Review en beoordeling T-Mobile

T-Mobile
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over T-Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over T-Mobile. Is T-Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
25% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 20 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
70% niet
5% misschien
  1. John van der Sluys Veer op 3-9-2015 om 16:24 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Zeer slecht bereik, kan zelden een normaal telefoongesprek voeren. Vanuit de auto bellen is helemaal onmogelijk.Volgens t mobile is er niets aan de hand en ben ik de enige met klachten, en het zou aan mijn telefoon liggen..........tuurlijk!
    • Geen
    • geen bereik
    Beoordeling
    3
    • Prijsstelling:
      5
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      7
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Mad op 26-8-2015 om 11:44 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Zeer slecht bereik, valt steeds weg, hierdoor zeer lastig gesprekken voeren. Erg slecht.
    • Geen
    • Alles
    Beoordeling
    4
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      3
    • Prijsstelling:
      5
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. jelle op 18-8-2015 om 23:27 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Al 15 jaar abo. Nooit problemen. Dekking is sterk verbeterd de afgelopen jaren. Telefonische helpdesk maar paar keer benaderd, regelmatig mensen die niks schijnen te weten.
    • Snelheid 4g. Duidelijke en volledige mijntmobile omgeving.
    • Communicatie en deskundigheid helpdesk.
    Beoordeling
    8
    • Facturering:
      9
    • Online dienstverlening:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      6
    • Prijsstelling:
      7
    • Bereik/dekking:
      9
    • Bestelproces:
      9
    Ik zou deze provider aanradenJa
  4. A. Noniem op 18-8-2015 om 10:09 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Toen T mobile twintig jaar geleden nog Ben heette mijn eerste abbo afgesloten. Dat abbonnement is tien jaar geleden omgezet naar prepaid. Ik ben er tevreden mee. Via de app of sms ben ik altijd op de hoogte van mijn beltegoed of hoogte van mijn internetbundel. Prima. Ooit ging mijn superoude simkaart stuk en toen kreeg ik heel snel een nieuwe toegestuurd. Ik maak zelf wel eens een foutje door buiten mijn internetbundel te internetten maar dat kan ik T mobile moeilijk verwijten. Ook de buitenland internetbundels vind ik heel handig. Kun je toch op de hoogte blijven van alles. Ik ben tevreden. Ik vind de snelheid van 3G niet zo hoog, maar dat kan ook aan mijn smartphone liggen.
    • Prepaid is makkelijk en flexibel
    • Bundels kun je zelf maandelijks kiezen, ideaal
    • Vakantiebundels voor internetten in het buitenland
    • Altijd goed op de hoogte van resterende beltegoed dmv app of sms
    • Makkelijk beltegoed bijkopen in supermarkt of op internet via Ideal
    • Snelheid van prepaid internet mag wat omhoog
    Beoordeling
    6
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      5
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      7
    • Facturering:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenJa
  5. nicolas op 14-8-2015 om 19:20 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Bij een internet storing contact gehad te hebben met een medewerkster tmobile yazgul. Die vervolgens aan mij vraagt stelt hoe dat kan...en vervolgens mij doodleuk uitlacht aan de telefoon als ik verbonden wil worden met de afdeling opzeggingen en mij mee geeft dat dit niet kan na de opzegging word ik nog eens annoniem gebeld en uitgescholden en gelach op de achtergrond met " storing internet opzeggen" zeer onprofessioneel en dat krijg je dus als je een feedback formulier invuld over een medewerker stalking! tmobile was een goede organisatie maar medewerkers zoals yazgul die verpesten het en vandaar de opzegging bedankt
    • Professioneel personeel aanemen
    Beoordeling
    1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Belvertro op 12-8-2015 om 12:18 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Tarieven in het buitenland kloppen niet. Krijgt een sms met de tarieven, maar bij alle nieuwe abonnementen staat "grenzeloos consumer" standaard aan, waardoor je letterlijk 6,6x zoveel betaald.
    • Mooie winkel
    • - klantenservice
    • - ik zou gebeld worden, nooit gebeurd
    • - niet kloppende tarieven
    • - sms'jes in het buitenland komen niet aan, waar ik er wel voor betaal
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      2
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. a.vd linden op 6-8-2015 om 17:12 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    ik vind het slechte bereik in gebieden buiten grote steden dermate ergerlijk en niet meer kunnen in deze tijd .is namelijk al jaren slecht .
    • Prijs/ kwaliteit verhouding
    • Zorg voor goed bereik dan haalt de concurrentie je niet in
    • Kan echt niet meer dat je geen bereik hebt !!!!
    Beoordeling
    6
    • Bestelproces:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      8
    • Facturering:
      8
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. kees hanse op 6-8-2015 om 14:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Waardeloos bereik buiten de grote steden!
    • Zorgen voor een fatsoenlijk bereik en landelijke dekking!
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      3
    • Facturering:
      6
    • Bestelproces:
      4
    • Klantenservice:
      2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      2
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. MM Sofronis op 15-7-2015 om 12:01 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    In mijn gezicht opgehangen omdat ik niet tevreden ben met de reactie van de meneer van de klantenserice op mijn vraag. Meneer `Danny` wil ook geen achternaam geven.
    O hoe kom ik door die 2 jaar bij TMobile heen. Was ik maar....Had ik maar....
    • Misschien een correcte aanpak?
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    henk op 22-7-2015 om 11:33
    ze zijn oplichters
  10. Reinder op 8-7-2015 om 16:22 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Schrijven zomaar 2 extra bedragen af door een sms dienst 2770-NetSize-300, waar ik geen gebruik van heb gemaakt.
    Uiteindelijk heeft T-mobile het verrekend met de toekomstige facturen waarom, dat schrijven zij hieronder. "Wij hebben de dienstverlening voor u onderzocht en zijn van mening dat uw klacht terecht is. Helaas hebben wij u niet kunnen bereiken om uitleg te geven over de dienst(en). Wij hebben u inmiddels afgemeld voor de dienst(en) waarover u bij ons een klacht had ingediend. Daarnaast zal T-Mobile de gemaakte kosten vergoeden. De vergoeding wordt verrekend met uw huidige en toekomstige facturen" en hoezo niet te bereiken terwijl mijn mob nr. bij t-mobile bekend is. Nou lekker hoor, waarom niet terugstorten. Belachelijk. Klantenservice zeer slecht bereikbaar, duurt dagen voordat je bericht krijgt. Ik was best geïrriteerd en heb een stukje op FB gezet, ja dan krijg je gelijk wel bericht en hulp, maar daarna ook het verzoek of ik dit weer van FB wil halen, tja dat schaadt waarschijnlijk T-mobile.
    • Klantenservice als je ze te pakken krijgt, zijn zeer vriendelijk.
    • Makkelijker bereikbaar, sneller reageren op klachten en klanten op de hoogte houden, van wat de uitkomst is van de klacht en niet mailen met het bericht van wij konden u niet bereiken, jullie hebben geen poging ondernomen om mij te bereiken.
    Beoordeling
    3
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      7
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Reinder op 8-7-2015 om 16:26
    Nog vergeten te melden.
    Dik 10 jaar klant geweest bij T-mobile
Laad meer ervaringen