Review en beoordeling Simpel

Simpel
Om je te helpen bij de keus voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie geven over Simpel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simpel. Is Simpel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Dat kan, schrijf hier je ervaring met Simpel en deel deze met andere consumenten.
16% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 19 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
74% niet
11% misschien
  1. CC Nijssen op 14-9-2014 om 18:35 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mijn tante van 80 heeft nu anderhalf jaar een simpel aansluiting, nu kan ze opeens niet meer smsen... Ik kijk wat ze te vertellen hebben morgen als ik ze bel.
    • Het ging tot opheden goed en nu opeens geen sms meer kunnen versturen......
    • Vreemd dat een andere klant wel gewoon kan smsen op hetzelfde moment.....
  2. p van de leur op 12-9-2014 om 21:33 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    heel veel apps in de playstore staan er gewoon niet in, zoals betaalde wordfeud bijvoorbeeld. heel slecht. er komt een melding dat deze app niet in uw land beschikbaar is.
    Beoordeling
    5
    • Bestelproces:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      5
    • Facturering:
      5
    • Online dienstverlening:
      3
    • Prijsstelling:
      7
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Mike op 11-9-2014 om 9:46 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    welke aanbieder heeft er nou een contract waarbij je ECHT onbeperkt mag bellen, tegen een vaste prijs? inderdaad geen een. dus sorry mensen, alle klaagpraatjes hierboven... de domheid druipt er vanaf, en wat er waar van is, is niet specifiek voor Simpel: in Nederland is service gewoon per definitie mager.
    • - vaste prijs, onbeperkt bellen
    • - een telefoongesprek met de helpdesk kost € 0,35 cent
    • - dekking is soms wat slecht. verbinding valt wel eens weg na een minuut.
    Beoordeling
    7
    • Klachtenafhandeling:
      9
    • Prijsstelling:
      9
    • Klantenservice:
      9
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      9
    • Online dienstverlening:
      9
    • Facturering:
      9
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    Mike op 11-9-2014 om 9:47
    *Simpel heeft dus dat contract van € 25,- voor onbeperkt bellen & sms'en...
  4. Willem Heitinga op 7-9-2014 om 21:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Goedkoop is en blijft altijd duurkoop. Helaas dacht ik dat Simpel met haar T mobile netwerk een serieuze en klantvriendelijk bedrijf was. Nu weet ik beter en zit nog 12 maanden aan deze louche club van zakkenvullers vast. @Mensen die een voordelig sim only abonnement willen: neem hi of Tmobile want Simpel heeft niet eens overal 3g en heeft in België en of Duitsland niet eens databereik! Maar je betaalt er wel voor.
    • Je vergeet Simpel nooit meer dus da's handig wanneer je op verjaardagen even geen gesprekstof meer hebt.
    • Begin met een serieuze klantenservice die problemen met het gebrekkige netwerk willen oplossen en het probleem niet downplayen of apple de schuld geven wanneer je geen bereik hebt met een iphone 5 terwijl een kind van 10 met Ben gewoon 4G heeft in hetzelfde huis.
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      1
    • Bestelproces:
      2
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Ger op 3-9-2014 om 10:53 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben al ruim 6 jaar klant en nu blijkt dat ik meer voor minder betaal bij Simpel namelijk 5,08 voor 200 belminuten. Nu ga ik overstappen naar Youfone (4,00 voor 250 belminuten en KPN netwerk)
    • Al die jaren geen klachten.
    • Trouwe klanten niet meer voor minder laten betalen dan nieuwe klanten.
    Beoordeling
    8
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      9
    • Online dienstverlening:
      9
    • Facturering:
      9
    • Bestelproces:
      9
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  6. Richard Winkelman op 26-8-2014 om 0:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mijn dochter gaat naar de middelbare school in Haaksbergen en heeft rond de school en ook in het dorp zelf absoluut geen dekking. Volgens de helpdesk moest er toch dekking zijn en daarmee uit. ze kunnen mij niet helpen. Ook mijn vrouw krijgt het niet voor elkaar fatsoenlijk te bellen. Dus woon je in een grensgebied aan de Duitse grens, kies dan aub niet voor Simpel of T-Mobile!! Dat gaat hem niet worden. Erg jammer, nu zitten wij er 2 jaar aan vast.
    • tot nu toe nog niet
    • een ander netwerk zoeken.
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      2
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      6
    • Facturering:
      6
    • Prijsstelling:
      6
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Anoniem op 18-8-2014 om 22:44 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb (bijna) nooit bereik en als ik bereik heb ik ben aan het bellen valt de verbinding binnen 1 min weg en dit ligt niet aan mijn telefoon want het is ook zo op mijn andere telefoon.
    • Nooit bereik
    • Slechte service
    • Ze doen net alsof ze super goede abbonomenten aanbieden maar dat is helemaal niet zo.
    Beoordeling
    4
    • Klantenservice:
      3
    • Bestelproces:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Bereik/dekking:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Online dienstverlening:
      3
    • Facturering:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Anna van Dijck op 21-8-2014 om 12:21
    Beste klant,

    Wat vervelend dat u onvoldoende bereik ervaart.
    Simpel maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile. Ik adviseer u om de dekkingskaart op de website van T-Mobile te raadplegen. Hier kunt u zien hoe het bereik op de locatie is waar u een minder goed bereik ervaart: http://www.t-mobile.nl/service-en-contact/bereik/dekkingskaart. Op de kaart kunt u zowel het bereik binnenhuis als buitenshuis controleren.

    Wanneer het bereik op de betreffende locatie goed is volgens de dekkingskaart, kan het ook zijn dat het aan het toestel ligt, de instellingen of de aanmelding op ons netwerk. Stuurt u mij in het laatste geval een email (anna@simpel.nl) onder vermelding van uw klantgegevens zodat ik onze technische dienst kan vragen om dit te onderzoeken.

    Met vriendelijke groet,

    Anna van Dijck
    Simpel
  8. Loes op 12-8-2014 om 14:50 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Simpel is niets veranderd na al die jaren dus als ik onderstaande allemaal lees! Ik was van ze af, maar na 2 jaar komt Lindorff op de proppen omdat ik toch nog een bedrag had openstaan! In 2012 na veel rompslomp eindelijk van een abonnement die ik scheen te hebben afgesloten.. Simpel betaalde netjes teveel abo.geld terug en dossier afgesloten.. Einde Simpel voor mij na veel gebel en briefwisseling.. Maar om de een of andere vage redenen komt Lindorff met een incassobrief.. Nu begint het weer vrees ik.. Ik weet niet waarom pas na 2 jaar dit gebeurd, Lindorff kon geen antwoord geven.. Gebeld met Lindorff dat het een afgesloten hoofdstuk is, maar die moet ik mailen met bewijsstukken, afschriften etc. Dan gaan ze dat bekijken en contact opnemen met Simpel.nl, alles boven water halen en Simpel.nl weer bellen etc.. Vrees dat het niet simpel gaat verlopen.. Waarom Lindorff niet zelf lekker belt met SImpel!
    • Dat Simpel het zelf lekker oplost met Lindorff en vice versa!
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Albert op 4-8-2014 om 17:38 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    in het verleden al eens een rekening gehad van 560 euro
    bel plafond stond standaard uit
    pas mijn abbo veranderd omdat we een kleine hebben gekregen
    (meer bellen)
    schijnt mijn internet naar 0 waarde te zijn gegaan
    heb ik een maand geen internet.
    bel je op , jah je heb een bevestigings mail gehad blablabla
    eigen schuld!
    en zo sta je weer met de rug tegen de muur
    ik ben van nature geen zeikerd die bedrijven afgaat zitten branden
    maar deze is het waard
    Beoordeling
    1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Noël op 25-7-2014 om 15:55 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    In de eerste instantie goedkoop abbonement afgesloten. Later vaak problemen gehad met het internet. Ik had totaal geen ontvangst en internetpaginas konden maar niet geopend worden. Rekeningen kwamen vaak veel hoger uit, waardoor ik maandelijks op een belachelijk bedrag uitkwam. Overgestapt naar Tele2, wat echt perfect werkt nu! Simpel is echt om simpel van te worden, echt een afrader!
    Beoordeling
    0
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      0
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen