Review en beoordeling Simpel

Simpel
Om je te helpen bij de keus voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie geven over Simpel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simpel. Is Simpel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Dat kan, schrijf hier je ervaring met Simpel en deel deze met andere consumenten.
15% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 20 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
75% niet
10% misschien
  1. Gerrie van Eijk op 12-11-2014 om 21:46 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik woon in een dorp recht onder een gsm zendmast en nog heb ik meestal binnen geen bereik. Het vreemde is dat dit wisselend is. Soms heb ik "volle bak" aan streepjes en van het een op andere moment is er geen streepje te zien en heb ik dus geen bereik en ben dus onbereikbaar.
    • Prijs (sim only)
    • Op de kaart met de dekkingsgraad ligt mijn dorp net in een oranje zone. Dit vind ik vreemd daar zoals gezegd er een zendmast op zichtafstand staat.
    Beoordeling
    8
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Facturering:
      10
    • Bestelproces:
      10
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      2
    • Prijsstelling:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. e behrendt op 3-11-2014 om 12:09 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Simpel lijkt een heel mooie oplossing voor flexibel abonnement voor bijvoorbeeld tieners waarbij je een bel plafond kan instellen en 3 vaste nummers kan instellen. Alleen zo flexibel zijn ze niet indien je een sim only abonnement afsluit kun je deze alleen maar verhogen( meer mb's of belminuten) en geen componenten verwijderen bijvoorbeeld stoppen met mobiel internet voor een periode of iets dergelijk
    Ik heb mijn abonnement zonder mobiel of nadere korting aangeschaft
    • 3 nummers altijd bereikbaar
    • belplafond
    • totaal flexibel abonnement
    • duidelijke voorwaarden
    Beoordeling
    3
    • Bereik/dekking:
      5
    • Prijsstelling:
      3
    • Klantenservice:
      3
    • Online dienstverlening:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      5
    • Bestelproces:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Gerard Kwakman op 29-10-2014 om 9:01 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Simpel adverteert met supergoedkoop bellen en internet. Dat trekt vaak wat kapitaal minder krachtigen aan met een duur hyper modern simlockvrije smartphone boordevol specs.
    Simpel heeft een downloadsnelheid waar zelfs een bejaarde met een nokia 3310 chagrijnig van wordt. Ook het bellen en smsen onbeperkt waar Simpel mee adverteert, is zeer slecht. Dit komt door de zeer beperkte dekkingsgraad. Kijk, thuis hoef ik niet te smsen want dat doe ik op mijn WIFI met mijn ipad. Maar elders waar ik moet bellen , mailen of appen, lukt niet of nooit met Simpel.
    • Sorry....heb ik niet.
    • Investeer in een goede dekking en lazer de oude Dutchtone server de deur uit. Het is bijna 2015 Simpel!!!!
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Anna van Dijck op 30-10-2014 om 16:35
    Beste meneer Kwakman,

    Wat vervelend om te lezen dat u onvoldoende bereik ervaart. Simpel maakt gebruik van het moderne en landelijk dekkend netwerk van T-Mobile.
    Om te kijken hoe het bereik voor spraak en mobiel internet zou moeten op uw locatie zijn kunt u de dekkingskaart raadplegen: http://www.t-mobile.nl/service-en-contact/bereik/dekkingskaart
    Mocht de kaart aangeven dat het bereik in uw omgeving optimaal is wil ik u vragen om een e-mail te sturen naar anna@simpel.nl onder vermelding van uw klantgegevens. Ik zal uw melding dan laten onderzoeken, zodat we dit kunnen verhelpen.

    Met vriendelijke groet,

    Anna van Dijck
    Simpel
    Gerard Kwakman op 1-11-2014 om 11:14
    @Anna van Dijck:

    Uw bewering dat Simpel gebruikt maakt van de moderne netwerk van T-mobile heeft een klein hiaat. Simpel gebruikt van de drie dekkings mogelijkheden welke T-mobile heeft...t.w GPRS, HSDPA en LTE, alleen de eerstgenoemde GPRS(2G) gebruikt Simpel dus. De downloadsnelheid van Simpel bij een hypermodern toestel is echt hopeloos. Wanneer u beweert dat de trage internetverbinding alsook het gammele belbereik in diverse provincies o.a. noord Holland van Simpel aan de instellingen van een modern en 400,-€ plus toestel ligt, neemt u niet alleen uzelf maar ook duizenden Simpelcontractanten in de maling.
  4. nef op 24-10-2014 om 17:30 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Simpelweg oplichters!! dat is wat ik van simpel vind. Ik had een abonnement van 2 jaar bij ze, waar ik totaal niet mee tevreden was want die beloftes die ze maakten pakten in praktijk heel anders uit, en dus besloot ik mijn abonnement te stoppen en omdat ie nog een jaar liep was het niet mogelijk(wel te begrijpen met een abonnement die afspraak ga je aan zodra je tekent)
    Ik wilde wel heel graag van ze afzijn dus besloot ik een jaar te betalen VOORUIT zonder dat ik er nog enig gebruik van zou maken,dus ik kreeg een hoge afkoopsom natuurlijk met alle bijkomende kosten.Ook dit verlies nam ik aan zolang ik maar niks met ze te maken zou hebben.dit allemaal speelde zich af in een periode van 1 maand,al goed dacht et dus zo opgelost te hebben.
    wat blijkt nu in de maand dat ik ze verzocht had om een eindafrekening te sturen en geen gebruik wilde maken van iets wat maar wat met simel te maken had, hebben ze zonder mij ervan in te lichten het ook nog uit handen gegeven aan DIRECT PAY( een of andere incassobureau) en die sturen mij na een dikke jaar een nota van honderden euro's die ik nu MOET betalen want zij werken in opdracht van Simpel en doen heel kortaf want ze staan zogenaamd in hun ''recht'' om dit van mij te incasseren.
    En als ik simpel bel krijg ik te horen dat ik niks anders kan doen, want het is al uit handen gegeven aan incassobureau.
    SORRY! maar dit noem ik geen gezond bedrijf.Dit noem ik oplichten in samenwerking en man man man vraag niet op wat voor manier je ermee weg word gestuurd(callcenter niveau) IK zal de rekening betalen want ik weet wat er gebeurt als het bedrag al na een jaar op honderden zit en een antekening onder staat van een verhoging van 40 euro binnen 2weken.
    Maar!! ik zal er wel alles aan doen om de mensen in mijn kringen en omgeving er bewust van te maken dat simpel mensen oplicht en dat ze ervoor moeten oppassen en hoop dat dit soort bedrijven keihard worden aangepakt, Nu lekker bij T- mobile en totaal geen klachten en die geven je waar je voor betaald.
    Beoordeling
    2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klantenservice:
      8
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. CC Nijssen op 14-9-2014 om 18:35 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mijn tante van 80 heeft nu anderhalf jaar een simpel aansluiting, nu kan ze opeens niet meer smsen... Ik kijk wat ze te vertellen hebben morgen als ik ze bel.
    • Het ging tot opheden goed en nu opeens geen sms meer kunnen versturen......
    • Vreemd dat een andere klant wel gewoon kan smsen op hetzelfde moment.....
  6. p van de leur op 12-9-2014 om 21:33 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    heel veel apps in de playstore staan er gewoon niet in, zoals betaalde wordfeud bijvoorbeeld. heel slecht. er komt een melding dat deze app niet in uw land beschikbaar is.
    Beoordeling
    5
    • Bestelproces:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      5
    • Facturering:
      5
    • Online dienstverlening:
      3
    • Prijsstelling:
      7
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Mike op 11-9-2014 om 9:46 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    welke aanbieder heeft er nou een contract waarbij je ECHT onbeperkt mag bellen, tegen een vaste prijs? inderdaad geen een. dus sorry mensen, alle klaagpraatjes hierboven... de domheid druipt er vanaf, en wat er waar van is, is niet specifiek voor Simpel: in Nederland is service gewoon per definitie mager.
    • - vaste prijs, onbeperkt bellen
    • - een telefoongesprek met de helpdesk kost € 0,35 cent
    • - dekking is soms wat slecht. verbinding valt wel eens weg na een minuut.
    Beoordeling
    7
    • Klachtenafhandeling:
      9
    • Prijsstelling:
      9
    • Klantenservice:
      9
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      9
    • Online dienstverlening:
      9
    • Facturering:
      9
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    Mike op 11-9-2014 om 9:47
    *Simpel heeft dus dat contract van € 25,- voor onbeperkt bellen & sms'en...
  8. Willem Heitinga op 7-9-2014 om 21:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Goedkoop is en blijft altijd duurkoop. Helaas dacht ik dat Simpel met haar T mobile netwerk een serieuze en klantvriendelijk bedrijf was. Nu weet ik beter en zit nog 12 maanden aan deze louche club van zakkenvullers vast. @Mensen die een voordelig sim only abonnement willen: neem hi of Tmobile want Simpel heeft niet eens overal 3g en heeft in België en of Duitsland niet eens databereik! Maar je betaalt er wel voor.
    • Je vergeet Simpel nooit meer dus da's handig wanneer je op verjaardagen even geen gesprekstof meer hebt.
    • Begin met een serieuze klantenservice die problemen met het gebrekkige netwerk willen oplossen en het probleem niet downplayen of apple de schuld geven wanneer je geen bereik hebt met een iphone 5 terwijl een kind van 10 met Ben gewoon 4G heeft in hetzelfde huis.
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      1
    • Bestelproces:
      2
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Ger op 3-9-2014 om 10:53 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben al ruim 6 jaar klant en nu blijkt dat ik meer voor minder betaal bij Simpel namelijk 5,08 voor 200 belminuten. Nu ga ik overstappen naar Youfone (4,00 voor 250 belminuten en KPN netwerk)
    • Al die jaren geen klachten.
    • Trouwe klanten niet meer voor minder laten betalen dan nieuwe klanten.
    Beoordeling
    8
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      9
    • Online dienstverlening:
      9
    • Facturering:
      9
    • Bestelproces:
      9
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  10. Richard Winkelman op 26-8-2014 om 0:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mijn dochter gaat naar de middelbare school in Haaksbergen en heeft rond de school en ook in het dorp zelf absoluut geen dekking. Volgens de helpdesk moest er toch dekking zijn en daarmee uit. ze kunnen mij niet helpen. Ook mijn vrouw krijgt het niet voor elkaar fatsoenlijk te bellen. Dus woon je in een grensgebied aan de Duitse grens, kies dan aub niet voor Simpel of T-Mobile!! Dat gaat hem niet worden. Erg jammer, nu zitten wij er 2 jaar aan vast.
    • tot nu toe nog niet
    • een ander netwerk zoeken.
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      2
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      6
    • Facturering:
      6
    • Prijsstelling:
      6
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen