Review en beoordeling Simpel

Simpel
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simpel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simpel. Is Simpel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
21% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 28 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
57% niet
21% misschien
  1. Kim op 29-7-2015 om 17:03 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Sinds januari een sim only abonnement van €13,95. Normaal verbruik ik rond de 50/60 MB per maand, heb thuis en op werk WiFi. Vorige week is er ineens 1,54 GB verbruikt (=€32,-!!) terwijl ik aan het sporten was. En geen idee waaraan! Geen update o.i.d. waar de klantenservice het op wil gooien. Verder totaal niet behulpzaam. Gewoon pech en betalen. Belachelijk!
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. bouhuys op 29-7-2015 om 13:03 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Net me voor 2 jaar gebonden aan een "goedkoop" abonnement, kom ik er nu pas achter dat ze op 2G zitten. Beste mensen, we zitten inmiddels al op 4G??? Snap nu wel waar de prijstelling vandaan komt (geldt overigens niet voor de buitenbundeltarieven, want die liggen op marktconform niveau, maar dan voor 4G !)
    • Simpel werkt op 2 G voor spraak, daar is een deel van de prijs op gebaseerd.
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      3
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Bouke op 27-7-2015 om 14:48 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Simpel is misleidend!

    Simpel biedt dubbel zoveel internet aan, echter Simpel is driedubbel zo langzaam! Simpel heeft geen 4 G internet maar dit vermelden ze niet bij het afsluiten van een abonnement!
    • Val niet in de valkuil van Simpel!
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Pim op 25-7-2015 om 14:19 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ben al best een tijdje klant van Simpel. Lekker goedkoop dacht ik. Niet dus. Bij elke mb dat je over je bundel zit betaal je 10 cent dat betekent dat je bij 100 mb al op 10 euro zit. Belachelijk! Ook kloppen de facturen vaak niet en vragen ze meer dan klopt. Ze hebben nu een verdubbel actie. Je betaalt hetzelfde maar krijgt dubbele mbs en belminuten. Alleen de nieuwe klanten mogen daar van profiteren?! De vaste klanten die al eerder vertrouwen hebben gegeven aan simpel betalen de hoofdprijs! Prijsdiscriminatie in 1 bedrijf. Als je over je bundel heen zit kan je vaak bij andere providers bijvoorbeeld 100 of 500 mb bijkopen met korting. Dat is hier niet mogelijk! Ook de klantenservice toont geen begrip. Ze geven de klant korte antwoorden zonder inhoud. Ze beloven trouwens ook 3g... heb in heel nederland niets meer dan h+. Erg jammer dat ze zich zo professioneel voordoen maar uiteindelijk niks bieden. Baal er enorm van.

    Pim
    • Goedkope bundels
    • Klantvriendelijkheid
    • Prijzen buiten bundel
    • Prijsdiscriminatie
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      2
    • Bereik/dekking:
      3
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Chantal op 21-7-2015 om 02:08 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    LEZEN!

    Simpel haalt zomaar geld van mijn rekening af. Slim bedacht hoor.

    Ik houd altijd netjes mijn belminuten in de gaten en ben hier ook geen enkele keer over heen gegaan. Maar toch staan er steeds hogere facturen open dan 5 euro!

    Oplichters!!!

    Ik stuur ze morgen wel een "vriendelijke" mail en dan zien we wel of ik mijn geld ooit nog terug zie.
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      2
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Anna van Dijck op 22-7-2015 om 13:32
    Beste Chantal,

    Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent, dat vinden wij natuurlijk erg vervelend!
    Bij Simpel kan je gratis een Plafond instellen om je kosten altijd onder controle te kunnen houden. Op je persoonlijke pagina kun je de specificaties raadplegen. Zo zie je precies hoeveel minuten je elke maand hebt verbruikt en naar welk telefoonnummer. Uiteraard kun je ons bellen of mailen met vragen hierover, dan zal een van onze medewerkers deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

    Met vriendelijke groet,

    Anna van Dijck
    Simpel
  6. Hans van Tol op 26-6-2015 om 22:45 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    misleiding

    Een aantal weken geleden kreeg ik een aanbod van simpel en mijn bundels gratis te verdubbelen
    Ik had een abonnement van 800 belminuten
    100 sms
    500 mb internet
    Inderdaad alles is verdubbeld maar mijn bel minuten niet sterker nog deze zijn verlaagd naar 120 belminuten enmeteen verdubbeld naar 240 minuten
    Natuurlijk had ik vrij snel mijn limiet van 240 behaald en werd mijn telefoon geblokkeerd
    Op mijn mails naar de klanten service werd niet gereageerd Na eindeloos wachten kreeg een aardige Jeroen aan de telefoon Die mij doorleuk vertelde dat 800 belminuten niet verdubbeld konden worden en dat ik daarom 240 belminuten heb gekregen.
    Als ik mijn bevestiging mail goed zal hebben door gelezen dan zag ik daar staan 240 belminuten
    En dat had ik natuurlijk niet moeten acceptern
    In mijn betoog dat ik als klant te goeder trouw ben en ik ja zeg deze aanbieding word ik gestraft
    En u begrijpt dat deze werknemer dit beaamte
    Maar het was geen enkel probleem om weer mijn gsm te gebruiken als ik even 100,-- zal storten Omdat ik teveel heb gebeld met mijn 240 minuten bundel.
    U begrijpt dat ik steil achter over viel
    Ik word gestraft omdat ik in ging op een aanbieding van simpel
    Met mijn rug tegen de muur heb ik vandaag 100 euro over gemaakt en u begrijpt het zeker al IK KAN NOG STEEDS NIET BELLEN
    Beste mensen pas op
    • nooit in zee gaan met deze aanbieder
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Anna van Dijck op 22-7-2015 om 13:46
    Beste meneer van Tol,

    Wat vervelend dat de verlenging van uw abonnement niet naar wens is verlopen. Ik kan me voorstellen dat dit niet naar verwachting is gegaan, mijn excuses hiervoor. Gezien de datum van uw bericht hoop ik ervan uit te kunnen gaan dat wij u inmiddels naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Mocht dit niet het geval zijn hoor ik het uiteraard graag. Ik wil u vragen om dan een e-mail te sturen naar anna@simpel.nl o.v.v. uw klantgegevens zodat ik uw gegevens erbij kan zoeken en u verder kan helpen.

    Met vriendelijke groet,

    Anna van Dijck
    Simpel
  7. Barbie op 23-6-2015 om 03:03 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Sinds 15 juni jl. de hele dag was ik onbereikbaar. Sindsdien heb ik nauwelijks of geen internetverbinding. Ik moet veel gebruik maken gratis WIFI van andere bedrijven. Ik heb dagelijks een email gestuurd naar Simpel inzake mijn klacht. Er wordt aangegeven dat ik mijn mobiel uit en aan moet schakelen, dan is mijn probleem opgelost. Tot op heden is het niet opgelost.
    • Geen
    • Klant bellen inzake klacht, daadwerkelijk probleem oplossen, klantvriendelijk en professioneler zijn
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      3
    • Prijsstelling:
      4
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Bestelproces:
      3
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. mvs op 3-6-2015 om 23:40 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Internet is erg traag, dit was de eerste maand niet zo.
    Ligt niet aan mijn telefoon.
    Met bliep simkaart, haal ik wel hoge internet snelheden.
    Mail gestuurd en ben benieuwd naar een reactie.
    Beoordeling
    8
    • Online dienstverlening:
      8
    • Prijsstelling:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      6
    • Bestelproces:
      10
    • Facturering:
      9
    • Bereik/dekking:
      9
    • Klantenservice:
      6
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
    Reacties
    blade op 4-6-2015 om 11:12
    Ik heb precies het zelfde probleem, vorige maand was internet goed, maar sinds het begin van deze maand zeer slecht bereik. Heb ook een klacht gestuurd naar Simpel. Ik wacht het af.
    mvs op 4-6-2015 om 11:44
    Ik laat wel even weten als ik een reactie heb gekregen van Simpel
    Hans op 4-6-2015 om 20:53
    Ik heb ook hetzelfde probleem, al speelt het bij mij al een week of twee langer. Heb vorige week mail van Simpel gehad dat ze het laten onderzoeken door een technische afdeling. Vandaag nog eens bevestigd gekregen (na weer een mail van mij) dat ze er bovenop zitten...zeggen ze. Volgens mij hebben ze gewoon te weinig bandbreedte ingekocht bij TMobile .... Wordt vervolgd
    Rick op 5-6-2015 om 08:37
    Ook ik heb hier last van. Kom niet over de 1 mb/s in asterdam terwijl ik hiervoor nergens last van had.
    mvs op 6-6-2015 om 20:10
    Update...Ik heb binnen 2 dagen mail terug (dit is echt snel in callcenter land).
    Ook geen vragen om mijn telefoon binnenste buiten te keren.
    Echt een duidelijk antwoord, ze hebben bij meerdere klanten een snelheids probleem geconstateerd en wordt aangewerkt.
    Inmiddels werkt alles weer top.

    Ik kan me ook niet thuis voelen in alle negatieve reacties over simpel.
    Ze werken adequat en zijn zeer beleefd in de mail wisseling.

    Top provider
    Milou op 14-6-2015 om 15:38
    Ik heb precies hetzelfde, ook de eerste maand nergens geen last van gehad. Ga ook maar eens een mail sturen!
  9. martin op 1-6-2015 om 23:54 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    als je alle ervaringen leest zou je bijna NEE zeggen.
    vanaf bestelling was volgens afspraak de simkaart op tijd aangekomen.
    • belplafond,goedkoop
    • reageren zeer traag als je ze een vraag stelt via de mail.
    • tijden dat je simpel kan bellen uitbreiden ook naar de avond.
    • voicemail zelf aan en uit kunnen zetten.
    Beoordeling
    5
    • Online dienstverlening:
      2
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      3
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  10. D. op 30-5-2015 om 13:33 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb zeer slechte ervaring met Simpel.
    Nadat ze het x bedrag van je rekening afschrijven moet je meer dan 1 week wachten voor je kan bellen, heel slecht!!
    Meld je het aan provider, vervolgens doet met er niks mee.
    krijg je een keer antwoord staat er in `Indien dit niet heeft geholpen, willen we je vragen om maandag 3 mei opnieuw contact met ons op te nemen via de telefonische klantenservice. Ook raden we je aan om met een ander mobiele telefoonnummer te bellen, zodat we een aantal testen kunnen uitvoeren.` hoe kan je bellen als men zij het blokkering erop houden???
    Nooit meer wil hier zo snel mogelijk weg!!
    • nvt
    • - reageren op antwoord van email
    • - compromis, omdat het zo slecht gaat en nog steeds in de ellende zit, elke maand
    • - service!
    • - contact zoeken met de klant als er een klacht is
    • - nakomen van afspraken (ook de volgende maanden)
    • - oplossen
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Facturering:
      5
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    K. Voorham op 3-6-2015 om 09:18
    Via mijn huisadres is het onmogelijkheid te bellen omdat de provider geen bereik heeft. Hoe kan je testen doen, laat staan dat het vreemd genoeg op een ander en betaald nummer is van Simpel.
    Zo simpel is het dus niet!
Laad meer ervaringen