Review en beoordeling HEMA

HEMA
Om je te helpen bij de keus voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie geven over HEMA geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over HEMA. Is HEMA je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Dat kan, schrijf hier je ervaring met HEMA en deel deze met andere consumenten.
  1. LJ Nijmegen op 26-10-2013 om 1:55 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Werkt prima, voor 5euro een jaar lang bereikbaar, zelfs met een telefoon van 14 jaar oud Nokia 5110.
  2. harry op 12-9-2013 om 13:22 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Wat is het minimale bedrag om op te waarderen ?? 5,- of 10,-? En kan je dit ook via een site,link of telefoonnummer regelen??
  3. Willy op 18-8-2013 om 19:50 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Hallo iedereen!Heb tijdens mijn vakantie een vervelende ervaring opgelopen met prepaid internet van Hema.Door *123# in te toetsen krijg je voor 5.95 euro een internet bundel van150mb die 1 week geldig is.Ik heb deze bundel in een periode van 2 weken 2x besteld.Aan het eind van de 1e week kreeg ik netjes een sms dat de 150mb data verbruikt is.Echter, aan het eind van de 2e week kreeg ik helemaal geen melding dat mijn belbundel verbruikt of verlopen is.Ik ben een ochtend op internet geweest en kreeg opeens de melding dat mijn beltegoed minder dan 3 euro is.Tot mijn verbazing had ik in die ochtend bijna 20 euro beltegoed verbruikt voor iets meer dan 40 mb aan data.Op de website van de Hema staat dat je een bericht krijgt als je de internet bundel verbruikt hebt. !!! Maar je krijgt geen bericht als de internet bundel verlopen is !!!!Ik geloof niet dat ik de enige ben die vergeet te noteren wanneer de bundel verloopt, en vind het een schande dat de Hema op deze manier geld verdient. In mijn ogen is het gewoon bedrog!
  4. robido op 15-8-2013 om 17:29 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Echt Hema--Prepaid Internet! Als je bij de Hema de bundel overschrijdt wordt een sms verzonden met het bericht 2,50 euro per mb. Blijkt echt niet waar te zijn, het is 0,40 per mb. Goed even gebeld en toen. Niets! De service medewerker kan het probleem niet doorgeven. Dus Hema gaat bewust door met het verzenden van onzin berichten. Is dat de echte hema????
  5. AW op 15-2-2013 om 16:29 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    " Het lukt me maar niet om met mijn Hema prepaid een e-mail te verzenden.
    Ontvangen lukt prima. Wie weet hier een oplossing voor? "

    Gelukt. Iemand met verstand van zaken bij de helpdesk van Hema mobiel.
    Oplossing: bij de instellingen "uitgaande mailserver" gewijzigd in mail.wxs.nl
    Er stond mail.kpnmail.nl, op zich is dit ook goed, maar werkte dus bij mij niet.
    Wellicht dat een ander hier ook iets aan heeft.
  6. Rob V op 4-2-2013 om 21:25 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik gebruik al enige jaren HEMA Prepaid. Nog nooit problemen gehad. Zelfs NL-Alert werkte vanochtend. Ook in het buitenland geen enkel probleem met bellen en SMS`en terwijl mijn vrouw met haar KPN Prepaid niet kan SMS`en vanuit het buitenland. Ik kan het iedereen aanbevelen.
  7. Fransz op 4-2-2013 om 20:05 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ben zeer tevreden over mijn prepaid van de Hema.

    goed de handleiding lezen ,ook van je telefoon.

    kijk voor je handleiding van je telefoon ook Bij KPN

    in 30 min klaar ook al mijn internet instellingen.

    en een stuk goedkoper dan Vodafone.

    Ga zo door Hema.
  8. AW op 27-12-2012 om 18:05 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Het lukt me maar niet om met mijn Hema prepaid een e-mail te verzenden.
    Ontvangen lukt prima. Wie weet hier een oplossing voor?
  9. hartoes op 25-12-2012 om 17:56 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    ik kan me geen betere aanbieder wensen hema is een topper doet het altijd nooit storingen kan ik van de rest niet zeggen

    mvg hartoes;);)B)B)B)
  10. Gerrit op 23-12-2012 om 23:21 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb een hema mobiel maar hij doet het niet, moet de batterij er persee in? Ik ben namelijk tegen milieuvervuiling, en batterijen moet je op den duur weg gooien. Dat is slecht voor het milieu
Laad meer ervaringen