Review en beoordeling Simpel

Simpel
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Simpel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simpel. Is Simpel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
21% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 28 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
57% niet
21% misschien
  1. Hans van Tol op 26-6-2015 om 22:45 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    misleiding

    Een aantal weken geleden kreeg ik een aanbod van simpel en mijn bundels gratis te verdubbelen
    Ik had een abonnement van 800 belminuten
    100 sms
    500 mb internet
    Inderdaad alles is verdubbeld maar mijn bel minuten niet sterker nog deze zijn verlaagd naar 120 belminuten enmeteen verdubbeld naar 240 minuten
    Natuurlijk had ik vrij snel mijn limiet van 240 behaald en werd mijn telefoon geblokkeerd
    Op mijn mails naar de klanten service werd niet gereageerd Na eindeloos wachten kreeg een aardige Jeroen aan de telefoon Die mij doorleuk vertelde dat 800 belminuten niet verdubbeld konden worden en dat ik daarom 240 belminuten heb gekregen.
    Als ik mijn bevestiging mail goed zal hebben door gelezen dan zag ik daar staan 240 belminuten
    En dat had ik natuurlijk niet moeten acceptern
    In mijn betoog dat ik als klant te goeder trouw ben en ik ja zeg deze aanbieding word ik gestraft
    En u begrijpt dat deze werknemer dit beaamte
    Maar het was geen enkel probleem om weer mijn gsm te gebruiken als ik even 100,-- zal storten Omdat ik teveel heb gebeld met mijn 240 minuten bundel.
    U begrijpt dat ik steil achter over viel
    Ik word gestraft omdat ik in ging op een aanbieding van simpel
    Met mijn rug tegen de muur heb ik vandaag 100 euro over gemaakt en u begrijpt het zeker al IK KAN NOG STEEDS NIET BELLEN
    Beste mensen pas op
    • nooit in zee gaan met deze aanbieder
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Barbie op 23-6-2015 om 03:03 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Sinds 15 juni jl. de hele dag was ik onbereikbaar. Sindsdien heb ik nauwelijks of geen internetverbinding. Ik moet veel gebruik maken gratis WIFI van andere bedrijven. Ik heb dagelijks een email gestuurd naar Simpel inzake mijn klacht. Er wordt aangegeven dat ik mijn mobiel uit en aan moet schakelen, dan is mijn probleem opgelost. Tot op heden is het niet opgelost.
    • Geen
    • Klant bellen inzake klacht, daadwerkelijk probleem oplossen, klantvriendelijk en professioneler zijn
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      3
    • Prijsstelling:
      4
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Bestelproces:
      3
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. mvs op 3-6-2015 om 23:40 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Internet is erg traag, dit was de eerste maand niet zo.
    Ligt niet aan mijn telefoon.
    Met bliep simkaart, haal ik wel hoge internet snelheden.
    Mail gestuurd en ben benieuwd naar een reactie.
    Beoordeling
    8
    • Online dienstverlening:
      8
    • Prijsstelling:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      6
    • Bestelproces:
      10
    • Facturering:
      9
    • Bereik/dekking:
      9
    • Klantenservice:
      6
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
    Reacties
    blade op 4-6-2015 om 11:12
    Ik heb precies het zelfde probleem, vorige maand was internet goed, maar sinds het begin van deze maand zeer slecht bereik. Heb ook een klacht gestuurd naar Simpel. Ik wacht het af.
    mvs op 4-6-2015 om 11:44
    Ik laat wel even weten als ik een reactie heb gekregen van Simpel
    Hans op 4-6-2015 om 20:53
    Ik heb ook hetzelfde probleem, al speelt het bij mij al een week of twee langer. Heb vorige week mail van Simpel gehad dat ze het laten onderzoeken door een technische afdeling. Vandaag nog eens bevestigd gekregen (na weer een mail van mij) dat ze er bovenop zitten...zeggen ze. Volgens mij hebben ze gewoon te weinig bandbreedte ingekocht bij TMobile .... Wordt vervolgd
    Rick op 5-6-2015 om 08:37
    Ook ik heb hier last van. Kom niet over de 1 mb/s in asterdam terwijl ik hiervoor nergens last van had.
    mvs op 6-6-2015 om 20:10
    Update...Ik heb binnen 2 dagen mail terug (dit is echt snel in callcenter land).
    Ook geen vragen om mijn telefoon binnenste buiten te keren.
    Echt een duidelijk antwoord, ze hebben bij meerdere klanten een snelheids probleem geconstateerd en wordt aangewerkt.
    Inmiddels werkt alles weer top.

    Ik kan me ook niet thuis voelen in alle negatieve reacties over simpel.
    Ze werken adequat en zijn zeer beleefd in de mail wisseling.

    Top provider
    Milou op 14-6-2015 om 15:38
    Ik heb precies hetzelfde, ook de eerste maand nergens geen last van gehad. Ga ook maar eens een mail sturen!
  4. martin op 1-6-2015 om 23:54 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    als je alle ervaringen leest zou je bijna NEE zeggen.
    vanaf bestelling was volgens afspraak de simkaart op tijd aangekomen.
    • belplafond,goedkoop
    • reageren zeer traag als je ze een vraag stelt via de mail.
    • tijden dat je simpel kan bellen uitbreiden ook naar de avond.
    • voicemail zelf aan en uit kunnen zetten.
    Beoordeling
    5
    • Online dienstverlening:
      2
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      3
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  5. D. op 30-5-2015 om 13:33 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb zeer slechte ervaring met Simpel.
    Nadat ze het x bedrag van je rekening afschrijven moet je meer dan 1 week wachten voor je kan bellen, heel slecht!!
    Meld je het aan provider, vervolgens doet met er niks mee.
    krijg je een keer antwoord staat er in `Indien dit niet heeft geholpen, willen we je vragen om maandag 3 mei opnieuw contact met ons op te nemen via de telefonische klantenservice. Ook raden we je aan om met een ander mobiele telefoonnummer te bellen, zodat we een aantal testen kunnen uitvoeren.` hoe kan je bellen als men zij het blokkering erop houden???
    Nooit meer wil hier zo snel mogelijk weg!!
    • nvt
    • - reageren op antwoord van email
    • - compromis, omdat het zo slecht gaat en nog steeds in de ellende zit, elke maand
    • - service!
    • - contact zoeken met de klant als er een klacht is
    • - nakomen van afspraken (ook de volgende maanden)
    • - oplossen
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Facturering:
      5
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    K. Voorham op 3-6-2015 om 09:18
    Via mijn huisadres is het onmogelijkheid te bellen omdat de provider geen bereik heeft. Hoe kan je testen doen, laat staan dat het vreemd genoeg op een ander en betaald nummer is van Simpel.
    Zo simpel is het dus niet!
  6. 'S. Driss op 29-5-2015 om 00:15 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb onlangs mijn simpel abn. Verlengd voor 2 jaar incl 250 min buitenland bundel. Maand later krijg ik een mail van simpel: over 3 maanden wordt de buitenlandbundel beëindigd. Puur contactbreuk noem
    Ik het. Onbetrouwbaar. Voor mij was het voornamelijk reden om contract aan te gaan. Simpel schijnt Het te mogen doen???? Kleine letters in de voorwaarden. Onbetrouwbaar simpel.
    Wat kan ik hier tegen doen? Dat zou niet mogen.
    • Contract respecteren
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      2
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      3
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Mats op 28-5-2015 om 21:17 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik zit er over te denken om een abonnement te nemen bij Simpel. Normaal vind ik een abonnement erg duur aangezien ik eigenlijk bijna alleen internet wil, maar nu er een actie is met 1000 mb, onbeperkt sms'jes en 100 belminuten, wil ik misschien toch de stap maken. Nu is mijn vraag aan jullie, is het wel slim om iets bij simpel te nemen, want de negatieve reacties onmoedigen me sterk?
    • Goedkope aanbieding voor abbonement
    • Heel erg veel negatieve reacties...
  8. Hans op 26-5-2015 om 15:44 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik had gewild dat ik deze reviews eerder had gelezen. Ik heb een maand geleden een abo afgesloten waar ik nu twee jaar aan vast zit. Bellen en sms-en gaat prima hoor, maar internet is een drama. Snelheid 0,5 mbps !!! En niet incidenteel, maar 9 van de 10 keer (metingen gedaan met Speedtest-app). Snelheid op TELE2 netwerk (= ook via T-Mobile!!) op dezelfde momenten 6 Mbps, minimaal!!. De klantenservice reageerde met het advies dat ik mijn instellingen handmatig in moest voeren. Geweldig, maar dat kan niet anders bij mijn toestel (One M7). Ik ben nu weer in afwachting van een nieuwe reactie, en ik hoop dat ze het kunnen oplossen want met de huidige snelheid is NIET te werken !! Ik geef ze nog een dag of twee en tot die tijd krijgen ze van mij nog een "misschien" als aanbeveling.... Maar ik vrees nu al 't ergste.....
    Beoordeling
    5
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      3
    • Klantenservice:
      5
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
    Reacties
    Ben van Tele2 op 27-5-2015 om 13:45
    Beste Hans, bedankt voor het schrijven van een review. We willen je graag helpen om ervoor te zorgen dat je ook kan genieten van snel internet op je mobiele telefoon. Je zegt dat je in afwachting bent van een nieuwe reactie. Heb je gebeld, of een bericht op de facebook-wall geplaatst, of een tweet verstuurd of een forumbericht geplaatst op het Tele2 Forum? Op al deze kanalen zijn we aanwezig en kunnen we je helpen. We horen graag meer van je. Groet, Ben van Tele2
  9. Henk van de Brug op 23-5-2015 om 23:07 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    22mei overgestapt van Hollands Nieuwe naar Simpel met nummerbehoud.
    Bellen en sms lukt wel maar ik krijg maar geen mobiel internet op m'n toestel.
    Al wel 20 keer de handleiding op de website van Simpel gevolgd ,maar nog steeds geen internet.
    Ook nog geprobeerd in het toestel van m'n vrouw maar ook daar geen internet dus het probleem ligt bij Simpel
    Spijt met alle haren op m'n hoofd dat ik overgestapt ben want bij HollandsNieuwe nooit maar dan ook helemaal nooit klachten gehad en alles werkte perfect
    Maar ik zit nu nog steeds met een abonnement van 24 maanden en nog steeds geen internet
    Ik vind het ook waardeloos dat de klantenservice niet s avonds en in het weekend bereikbaar is
    • Ik dacht een goede prijs
    • Alles kan beter
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Henk van de Brug op 26-5-2015 om 20:36
    4 dagen later keurig opgelost door simpel .
    Het bleek een technische fout en er word als compensatie een lager maandbedrag in rekening gebracht
  10. Roel op 21-5-2015 om 14:40 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    gebruik al 2.5 jaar simpel.nl en nooit problemen gehad
    • - bereik altijd prima
    • - mijn simpel.nl werkt goed en duidelijk
    • geen 4 G
    Beoordeling
    7
    • Online dienstverlening:
      7
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      7
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      9
    • Klantenservice:
      7
    Ik zou deze provider aanradenJa
Laad meer ervaringen