Review en beoordeling Kruidvat Mobiel

Kruidvat Mobiel
Om je te helpen bij de keus voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie geven over Kruidvat Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Kruidvat Mobiel. Is Kruidvat Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Dat kan, schrijf hier je ervaring met Kruidvat Mobiel en deel deze met andere consumenten.
25% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 4 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
50% niet
25% misschien
  1. Nard op 26-7-2014 om 23:26 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Het begon al bij de aankoop van de prepaid kaart in een filiaal van Kruidvat. Volgens de verkoopster "pakte de kassa niet" en kreeg ik geen kassabon met een code om de € 5 gratis beltegoed te activeren.
    Vervolgens kon ik mij niet online registreren en kreeg de melding: "Er is een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals. Onze excuses voor het ongemak". Kortom, wel een simkaart gekocht (€ 5,78) di9e helaas niet werkt, dus kan niet bellen/niet bereikbaar.
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      6
    • Bestelproces:
      3
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. joshua kemman op 2-7-2014 om 13:31 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb kruidvat mobiel en ik ben daar heel erg tevreden mee.
    ik raadde het mijn tante ook aan dus voor haar heb ik ook een kaartje gekocht. nu wilde ze nummerbehoud uitvoeren maar ze zit al 2 weken te wachten. ik belde naar de klantenservice en die zij dat ik bij kpn moest zijn. dus ik belde naar kpn en die zij dat het een storing van hun systeem was. kpn zij dat het probleem was opgelost en dat ik een paar dagen moest wachten. dat heb ik gedaan maar er is nog niets gebeurd. ik belde kpn en hij zij dat ik bij kruidvat moest zijn. dus ik belde kruidvat maar die zij dat er nog steeds een storing van kpn was terwijl dat helemaal niet zo was.
    nu zit mijn tante al meer dan 2 weken zonder mobiel en dat is best vervelend. ik wil graag dat dit word opgelost maar kpn zegt dat ik bij kruidvat moet zijn en kruidvat zegt dat ik bij kpn moet zijn.
    ik hoop dat het probleem wordt opgelost want anders gaat mijn tante naar ziggo.
    • goede dekking
    • aardige klantenservice
    • gemakkelijke en overzichtelijke site
    • 7,50 opwaarderen
    • goedkoop en snel 3g
    • netwerk van kpn
    • er voor zorgen dat je klant niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd.
    • niet van te voren aangeven dat er een probleem is met nummerbehoud
    Beoordeling
    8
    • Bereik/dekking:
      9
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      8
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      9
    • Prijsstelling:
      9
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenJa
  3. Anna op 1-7-2014 om 18:01 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Onlangs overgestapt naar Kruidvat Mobiel prepaid. Direct na opwaardering worden continu kleine bedragen (meestal 1 cent per uur) van mijn beltegoed afgeschreven, ook gedurende de nacht. Dit terwijl ik geen gebruik heb gemaakt van betaalde diensten, zoals bellen, sms, dataverbruik via 3G.

    Probleem via het webformulier voorgelegd aan Kruidvat Mobiel. Hierop no-reply bevestiging ontvangen met toezegging: binnen 2 werkdagen antwoord. Intussen slonk mijn beltegoed dag en nacht steeds verder. Na het verstrijken van de beloofde 2 werkdagen geen antwoord. Opnieuw het webformulier ingevuld, en nog een derde keer. Ook daarop alleen ontvangstbevestigingen met referentienummer (de formulieren komen dus wel binnen bij Kruidvat), maar geen antwoord. Laat staan oplossing van het probleem. Een vierde poging: gemaild naar kruidvatmobiel@mailgb.custhelp.com . Weer ontvangstbevestiging, hier de toezegging reactie binnen drie werkdagen. Opnieuw niets meer vernomen. Na 7 werkdagen nog steeds geen enkel antwoord.

    Na deze respectloze houding tegenover de klant heb ik grote spijt van mijn keuze voor Kruidvat Mobiel, en raad het anderen af.
    • Geef antwoord als je klant een vraag stelt.
    • In alle no-replys zegt Kruidvat Mobiel zonder enig voorbehoud toe dat de vraag binnen 2 werkdagen beantwoord wordt. Houd je daar dan ook aan.
    Beoordeling
    4
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      7
    • Bestelproces:
      9
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Alex op 30-6-2014 om 9:54 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Opwaarderbon voor 7.50 Euro in de winkel gekocht. 15 cijferige code werkt gewoon niet. In de winkel willen ze daar niets van weten, ik zou de 0900 nummer voor informatie bellen. Die doet het ook niet, 10 min met "alle medewerkers in gesprek" gewacht, daarvoor weer 10cent / min en/of 35cent per geprek betaalt. Nix. Cut your losses, wissel van provider.
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. ankersmit op 29-6-2014 om 13:19 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    prepaid gekocht met gratis 5 euro beltegoed. werkt gewoon niet.op de kassabon zou instructie staan.niks van te vinden op de bon.
    gewoon voor 5 euro bestolen.breng het morgen terug.hoop mijn geld terug te krijgen.
    • geen
    • onverbeterlijk
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Joep M op 13-6-2014 om 23:15 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Let op bij het bellen naar Kruidvat klantenservice (1200). Na 21 minuten en 26 seconde contact gehad te hebben met de klantenservice is er ruim 6 euro minder beltegoed. Deze 21 minuten is dus incl. de wachttijd (van ca 5 minuten) voordat ik iemand te spreken kreeg. Effectief dus ca 40 cent per minuut voor een gesprek waar ik ook nog eens niet eens geholpen werd.
    Beoordeling
    3
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      7
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  7. Cara op 4-6-2014 om 12:40 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Heb nu sinds 2 jaar deze provider, dacht, mooi, 5 ct per sms.
    Ik sms voornamelijk. Tot ik 'n paar dagen terug merkte dat het
    tegoed er wel heel erg snel doorheen ging ! Tegoed opgeschreven
    en gecontroleerd. Kom net als Jaap tot de conclusie dat er al 'n tijdje 0,20 ct/per sms wordt afgeschreven ! Bij mijn man hetzelfde, hij heeft sinds kort ook Kruidvat prepaid. Contact opgenomen met klantenservice (1200). Na 15 min hield m'n mobiel ermee op, zou gratis zijn.
    Dus mensen, je wordt bedonderd!!
  8. Wilma op 12-5-2014 om 14:21 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb sinds december 2013 kruidvat prepaid en het bevalt mij prima
    geen extra kosten of vreemde afschrijving van mijn beltegoed.
    Ik heb wel een android firewall app erop gezet om mijn 3g gebruik te reguleren en dat gaat heel goed!
    • De prijs gewoon 9 cent per mb sms en belminuut
    • Een tekst whatsapp met 3g kost mij maar 1 cent
    • Weet ik niet
    Beoordeling
    7
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      9
    • Online dienstverlening:
      7
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      7
    • Bestelproces:
      7
    Ik zou deze provider aanradenJa
  9. Robert op 19-2-2014 om 23:13 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Kruidvat Mobiel Prepaid is pas echt prepaid.Geen verborgen kosten, goed netwerk en is de enige aanbieder van superhandig beltegoed van 7euro50.
  10. Jaap op 16-1-2014 om 21:21 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Gebruikers van Kruidvat prepaid controleer je bel logboek eens en contoleer de gebruikte kosten, ik kom op meer dan het dubbele tarief uit !
    Vraag even je beltegoed op = *101# , bel daarna en check je logboek over het aantal minuten dat je gebruikt hebt en daarna weer *101#, je zult zien het gesprek kost geen 0.09 cent per minute maar 0.20 cent.
    Dit is dikke beduvelerij ! Bellers protesteer !!!
    Reacties
    Mark op 28-7-2014 om 14:42
    Beste Jaap, heb je wel rekening gehouden met het feit dat de eerste minuut altijd volledig wordt doorberekend?
    Dus ook al bel je 2 seconden met "Hallo mams!", dat kost dus al 1 minuut oftewel 9 ct.
    Dat is niks beduvelds aan.
    Ik wil daarmee aangeven dat jouw logboekmethode van het simpelweg bekijken van het aantal gebelde minuten onterecht geen rekening houdt met het doorberekenenen van minimaal 1 minuut.
Laad meer ervaringen