Review en beoordeling HEMA

HEMA
Om je te helpen bij de keus voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie geven over HEMA geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over HEMA. Is HEMA je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Dat kan, schrijf hier je ervaring met HEMA en deel deze met andere consumenten.
25% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 4 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
75% niet
0% misschien
  1. tim op 8-10-2014 om 21:49 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Heb nu twee keer een pre paid voor 10 euro opgewardeerd. Bellen doe ik er nooit mee alleen af en toe whastap en nu.nl om iets op de hoogte te blijven. De eerste keer was het beltegoed met een paar uur op, de tweede keer was het beltegoed na een dag op. Ik heb gebeld met de klantenservice van hema. Deze mevrouw wist mij te vertellen dat s'nachts om twee uur er in één keer acht euro van mijn tegoed werd verbruikt. Ten eerste dan slaap ik en ten tweede thuis gaat het altijd via de wifi. Dat kon niet zij die mevrouw van hema. Dus hema, ik zeg.. NOOIT MEER !!!
    • geen
    • alles
    Beoordeling
    3
    • Prijsstelling:
      3
    • Online dienstverlening:
      3
    • Facturering:
      3
    • Bereik/dekking:
      7
    • Bestelproces:
      7
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Henk Timmer op 15-9-2014 om 20:03 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Probleem met afgeschreven beltegoed direct opgelost.
    Uitermate kundig en vriendelijk.
    Prima dekking.
    Ook zonder databundel internet gebruik voor niet al te veel geld.
    Echt afrekenen per seconde. HEMA IS EEN TOPPERTJE.
    • Beltegoed gemakkelijk verkrijgbaar. v.a. € 10,-
    • Geen fnuikende lokkertjes zoals bijvoorbeeld Lebara €20,- beltegoed voor € 10,- maar in een mum van tijd ben je je tegoed kwijt. (rekent minuten)
    • Een jaar lang tegoed geldig.
    • Beeldbellen
    • 4g
    Beoordeling
    8
    • Klachtenafhandeling:
      9
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      9
    • Online dienstverlening:
      9
    • Prijsstelling:
      7
    • Bestelproces:
      7
    • Klantenservice:
      9
    Ik zou deze provider aanradenJa
  3. T.R.Apon op 14-9-2014 om 11:45 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik gebruik mijn gsm voor het grootste deel om smsjes te versturen, meestal naar m`n drie kinderen tegelijk en wat wordt er meestal afgeschreven? 60 cent terwijl ik binnen de marge blijft van het aantal tekens / karakters, heb een mailtje naar HEMA gestuurd, maar krijg gewoon geen reactie, IK BEN HELEMAAL KLAAR MET HEMA!!!!.,
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Romeo op 13-9-2014 om 8:41 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Sinds kort is SMS verzenden een roulette. Weet niet echt of het is aangekomen daar het voortdurend onderweg is. Ondertussen wel de nodige kosten afgeschreven. Afleveringsrapport wordt niet afgeleverd.
    Best wel slecht voor een provider die alles en nog wat beloofd!
    • Internet klantenservice een soort zelf service die andere providers wel aanbieden!
    Beoordeling
    5
    • Klantenservice:
      3
    • Bereik/dekking:
      5
    • Prijsstelling:
      9
    • Online dienstverlening:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Facturering:
      9
    • Bestelproces:
      9
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    J.H.K. op 29-9-2014 om 9:13
    Hallo, ik heb hetzelfde gehad maar lag toen niet aan Hema. Het lag aan het toestel. Het toestel kan zijn ingesteld op een bepaalde grootte berichtje. Is deze groter dan zet het toestel het sms'je automatisch om in een MMS bericht en deze zijn inderdaad veel duurder. Een oplossing kan zijn om in het toestel via instellingen en dan naar netwerk de MMS proxy te verwijderen. Hierna geen problemen weer gehad.
  5. Annemie op 5-5-2014 om 15:46 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Op 21-02-2014 is er 20 Euro bij me afgeschreven voor prepaid bellen , helaas is beltegoed niet bijgeschreven.
    Hier over gebeld met Hema intern doorgezet naar iemand anders en weer iemand anders.
    22-02-2014 op advies van hun brief geschreven , bijvoegen van voucher zou voldoen. (helaas bleek achter af dat het toch een kopie van een bankafschrift moest zijn)
    03-03-2014 nieuwe brief geschreven met kopie bankafschrift
    (geen reactie gehad)
    04-042014 mail gestuurd (reactie: ik moest bellen met de helpdesk)
    04-04-2014 Help-desk gebed (25 min) Klacht zou doorgestuurd worden binnen 10 dagen zou ik een reactie krijgen (geen reactie gehad)
    29-04-2014 mail verstuurd (doorverwezen naar helpdesk)
    05-050- 2014 help-desk gebeld. Was erg druk . Klachten afhandeling lag achter. Ik zou uiterlijk volgende week maandag bericht krijgen.
    • Klachtenafhandeling is slecht. Je wordt van kastje naar de muur gestuurd.
    Beoordeling
    0
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Adjiedj op 27-6-2014 om 13:44
    Beter dan HEMA kan nog niet want waar en welke provider heeft;
    1. per seconde afrekenen! echt per seconde!!!

    2. geen start tarief!!!

    Heeft u een provider laat weten( reactie zal natuurlijk achterwege blijven ;)))
  6. LJ Nijmegen op 26-10-2013 om 1:55 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Werkt prima, voor 5euro een jaar lang bereikbaar, zelfs met een telefoon van 14 jaar oud Nokia 5110.
  7. harry op 12-9-2013 om 13:22 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Wat is het minimale bedrag om op te waarderen ?? 5,- of 10,-? En kan je dit ook via een site,link of telefoonnummer regelen??
  8. Willy op 18-8-2013 om 19:50 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Hallo iedereen!Heb tijdens mijn vakantie een vervelende ervaring opgelopen met prepaid internet van Hema.Door *123# in te toetsen krijg je voor 5.95 euro een internet bundel van150mb die 1 week geldig is.Ik heb deze bundel in een periode van 2 weken 2x besteld.Aan het eind van de 1e week kreeg ik netjes een sms dat de 150mb data verbruikt is.Echter, aan het eind van de 2e week kreeg ik helemaal geen melding dat mijn belbundel verbruikt of verlopen is.Ik ben een ochtend op internet geweest en kreeg opeens de melding dat mijn beltegoed minder dan 3 euro is.Tot mijn verbazing had ik in die ochtend bijna 20 euro beltegoed verbruikt voor iets meer dan 40 mb aan data.Op de website van de Hema staat dat je een bericht krijgt als je de internet bundel verbruikt hebt. !!! Maar je krijgt geen bericht als de internet bundel verlopen is !!!!Ik geloof niet dat ik de enige ben die vergeet te noteren wanneer de bundel verloopt, en vind het een schande dat de Hema op deze manier geld verdient. In mijn ogen is het gewoon bedrog!
  9. robido op 15-8-2013 om 17:29 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Echt Hema--Prepaid Internet! Als je bij de Hema de bundel overschrijdt wordt een sms verzonden met het bericht 2,50 euro per mb. Blijkt echt niet waar te zijn, het is 0,40 per mb. Goed even gebeld en toen. Niets! De service medewerker kan het probleem niet doorgeven. Dus Hema gaat bewust door met het verzenden van onzin berichten. Is dat de echte hema????
  10. AW op 15-2-2013 om 16:29 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    " Het lukt me maar niet om met mijn Hema prepaid een e-mail te verzenden.
    Ontvangen lukt prima. Wie weet hier een oplossing voor? "

    Gelukt. Iemand met verstand van zaken bij de helpdesk van Hema mobiel.
    Oplossing: bij de instellingen "uitgaande mailserver" gewijzigd in mail.wxs.nl
    Er stond mail.kpnmail.nl, op zich is dit ook goed, maar werkte dus bij mij niet.
    Wellicht dat een ander hier ook iets aan heeft.
Laad meer ervaringen