Review en beoordeling Simpel

Simpel
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simpel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simpel. Is Simpel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
10% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 21 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
71% niet
19% misschien
  1. Jenne op 25-2-2015 om 11:52 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik bel al ongeveer 5 jaar met Simpel. Nog nooit een probleem gehad.
    • Goedkoop en goed bereik
    • Geen
    Beoordeling
    7
    • Online dienstverlening:
      7
    • Prijsstelling:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      7
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      9
    • Bereik/dekking:
      9
    • Klantenservice:
      7
    Ik zou deze provider aanradenJa
  2. Schilder op 19-2-2015 om 18:20 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Vanmiddag besloten dat ik het nog 6 maanden durend contract met Simpel maar afkoop. Het is werkelijk Hemeltergend slecht gesteld met de verbinding in regio West-Friesland.

    Aan iedereen die overweegt een voordelig simonly abonnement te nemen heb ik een gratis advies; Neem nooit Simpel. Twee jaar afzien met een wannabe provider, zeer klantonvriendelijkheid en ondeskundig. En de verbinding is ook niet optimaal buiten de Randstad en met een datasnelheid uit 2007.
    • n.v.t
    • Investeer in deugdelijk en deskundig personeel. Laat klanten de mogelijkheid een jaar contract af te sluiten i.p.v. 2 jaar. Veel klanten krijgen niet wat zij verwachten en moeten 2(!) jaar lang vastzitten aan een slechte provider en een zeer inferieure helpdesk voor 0,35 ct per gesprek. Deze klanten bent u uiteraard kwijt en komen nooit meer
    • terug.
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Bertil Alles op 18-2-2015 om 01:05 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mw. van Dijck,

    Na onderstaande klachtenregen geen waardering door De Consumentenbond, daag ik u uit mij een gratis abonnement ter beschikking te stellen. Als tegenprestatie zal ik hier mijn ervaring met Simpel posten en in redelijkheid mensen persoonlijk te woord staan.

    Als u voor uw organisatie staat, ben ik benieuwd of u deze uitdaging aandurft ...

    Met vriendelijke groet,
    Bertil Alles.
  4. E.P. Sommer-Verploegen op 17-2-2015 om 15:56 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    E.P. Sommer sloot op 2/2/2015 een contract af met Simpel. Iedereen was vriendelijk. Meteen na ontvangst van de sim kaart bleek dat Simpel op mijn huisadres geen dekking had. Ik kon niet bellen noch gebeld worden. Ik nam contact op met de klantenservice. Zij zouden dit uitzoeken. Ik ontving hun mail dat zij i.d.d. geen dekking hadden op onze postcode en adviseerde mij om het contract te ontbinden en een andere provider te nemen. Vreemd, reeds bij het afsluiten van het contract hadden zij dit moeten controleren. Ik ben naar Telfort gegaan en heb geen probeem met bellen. Omdat ik bij het afsluiten van het contract met Simpel een maand vooruit plus administratiekosten moest betalen heb ik deze bedragen geclaimd. Ik wacht ik nog steeds op. Simpel reageert nergens meer op. Simpel... je wordt er echt simpel van. Conclussie: voorkom problemen kies niet voor Simpel maar betaal liever iets meer en geniet van een goed abonnement. Ik ben zeer tevreden met Telfort!
    • geen
    • Controleer bij het afsluiten van een contract of jullie op die postcode dekking hebben.
    • Handel bij problemen de klacht netjes af. Een goede naam behoud je alleen bij een goede klachtenafhandeling.
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Facturering:
      3
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. jason op 23-1-2015 om 04:01 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    pk ben nu een paar maanden een klant van Simpel en ben alles behalve tevreden.Ik heb veel problemen met hun netwerk en klanten service.
    de klachten zijn als volgt;
    als ik een sms ontvang van iemand dan krijg ik de hele dag het zelfde smsje opnieuw meestal vier keer maar ik heb het ook wel is gehad dat ze me 25keer een dubbel bericht sturen die keer ging het zelfs door tot diep in den nacht,Ik heb klantenservice gebeld en ze zijden het stopt vanzelf hier kunnen wij niks mee

    Het internet is bijna altijd sloom ik kan niet normaal youtube kijken en het knalt er steeds uit. mijn gemidelde download snelheid is 1 mb ook hier heb ik over gebeld en kunnen ze niks aan doen volgens de telefoonist

    en de service is waardeloos en duur zo moet je voor een abonement 2,50 wijzigings kosten betalen om een duurdere bundel te nemen ik vind dat ver gaan.en hebben ze een 0900 klantenservice waar je minimaal 10a15min aan de lijn hangt tot er iemand opneemt

    ik raad iedereen aan in kennis en familie kring en via dit forum sluit geen abonnement af bij simpel want je krijgt er echt spijt van je zit er twee jaar aanvast
    • de prijzen
    • service en deskundigheid klantenservice
    • internet kwaliteit
    • netwerk kwaliteit zodat ik niet allemaal dezelfde smsjes krijg steeds opnieuw
    • klantenservice is een 0900 nummer en de wachtijd is veel te lang gemmideld 10-15min
    • website werkt vaak niet goed
    • de android app word niet goed weergeven en er zit reclame in
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      2
    • Prijsstelling:
      2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      3
    • Facturering:
      4
    • Bereik/dekking:
      3
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    H Scholten Vermaning. op 2-2-2015 om 17:29
    Ik zie het al.
    Ik ben niet de enige met dit probleem.
    Van het begin last gehad met bereikbaarheid,even bellen en dan werd hij eruit gegooid.
    Dit werd steeds erger.
    Nu heb ik ook oproep niet toegestaan,kan dus ook niet meer bellen.
    Het enige wat ik nog kan met mijn abonnement is betalen.
    FANTASTISCH dat Simpel.
    He maar het doet je toch goed dat mvr Anna van Dijck hetzelfde deuntje opdreunt,wat vervelend dat u geen bereik hebt.
    Ligt vast aan de klanten he mvr van Dijck???
    Ilse op 6-2-2015 om 20:57
    Sjonge,ben gelukkig nu bijna een jaar weg bij Simpel maar het is nog net zo slecht.
  6. mulder op 20-1-2015 om 14:06 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    mijn vrouw is nog geen jaar klant bij simpel maar al meer dan 1 keer afgesloten omdat ze telkens 1 dag later betaald dan simpel wilt en simpel weet van dat mn vrouw op de 23 betaalt maar heeft al een paar keer een incasso aan de deur gehad
    en als je simpel probeert te berijken heel slecht en ook niet echt klant vriendelijk
    simpel is het inderdaad simpel geld te kloppen en blokeren heel simpel NOOIT MEER SIMPEL BAH
    • zijn er plus punten heb alleen negatief
    • alles klanten service tot aan aandacht aan klanten
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Anna van Dijck op 18-2-2015 om 10:25
    Beste meneer Mulder,

    Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. De betaling bij Simpel gaat middels automatische incasso; rond de 25e van elke maand wordt de factuur automatisch afgeschreven. Wanneer de incasso mislukt krijgt u direct bericht en heeft u zeker een week de tijd om het bedrag zelf over te maken, voordat een blokkade voor uitgaand verkeer volgt.
    Om die reden zoek ik uw melding graag voor u uit. Zou u een bericht willen sturen naar anna@simpel.nl onder vermelding van de klantgegevens? Dan kom ik zo spoedig mogelijk bij u terug.

    Met vriendelijke groet,

    Anna van Dijck
    Simpel
  7. Sun schutte op 28-12-2014 om 16:26 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Na 4 maanden gebeld te hebben met simpel, ineens vanuit het niets op een vrijdag middag 'geen service' en aangezien de klantenservice alleen maar van ma - vr bereikbaar is het hele weekend niet kunnen bellen en sms'en. Toen ik ze maandag aan de lijn kreeg wisten ze niet hoe het kwam en wilden ze de €15 die een nieuwe simkaart kost op mij verhalen. Uiteindelijk hebben hun toch maar de kosten voor hun rekening genomen en kon ik gelukkig (na 7 dagen onbereikbaar te zijn geweest) toch weer bellen met mijn nieuwe simkaart. Nu, een half jaar later weer hetzelfde gezeik, en dit keer tijdens de feestdagen dus dat wel weer weken van onbereikbaarheid worden. Nog nooit meegemaakt zo'n onzin
    • Goedkoper als vodafone
    • Klantenservice vaker bereikbaar (avond, zaterdag)
    • Continu bereikbaar zijn zonder simkaart storingen
    Beoordeling
    5
    • Online dienstverlening:
      3
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      5
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klantenservice:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    mulder op 20-1-2015 om 14:02
    simpel belazert alles bij elkaar zijn pure oplichters
    en proberen mensen kaal te plukken en dreigen kunnen ze goed oplossen niks
  8. hj dorman op 23-12-2014 om 14:06 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Kan van het begin niet sms'en en na één dag bellen ook niet meer bellen, heel vreemd
    • Goedkoop duurkoop????
    • ??????????
    Reacties
    Ilse op 6-2-2015 om 21:05
    Vodafone mag dan wat duurder zijn (8 euries) voor 200 belminuten maar dan heb je niet zoveel gezeik als met Simpel
  9. A.B. op 23-12-2014 om 00:13 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Slecht Bereik.
    Binnen totaal geen Bereik.
    Slechte Service.
    Klant onvriendelijk.
    • Eh............
    • Wat niet!
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      2
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Anna van Dijck op 30-12-2014 om 14:37
    Beste klant,

    Graag zoek ik uw ervaring met betrekking tot het bereik voor u uit. Zou u mij een bericht willen sturen onder vermelding van uw klantgegevens? Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een oplossing te bespreken.

    Met vriendelijke groet,

    Anna van Dijck
    anna@simpel.nl
  10. Mevr. Meier op 15-12-2014 om 21:17 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Wederom problemen met simpel en dit keer uitbesteed aan Direct Pay.
    Dacht dat ik met Berdien van Dijck van Simpel telefonisch had geregeld dat ik als ik toen der tijd mijn kaartje terug stuurde tevens mijn abonnement was opgezegd, en dit omdat ik meer dan 3kwart jaar alleen maar problemen ondervond en er veel te veel administratieve fouten waren gemaakt.
    Er was mij telefonisch beloofd dat ik bevestiging kreeg van het gesprek en de afspraken, dit is helaas nooit gebeurt.
    Maandenlang niets meer vernomen en ook geen rekeningen meer gekregen, tot afgelopen maand.
    Ik zit nota bene al meer dan een jaar bij een andere andere provider en had met het kaartje wat was opgestuurd ook nooit kunnen bellen.

    Ineens een brief van Direct Pay dat ze van Simpel de opdracht hadden gekregen om zogezegd nog een aantal rekeningen te incasseren, terwijl ik allang bij een andere provider zit.
    Heb de hele zaak uit de doeken gedaan bij Direct Pay, maar ze willen bewijzen dat ik met Bedien van Dijck heb gesproken, hoe kan ik dat nu bewijzen??
    Een bedrijf neemt alle telefoontjes op, maar dat kan ik niet zomaar 123, en Direct Pay is ook niet al te vriendelijk als je ze belt, ze hebben nergens geen boodschap aan en nemen de klacht die je bij Simpel legt niet serieus.
    Ik lees ook genoeg slechte ervaringen en veel klachten over Direct Pay op internet.
    Hopeloos geval dat Simpel, had zelfs op 9-11-2012 (2 jaar geleden!!) mijn relaas al gepost bij programma Kassa, lees maar:

    Gigantische problemen met Simpel-abonnement
    Bericht: Hallo,
    sinds eind februari heb ik een Simpel abonnement afgesloten voor mijn dochter (met hartklachten) van 100 belminuten en 1000 sms-jes voor 12,50 per maand.
    De eerste maand ging het al fout en er stonden dubbele bedragen op de online factuur.
    Toen al gepoogt te bellen waar het voor was maar kreeg geen gehoor, dus maar gemailt naar klantenservice en kreeg slechts een standaard berichtje terug dat ik de site moest raadplegen.
    Mijn rekening keurig en op tijd betaald, ook het bedrag wat ik niet kon herleiden.
    Ik heb het belplafont ingesteld (dacht ik) maar na een maand kreeg ik een hoge rekening wat veel hoger dan het belplafont bleek te zijn, terwijl mijn dochter bijna niet gebelt had en aan 1000 sms ook meer dan genoeg heeft.
    Ineens kon ze niet meer het was geblokeert en ze kreeg een sms op haar mobiel hierover.
    Weer maar gekeken op de site, maar alle pagina's gaven een error en waren niet te bereiken, dus maar weer gebelt (paar keer) en alleen maar een bandje en kon niemand spreken.
    Toen maar eens een brief geschreven want ik wilde een gespecificeerde rekening aanvragen omdat ik zowel op de site als via de mail of per telefoon geen uitsluitsel kreeg.
    Ik wil graag zien wat ze verbruikt per maand zonder dat ze over haar limiet heen gaat wat mij logisch lijkt als consument.
    Zo bleef het maanden doorgaan, ze waren zogezegt "gehackt" en ik bellen, mailen en schrijven en krijg tot op de dag van vandaag alleen maar aanmaningen om te betalen, terwijl Simpel nu haar helemaal heeft afgesloten.
    Ik belaal helemaal niets meer, ze zoeken het eerst maar eens uit voor me! Woest ben ik, ik had dit abonnement afgesloten voor mijn dochter omdat ze hartklachten heeft en mij MOET kunnen bereiken als het fout gaat.
    Teneinde raad heb ik maar weer een simkaartje gekocht met beltegoed voor haar, dus WEER extra kosten terwijl ik met 2 pubers van een WAO uitkering rond moet komen en niet veel te besteden heb.
    Schandalig vind ik het, en met mij vele anderen, ik wil van mijn abonnement af, maar dat kan dus niet omdat het nog meer dan een jaar loopt.
    mijn klachten dus vanaf begin van abonnement op een rijtje:
    Onjuiste rekeningen ontvangen met dubbele kosten
    Belplafont kan niet ingesteld worden
    Ondanks blijkt dat er genoeg sms/minuten nog op de site stonden torenhoge rekening krijgen
    Niet kunnen bellen of gebelt worden of sms versturen/ontvangen
    Geen gespecificeerde rekening ontvangen maar wel aangevraagt
    Geen bericht terug op bellen, mailen of brieven
    Nu afgesloten, maar wel rekeningen krijgen
    Via de site met nieuwe inloggegevens niet meer kunnen inloggen
    Site staat bijna altijd op error als je inzage wilt

    Wat kunnen we er nu nog aan doen? Het is nu al zo vaak uitgelicht en op TV geweest, ik heb geen hoop meer hoor!
    Die directeur die beterschap beloofde zit waarschijnlijk met goed gevulde zakken inmiddels in het buiteland ofzo??
    Ik betaal geen cent meer aan ze, ik verbruik niets, krijg naar mijn mening zelfs nog veel geld van ze terug.

    Graag uw reactie hierop, alvast bedankt.

    mvg. Mevr. Meier


    • Alles moet verbeterd het is te gek voor woorden dat zo'n "bedrijf" nog mag bestaan!
    • beter dat Simpel verdwijnt zodat niemand meer bedonderd kan worden, ook niet via een andere instantie die er vrolijk weer in meegaat.
    Reacties
    Anna van Dijck op 19-12-2014 om 13:08
    Beste mevrouw Meier,

    Bedankt voor het achterlaten van uw klacht.
    Wat vervelend om te lezen van uw slechte ervaring. Zou u mij een email willen sturen met daarin uw klantgegevens? Dan neem ik uw klacht direct in behandeling.

    Met vriendelijke groet,

    Anna van Dijck (anna@simpel.nl)
    Simpel
    Mevr. Meier op 6-1-2015 om 14:44
    Er weer zou ik na 2 jaar wederom alles via mail met Anna van Dijck moeten gaan oplossen? Weet niet eens het tel.nummer meer, laat staan een klantnummer!! Had alles in het verleden al door gemaild en via brieven opgestuurd , en dacht dat het was opgelost maar blijkbaar is Simpel nog steeds erg simpel.
    Mevr. Meier op 2-3-2015 om 15:30
    Ja hoor, WEER GEEN bericht terug gehad op mijn ellenlange klachtenbrief die al meer dan een maand geleden is opgestuurd naar Direct Pay en Simpel (T-Mobile)
    Zeer uitgebreid alle bewijzen gekopieerd wat betreft mijn correspondentie van 2 jaar geleden met Simpel, niks mag baten.
    Onterechte rekeningen krijgen terwijl ik niet eens meer klant ben, nu deurwaarder Van Bergh & partners over me heen!!
    We moeten zelf maar eens een rechtszaak tegen Simpel beginnen geloof ik, welke gedupeerden doen er ook mee?
    Radar, Kassa, ombudsman etc. kunnen ook niets doen tegen deze malafide oplichtersbende!
    Heb nu al meer dan 2 jaar hopeloze ellende en moet betalen voor iets wat ik nooit gekregen heb, terwijl beloofd was door Simpel dat het terugsturen van de simkaart genoeg zou zijn om het abbo te beëindigen.
Laad meer ervaringen