Review en beoordeling Simpel

Simpel
Om je te helpen bij de keus voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie geven over Simpel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simpel. Is Simpel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Dat kan, schrijf hier je ervaring met Simpel en deel deze met andere consumenten.
12% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 17 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
76% niet
12% misschien
  1. Mevr. Meier op 15-12-2014 om 21:17 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Wederom problemen met simpel en dit keer uitbesteed aan Direct Pay.
    Dacht dat ik met Berdien van Dijck van Simpel telefonisch had geregeld dat ik als ik toen der tijd mijn kaartje terug stuurde tevens mijn abonnement was opgezegd, en dit omdat ik meer dan 3kwart jaar alleen maar problemen ondervond en er veel te veel administratieve fouten waren gemaakt.
    Er was mij telefonisch beloofd dat ik bevestiging kreeg van het gesprek en de afspraken, dit is helaas nooit gebeurt.
    Maandenlang niets meer vernomen en ook geen rekeningen meer gekregen, tot afgelopen maand.
    Ik zit nota bene al meer dan een jaar bij een andere andere provider en had met het kaartje wat was opgestuurd ook nooit kunnen bellen.

    Ineens een brief van Direct Pay dat ze van Simpel de opdracht hadden gekregen om zogezegd nog een aantal rekeningen te incasseren, terwijl ik allang bij een andere provider zit.
    Heb de hele zaak uit de doeken gedaan bij Direct Pay, maar ze willen bewijzen dat ik met Bedien van Dijck heb gesproken, hoe kan ik dat nu bewijzen??
    Een bedrijf neemt alle telefoontjes op, maar dat kan ik niet zomaar 123, en Direct Pay is ook niet al te vriendelijk als je ze belt, ze hebben nergens geen boodschap aan en nemen de klacht die je bij Simpel legt niet serieus.
    Ik lees ook genoeg slechte ervaringen en veel klachten over Direct Pay op internet.
    Hopeloos geval dat Simpel, had zelfs op 9-11-2012 (2 jaar geleden!!) mijn relaas al gepost bij programma Kassa, lees maar:

    Gigantische problemen met Simpel-abonnement
    Bericht: Hallo,
    sinds eind februari heb ik een Simpel abonnement afgesloten voor mijn dochter (met hartklachten) van 100 belminuten en 1000 sms-jes voor 12,50 per maand.
    De eerste maand ging het al fout en er stonden dubbele bedragen op de online factuur.
    Toen al gepoogt te bellen waar het voor was maar kreeg geen gehoor, dus maar gemailt naar klantenservice en kreeg slechts een standaard berichtje terug dat ik de site moest raadplegen.
    Mijn rekening keurig en op tijd betaald, ook het bedrag wat ik niet kon herleiden.
    Ik heb het belplafont ingesteld (dacht ik) maar na een maand kreeg ik een hoge rekening wat veel hoger dan het belplafont bleek te zijn, terwijl mijn dochter bijna niet gebelt had en aan 1000 sms ook meer dan genoeg heeft.
    Ineens kon ze niet meer het was geblokeert en ze kreeg een sms op haar mobiel hierover.
    Weer maar gekeken op de site, maar alle pagina's gaven een error en waren niet te bereiken, dus maar weer gebelt (paar keer) en alleen maar een bandje en kon niemand spreken.
    Toen maar eens een brief geschreven want ik wilde een gespecificeerde rekening aanvragen omdat ik zowel op de site als via de mail of per telefoon geen uitsluitsel kreeg.
    Ik wil graag zien wat ze verbruikt per maand zonder dat ze over haar limiet heen gaat wat mij logisch lijkt als consument.
    Zo bleef het maanden doorgaan, ze waren zogezegt "gehackt" en ik bellen, mailen en schrijven en krijg tot op de dag van vandaag alleen maar aanmaningen om te betalen, terwijl Simpel nu haar helemaal heeft afgesloten.
    Ik belaal helemaal niets meer, ze zoeken het eerst maar eens uit voor me! Woest ben ik, ik had dit abonnement afgesloten voor mijn dochter omdat ze hartklachten heeft en mij MOET kunnen bereiken als het fout gaat.
    Teneinde raad heb ik maar weer een simkaartje gekocht met beltegoed voor haar, dus WEER extra kosten terwijl ik met 2 pubers van een WAO uitkering rond moet komen en niet veel te besteden heb.
    Schandalig vind ik het, en met mij vele anderen, ik wil van mijn abonnement af, maar dat kan dus niet omdat het nog meer dan een jaar loopt.
    mijn klachten dus vanaf begin van abonnement op een rijtje:
    Onjuiste rekeningen ontvangen met dubbele kosten
    Belplafont kan niet ingesteld worden
    Ondanks blijkt dat er genoeg sms/minuten nog op de site stonden torenhoge rekening krijgen
    Niet kunnen bellen of gebelt worden of sms versturen/ontvangen
    Geen gespecificeerde rekening ontvangen maar wel aangevraagt
    Geen bericht terug op bellen, mailen of brieven
    Nu afgesloten, maar wel rekeningen krijgen
    Via de site met nieuwe inloggegevens niet meer kunnen inloggen
    Site staat bijna altijd op error als je inzage wilt

    Wat kunnen we er nu nog aan doen? Het is nu al zo vaak uitgelicht en op TV geweest, ik heb geen hoop meer hoor!
    Die directeur die beterschap beloofde zit waarschijnlijk met goed gevulde zakken inmiddels in het buiteland ofzo??
    Ik betaal geen cent meer aan ze, ik verbruik niets, krijg naar mijn mening zelfs nog veel geld van ze terug.

    Graag uw reactie hierop, alvast bedankt.

    mvg. Mevr. Meier


    • Alles moet verbeterd het is te gek voor woorden dat zo'n "bedrijf" nog mag bestaan!
    • beter dat Simpel verdwijnt zodat niemand meer bedonderd kan worden, ook niet via een andere instantie die er vrolijk weer in meegaat.
  2. Mark op 15-12-2014 om 10:59 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mensen trap er niet in als je er aan begint kom je er niet meer van af ze sturen een incasso bureau op je af en die praten mooi met je mee en als je betaald hebben ze je in de tang .Als je toch wilt bellen zoek een ander.Groter gajes als Simpel bestaat er niet als je ze belt ben je zomaar een half uur bezig om ze aan de lijn te krijgen en ze kappen alles af zint eer je begint
  3. Izeboud op 7-12-2014 om 19:47 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Snap niet dat deze provider nog bestaansrecht heeft
    • Zijn er niet in een criminele organisatie
    • Andere provider kiezen
    Beoordeling
    0
    • Klantenservice:
      0
    • Facturering:
      0
    • Bereik/dekking:
      0
    • Bestelproces:
      0
    • Prijsstelling:
      0
    • Klachtenafhandeling:
      0
    • Online dienstverlening:
      0
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Anna van Dijck op 11-12-2014 om 15:51
    Beste meneer/mevrouw,

    Bedankt voor het achterlaten voor een reactie. Wat vervelend dat u zo'n slechte ervaring heeft met Simpel. Zou u per email uw klacht willen toelichten? (anna@simpel.nl)
    Wellicht kan ik iets voor u betekenen.

    Met vriendelijke groet,

    Anna van Dijck
    Simpel
  4. Gerrie van Eijk op 12-11-2014 om 21:46 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik woon in een dorp recht onder een gsm zendmast en nog heb ik meestal binnen geen bereik. Het vreemde is dat dit wisselend is. Soms heb ik "volle bak" aan streepjes en van het een op andere moment is er geen streepje te zien en heb ik dus geen bereik en ben dus onbereikbaar.
    • Prijs (sim only)
    • Op de kaart met de dekkingsgraad ligt mijn dorp net in een oranje zone. Dit vind ik vreemd daar zoals gezegd er een zendmast op zichtafstand staat.
    Beoordeling
    8
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Facturering:
      10
    • Bestelproces:
      10
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      2
    • Prijsstelling:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. e behrendt op 3-11-2014 om 12:09 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Simpel lijkt een heel mooie oplossing voor flexibel abonnement voor bijvoorbeeld tieners waarbij je een bel plafond kan instellen en 3 vaste nummers kan instellen. Alleen zo flexibel zijn ze niet indien je een sim only abonnement afsluit kun je deze alleen maar verhogen( meer mb's of belminuten) en geen componenten verwijderen bijvoorbeeld stoppen met mobiel internet voor een periode of iets dergelijk
    Ik heb mijn abonnement zonder mobiel of nadere korting aangeschaft
    • 3 nummers altijd bereikbaar
    • belplafond
    • totaal flexibel abonnement
    • duidelijke voorwaarden
    Beoordeling
    3
    • Bereik/dekking:
      5
    • Prijsstelling:
      3
    • Klantenservice:
      3
    • Online dienstverlening:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      5
    • Bestelproces:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Gerard Kwakman op 29-10-2014 om 9:01 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Simpel adverteert met supergoedkoop bellen en internet. Dat trekt vaak wat kapitaal minder krachtigen aan met een duur hyper modern simlockvrije smartphone boordevol specs.
    Simpel heeft een downloadsnelheid waar zelfs een bejaarde met een nokia 3310 chagrijnig van wordt. Ook het bellen en smsen onbeperkt waar Simpel mee adverteert, is zeer slecht. Dit komt door de zeer beperkte dekkingsgraad. Kijk, thuis hoef ik niet te smsen want dat doe ik op mijn WIFI met mijn ipad. Maar elders waar ik moet bellen , mailen of appen, lukt niet of nooit met Simpel.
    • Sorry....heb ik niet.
    • Investeer in een goede dekking en lazer de oude Dutchtone server de deur uit. Het is bijna 2015 Simpel!!!!
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Anna van Dijck op 30-10-2014 om 16:35
    Beste meneer Kwakman,

    Wat vervelend om te lezen dat u onvoldoende bereik ervaart. Simpel maakt gebruik van het moderne en landelijk dekkend netwerk van T-Mobile.
    Om te kijken hoe het bereik voor spraak en mobiel internet zou moeten op uw locatie zijn kunt u de dekkingskaart raadplegen: http://www.t-mobile.nl/service-en-contact/bereik/dekkingskaart
    Mocht de kaart aangeven dat het bereik in uw omgeving optimaal is wil ik u vragen om een e-mail te sturen naar anna@simpel.nl onder vermelding van uw klantgegevens. Ik zal uw melding dan laten onderzoeken, zodat we dit kunnen verhelpen.

    Met vriendelijke groet,

    Anna van Dijck
    Simpel
    Gerard Kwakman op 1-11-2014 om 11:14
    @Anna van Dijck:

    Uw bewering dat Simpel gebruikt maakt van de moderne netwerk van T-mobile heeft een klein hiaat. Simpel gebruikt van de drie dekkings mogelijkheden welke T-mobile heeft...t.w GPRS, HSDPA en LTE, alleen de eerstgenoemde GPRS(2G) gebruikt Simpel dus. De downloadsnelheid van Simpel bij een hypermodern toestel is echt hopeloos. Wanneer u beweert dat de trage internetverbinding alsook het gammele belbereik in diverse provincies o.a. noord Holland van Simpel aan de instellingen van een modern en 400,-€ plus toestel ligt, neemt u niet alleen uzelf maar ook duizenden Simpelcontractanten in de maling.
  7. nef op 24-10-2014 om 17:30 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Simpelweg oplichters!! dat is wat ik van simpel vind. Ik had een abonnement van 2 jaar bij ze, waar ik totaal niet mee tevreden was want die beloftes die ze maakten pakten in praktijk heel anders uit, en dus besloot ik mijn abonnement te stoppen en omdat ie nog een jaar liep was het niet mogelijk(wel te begrijpen met een abonnement die afspraak ga je aan zodra je tekent)
    Ik wilde wel heel graag van ze afzijn dus besloot ik een jaar te betalen VOORUIT zonder dat ik er nog enig gebruik van zou maken,dus ik kreeg een hoge afkoopsom natuurlijk met alle bijkomende kosten.Ook dit verlies nam ik aan zolang ik maar niks met ze te maken zou hebben.dit allemaal speelde zich af in een periode van 1 maand,al goed dacht et dus zo opgelost te hebben.
    wat blijkt nu in de maand dat ik ze verzocht had om een eindafrekening te sturen en geen gebruik wilde maken van iets wat maar wat met simel te maken had, hebben ze zonder mij ervan in te lichten het ook nog uit handen gegeven aan DIRECT PAY( een of andere incassobureau) en die sturen mij na een dikke jaar een nota van honderden euro's die ik nu MOET betalen want zij werken in opdracht van Simpel en doen heel kortaf want ze staan zogenaamd in hun ''recht'' om dit van mij te incasseren.
    En als ik simpel bel krijg ik te horen dat ik niks anders kan doen, want het is al uit handen gegeven aan incassobureau.
    SORRY! maar dit noem ik geen gezond bedrijf.Dit noem ik oplichten in samenwerking en man man man vraag niet op wat voor manier je ermee weg word gestuurd(callcenter niveau) IK zal de rekening betalen want ik weet wat er gebeurt als het bedrag al na een jaar op honderden zit en een antekening onder staat van een verhoging van 40 euro binnen 2weken.
    Maar!! ik zal er wel alles aan doen om de mensen in mijn kringen en omgeving er bewust van te maken dat simpel mensen oplicht en dat ze ervoor moeten oppassen en hoop dat dit soort bedrijven keihard worden aangepakt, Nu lekker bij T- mobile en totaal geen klachten en die geven je waar je voor betaald.
    Beoordeling
    2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klantenservice:
      8
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. CC Nijssen op 14-9-2014 om 18:35 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mijn tante van 80 heeft nu anderhalf jaar een simpel aansluiting, nu kan ze opeens niet meer smsen... Ik kijk wat ze te vertellen hebben morgen als ik ze bel.
    • Het ging tot opheden goed en nu opeens geen sms meer kunnen versturen......
    • Vreemd dat een andere klant wel gewoon kan smsen op hetzelfde moment.....
  9. p van de leur op 12-9-2014 om 21:33 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    heel veel apps in de playstore staan er gewoon niet in, zoals betaalde wordfeud bijvoorbeeld. heel slecht. er komt een melding dat deze app niet in uw land beschikbaar is.
    Beoordeling
    5
    • Bestelproces:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      5
    • Facturering:
      5
    • Online dienstverlening:
      3
    • Prijsstelling:
      7
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Mike op 11-9-2014 om 9:46 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    welke aanbieder heeft er nou een contract waarbij je ECHT onbeperkt mag bellen, tegen een vaste prijs? inderdaad geen een. dus sorry mensen, alle klaagpraatjes hierboven... de domheid druipt er vanaf, en wat er waar van is, is niet specifiek voor Simpel: in Nederland is service gewoon per definitie mager.
    • - vaste prijs, onbeperkt bellen
    • - een telefoongesprek met de helpdesk kost € 0,35 cent
    • - dekking is soms wat slecht. verbinding valt wel eens weg na een minuut.
    Beoordeling
    7
    • Klachtenafhandeling:
      9
    • Prijsstelling:
      9
    • Klantenservice:
      9
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      9
    • Online dienstverlening:
      9
    • Facturering:
      9
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    Mike op 11-9-2014 om 9:47
    *Simpel heeft dus dat contract van € 25,- voor onbeperkt bellen & sms'en...
Laad meer ervaringen