Review en beoordeling Simpel

Simpel
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simpel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simpel. Is Simpel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
23% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 22 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
64% niet
14% misschien
  1. W.A. van Leenen op 4-5-2015 om 14:05 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Sinds kort abonnement sim only bij Simpel.nl. Overgestapt van Hollands Nieuwe. Probleem is dat de kosten buitenland bellen buiten de bundel vallen. Ben ik een maand in het buitenland dan vervalt mijn tegoed voor het binnenland en moet wel de kosten betalen voor buitenlandse gesprekken. Dat is dubbel betalen. In het contact met Simpel.nl vertelde men mij dat dit bij elke provider het geval is. Echter niet bij de provider waar ik vandaan kom. Nogmaals contact gehad met Simpel maar die kunnen niets meer voor mij betekenen. Zit nu nog 23 maanden vast aan een abonnement dat niet past. Ik vind dat men dit in de uitbundige reclame uitingen ook duidelijk moet maken. Wie weet er een oplossing?
    • Vriendelijke medewerkers.
    • Duidelijk de cliënt voorlichten
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. e op 21-4-2015 om 18:40 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik zou simpel niet aanraden. Ik bel al jaren met simpel. Ik loop tegen de volgende punten aan. Als mijn belminuten op zijn en mijn plafon bereikt. Kan ik geen sms meer sturen terwijl ik die dan nog wel heb. In het buitenland kan ik helemaal niets ook is mijn plafon 15 euro. zelfs sms ontvangen lukt niet.
    Nu ik veel minder bel minder problemen maar beltegoed is nu eigenlijk te duur. ik moet echt snel oversluiten
    • goed bereik
    • ik heb een keer de klantenservice gebeld. Laat maar verspilde moeite en zonde van het geld.
    • als bel minuten op zijn word alles afgesloten
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      2
    • Prijsstelling:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Bestelproces:
      8
    • Facturering:
      4
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Tummus op 21-4-2015 om 14:14 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mijn vrouw heeft al een paar naar tevredenheid een simpel abonnement en onlangs schoonmoeder ook dus geen problemen.
    • Snelle levering simkaart.
    • Snel mobielnummer over gezet.
    • gemakkelijke site
    • Met andere woorden gewoon simpel.
    Beoordeling
    10
    • Online dienstverlening:
      10
    • Prijsstelling:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      10
    • Facturering:
      10
    • Bereik/dekking:
      10
    • Klantenservice:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
  4. MvS op 18-4-2015 om 20:54 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Lees gewoon goed de voorwaarden en betaal op tijd
    • Snel reactie op mail.
    • Echt simpeler kant het niet.
    • Facturen kloppen.
    • Bereik is goed
    • Echt niet kunnen vinden
    • 4g....maar misschien te veel eisen van mij voor 15 euro 500 bel minuten, 2000mb en onbeperkt SmS mag je niet klagen
    Beoordeling
    9
    • Online dienstverlening:
      10
    • Prijsstelling:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      10
    • Bestelproces:
      10
    • Facturering:
      10
    • Bereik/dekking:
      9
    • Klantenservice:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
  5. Marlies van Meel op 8-4-2015 om 11:47 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Zo dat is wel ff heftig wat ik hier zoal lees over SIMPEL,zo simpel is het dan toch allemaal niet , ik zat ook te denken om een abonnement af te sluiten maar doe het maar niet ,ik was aan het zoeken of je met simpel overal bereik had ! en onder welke provider simpel valt ik denk t mobile maar weet het niet zeker.
    het is jammer dat het zo allemaal moet gaan als ze de mensen eens wat beter te woord stonden zouden ze toch een super provider kunnen worden ,nu doordat ze de mensen niet goed behandelen krijgen ze alleen maar negatieve reacties
    JAMMER SIMPEL zo zullen jullie niet lang meer bestaan ondanks dat je goedkoop bent ja goedkoop is meestal duurkoop toch! SIMPEL ik kom niet naar jullie toe sorry of het moet snel veranderen ,maar wens jullie veel succes in de toekomst ik gun dat iedereen dus ook jullie :).
    Groetjes Marlies van Meel
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
    Reacties
    Anna van Dijck op 30-4-2015 om 12:35
    Beste Marlies,

    Simpel maakt inderdaad gebruik van het moderne en landelijk dekkend netwerk van T-Mobile. Om de dekking specifiek in je woonomgeving te bekijken kun je de dekkingskaart op de website van T-Mobile raadplegen. Als je aanvullende vragen hebt over onze abonnementen kun je mij ook persoonlijk mailen (anna@simpel.nl), dan zal ik deze zo spoedig mogelijk beantwoorden!

    Met vriendelijke groet,

    Anna van Dijck
    Simpel
  6. Bas op 7-4-2015 om 15:50 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb laatst een abonnement bij simpel besteld, vanaf de dag dat ik me sim kaart binnen kreeg doet hij het niet. De klantenservice is niet te berijken en de website doet het vaak niet. Ik zit er nu 2 jaar aan vast. Mensen die dit lezen koop voor je eigen bestwil een ander abonnement, want simpel is echt slecht.
    • Slecht
    • Website is bijna nooit te berijken
    • Klantenservice
    • De wachttijd als je ze belt
    • Eigenlijk gewoon alles
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Anna van Dijck op 30-4-2015 om 12:33
    Beste Bas,

    Wat vervelend dat je simkaart het niet doet. Dat is natuurlijk niet wat je ons mag verwachten. Zou je mij een bericht willen sturen op anna@simpel.nl o.v.v. je klantgegevens? Ik zorg dan met spoed voor een oplossing.

    Met vriendelijke groet,

    Anna van Dijck
    Simpel
  7. MvS op 26-3-2015 om 14:32 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ben nu een week verder, alles werkt zo als beloofd en zie geen vreemde zaken.
    Mail worden beantwoord binnen 2 tot 3 dagen, dit is snel in callcenter land
    Dekking is prima, ik denk dat mensen beter voorwaarden moeten lezen.
    • Alles super tot nu toe
    • Geen
    Beoordeling
    9
    • Online dienstverlening:
      9
    • Prijsstelling:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      9
    • Bestelproces:
      9
    • Facturering:
      9
    • Bereik/dekking:
      9
    • Klantenservice:
      8
    Ik zou deze provider aanradenJa
  8. Marco op 19-3-2015 om 09:21 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Net klant geworden bij Simpel.
    Duidelijke communicatie betreft nr. portering, sim kaart op tijd in huis. en alles is vlekkeloos verlopen.
    Het aanmelden is kinderspel
    • Alles loopt goed, mails worden binnen 2 dagen beantwoord.
    • Dit is snel in callcenter land
    • Tot nu toe geen...
    Beoordeling
    8
    • Online dienstverlening:
      9
    • Prijsstelling:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      7
    • Bestelproces:
      9
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      9
    • Klantenservice:
      9
    Ik zou deze provider aanradenJa
  9. Theo op 7-3-2015 om 16:54 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Als ze al niet eens reageren op email zowel via algemene emailadressen als via hun web interface zegt mij al genoeg over hun service niveau.dus geen overstap van mij.
    • Prijs
    • Reageer eens op email
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    johnnie op 3-4-2015 om 22:15
    ze kunnen niet reageren op mail, is automatisch
  10. Jenne op 25-2-2015 om 11:52 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik bel al ongeveer 5 jaar met Simpel. Nog nooit een probleem gehad.
    • Goedkoop en goed bereik
    • Geen
    Beoordeling
    7
    • Online dienstverlening:
      7
    • Prijsstelling:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      7
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      9
    • Bereik/dekking:
      9
    • Klantenservice:
      7
    Ik zou deze provider aanradenJa
Laad meer ervaringen