Review en beoordeling Simpel

Simpel
Om je te helpen bij de keus voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie geven over Simpel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simpel. Is Simpel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Dat kan, schrijf hier je ervaring met Simpel en deel deze met andere consumenten.
14% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 7 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
86% niet
0% misschien
  1. Noël op 25-7-2014 om 15:55 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    In de eerste instantie goedkoop abbonement afgesloten. Later vaak problemen gehad met het internet. Ik had totaal geen ontvangst en internetpaginas konden maar niet geopend worden. Rekeningen kwamen vaak veel hoger uit, waardoor ik maandelijks op een belachelijk bedrag uitkwam. Overgestapt naar Tele2, wat echt perfect werkt nu! Simpel is echt om simpel van te worden, echt een afrader!
    Beoordeling
    0
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      0
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Co op 14-7-2014 om 23:49 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb nu ruim 2jaar simpel en ben tevreden
    • Ik heb nu problemen met sms dienst 4050 hoe los ik dit op
    Beoordeling
    5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      9
    • Klantenservice:
      5
    • Bestelproces:
      7
    • Bereik/dekking:
      9
    • Facturering:
      7
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenJa
  3. abdel op 4-7-2014 om 5:18 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Heel en erg slecht netwerk bundel naar het buitenland kan ik al meer dan 1 niet meer gebruiken terwijl ik het maandelijks betaal belstatus onzin die zegt belbundel is op terwijl ik nog 700 min over heb bel grens ingesteld op €29,- terwijl ik een factuur krijk van €288,- allemaal oplichters dus het raad het niet aan om simpel te nemen
    • 1-
    • Niks
    Beoordeling
    1
    • Klachtenafhandeling:
      4
    • Bereik/dekking:
      2
    • Bestelproces:
      3
    • Facturering:
      1
    • Online dienstverlening:
      0
    • Klantenservice:
      0
    • Prijsstelling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Anna van Dijck op 7-7-2014 om 15:15
    Beste Abdel,

    Graag zoek ik je melding voor je uit. Zou je een bericht willen sturen naar anna@simpel.nl onder vermelding van je klantgegevens? Ik kom dan zo spoedig mogelijk bij je terug.

    Met vriendelijke groet,

    Anna van Dijck
    Simpel
  4. Mark op 17-6-2014 om 15:37 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Waardeloos tuig is het bij Simpel eerst een jaar geen geld afgehouden volgens de afspraak was ik er van af nu naar 12 maanden begint het gezeik weer opnieuw met incasso,s te versturen mensen pak a.u.b een andere provider alles is beter als die K.T SIMPEL je wordt er echt SIMPEL
    • De hele web site opruimen van geen kanten te bereiken alleen via de telefoon met een 0900 nummer
    Beoordeling
    1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Mike op 29-5-2014 om 18:43 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    2 Jaar abonnement afgesloten bij Simpel. Goddank ben ik van deze kl*te provider af.

    Simpel leek me een hardstikke goede provider , lage kosten , en een belplafond. Vond ik zelf best wel handig.

    Toen ik na ongeveer een half jaar een gebruiker ben geweest , ging ik eens inloggen op MijnSimpel. Zie ik dat ík om 3 uur 's nachts porno websites heb zitten te bezoeken. Heel raar , want mijn telefoon ligt altijd beneden , uit te wezen. Dat ik rare nummers bel , dat klopt ook voor geen meter , want zelfs nu met mijn nieuwe telefoon (en goddank een betere provider) bel ik zelden. Dat ik 's nachts tientallen MB's verbruik klopt dus ook voor geen cent.

    En het is ze ook een paar keer geflikt dat ze mijn SIM kaart zomaar blokkeerden , met een SMSje "Je sim kaart is geblokkeerd! Groetjes van Simpel.". Ik kon toen helemaal niks meer. Niet SMSen , interneten , bellen , niks.

    Ook de klantenservice is verschrikkelijk. Eerst zit je 30 minuten tot 2 UUR aan de telefoon (en toch lekker je centen achter je rug om te eten , zag ik later op mijn rekeningen) , en dan krijg je één of ander persoon die "niks" van je probleem af weet , en dan als je het probeert uit te leggen dat hij/zij dan zegt "Nou sorry meneer/mevrouw , maar ik kan u niet verder helpen" , en dan ophangt.

    Één keer had ik een persoon van Simpel aan de lijn die zei dat ik bij T-Mobile mijn vragen en klachten kwijt kon , want die persoon zei dat "Simpel bij T-Mobile hoort". Dus ik naar een T-Mobile winkel (die niet in de buurt zit) , na ongeveer 1 uur en 30 minuten rijden kom ik bij een T-Mobile winkel , en kom ik te horen dat T-Mobile helemaal níks te maken heeft met Simpel. Toen was ik er helemaal klaar mee. In April heb ik mijn SIM-kaart van Simpel uit mijn toestel gesmeten en meteen een abonnement bij KPN afgesloten. Bijna de zelfde prijs en dubbele MB's , SMS'jes en telefoon gesprekken , voor iets meer dan bij Simpel.

    Één ding is zeker , Simpel is ZEKER niet "simpel"
    • Helemaal geen
    • Alles wat je kan verbeteren
    • De Klantenservice
    • De mensen bij de klantenservice beter informeren
    • Meer mensen inhuren
    Beoordeling
    1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    ilse op 17-6-2014 om 19:00
    Hahaha of ze zijn daar gewoon simpel,krijg net een mail met uw factuur staat klaar....heb niet eens meer een abonnement daar en heb het nummer meegenomen naar een andere provider dus hoezo betalen.
  6. Bart op 28-5-2014 om 17:10 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    mijn vriendin en ik hebben 2 jaar geleden gebruik gemaakt van de actie " half jaar gratis!". Meteen toen we hebben aanschafte kregen we te horen dat de actie naar 2 jaar pas inging. Vooruit, voor een half jaar gratis konden we daarbij inkomen..
    Nu 2 jaar verder dachten we eindelijk van onze actie gebruik te kunnen maken. Wat blijkt nou.. Na 2x een mail te hebben gestuurd met een wachttijd van een week, kregen we als reactie: "het is korting op je belbundel" ipv "een gratis half jaar".

    Ik vind het wel heel zielig om op deze manier klanten te winnen, en vervolgens een middelvinger opsteken en maar €2,54 korting te geven op een abo!

    Ik raad daarom iedereen simpel af, puur omdat ze onder hun eigen actie uit willen komen en een verschrikkelijke ondersteuning bieden. Niet te beginnen over de slechte bereik waar bij ons niets aan gedaan wordt.
    • De prijs ligt onder het gemiddelde (maar uiteindelijk is goedkoop blijkbaar duurkoop)
    • Service in algemeen is erg slecht. niet kunnen reageren op mail, bandjes aan de telefoon. 4/5 dagen wachten op respons waar je vervolgens niet mee kan..
    Beoordeling
    3
    • Bereik/dekking:
      10
    • Facturering:
      3
    • Bestelproces:
      7
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      4
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Guus op 26-5-2014 om 15:47 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Heb als sinds 2 jaar perioden dat ik bijna niet bereikbaar ben. Het is een hele toer om alle gegevens die men wil hebben bij elkaar te verzamelen, dus stuur ik probleem in als ik genoeg tijd heb. Nu is het alweer maanden hommeles. Is iets voor de technische dienst zegt men. Vandaag heeft mijn vrouw mij 10x proberen te bellen, is onmogelijk, krijgt iedere keer te horen deze persoon heeft geen beschikking over voicemail. Soms lukt het!! Je weet ook niet of iemand gebeld heeft want die staan niet bij gemiste oproepen. Ik hoor van iedereen jij bent nooit bereikbaar en dat klopt, want ik probeer mezelf heel vaak te bellen om te testen of ik bereikbaar ben. Mijn vrouw heeft ook Simpel en is ook vaak niet bereikbaar, maar men probeert haar dan op vast nummer te bellen, lukt wel...
    Ik word er zo moedeloos van, maar weet niet welke provider beter is. Volgens mij zijn problemen ontstaan toen simpel van KPN naar T-Mobile is overgestapt.

    • prijs, maar betalen voor iets wat je niet krijgt is toch te duur
    • bereikbaarheid, waar ik ook ben, maakt niet uit, ben niet bereikbaar
    Beoordeling
    5
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      3
    • Facturering:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Prijsstelling:
      9
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Priscilla op 14-5-2014 om 17:19 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Hallo,
    Ik heb sinds 17-04 een twee jarig abonnement. Nu al spijt van. Bij mijn oude provider (hi) had ik onbeperkt online voor 7,50 in de maand. Helaas niet zo snel, maar nu ik erbij nadenk had ik beter daar kunnen blijven. Toen gekeken wat ik per maand aan mb's verbruikte, nog geen 500 mb. Om mezelf in te dekken bij Simpel een abonnement van 1000mb per maand genomen. Gister nog gekeken, had pas 485 mb verbruikt, vandaag krijg ik smsjes dat ik 50 euro moet betalen bij mijn volgende rekening, omdat ik ver over mijn mb's heen zit. Nu vraag ik mij toch af.. Hoe kan ik meer dan 500 mb in één dag verbruiken? (geen youtube, filmpjes of foto's verstuurd, alleen whatsapp en facebook.) Lijkt mij toch raar?
    Met klantenservice aan de telefoon gehangen (0900 nummer wat ik met de huistelefoon moest bellen, want ik zit al zwaar over mijn abo heen). Hooguit 7 minuten met die medewerker gepraten, 20 minuten een irritant muziekje gehoord 'omdat hij het ging navragen. Hij heeft me niet kunnen helpen, moet morgen maar terugbellen en als wat er bij hun in hun gegevens staat klopt (ofterwijl; 500 mb in één dag verbruikt) moet ik de volle 60 euro gaan betalen. Meer kunnen ze niet voor me doen. En hoe bewijs je dat je de hele dag álléén op wifi hebt gezeten? Geloven ze niet. Ik vind het belachelijk. En nu morgen maar wéér terugbellen om te zien of het klopt volgens hun of niet. pfff. Ik heb er spijt van. Dus iedereen; Je gaat de fout in als je een abo bij simpel afsluit, want ze kunnen toch niets voor je doen terwijl hun de fouten maken.
    Beoordeling
    4
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      7
    • Bestelproces:
      7
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Fred op 9-5-2014 om 14:53 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ongeveer 1,5jaar 2 abbonementen bij Simpel. Aanvragen ging soepel en snel. Ook nummer overname van (peperduur) Hi toestel ging zonder problemen. Geen minuut zonder bereik gezeten.

    Kortom. 7,50p/m bevalt mij toch echt een stuk beter dan 42,50p/m. Voor dat verschil kan je een heeeeeel mooie smartphone kopen, die dan ook helemaal van jou is.
    • Prima facturering
    • Vlotte reactie op email (voor uizetten voice mail)
    • Maximaal limiet werkt prima en is makkelijk te beheren.
    Beoordeling
    8
    • Bestelproces:
      9
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      9
    • Online dienstverlening:
      7
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Facturering:
      9
    Ik zou deze provider aanradenJa
  10. Teun Koomen op 16-4-2014 om 13:29 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Overgestapt van KPN naar Simpel omdat er een zeer hoge internet snelheid werd beloofd. Internet snelheid is maximaal 10% van beloofde snelheid, soms zelfs minder dan 1% van de snelheid.
    • Prijs is redelijk laag, maar ook weer niet de laagste. Als data je niet zo veel uitmaakt dan is het prima provider.
    • Capaciteit van netwerk drastisch verhogen om in de buurt te komen van beloofde internetsnelheid.
    • Duidelijkheid over veranderingen van bundel en acties
    • Mogelijkheid bieden om internetbundel aan te passen (kan nu niet van 500mb naar 1000mb omdat deze nu, na een prijsverlaging, even duur zijn en het dus geen "upgrade" is).
    Beoordeling
    5
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klantenservice:
      4
    • Bestelproces:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      6
    • Facturering:
      8
    • Prijsstelling:
      7
    • Online dienstverlening:
      4
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen