Review en beoordeling T-Mobile

T-Mobile
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over T-Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over T-Mobile. Is T-Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
18% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 17 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
76% niet
6% misschien
  1. MM Sofronis op 15-7-2015 om 12:01 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    In mijn gezicht opgehangen omdat ik niet tevreden ben met de reactie van de meneer van de klantenserice op mijn vraag. Meneer `Danny` wil ook geen achternaam geven.
    O hoe kom ik door die 2 jaar bij TMobile heen. Was ik maar....Had ik maar....
    • Misschien een correcte aanpak?
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    henk op 22-7-2015 om 11:33
    ze zijn oplichters
  2. Reinder op 8-7-2015 om 16:22 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Schrijven zomaar 2 extra bedragen af door een sms dienst 2770-NetSize-300, waar ik geen gebruik van heb gemaakt.
    Uiteindelijk heeft T-mobile het verrekend met de toekomstige facturen waarom, dat schrijven zij hieronder. "Wij hebben de dienstverlening voor u onderzocht en zijn van mening dat uw klacht terecht is. Helaas hebben wij u niet kunnen bereiken om uitleg te geven over de dienst(en). Wij hebben u inmiddels afgemeld voor de dienst(en) waarover u bij ons een klacht had ingediend. Daarnaast zal T-Mobile de gemaakte kosten vergoeden. De vergoeding wordt verrekend met uw huidige en toekomstige facturen" en hoezo niet te bereiken terwijl mijn mob nr. bij t-mobile bekend is. Nou lekker hoor, waarom niet terugstorten. Belachelijk. Klantenservice zeer slecht bereikbaar, duurt dagen voordat je bericht krijgt. Ik was best geïrriteerd en heb een stukje op FB gezet, ja dan krijg je gelijk wel bericht en hulp, maar daarna ook het verzoek of ik dit weer van FB wil halen, tja dat schaadt waarschijnlijk T-mobile.
    • Klantenservice als je ze te pakken krijgt, zijn zeer vriendelijk.
    • Makkelijker bereikbaar, sneller reageren op klachten en klanten op de hoogte houden, van wat de uitkomst is van de klacht en niet mailen met het bericht van wij konden u niet bereiken, jullie hebben geen poging ondernomen om mij te bereiken.
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      3
    • Klantenservice:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Reinder op 8-7-2015 om 16:26
    Nog vergeten te melden.
    Dik 10 jaar klant geweest bij T-mobile
  3. anoniem op 4-7-2015 om 21:50 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    de website van T-mobile is gedurende het hele weekend 4 tot 6 juli 2015 niet te bezoeken. dus heb je je pin- of pukcode nodig dan moet je tot maandag daarop wachten. een chat-juf schrijft dit hele weekend dat je wel kan bellen maar die is ook vanaf maandag bereikbaar!
    • geen
    • klantenservice is meer dan alleen abonnementen verkopen!
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Jan op 29-6-2015 om 15:18 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Nooit meer het T-mobile netwerk als ik geluk heb heb ik 2 streepjes bereik.
    • Lage abonnementen
    • Het netwerk
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      2
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      7
    • Bestelproces:
      3
    • Facturering:
      6
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      3
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  5. Vincent op 14-6-2015 om 14:21 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben sinds kort over naar T-mobile. Dit i.c.m. nummerbehoud. Je word bij de overstap netjes op de hoogte gehouden per mail en sms over de status en ingang van je nieuwe abonnement. Klantenservice is goed bereikbaar via chat en via twitter. Ik heb het nu een week in gebruik en ben tot nu toe erg tevreden over de internet snelheden van 4G in de randstad. Haal met 4g gemiddeld 25mbs Download en 15 mbs upload.
    • Goed netwerk
    • Handige T-Mobile App
    • Goede 4G dekking
    • Goede prijs voor abbo i.c.m. mijn toestel
    • Goede prijs voor travel en surf pas, als je op reis bent.
    • nog geen min punten
    Beoordeling
    8
    • Online dienstverlening:
      9
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      8
    • Bestelproces:
      10
    • Facturering:
      8
    • Bereik/dekking:
      9
    • Klantenservice:
      9
    Ik zou deze provider aanradenJa
  6. Mac op 13-6-2015 om 21:15 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Stom genoeg gereageerd naar aanleiding van de, overigens bloedirritante, TV-reclame van Ali-B c.s. met het verzoek om mijn lopende abonnement tegen dezelfde betaling om te zetten naar Stel Samen & Stel Bij. Wat denk je dat het antwoord was: Kan niet !! Ja, als je perse wilt dan mag je eerst alles uit je oude contract afkopen, verlies je al je kortingen en dan zou je over mogen sluiten. Bagger !!
    • Contract is contract, maar niet bij T-Mobile. Belachelijke verhoging van het afgesproken bedrag door aanpassing aan de prijsindex, halvering van het spaarprogramma, kortom: Bagger !!
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      3
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Tim op 1-6-2015 om 16:15 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Prima service in de Winkel en nu al mijn 2e abonnement met 50% korting!
    Als ik vragen heb wordt ik netjes te woord gestaan en problemen worden direct opgepakt. Ik heb geen ervaring met de klantenservice, ga altijd naar de winkel.
    • Prima dekking
    • Snelste 4G van al mn kenissen
    • Vriendelijk personeel
    • Denken mee
    • Wachttijd in de winkel
    Beoordeling
    8
    • Online dienstverlening:
      9
    • Prijsstelling:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      9
    • Bereik/dekking:
      8
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenJa
  8. Jan op 31-5-2015 om 15:12 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Slechte dekking. Mijn abonnement loopt op het einde en T mobil geeft aan dat een bestaande klant extra korting krijgt bij het afsluiten van een nieuw abonnement met toestel. Dit is dus niet zo een nieuwe klant betaald hetzelfde maandbedrag, terwijl er toch echt overal staat dat ik als bestaande klant extra korting krijg. Dit is misleidend en de klantenservice medewerkers verstoppen zich achter standaard zinnetjes zonder een duidelijk antwoord te geven. Kortom niet betrouwbaar, slechte dekking en waardeloze klantenservice!
    • Betrouwbaarheid
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      2
    • Prijsstelling:
      4
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      4
    • Facturering:
      5
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Robert-Jan op 29-5-2015 om 20:34 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik snap niet waarom iedereen zoveel problemen heeft met tmobile. Ik ben al een lange tijd prepaid klant van ze en ben erg tevreden. Iedereen zegt dat de service bagger is, maar hier in hillegersberg is het het tegenovergestelde van bagger. Toen ik een nieuwe simkaart nodig had voor mijn nieuwe telefoon nodig had (oude paste niet) was er zo een nieuwe simkaart neergezen MET nummerbehoud en binnen een halfuur kon ik aan de slag al met al de beste service die je kan wensen.
    • Goede en gebruiksvriendelijke service
    • Berijk
    • Prepaid voordeel!
    • ALLES
    • Is er niet.
    Beoordeling
    10
    • Online dienstverlening:
      10
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      10
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      10
    • Klantenservice:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
  10. N.K. te U op 22-5-2015 om 12:12 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mijn advies: ga NIET naar T-mobile. Op alle soorten manieren proberen ze geld van je af te troggelen. Geen waarschuwingen geven als je buiten je bundel belt (en je opzadelen met torenhoge rekeningen), een opzeggingstermijn hanteren van drie maanden en pas na de opzeggingsdatum vragen of je wilt blijven, nooit anticiperen, zonder waarschuwing idiote bedragen in rekening brengen voor sms-en vanuit buitenland... Ik kan nog wel even doorgaan. Ik word schandalig behandeld, en dat terwijl ik een zakelijk abonnement heb. Snel weg hier.
    • Eerlijke bedragen in rekening brengen en open en eerlijk communiceren.
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    N.K. te U op 22-5-2015 om 12:13
    Aanvulling: het minpunt dat ik noem is als verbeterpunt bedoeld!
Laad meer ervaringen