Review en beoordeling Simpel

Simpel
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simpel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simpel. Is Simpel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
18% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 39 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
62% niet
21% misschien
  1. Zarah op 31-8-2015 om 23:55 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Vanmorgen pak ik de telefoon en krijg de melding GEEN SERVICE.
    Contact opgenomen met simpel, na veel geklets van hun krijg ik een mail over internet gebruik voor de telefoon.
    Dat de simkaart waarschijnlijk stuk zal zijn en vernieuwd moet worden voor 15 euro komt terloops ter sprake.
    Gisteravond deed de telefoon nog alles wat hij moest doen.
    Kaart nog in 2 andere telefoons gezet maar hier geen verbinding.
    • Geen
    • Deskundig personeel.
    • Kosten van 15 euro voor een nieuwe simkaart terwijl die van begin mei is en nooit uit de telefoon is geweest.
    • Dus deugdelijke simkaarten geven.
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Nick op 28-8-2015 om 06:52 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Overgestapt van simyo naar simpel, van de regen in de drup. Extreem traag internet. Slecht bereik met bellen. Als ik wil bellen staat er regelmatig' gesprek mislukt'. Volgens de klantenservice lag het aan mijn telefoon. Een nieuwe I phone6?! Stuurt ze me een bestand dat ik moest installeren. Open ik het bestand, staat er: als u dit installeert vervalt wel de garantie van uw telefoon. Vriendelijk bedankt simpel
    • Niks
    • Alles
    Beoordeling
    4
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      6
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. hannah op 27-8-2015 om 13:53 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Probeer vanuit de UK klantenservice van Simpel te bereiken en GEEN enkel telefoon nummer klopt van Simpel klantenservice!!!!! schandalig!!!!!!!
    • Probeer vanuit de UK klantenservice van Simpel te bereiken en GEEN enkel telefoon nummer klopt van Simpel klantenservice!!!!! schandalig!!!!!!! Hoe kan ik Simpel bereiken???? alle telefoon nummers online kloppen niet!!!!!
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  4. anita op 27-8-2015 om 10:24 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik had voor mijn moeder en mijzelf abb.afgesloten.maar helaas in ons gebied geen goede internetverbinding.bij bellen met simpel kon het abb.zonder probleem worden gestopt. Top opgelost.
    • Snelle oplossing steeds en erg vriendelijk bij de klantenservice
    • Het internet op mobiele telefoon in verschillende gebieden
    Beoordeling
    7
    • Klantenservice:
      10
    • Online dienstverlening:
      7
    • Prijsstelling:
      9
    • Bereik/dekking:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      9
    • Facturering:
      7
    • Bestelproces:
      7
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  5. Sharon vd K op 21-8-2015 om 01:52 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ben blij dat ik nu bij youfone zit! Simpel is veel duurder, facturen waren vaag en zat vaak halfverwege de maand aan plafond omdat ik alleen op de pc mijn verbruik kon zien en mijn vader de inlogcodes had. Ben heel blij met youfone. Kan verbruik en facturen op de app zien, altijd goed bereik, goede klantenservice en in het buitenland kan ik bellen smsen en internetten voor 2 euro per dag. Ook nog eens 10 euro gekregen met de tientje actie. Super!
    mijn tip: ga gewoon lekker naar youfone!
    • Geen
    • Vage facturen
    • Verbruik alleen op pc te zien
    • slechte klantenservice
    Beoordeling
    5
    • Klantenservice:
      4
    • Bereik/dekking:
      5
    • Bestelproces:
      7
    • Prijsstelling:
      7
    • Online dienstverlening:
      6
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      4
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. hans de kok op 16-8-2015 om 09:40 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    ze willen apsoluut niet meehelpen om probleem op te lossen!
    ik heb op de rekening afschrift vele sms berichten staan van 6040 waar na ik nooit 'n bericht heb verstuurd.
    daar heb ik meerder keren 'n klacht over gemeld maar dat word niet serieus genomen door simpel en telken afgewimpeld. hebben meerdere mensen deze ervaring?
    • de prijs wás het pluspunt maar dat vals in het niet bij de elende die simpel met zich meebrengt
    • communicatie met klant en eerlijk zijn
    Beoordeling
    3
    • Facturering:
      5
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      4
    • Online dienstverlening:
      2
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Anna van Dijck op 17-8-2015 om 11:55
    Beste meneer de Kok,

    Zou u een e-mail willen sturen naar anna@simpel.nl o.v.v. uw klantgegevens? Ik kijk uw melding dan graag voor u na.

    Met vriendelijke groet,

    Anna van Dijck
    Simpel
  7. caroline op 3-8-2015 om 22:03 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Simkaart snel ontvangen en werkt prima. Klantenservice is goed te bereiken en erg klantvriendelijk. Ze kunnen je vragen goed beantwoorden. Abonnement is erg voordelig voor een goede kwaliteit.
    • Goede service
    • 4G netwerk zal leuk zijn
    Beoordeling
    9
    • Klantenservice:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      7
    • Facturering:
      8
    • Bestelproces:
      10
    • Prijsstelling:
      10
    • Bereik/dekking:
      8
    Ik zou deze provider aanradenJa
  8. guus op 3-8-2015 om 20:33 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Simpel is nooit te vertrouwen geweest.
    Ben heel blij dat ik deze provider al een tijd niet meer heb.
    Nooit maar dan ook nooit meer dat ik met deze lui in zee ga
    • Geen pluspunt.
    • Wel minpunten
    • Verbeteren kunnen ze niet
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. mar op 3-8-2015 om 19:07 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mensen, stel eerst je telefoon goed in voor internet.
    Je kunt altijd zelf een limiet instellen, dit kan op elke smartphone.
    Ze reageren snel op mail.
    En de facturen zijn altijd in orde, zelf bellen en internetten in het buitenland gaat goed.
    Goed voorwaarden lezen dan is er niks aan de hand
    • Binnen en buitenland, prima dekking
    • Facturen zijn in orde
    • Mocht er een probleem zijn, via mail heb ik tot nu toe binnen een dag antwoord
    • 4G, maar misschien vraag ik teveel voor de prijs die ik betaal.
    • 15 euro 2000 MB, 500 minuten en onbeperkt SMS
    Beoordeling
    9
    • Online dienstverlening:
      9
    • Bereik/dekking:
      9
    • Prijsstelling:
      9
    • Klantenservice:
      9
    • Facturering:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      9
    • Bestelproces:
      9
    Ik zou deze provider aanradenJa
  10. Aimei Yi op 31-7-2015 om 17:16 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben dus opgelicht. Mijn zoon is pas 13 jaar en hij gebruikt niet zoveel internet. Zijn abonnement is maar 7,50 euro. Maar toen ik de rekening van deze maand zag kon ik mijn ogen niet geloven: 22,45 euro! Na aanvraag bij de klantenservice concludeer ik het volgende:
    Mijn zoon heeft dus blikbaar op rare tijdstippen( bijv. 4:04 uur 's nachts) internet gebruikt, terwijl hij toen gewoon thuis lag te slapen en zijn telefoon wifi had. De man van de klantenservice begon mij een verhaal aan te gapen over dat ik de apps niet goed had afgesloten, blijkbaar moest het dus zo: (op iPhone) eerst 2x de home button indrukken en dan alle apps naar boven vegen om zo de apps volledig af te sluiten. Mijn zoon heeft dit nog nooit eerder zo gedaan en nog nooit extra kosten hierdoor gekregen. Dit is belachelijk en Simpel is een oplichter. Geen abonnement kopen hier! Het zijn oplichters!!
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Anna van Dijck op 17-8-2015 om 12:08
    Beste meneer of mevrouw Yi,

    Allereerst mijn excuses voor mijn verlate reactie.
    Het klopt dat automatische updates (die ook s'nachts plaatsvinden) ook internet verbruiken. Een app als datamanager geeft u inzicht waar internetmb's verbruikt zijn.
    Bij Simpel kunt u gratis een Plafond instellen zodat u de verbruikskosten altijd onder controle kunt houden. Het is om die reden extra handig voor ouders met kinderen. U kunt het limiet instellen op uw persoonlijke pagina MijnSimpel.
    Ik vind het erg vervelend dat u dit zo ervaren heeft. Als u een e-mail stuurt naar anna@simpel.nl o.v.v. uw klantgegevens kan ik uw melding uitzoeken, zodat ik wellicht meer voor u kan betekenen.

    Met vriendelijke groet,

    Anna van Dijck
    Simpel
Laad meer ervaringen