T-Mobile mobiele telefonie

T-Mobile
Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider T-Mobile aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij T-Mobile? Dan kan het handig zijn om aan de hand van je bel- en surfgedrag te kijken welk T-Mobile-pakket voor jou het meest voordelig is. Ga naar onze Belwijzer, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor T-Mobile wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

T-Mobile Netherlands is onderdeel van T-Mobile International, een van de leidende mobiele communicatie ondernemingen in de wereld. Deutsche Telekom start in 1992 met mobiele telefoonactiviteiten, in 1999 worden alle draadloze activiteiten samengevoegd in T-Mobile International. Door de overname van Ben verkrijgt T-Mobile een aandeel in de Nederlandse markt. In 2007 heeft T-mobile Orange Nederland overgenomen. T-Mobile heeft in Nederland 5 miljoen klanten (juni 2013). Sinds 2006 is de dekking uitgebreid met HSDPA naast UMTS. Hoewel T-Mobile zelf geen mobieltjes maakt zijn onder de merknaam T-Mobile verscheidene toestellen op de markt verschenen, onder andere van fabrikant HTC.

4G netwerk uitrol en dekking

T-Mobile heeft volgens eigen zeggen de ambitie om eind 2014 een meerderheid van hun klanten 4G-dekking te bieden. Op het moment biedt T-Mobile 4G-dekking voor een groot deel Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en delen van Den Haag. Kijk hier voor de exacte dekking van het T-Mobile netwerk. Hier zie je precies welke snelheid je in jouw postcodegebied kunt halen.

MVNO's T-Mobile netwerk

Er zijn een aantal ander telecom providers die gebruik maken van het mobiele T-Mobile netwerk. Deze providers verkopen wel mobiele diensten onder hun eigen naam, maar beschikken zelf niet over een licentie. Deze providers worden MVNO genoemd, wat staat voor Mobile Virtual Network Operator. De mobiele providers die gebruik maken van het T-Mobile netwerk zijn Ben, Tele2, *bliep, Simpel, Stipte, MTV Mobile.

Online diensten

Bij T-Mobile kun je zelf veel zaken m.b.t. je abonnement online regelen. Dit kan binnen de My T-Mobile omgeving. Hiermee heb je toegang tot je facturen, verbruik, abonnement, spaarpunten, pukcode en meer.