Review en beoordeling T-Mobile

T-Mobile
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over T-Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over T-Mobile. Is T-Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
3% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 31 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
90% niet
6% misschien
  1. Wim op 17-2-2015 om 19:28 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ben reeds jaren abonnee van T-mobile. Nu vraag ik een extra sim-only abonnement voor een familielid aan en word afgewezen omdat ik niet betrouwbaar zou zijn. Aangezien ik geen bankpas bezit voor de extra rekening waarmee ik mijn abonnement wens te betalen is het dus ook onmogelijk 1 cent te pinnen bij aflevering (Dat banken hier nog intrappen). Heb geen goed woord over om als wanbetaler aangemerkt te worden terwijl ik al jaren automatisch elke (hogere) abonnementsrekening betaald heb.
    • Goede dekking
    • Rekening houden met de klant, niet elke niet pinnende klant is een wanbetaler!
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      3
    • Facturering:
      5
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Gericke op 17-2-2015 om 18:03 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Heeft slecht bereik terwijl ze zeggen van wel. Onbetrouwbaar, berichten komen willekeurig binnen en dat kan een halve dag na versturen zijn. Om de haverklap gemekker over provider zoeken.
    En voor bekijken van bericht via internet is net zo min goed. Moet je telefoonnummer opgeven en dat is nu net geheim bij mij. Overigens wil ik dergelijk spul niet bekijken maar kan er kennelijk weinig aan doen.
    • Geen positieve feetback te bedenken
    • Beter bereik in de grensstreek. GSM schakelt regelmatig naa Belgische provider omdat T-mobile te zwak is.
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. kobus op 17-2-2015 om 17:30 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ruim voor contractbeeindiging het abonnement opgezegd verdwijnt ineens zomaar de korting en moet ik opnieuw het contract laten zien. Als ik het contract niet had gehad, had ik de volle mep moeten betalen. Eerst een broodje aap verhaal over 18 maanden korting. Lulkoek, ik denk dat tmobile dit bij meerere vertrekkende abonees doet.
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      5
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      5
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Ton Duine op 9-2-2015 om 13:46 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    T mobile om een abonnement te nemen is zo gebeurt, rekeningen krijgen geen probleem, niet definieerbare bedragen, volstrekt onduidelijk, een contact persoon op je contract waar je nog nooit van gehoord hebt, en die heb je nodig om op te zeggen, werkelijk waardeloos, advies : nooit en te nimmer zaken me doen!
    • geen enkele
    • Alles, klanten service, bagger!
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      8
    • Facturering:
      8
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. DJ op 23-1-2015 om 14:11 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben vanaf dat Ben bestaat klant bij T-Mobile. Al meer dan 10 jaar dus. Na me het laatste jaar dood geergerd te hebben aan mijn facturen (per maand > €150) zonder dat ik een ander gedrags- of belpatroon heb opgebouwd, en zonder onderbouwing vanuit de klantenservice, heb ik besloten om weg te gaan en over te stappen naar Vodafone. Bewust heb ik twee maanden de facturen bekeken -en tot mijn verbazing kreeg ik vorige maand van Vodafone keurig de rekening van €49 gepresenteerd en werd er door T-Mobile €108 afgeschreven (terwijl ik de kaart niet gebruik). Ik ga me er nu niet meer druk over maken, heb het abonnement opgezegd en mocht ik een factuur krijgen de volgende maand die hoger is dan mijn resterende verplichte maandbedrag ga ik er juridisch werk van maken (mijn SIM ligt op de vuilnisbelt in 2 stukken geknipt). Ik voel me genaaid en nooit meer T-Mobile.Fantastische provider in het begin, maar een oplichter eerste klas de laatste jaren (BTW, buitenbundel bellen, niet bellen en toch een rekening gepresenteerd krijgen). Voor mijj is T-Mobile done deal.
    Beoordeling
    5
    • Online dienstverlening:
      8
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      8
    • Facturering:
      9
    • Bereik/dekking:
      3
    • Klantenservice:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Nick op 20-1-2015 om 09:07 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Na 24 maanden bij T-mobile ben ik blij dat me abonnement bijna afloopt. Maandelijkse telefoontjes naar de servicedesk met klachten over het slechte bereik en na elk gesprek de conclusie zoek het lekker zelf uit zal ik niet bepaald missen, 50 euro p/m voor een 2g verbinding; 1 woord, Dramatisch.
    • Helemaal niks
    • Slechte service, Duur, Slecht bereik.
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      3
    • Prijsstelling:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Bestelproces:
      3
    • Facturering:
      3
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Loes op 16-12-2014 om 22:16 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Al jaren tevreden klant bij T mobile. Begonnen met abonnement waarbij je de belminuten kon opsparen tot je naar het buitenland ging en deze weer op maakte. Echter in de loop van laatste 3 jaar zijn de "bundels" zodanig gewijzigd, dat wat je per maand niet op maakt, weg is en niet kan worden opgespaard en buitenland bellen altijd buiten de "bundel" is. Vraag voorgelegd aan de klantenservice en deze adviseerde mij een bundel te nemen die hoog genoeg is voor de maand te dekken dat ik in het buitenland ben. Lekker voor T mobile... 3 maanden betalen voor niks en dan een hoge rekening! Ik heb het helemaal gehad met die "bundels". Grootste volksverlakkerij sinds jaren! Stap nu over naar een provider die geen bundels heeft, maar waar je gewoon betaald wat je belt en internet.
    • geen
    • Bundels zijn 1 maand geldig. Wat je niet op maakt is weg.
    • 4G kan je alleen krijgen als je een dure "bundel" neemt.
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      3
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. t op 16-12-2014 om 09:28 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    t mobile waardeloos
    wacht al vanaf 5 dec op mijn nummerbehoud en nieuwe abonnement
    was een cadeau voor mijn zoontje voor 5 dec ,,,,elke keer krijg ik weer een ander aan de telefoon met komt wel goed ondertussen kosten ...de ene zegt je krijgt het gelijk terug de ander zegt eerst betalen en verekend met factuur daarna pfff moet ik daar ook nog opletten of dat goed gaat en er komen geen overstapkosten...tuurlijk niet!!! wel dus ben het echt zat!!
    • niet!
    • alles
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. anoniem op 11-12-2014 om 14:34 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    T-mobile is echt een vreselijk bedrijf. Ze doen niets in overleg, geven foutieve informatie, als klap op de vuurpijl mag je daarna een vermogen gaan betalen en niets is hun schuld natuurlijk.
    Wees slim en sluit nooit een abonnement af bij t-mobile, want ik heb spijt als de haren op mn hoofd. Ze kleden je helemaal uit. Oplichters.
    • - Juiste informatie geven
    • - Kappen met die rotsmoesjes
    • - Klantvriendelijker zijn
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. m vergouwe op 11-12-2014 om 08:40 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    niet doen. na een jaar problemen nu opgezegd. al sinds het begin problemen met bereikbaarheid. mensen die mij belden kregen direct de voicemail, ik was niet bereikbaar. mocht het een keer lukken werd de verbinding na een minuut verbroken en moest ik terug bellen. om een volledig gesprek te hebben moest ik soms vijf keer bellen omdat de verbinding telkens verbroken werd. ik kreeg te horen dat het aan mijn toestel lag en tot drie keer heb ik een ander toestel gekocht. dit bleek niet de oplossing. tevens heb ik twee maal een nieuwe sim card gekregen maar ook dit hielp niet. alle smoesjes zijn gebruikt door t mobile. ( je telefoon is niet goed, je was tussen twee belpunten in je sim is oud. ) de oplossing was ook niet goed. ik voel me opgelicht. wel betalen voor bereikbaarheid maar het niet zijn. niet doen dus.
    • totaal geen
    • klantvriendelijkheid
    • oplossing gerichtheid
    • bereikbaarheid
    • meegaan in oplossingen
    • starheid
    • niets kan
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      3
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen