Review en beoordeling Simpel

Simpel
Om je te helpen bij de keus voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie geven over Simpel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Simpel. Is Simpel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Dat kan, schrijf hier je ervaring met Simpel en deel deze met andere consumenten.
  1. Teun Koomen op 16-4-2014 om 13:29 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Overgestapt van KPN naar Simpel omdat er een zeer hoge internet snelheid werd beloofd. Internet snelheid is maximaal 10% van beloofde snelheid, soms zelfs minder dan 1% van de snelheid.
    • Prijs is redelijk laag, maar ook weer niet de laagste. Als data je niet zo veel uitmaakt dan is het prima provider.
    • Capaciteit van netwerk drastisch verhogen om in de buurt te komen van beloofde internetsnelheid.
    • Duidelijkheid over veranderingen van bundel en acties
    • Mogelijkheid bieden om internetbundel aan te passen (kan nu niet van 500mb naar 1000mb omdat deze nu, na een prijsverlaging, even duur zijn en het dus geen "upgrade" is).
    Beoordeling
    5
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klantenservice:
      4
    • Bestelproces:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      6
    • Facturering:
      8
    • Prijsstelling:
      7
    • Online dienstverlening:
      4
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. FvC op 6-3-2014 om 23:05 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik had een abonnement afgesloten voor 24 maanden met een automatische gratis verlenging van 6 maanden.Wat mij eigenlijk al niet verbaasde, gezien mijn ervaringen met dit hele slechte bedrijf, kreeg ik natuurlijk wel een afschrijving voor de eerste gratis maand. Deze afschrijving heb ik direct laten storneren.Uiteraard kreeg ik direct een reactie per email om te betalen. Terug gemaild dat deze vordering onterecht was en dat ze geen cent meer van mij krijgen. Weer een mail ontvangen van Simpel dat er betaald moet worden en dat zij bepaalde telefoondienstengingen blokkeren.Op de emails die men van Simpel ontvangt kan men niet reageren en door hun actie/blokkade kan ik ze ook niet bellen.Mijn ervaring met Simpel;Slechte klachten/klantenservice, moeilijk te bereiken (bijna onmogelijk gezien het te doorlopen menu) en dan nog een hele lange wachttijd.Weinig respect voor de klant gezien de toon in de mails en aan de telefoon. Ik als 69 jarige wens niet met je en jij aangesproken te worden.Slecht bereik van telefonie en internet ( meerdere keren gemeld maar nooit opgelost)Al met al vind ik Simpel een heel slecht bedrijf en ik zal de instanties die hierop toezicht houden ervan op de hoogte stellen!
  3. Simpel webcare op 3-3-2014 om 15:39 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Beste klant,

    Bij Simpel wordt uw abonnement niet automatisch verlengd met een jaar of 2 jaar, maar ook niet opgezegd als u dit niet hebt aangegeven. Na de contractperiode van 2 jaar kunt u steeds met 1 maand opzegtermijn opzeggen, en als u niet opzegt loopt het abonnement gewoon door.
    Uw abonnement wordt alleen door ons beeinidgd wanneer er voor langere tijd sprake is van een betaalachterstand. Hiervan wordt u herhaaldelijk geinformeerd, en wanneer er niet tot betaling wordt overgegaan wordt er een eindfactuur in rekening gebracht.
    Mocht u nog geen telefonisch contact gehad hebben kunt u mij ook een bericht sturen op anna@simpel.nl dan zoek ik de situatie voor u uit.

    Met vriendelijke groet,

    Anna van Dijck
    Simpel
  4. Diana op 1-3-2014 om 21:29 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik had een 2 jarig abonnement bij simpel...naar mijn weten wordt je abonnement automatisch verlengd als je niks laat weten. 28 febr j.l had ik ineens netwerk niet beschikbaar als ik wou bellen. Eerst dacht ik aan een storing...tot het te lang duurde. Ik kon ze niet bellen omdat ze in het weekend niet te bereiken zijn...had anders op de telefoon van mijn vriend naar ze kunnen bellen met mijn klacht, helaas. Nu heb ik het vermoeden dat mijn abonnement automatisch is beëindigd. Ga maandag meteen bellen..dit zou wel te gek voor woorden zijn, maar ik denk echt dat mijn vermoedens juist zijn. Nouja...ga ik gewoon naar een andere provider...heb ik ook meteen een nieuw toestel
  5. Ditkannniet op 19-2-2014 om 16:47 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    @Ashley, als het bedrag terecht is kan je gewoon beter wachten tot je van de incasso bureau wat hoort.je kan daar makkelijker betalingsregelingen treffen van 20 of 30 euro per maand.ik adviseer je wel om het afspraak na te komen. en verder niet stressen. er is altijd een volgende stap. zij stressen ook niet om jou. en zodra je van hun af bent, moet je nooit meer een abbo nemen. mijn ervaring is dat prepaid internet wel goedkoper is en betaal nooit teveel
    Opmerking van de redactie op 20-2-2014 om 10:03
    bericht ingekort
  6. Sporenburg op 5-2-2014 om 11:01 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Zoals wel vaker tegenwoordig moet je je hoofd erbij houden als je Simpel neemt voor je kinderen. Je kan namelijk niet op een enkel emailadres voor beide kinderen een abbonement aanvragen (dus een overdaad aan passwords, emailadressen die je vergeet etc).

    Houdt in ieder geval de GSM van je kind goed in de gaten want je krijgt geen brief als je een keer niet betaald. Dat gaat per SMS. Met de eindfactuur weten ze opeens wel de brievenbus te vinden. Zeer inflexibele helpdesk ook.
  7. John Wernert op 1-2-2014 om 22:14 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Anna,van Simpel,Ik zal de dag prijzen als ik van jullie verlost ben.John
  8. Wiebe op 24-1-2014 om 22:12 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb al jaren een Simpel abonnement, 100 belminuten, 10 SMS en 20 min. gratis met andere Simpel Abonnee voor slechts € 2,54. (Dit abonnement heeft Simpel niet meer) Nooit geen probleem, een keer was Voice Mail "verdwenen" Keurig door klantenservice opgelost. Als je een mail stuurt wordt deze vlot beantwoord. Onlangs een Smartfhone aabgeschaft. Moest wel zelf het internet (wil ik niet) van Simpel uitschakelen. Ging prima met behulp van klantenservice. Kortom: Ik ben tevreden!
  9. Tom op 18-1-2014 om 17:09 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik snap de negatieve reacties niet van sommigen. Simpel is juist een prima provider. Klantenservice heb ik zelf nog nooit hoeven te gebruiken, want ik heb nooit problemen. Zeker voor wat je betaalt voor 1000 MB internet per maand 50 minuten bellen (bel toch nooit) en onbeperkt aantal (1000) sms`jes is het een zeer goede keuze. De komende jaren blijf ik ongetwijfeld klant. :)
  10. edcar op 27-12-2013 om 0:44 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Bedankt mensen, voor mij geen Simpel abonnement!!
Laad meer ervaringen