Review en beoordeling Kruidvat Mobiel

Kruidvat Mobiel
Om je te helpen bij de keus voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie geven over Kruidvat Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Kruidvat Mobiel. Is Kruidvat Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Dat kan, schrijf hier je ervaring met Kruidvat Mobiel en deel deze met andere consumenten.
  1. Robert op 19-2-2014 om 23:13 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Kruidvat Mobiel Prepaid is pas echt prepaid.Geen verborgen kosten, goed netwerk en is de enige aanbieder van superhandig beltegoed van 7euro50.
  2. Jaap op 16-1-2014 om 21:21 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Gebruikers van Kruidvat prepaid controleer je bel logboek eens en contoleer de gebruikte kosten, ik kom op meer dan het dubbele tarief uit !
    Vraag even je beltegoed op = *101# , bel daarna en check je logboek over het aantal minuten dat je gebruikt hebt en daarna weer *101#, je zult zien het gesprek kost geen 0.09 cent per minute maar 0.20 cent.
    Dit is dikke beduvelerij ! Bellers protesteer !!!
  3. Jade op 16-1-2014 om 17:55 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb per ongeluk 3 keer de verkeerde pin in getoetst maar nu moet ik een puk code in voeren, maar mijn simkaart is al oud en kan ik het kaartje waar je puk code op staat niet meer vinden.Nu kan ik dus helemaal niks meer
  4. Mick op 24-12-2013 om 11:05 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Nooooooit maar dan ook nooit Kruidvat mobiel nemen. Slechte ontvangst en slechte service, vooral bij het afzeggen van het abonnement. Ben al weken bezig en krijg loze beloftes. Resultaat is dat onterecht blijven afschrijven van mijn rekening. De medewerkers schuiven het probleem steeds door en weten van niks.
  5. petra op 12-12-2013 om 21:01 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Prepaid van Kruidvat mobiel met nummer behoud. Bonnetje ingevuld en opgestuurd. Na een week kreeg ik een berichtje dat het in orde was. Op dat moment kon ik alleen nog sms ontvangen en kon gebeld worden. Zelf bellen en smsjes sturen was niet mogelijk. Gebeld naar de klanten service, binnen 5 werkdagen zou ik terug gebeld worden door de technische dienst.Na 5 keer bellen met steeds weer opnieuw uitleg van mij en allerlei smoesjes heb ik het maar opgegeven.Inmiddels heb ik weer Vodafone prepaid en een ander nummer EN EEN ERVARING RIJKER, NOOIT MEER KRUITVAT MOBIEL
  6. paul op 29-11-2013 om 23:26 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Tot mijn verbazing erg veel negatieve ervaringen, niet alleen op kruidvat, maar ook wel bij andere providers. Omdat ik toch een keuze moest maken voor Kruidvat gekozen, want het beltarief is voordelig. De problemen herken ik totaal niet, het doet gewoon wat het moet doen. Er verdampt geen beltegoed en installatie is eenvoudig en zonder problemen.
  7. Aziona op 23-11-2013 om 14:39 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Kruidvat mobiel is helemaal top. Gisteren kaart erin gestopt en vervolgens aantal apps geblokkeerd voor G3 met Droidwall zodat er niet stiekem MB`s verspild worden. Tot nu pas 1 cent verbruikt van het beltegoed. Degene die klagen over het plots dalen van hun beltegoed zouden gewoon eens moeten checken welke apps de internet verbinding gebruiken (en Droidwall en My Data Manager installeren).
  8. annieka op 14-11-2013 om 14:06 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    nou ik dacht even beltegoed erop zetten. 7,50. na dit gedaan te hebben gelijk beltegoed opgevraagt en ben al een euro lichter???? gaat me niet om die euro maartoch vind het niet kunnen. dus netjes gebelt krijg ik te horen ik zoe dat je een euro hebt opgemaakt??? ik zeg wanneer en wat dan? dat kon ze niet vertellen. ik heb dat gedaan in een 10 sec? onmogenlijk. ik had gewoon pech ze konden er niks aan doen. het spijt mij zeer maar vind grof schandalig bah
  9. portland op 15-10-2013 om 1:28 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Hallo mijn dochter heeft kruidvat prepaid
    heel vak is ze niet bereikbaar en dat terwijl ik haar telefoon in mijn hand heb en zie dat hij wel bereik heeft 20 minuten later krijgt ze dan een keer een sms dat ze een oproep gemist heeft. hoe kan dat? als ik een sms stuur komt die ook vaak veel later aan.

    telefoon is oude nokia n8
  10. didi op 10-10-2013 om 9:50 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Tot voor kort had ik geen probleem met bellen met Kruidvat mobiel.Nu is het zo dat als ik een tijdje mijn telefoon niet heb gebruikt, de melding: MOBIEL NETWERK NIET BESCHIKBAAR volgt. Ik kan dan niets meer en moet heel mijn telefoon opnieuw opstarten. Heel vervelend want mijn ouders kunnen mij niet bellen en ik hun niet.Internet gebruik ik alleen thuis via wifi, wat kan nu het probleem zijn?gr. didi
Laad meer ervaringen