Review en beoordeling Kruidvat Mobiel

Kruidvat Mobiel
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Kruidvat Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Kruidvat Mobiel. Is Kruidvat Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
60% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 5 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
40% niet
0% misschien
  1. marcel op 18-3-2015 om 12:34 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    vorig jaar tijdens 3 maanden zuid Amerika kon ik niet bellen in het , SMS werkte wel. Dit jaar ging ook SMSsen niet meer in het buitenland, dacht dat het beltegoed te laag was heb er nog eens 40 euro opgezet maar helaas, Gelukkig had ik nog een Vodafone prepaid bij me die dan wel duurder is met SMSsen in het buitenland maar t in elk geval wel deed .
    • sms tarief buitenland
    • geen werking in het buitenland.
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      5
    • Prijsstelling:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      5
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klantenservice:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. G. Bos op 30-1-2015 om 15:42 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb nu 2 jaar kruidvat mobiel geen abonament,maar sinds 2a3 maanden heb ik geen bereik meer,wel kan ik het alarm nr bellen(raar he).mijn buurvrouw heeft ook KPN mobiel en die heeft wel bereik,mijn schoondochter en zoon hebben ook kruidvat abonament en die kunnen ook bellen,nooit ergens last van.wonen een straat verder dan mij.
    Zelf heb ik het idee dat het met opzet gebeurt zodat je een abonament neemt,maar die hoef ik niet.want ik bel haast nooit.men verdiend denk ik niet genoeg aan mij.
    Ben van plan om over te stappen naar een andere provider.
    • Was lekker goedkoop,en 5 euro voor een heel jaar was echt tof.zo werd er ook nog aan ouderen gedacht die een mobiel hebben voor alleen noodgevallen.
    • Dat men weer bereikbaar bent voor iedereen en dat ikzelf ook weer kan bellen,niet alleen naar 112.
    • Dus KPN doe er wat aan.en kruidvat ook natuurlijk.
  3. Eva op 11-1-2015 om 09:50 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Toen mijn mobiel met hema-prepaid was gerold wilde ik het nummer behouden. Ik ben toen overgestapt naar Kruidvat Prepaid nadat ik het probleem per e-mail bij de klantenservice had uitgelegd en alles werd goed geregeld. Opwaarderen via de site gaat altijd prima. Een jaar geleden hebben ze de simkaarten aangepast. Ik kreeg hier over tijdig en uitgebreid bericht. Voor deze operatie kreeg je een bonusbeltegoed. Zelf tot nu toe dus geen klachten gehad, ik ben tevreden.

    Mijn vader verloor 3 maanden geleden zijn mobiel met T-mobile prepaid. Door mijn goede ervaringen bij Kruidvat en de lage tarieven van Kruidvat heb ik hem aangeraden over te stappen. In het online-aanmeldformulier is niet helemaal duidelijk wat de mogelijkheden zijn bij overstappen als je niet het benodigde oude simkaart(-nummer) door kan geven tijdens de overstapprocedure. Hiervoor heb ik verschillende malen gemaild en gebeld met Kruidvat klantenservice en zij hebben mij altijd goed en duidelijk te woord gestaan. Voor mijn geruststelling heb ik ook nog met het KPN-overstaptelefoonnummer gebeld (Kruidvats "moeder"-provider) en ook daar aangename ervaringen m.b.t. assistentie.
    Het bereik is prima. In het buitenland werkt mijn prepaidkaart ook fijn. Het enige minpunt dat ik ontdekte sinds de verandering in het systeem is dat er in je account geen belgeschiedenis meer wordt bewaard; voorheen was dat wel zo en kon je gespecificeerd zien waar je beltegoed aan op was gegaan. Ik vond dat erg prettig.
    • Lage tarieven
    • Vriendelijke en behulpzame klantenservice, per e-mail en telefonisch
    • Overstappen mogelijk ook als je je oude simkaart van een andere provider kwijt bent (diefstal, verlies)
    • Online opwaarderen of in de winkel met een opwaardeerbon
    • Melding wanneer je beltegoed bijna op is
    • Laag tarief voor sporadisch internet (0,09/MB tegenover 0,15/MB bij bv Simyo; máár Simyo heeft weer voordeligere internetbundels (250MB/maand 7€ tegenover Kruidvat 200MB/maand 9€))
    • Beltegoed kopen met de Kruidvatspaarkaart
    Beoordeling
    10
    • Online dienstverlening:
      8
    • Prijsstelling:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      10
    • Bestelproces:
      10
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      10
    • Klantenservice:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
  4. - op 17-12-2014 om 20:45 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Wordt zomaar geld van mijn rekening afgeschreven zonder dat ik er iets van af weet. Laatst zomaar 5 tientjes tegelijk, terwijl ik elke maand heb betaald. En vreemd genoeg is mijn 200mb internet soms in minder dan 10 minuten op. Ik blijf maar geld betalen, maar krijg er niks voor terug! Absoluut GEEN aanrader.
    • Klantenservice kon zogenaamd niks doen, behalve een formulier invullen die binnen 5 werkdagen in behandeling wordt genomen.
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. jan kuijpers op 25-11-2014 om 23:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    mijn mobiel was gerold en belde de klantenservice: binnen een week had ik een nieuwe simkaart met mijn oude nummer en mijn oude beltegoed voor mijn nieuwe simlockvrije smartfooon . geen kosten in rekening gebracht.
    keurige en correcte telefoonbehandeling. prima service!
    • lage prepaidtarieven dus goedkoop als je weinig belt
    • de jongen van de klantenservice zei dat ik een microsimkaart zou krijgen en een adapter nodig zou hebben. dit laatste hoefde zelfs niet want de simkaart is zowel voor normaal als vvoor microformaat bruikbaar.
    Beoordeling
    9
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      9
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      9
    Ik zou deze provider aanradenJa
  6. W. op 22-9-2014 om 19:20 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Vorige week hebben wij online het prepaid tegoed met 15 Euro verhoogd, het geld werd direct afgeschreven, echter, het beltegoed bleef op 2 cent staan en dat is een week later nog zo. Diverse keren met klantservice gesproken, konden niet zien of we hadden betaald of dat het beltegoed was gewijzigd, vreemd. We moesten maar een copy afschrift mailen via de website. Dat werkt niet. Klantservice geloofde het niet en kwam er achter dat je idd niet kunt mailen naar Kruidvat met bijlagen. Moest formulier invullen, echter, dat formulier vraagt om opwaardeercodes en die krijg je online niet, dus, ergo, ik ben 15 Euro armer en kan nergens bij Kruidvat mijn gelijk halen, dit is een zeer beroerde service en we zullen dan ook alle 3 telefoons weghalen bij Kruidvat, het is een dievenbende.
    • kennis van zaken aan de telefoon verhogen
    • reageren op mails
    • bijlage(n) bij mails kunnen doen, zodat ik zaken kan aantonen
    Beoordeling
    5
    • Online dienstverlening:
      3
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      3
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
    Reacties
    johannes op 29-9-2014 om 18:56
    Hetzelfde is rond deze datum bij mij gebeurt! Er moeten veel meer zijn, kunnen we er geen consumentenprogramma mee benaderen.
    Klantenservice kon melden dat het probleem bekend was en zou worden opgelost. Echter nog steeds wordt het aangeboden en het werkt niet. 100%
  7. henk veldhuis op 22-8-2014 om 15:02 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    wordt maar zo beltegoed afgeschreven zonder te bellen smsen, of internetten. Vorige week nieuwe smartphone gekocht. sim erin .
    Opeens was mijn 7 euro beltegoed foetsie, zonder bellen , internet etc.Nu wordt er ook per weer wat van het beltegoed afgeschreven zonder te bellen.
    Riekt naar oplichterij!
    • email beantwoorden ze niet en klantenservice lange wachttijd op nummer 1200.
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      3
    • Prijsstelling:
      4
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Bestelproces:
      3
    • Facturering:
      3
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Peter op 19-8-2014 om 16:08 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb een prepaidkaart waarmee ik voornamelijk sms. Een sms-je kostte eerst 5 ct, maar dat werd plotseling opgetrokken naar 10 ct. Ik maak m'n beltegoed nog op en ga dan over op Aldi Talk. Daar kost een sms-je 4 ct.
    • Het bereik is prima.
    Beoordeling
    7
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  9. a op 11-8-2014 om 12:44 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    op 2/7 bij Kruidvat Rhenen voor mijn vakantie 30 euro beltegoed gekocht. was w.s. een vakantiekracht die het duidelijk niet zo goed snapte, gisteren geprobeerd op te waarderen. helaas 1 cijfer te veel. vanochtend na 8.00 gebeld met nummer 1200, kreeg tot 2x toe te horen dat ze gesloten waren en vanaf 8.00 bereikbaar ?????. hierna nog een aantal keren lang in de wacht gehangen ( lang leve je beltegoed) daarna gaf een dame aan dat het tegenwoordig 16 cijfers zijn i.p.v. de aangegeven 15. zij kon met de code de opwaardering regelen. helaas lukte dit ook niet. heb beltegoed van KPN gekregen i.p.v. Kruidvat ( wat dan wel weer via KPN loopt) ik moet er weer voor naar Rhenen. heel erg klantvriendelijk als je met vakantie gaat en niet in Rhenen woont. grrrrr
    • sorry, maar nu even niet
    • als organisatie bereikbaar zijn op tijden die je zelf aangeeft.
    • net als bij ziggo een gratis nummer wat je als klant kan bellen.
    • als dit niet kan zorgen voor korte wachttijden voor je klanten
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  10. Nard op 26-7-2014 om 23:26 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Het begon al bij de aankoop van de prepaid kaart in een filiaal van Kruidvat. Volgens de verkoopster "pakte de kassa niet" en kreeg ik geen kassabon met een code om de € 5 gratis beltegoed te activeren.
    Vervolgens kon ik mij niet online registreren en kreeg de melding: "Er is een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals. Onze excuses voor het ongemak". Kortom, wel een simkaart gekocht (€ 5,78) di9e helaas niet werkt, dus kan niet bellen/niet bereikbaar.
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      3
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen