014 om 21:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Jaren geleden al geleerd dat sommige gesprekken/afspraken opgenomen moeten worden. Mondelinge afspraken zijn dan te bewijzen.
    • Zodra je een liegende medewerker kan aanspreken op zijn wangedrag is er veel mogelijk
    • Zou netjes zijn als er niet gelogen werd maar omdat ik ze kon bewijzen heeft het mij voordeel opgeleverd.
    Beoordeling
    5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      6
    • Bereik/dekking:
      6
    • Facturering:
      4
    • Prijsstelling:
      6
    • Bestelproces:
      7
    • Klantenservice:
      5
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  2. Frans op 13-7-2014 om 23:38 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Zakelijk abonnement voor 2 toestellen afgesloten. Probleem met laadsnoer van één van de toestellen. Medewerker verblijft echter tot eind september in het buitenland. Helpdesk kan alleen regels en protocollen opsommen, maar kan geen oplossing aandragen. Naar winkel gegaan. Verkoper probleem netjes uitgelegd, kreeg als antwoord:" en wat verwacht u nu van mij"? Ja, wat moet je met zo iemand? Men denkt alleen in problemen maar is niet in staat om in oplossingen te denken. Klantonvriendelijk, en absoluut niet servicegericht. Ik zei dat ik de medewerker opdracht zou gaan geven om ter plekke maar een nieuwe lader te kopen, de bon te bewaren en ik zal deze bij terugkomst vergoedt willen hebben. Leuk idee vond de verkoper, maar kon mij niet zeggen of men t.z.t. hier genoegen mee zou nemen. Heb aangegeven mijn abonnementen na contractperiode niet meer te willen verlengen. Vroeg die verkoper of ik nu werkelijk om een lader van 15 euro dat zou doen. Hij snapt het dus echt niet; het gaat niet om die 15 euro, maar om een medewerker in het buitenland die zijn werk niet kan doen, en een organisatie (T Mobile) die niet in staat is om enige vorm van service te verlenen. Als dit al bij een klein probleempje is wil ik helemaal niet weten hoe men met grotere problemen omgaat.
    Ook heeft men sinds kort eenzijdig besloten om uitsluitend de factuur digitaal klaar te zetten. Ik wil dit niet, en wens gewoon een papieren factuur toegezonden te krijgen zoals voorheen. Dit kan alleen tegen 2,11 euro per keer. Dat is dus een prijsverhoging. Heb hun laten weten dat ze wel een korting kunnen geven aan klanten die geen papieren factuur meer willen, maar klanten die willen houden wat ze hebben kun je niet zomaar meer kosten in rekening brengen. En digitaal klacht insturen??? Helaas niet mogelijk. Systeem ligt er uit. Niet gek. Zal wel overbelast zijn met al die klachten.
    T Mobile? Dozenschuifclub voor de particuliere gebruiker, volstrekt ongeschikt voor de zakelijke gebruiker.
    • Geen
    • Te veel om op te noemen.
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      3
    • Bereik/dekking:
      7
    • Facturering:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Micheal op 1-7-2014 om 18:14 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    8 jaar klant hier geweest, dat betekent niks maar dan kan ik meeleven. Klantenservice is voltrek waardeloos. Als je niet een standaard vraag hebt weten ze niks. Ook heeft een van hun verkopers een chatgesprek gewoon domweg afgebroken omdat zij geen zit in een moeilijkere vraag had.Verder kunnen ze absoluut niks voor je betekenen als je een langere periode in het buitenland zit.
    • Belbereik is oke.
    • Uitzonderlijke slechte klantenservice
    • Alleen gericht op verkopen.
    • Klanttrouwheid betekent niks.
    • Matige 3G dekking.
    • Absoluut niks voor personen die langere tijd in het buitenland verblijven.
    Beoordeling
    1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. frans van houten op 29-6-2014 om 15:22 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Wij hebben samen met onze buren 4 smartphones, waaronder Samsung S4
    de afgelopen dagen is het telefonisch netwerk vaak niet bereikbaar en worden we geregeld uit ons wifi netwerk (KPN vast modem + wifi modem) gegooid.
    Let wel : dit geldt alleen voor onze 4 smartphones. Internet van KPN funsctioneert dan normaal.
    Het ligt dus niet aan onze telefoons maar aan uw netwerk.
    Op Internet staat dat er geen storing is bij T Mobile maar dat is niet juist.
    Uw helpdesk kwam er ook al niet uit en vertelde dat we de fabrieksinstellingen (van 4 toestellen nota bene !) moesten herstellen.
    Werk aan de winkel dus !
    Ik probeerde zojuist mijn klacht aan de klantenservice door te mailen of via my t mobile: Dit werkt nu ook niet dus
    Volgens mij heeft t mobile momenteel een groot technisch probleem
    • afgelopen jaar functioneerde alles technisch prima bij t mobile
    • Ik wil gewoon een klacht kunnen mailen aan een echte klantenservice zonder in het oerwoud van veelgestelde vragen terecht te komen die geen van allen van toepassing zijn. Geef verder toe dat er technische problemen zijn, t mobile !
    Beoordeling
    0
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      0
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  5. kocyigit op 25-6-2014 om 13:21 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    ik heb 2 weken geleden mijn mobiel aangegeven bij t-mobile winkel en ik heb 2 keer moeten bellen over de reperatie status bij de 2 de hebben ze mij verteld dat ze de mobiel hebben ontvangen terwijl ik de mobiel 2 weken geleden had gelevert bij de winkel dus het service is heel erg slecht en ik moet nog 3 weken wachten voor de reperatie dus ik raad niemand t-mobile abonement.
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Facturering:
      5
    • Prijsstelling:
      5
    • Bestelproces:
      3
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Andreea op 19-6-2014 om 17:53 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb bijna 2 jaar geleden een abonnement bij t-mobile afgesloten met een blackberry hiervoor ben je verplicht om 7.50 per maand extra te betalen voor blackberry diensten. Ik heb al meer dan een jaar geen blackberry meer maar ben wel verplicht om nog steeds hiervoor te betalen terwijl mijn vriend die hetzelfde probleem heeft bij vodafone wel gewoon de blackberrydiensten werden uitgeschakeld terwijl zijn contract nog een jaar liep.

    Goed voorbeeld van goede service bij t-mobile, spijt dat ik niet ben overgestapt
    • Service is slecht als je belt met een probleem kunnen ze je nooit helpen het antwoord wat ik altijd ontvangen heb is: kunnen we niks aan doen. De mobiele app is overigens ook echt verschrikkelijk. Heb mijn t-mobile diensten en service vergeleken met deze diensten bij Vodafone waar mijn vriend een contract heeft en ik weet wat mij te doen staat als mijn contractperiode verlopen is. OVERSTAPPEN !
    Beoordeling
    2
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Hanny Kolsters op 10-6-2014 om 20:40 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    ik heb een telefoon via T-Mobile. deze is nu een half jaar oud, het is een LG. het was een fijn toestel totdat deze opeens raar ging doen. Het gebon ermee dat hij geen 3G meer kon ontvangen. T Mobile stuurde me een nieuwe sim kaart. Helaas bleef het probleem aanhouden. Vervolgens ging de telefoon af en toe uit en aan. Dit gebeurde steeds vaker, totdat de telefoon maximaal 20 seconden aan kon blijven... dit was een proces van een paar dagen. T Mobile gebeld en zij verzekerde mij dat het de software was end at het via de garantie kon lopen. ik heb de telefoon opgestuurd. ik kreeg een bericht terug dat het komt door vallen, stoten of klemmen.... heel vreemd want ik weet heel zeker dat er helemaal niets mee is gebeurd. Zeker met de wetenschap dat het een proces is geweest wat steeds veranderde. Ik heb nu de keuze om de telefoon terug te laten sturen voor 36 euro, of om deze daar te laten zonder iets te betalen (afstand doen) of hem te laten repareren voor 177,-. hetvalt dus niet onder de garantie terwijl er niets mee is gebeurd. ik vind het echt misleiding en ik moet nog betalen ook om een kapotte telefoon terug te krijgen... nou ja, ze mogen m houden. zeer slechte service!!!! lekker makkelijk van ze en een zeer slechte garantie service. ik raad T Mobile af!
    • betaalbaar (goedkoop is duurkoop)
    • service en garantie
    Beoordeling
    3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      6
    • Prijsstelling:
      7
    • Bereik/dekking:
      3
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      3
    • Bestelproces:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Janzn op 15-7-2014 om 19:58
    Hoi Hanny,
    Vraag ze maar om te bewijzen dat jij hem verkeerd hebt behandelt, eerste half jaar ligt de bewijslast aan hun kant.
    Gr
  8. Jan op 10-6-2014 om 16:14 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ruim 2 jaar geleden met goede moed een T-Mobile abonnement afgesloten. Zij waren destijds 1 van de weinige die voor een betaalbare prijs onbeperkt internet in hun parket hadden. Inmiddels is dit ook weer veranderd, maar destijds zagen providers dollartekens in hun ogen en wilde ze voor iedere mb'tje geld vangen. Door het verlies van mijn baan, kon T-Mobile niet meer automatisch afschrijven. Hier komen ze dan maanden later achter en ik dus ook. Je krijgt dan ineens een rekening waar je u tegen zegt. Omdat ik nu geen baan meer had, wilde ik een betalingsregeling. Dit ging via een incassobureau. Prima! Opgelost zou je denken... toch? Nee hoor! Ineens werd mijn telefoon een soort van afgesloten. Ik kon nog wel gebeld worden, maar kon geen gebruik meer maken van mijn abonnement. Dus niet bellen, smsen, appen of wat dan ook maar. Uiteraard bleven zij gewoon incasseren, maar incassobureau ook!!! Je snap het misschien al... nu is er dus dubbel geïncasseerd. Ik ben nu al bijna een maand bezig om het te veel betaalde geld terug te krijgen. Dit schijnen ze toch wel erg lastig te vinden!

    Je verwacht misschien dat dit alles is, maar helaas... ze maken het nog bonter. Niet alleen zit ik nu al bijna een maand te wachten totdat ik eindelijk mijn te veel betaalde geld terug krijg of i.i.g. een bevestiging dat ik mijn te veel betaalde geld terug krijg, maar ze hebben me ook aangemeld bij Preventel. Hierdoor kan ik alleen nog een abonnement afsluiten bij T-Mobile en niet meer bij andere providers. Alleen T-Mobile weet dat alle rekening allang betaald zijn en Preventel is niet telefonisch of per e-mail te bereiken. Zij werken nog net niet met een postduif, maar het moet wel per post opgevraagd worden en dan nog... kan ik deze registratie niet ongedaan maken. Dit moet T-Mobile doen!

    Goed... mocht je denken dat dit alles is? Mooi niet dus! Afgelopen vrijdag 20 minuten in de wacht gestaan bij T-Mobile. Eindelijk kreeg ik daar een vrouw te spreken, die hoe ironisch het ook is... niet weet hoe een telefoon werkt! Na wat gegevens uitgewisseld te hebben, drukte ze op een knop. Ik hoorde namelijk een bliep en kon zij mij niet meer verstaan. Ik hoorde haar nog wel. Na wat hallootjes naar elkaar geroepen te hebben, hing ze de telefoon op. Toen ik terug belde, kreeg ik een bericht dat ze gesloten zijn en vanaf vandaag pas weer bereikbaar zouden zijn. Nu kwam toch echt letterlijk de stoom uit mijn oren. Die muts hangt de telefoon op, omdat zij aan knopjes zit... waar ze duidelijk niet aan moet zitten en ik kan weer dagen wachten!

    Op internet stond dat ik mijn vraag ook op het forum van T-Mobile kon plaatsen. Nou mooi niet dus! Ik kreeg steeds de melding dat ik in moest loggen, terwijl ik allang ingelogd stond!!! Ook dit werkte dus niet. Vervolgens zag ik een bericht dat je ook berichten kon sturen naar de fb-pagina van T-Mobile en dat je dan binnen anderhalf uur een reactie zou krijgen. Nou ook mooi niet dus! Sterker nog... ze hebben het bericht gewoon weggehaald!!! Vandaag wel een privé-bericht gekregen. Ze snappen er dus nog steeds geen bal van! Ze kunnen alles toch gewoon nalezen in het systeem!? Pfff schijnbaar niet dus!

    Als je in de veronderstelling was, dat dit het hele verhaal is... nope, nog steeds niet. Vandaag weeeeeer gebeld met de klantenservice. Na 10 minuten raakte een atechnisch persoon de telefoon aan en hop... de verbinding was weer verbroken. Ik moest weg, dus mijn vriendin heeft even voor mij gebeld. Ook zij heeft ruim 10 minuten in de wacht gestaan, voordat ze geholpen werd en weer werd de verbinding verbroken middenin het gesprek. Misschien hebben ze zelf wel een onwijs slechte verbinding daar, maar dit is echt niet normaal meer. Weer opnieuw gebeld en jaaaaaaaa, dit keer kreeg zij een vrouw te spreken... die eigenlijk meer op een automatische beantwoorder leek. Zij was niet van plan om de zaak met mijn vriendin te bespreken en ik moet dus zelf nog een keeeeeeerrrr terugbellen. Nog steeds geen oplossing dus!

    Maar ook nog steeds niet het einde van dit eindeloze verhaal! Gisteren naar de T-Mobile winkel gegaan, om daar maar antwoord te krijgen. Zij kunnen daar niet de gegevens inkijken, dus ik kon geen antwoorden krijgen... maar ik liep wel bijna de deur uit met een nieuw abonnement. Ik zie geen D in de naam T-Mobile... toch vind ik het daar sterk op een dictatuur lijken! Door hun fouten ontnemen ze mij de mogelijkheid om ergens anders een abonnement af te sluiten en is mijn enige optie om bij hun een abonnement af te sluiten. Dat ga ik natuurlijk niet doen! Ik betaal liever €10,- meer per maand en krijg dan wel service, dan dat ik met dit bedrijf weer in zee zou moeten gaan! (Nu zijn andere providers goedkoper, dus hoeft het helemaal niet... maar om maar ff aan te geven hoe klaar ik ben met dit bedrijf!). Geen idee hoeveel staartjes (lees hoofdstukken) dit nog gaat krijgen, maar dit is voorlopig vast nog niet afgerond.
    • 1 persoon gesproken, die erg goed was in het verkopen van contracten. Helaas niets kon betekenen, maar deed i.i.g. zijn best.
    • * Als je een klantenservice hebt, zorg dan ook voor wat SERVICE! Nu is het alleen klanten, maar echt geen service!
    • * Geef alleen een telefoon aan een medewerker, die ook daadwerkelijk weet hoe een telefoon werkt!
    • * Mensen zijn geen automatische beantwoorders, dus leidt de medewerkers op en zorg dat ze ook daadwerkelijk mensen menselijk te woord kunnen staan!
    • * Handel de klachten binnen een redelijk termijn af! Iemand een maand aan het lijntje houden, zonder dat er nog maar een enige vooruitgang of vooruitzicht in het afhandelen van de klacht zit... is gewoon belachelijk!
    Beoordeling
    2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      8
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      6
    • Prijsstelling:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Kevin op 7-6-2014 om 17:28 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben al klant bij t-mobile sinds dat het nog orange was. Tot op heden nooit problemen met hun gehad. Dit beeld is in anderhalve week behoorlijk veranderd!

    Ik heb geprobeerd om mijn contract te verlengen. Allereerst liep ik 4 keer tegen een slecht werkend informatiesysteem aan. 4 keer voor niets naar een filiaal toegereisd! Daarna een klacht ingediend, werd ik terug gebeld met een mooie actie. Ik wilde eerst even vergelijken en daarna eventueel tot verkoop overgaan. Bel je terug blijkt dat ze dat aanbod nooit mochten uitbrengen en ze wilden hier ook niet meer op terugkomen.

    Wederom met klachten naar de servicedesk gebeld en hebben ze mij weer een mooie aanbieding gedaan waarop ik wel wilde ingaan. Het toestel verzenden is door mijn thuissituatie lastig en afhalen bij een filiaal was niet mogelijk. Het is dat ze bijna €100,- goedkoper zijn en de dekking gewoon goed is anders had ik deze moeite nooit gedaan!

    De instelling van T-mobile op dit moment; "Maak het de klant zo lastig mogelijk om het contract te verlengen en nog 2 jaar klant te blijven......"
    • Goed qua prijs
    • Dekking ook redelijk
    • Bar slecht qua service. Overstappen naar de concurrent is makkelijker dan contract verlengen. Kortom ze zien de klant liever gaan dan blijven
    Beoordeling
    3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      6
    • Facturering:
      5
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Bestelproces:
      1
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  10. Stephanie Sikkens op 4-6-2014 om 16:05 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik wilde mijn abonnement verlengen. Hierop heb ik contact proberen te zoeken met de klantenservice. Dit lukt na ongeveer een half uur. Ik werd schofterig te woord gestaan en ik kon niet gebruik maken van de aanbieding die werd aangeboden aan nieuwe klanten.

    Toen ik opbelde om mijn contract op te zeggen werd dit allemaal prima geregeld. Dus klanten behouden doen ze geen moeite voor maar zodra je weg gaat dan zwaaien ze je vrolijk uit.
    • geen
    • alles
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen