Review en beoordeling HEMA

HEMA
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over HEMA geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over HEMA. Is HEMA je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
40% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 5 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
60% niet
0% misschien
  1. H van den Berg op 9-8-2015 om 21:19 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    voortdurend problemen met internet instellingen, beltegoed voor 500mb per maand soms al op in paar dagen zonder dat je je telefoon veel gebruikt. ook bij hema regelmatig opwaarderen en dan binnen 5 minuten al je beltegoed verdwenen.
    • goedkoop aanschaf van nummer, waarschuwing wanneer 50% en 80% van je tegoed op is.
    • betere internetverbinding
    Beoordeling
    3
    • Prijsstelling:
      3
    • Bestelproces:
      7
    • Bereik/dekking:
      3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Willem op 12-4-2015 om 11:07 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Simpele prepaid. Kost maar 1 euro, dus het proberen waard. Gewoon direct in de winkel te koop.
    • Makkelijk te koop (overal is wel een hema) .
    • Beltegoed ook online te koop.
    • Goed bereik.
    • Internetwinkel per maand te koop.
    • Winkelpersoneel heeft geen kennis van het product.
    Beoordeling
    8
    • Bereik/dekking:
      9
    • Prijsstelling:
      8
    • Bestelproces:
      8
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      7
    • Klantenservice:
      8
    Ik zou deze provider aanradenJa
  3. Chris Ockeloen op 3-4-2015 om 21:48 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Goede kwaliteit verbinding tegen een lage prijs.
    • kwaliteit verbinding
    • eenvoudig opwaarderen
    • beltegoed lang geldig
    • geen mb bundels
    Beoordeling
    7
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      7
    • Bereik/dekking:
      9
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenJa
  4. Martin op 11-3-2015 om 13:21 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Let op! Voorwaarden van HEMA mobiel beltegoed verdubbeld actie zijn misleidend. Je kan eigenlijk je bonustegoed op je saldo helemaal niet zien. Verder de bonustegoed zijn niet geldig voor internet bundels. Stond helemaal niets op de website over die bonustegoed en helpdesk wilden mij verder niet helpen. Gezien dat ik 90% van de tijd mijn simkaart voor internetten doeleinden gebruik ben ik €20 bonus tegoed kwijt.
    Nooit meer HEMA mobiel gebruiken!
    • Helderder voorwaarden!
    Beoordeling
    2
    • Bereik/dekking:
      5
    • Prijsstelling:
      3
    • Online dienstverlening:
      3
    • Bestelproces:
      3
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Martin op 11-3-2015 om 13:17 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Let op! Voorwaarden van HEMA mobiel tegoed verdubbeld actie zijn misleidend. Je kan eigenlijk je bonustegoed op je saldo helemaal niet zien. Verder de bonustegoed zijn niet geldig voor internet bundels. Stond helemaal niets op de website over die bonustegoed en helpdesk wilden mij verder niet helpen. Gezien dat ik 90% van de tijd mijn simkaart voor internetten doeleinden gebruik ben ik €20 bonus tegoed kwijt.
    Nooit meer HEMA mobiel gebruiken!
    • Voorwaarden duidelijk aanpassen
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Nicole op 26-2-2015 om 11:49 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb nu al een tijdje Hema SIM kaart. Het valt mij op dat ik heel sporadisch bereik heb, tot bijna nooit. Voor mijn werk etc. moet ik wel bereikbaar zijn en met de HEMA provider ben je dat eigenlijk nooit! Je koopt ten eerste instantie een SIM kaart zodat je kan bellen en gebeld kan worden. Bij HEMA is dat dus niet het geval. Voor mensen die op het punt staan een SIM kaart bij HEMA te gaan kopen, overweeg eerst de keuze die je maakt en lees hier en daar wat recensies en beoordelingen over dit product!
    • De kosten zijn een pluspunt (wanneer je bereik hebt natuurlijk) je betaald per seconde ipv. per minuut. Dus als je bijv. 35 seconden of bijv. ik noem maar 7 seconden belt. Betaal je ook voor die seconden. Bij andere providers is het zo dat als je bijv. 7 seconden maar belt, je beltegoed voor een minuut kwijt bent.
    • Heel simpel. Je hoort altijd bereik te kunnen hebben, dat is de grootste verbeterpunt waar HEMA aan mag werken!
    Beoordeling
    5
    • Klantenservice:
      6
    • Prijsstelling:
      7
    • Bestelproces:
      8
    • Online dienstverlening:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      4
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      0
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. tim op 8-10-2014 om 21:49 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Heb nu twee keer een pre paid voor 10 euro opgewardeerd. Bellen doe ik er nooit mee alleen af en toe whastap en nu.nl om iets op de hoogte te blijven. De eerste keer was het beltegoed met een paar uur op, de tweede keer was het beltegoed na een dag op. Ik heb gebeld met de klantenservice van hema. Deze mevrouw wist mij te vertellen dat s'nachts om twee uur er in één keer acht euro van mijn tegoed werd verbruikt. Ten eerste dan slaap ik en ten tweede thuis gaat het altijd via de wifi. Dat kon niet zij die mevrouw van hema. Dus hema, ik zeg.. NOOIT MEER !!!
    • geen
    • alles
    Beoordeling
    4
    • Prijsstelling:
      3
    • Online dienstverlening:
      3
    • Facturering:
      3
    • Bereik/dekking:
      7
    • Bestelproces:
      7
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Henk Timmer op 15-9-2014 om 20:03 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Probleem met afgeschreven beltegoed direct opgelost.
    Uitermate kundig en vriendelijk.
    Prima dekking.
    Ook zonder databundel internet gebruik voor niet al te veel geld.
    Echt afrekenen per seconde. HEMA IS EEN TOPPERTJE.
    • Beltegoed gemakkelijk verkrijgbaar. v.a. € 10,-
    • Geen fnuikende lokkertjes zoals bijvoorbeeld Lebara €20,- beltegoed voor € 10,- maar in een mum van tijd ben je je tegoed kwijt. (rekent minuten)
    • Een jaar lang tegoed geldig.
    • Beeldbellen
    • 4g
    Beoordeling
    8
    • Klachtenafhandeling:
      9
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      9
    • Online dienstverlening:
      9
    • Prijsstelling:
      7
    • Bestelproces:
      7
    • Klantenservice:
      9
    Ik zou deze provider aanradenJa
  9. T.R.Apon op 14-9-2014 om 11:45 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik gebruik mijn gsm voor het grootste deel om smsjes te versturen, meestal naar m`n drie kinderen tegelijk en wat wordt er meestal afgeschreven? 60 cent terwijl ik binnen de marge blijft van het aantal tekens / karakters, heb een mailtje naar HEMA gestuurd, maar krijg gewoon geen reactie, IK BEN HELEMAAL KLAAR MET HEMA!!!!.,
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Romeo op 13-9-2014 om 08:41 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Sinds kort is SMS verzenden een roulette. Weet niet echt of het is aangekomen daar het voortdurend onderweg is. Ondertussen wel de nodige kosten afgeschreven. Afleveringsrapport wordt niet afgeleverd.
    Best wel slecht voor een provider die alles en nog wat beloofd!
    • Internet klantenservice een soort zelf service die andere providers wel aanbieden!
    Beoordeling
    6
    • Klantenservice:
      3
    • Bereik/dekking:
      5
    • Prijsstelling:
      9
    • Online dienstverlening:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Facturering:
      9
    • Bestelproces:
      9
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    J.H.K. op 29-9-2014 om 09:13
    Hallo, ik heb hetzelfde gehad maar lag toen niet aan Hema. Het lag aan het toestel. Het toestel kan zijn ingesteld op een bepaalde grootte berichtje. Is deze groter dan zet het toestel het sms'je automatisch om in een MMS bericht en deze zijn inderdaad veel duurder. Een oplossing kan zijn om in het toestel via instellingen en dan naar netwerk de MMS proxy te verwijderen. Hierna geen problemen weer gehad.
Laad meer ervaringen