Review en beoordeling Ben

Ben
Om je te helpen bij de keus voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie geven over Ben geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ben. Is Ben je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Dat kan, schrijf hier je ervaring met Ben en deel deze met andere consumenten.
33% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 9 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
67% niet
0% misschien
  1. Philippe op 22-7-2014 om 14:17 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Sim Only abbonement afgesloten, ik dacht voor een maand lang onbeperkt SMS aan te zetten maar zit er nu 2 jaar aan vast. Vroeger was BEN flexibel en goed maar ze hebben geld geroken en kijken daar alleen nog naar lijkt het. Website werkt ook vaak niet goed. vaak problemen met inloggen-pagina's die opeens niet laden en dat terwijl je bij BEN alles online moet regelen. BEN was vroeger een aanrader, nu zeker niet meer. Ze hadden beter bij het concept "BEN vrij" moeten blijven, nu forceren ze klanten toch eigenlijk lange contracten te nemen doordat de prijzen hierbij een stuk lager liggen.
    Beoordeling
    4
    • Prijsstelling:
      5
    • Online dienstverlening:
      2
    • Facturering:
      5
    • Klantenservice:
      2
    • Bereik/dekking:
      8
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Fred op 20-7-2014 om 11:08 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Moet het nog even goed bekijken en de eerste rekening afwachten, maar heb een sim only met 100 belminuten. Nu lijkt het het alsof ik alsnog 6 cent per minuut moet gaan betalen, ook als ik binnen de bundel blijf.
    Als dat zo is dan is dat een behoorlijke flikkerij en eigenlijk gewoon oplichting.
    Dat staat van te voren nergens vermeld en is bij andere providers absoluut niet gebruikelijk
    • Website en afsluiten abonnement ging goed
    • Duidelijke informatie op voorhand !!!!!! over de werkelijke kosten en niet achteraf
    Beoordeling
    5
    • Prijsstelling:
      3
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
    Reacties
    Fred op 22-7-2014 om 23:13
    Heb mijn vraag ook naar Ben gemaild en keurig binnen een dag antwoord gekregen. Mijn veronderstelling was niet correct en de 100 minuten zitten gewoon in de bundel. Ben geeft aan dat dit is om aan te geven hoe goedkoop ze zijn, maar 6 euro door 100 minuten delen kan ik ook nog wel. Dit geeft dus naar mijn idee alleen maar verwarring.
    Website en app lopen bij mij overigens prima
  3. marloes op 19-7-2014 om 10:38 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb dit abonnement gekozen omdat het vrij goedkoop was maar niets van dat is waar! Sinds kort kreeg ik toren hoge rekeningen, en het kwam zelfs eens uit op 150,- terwijl ik niks anders deed als vooraf. Niemand nam mij echt serieus aangezien ik een meisje ben van 16 en die gaan wel eens over hun abonnement heen.. Later gebruikte ik nog amper internet en als ik al 1000 mb had gebruikt op de helft van de maand deed ik hem gelijk uit. Ik zette mijn internet, én mijn 3g uit en al mijn programma's om zeker te zijn dat er niks vanaf ging. Als ik die volgende ochtend checkte, was ik er weer overheen! Dit gebeurt nu elke maand en ik word er een beetje moe van om telkens 50 euro te betalen. Ik zou zeker niet maar ook niet deze provider aanraden!
    Beoordeling
    3
    • Bereik/dekking:
      3
    • Klantenservice:
      2
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Bestelproces:
      7
    • Online dienstverlening:
      5
    • Prijsstelling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. peter van Sambeek op 16-7-2014 om 15:31 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik sluit een abonnement voor 300 bel min. en 500 mb en bij levering van de telefoon blijkt mijn abonnement maar 250 min te zijn al hetzelfde als de laatste 2 jaar bij t mobile is dit standaard ?
    Beoordeling
    2
    • Facturering:
      8
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Opmerking van de redactie op 17-7-2014 om 9:22
    Het abonnement met 300 belminuten omvat 300 min of sms. Alle gesprekken worden in hele minuten afgerekend i.p.v. per gebelde seconde. Je krijgt hierdoor ca. 30% meer minuten in rekening gebracht dan je werkelijk hebt gebeld. Onze Belwijzer houdt rekening met deze wijze van afrekenen waardoor je altijd het juiste advies krijgt.
  5. Filmliefhebber op 1-7-2014 om 21:25 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    niet duur maar dat is dan ook het enige voordeel van deze provider.

    Zoals elke provider tegenwoordig moet je bij BEN je "zaken" online regelen, via hun website moet je inloggen en dan zaken wijzigen of inkijken.

    En daar gaat het dus compleet mis: het inloggen is een drama. Als je uiteindelijk bent ingelogt (door tig x opnieuw je ww te hebben moeten aanvragen) dan zie je nog niks. Het scherm blijft leeg en je kunt niets inzien, niets wijzigen, helemaal niets!

    Als je dan een link aanklikt, maakt niet uit welke, dan schiet het scherm elke keer weer opnieuw terug naar het inlogscherm. Dus je blijft inloggen en je blijft niets zien. En als je een mail stuurt naar de klantenservice sturen ze je doodleuk: "uw gegevens kunt u makkelijk inzien en wijzigen als u inlogt op Ben.nl"
    WAARDELOOS!

    Heb hier al diverse mails over gestuurd maar blijft gewoon kut. Ik ga mijn abbo opzeggen, wat een waardeloos bedrijf dit.
    • abbokosten
    • waardeloze maar dan bedoel ik ook WAARDELOZE site. Je kunt niets inzien, niets wijzigen, klote inlogsysteem.
    • WAARDELOZE klantenservice!
    Beoordeling
    3
    • Bestelproces:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      0
    • Prijsstelling:
      9
    • Facturering:
      0
    • Bereik/dekking:
      9
    • Klantenservice:
      0
    • Online dienstverlening:
      0
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. C. op 25-6-2014 om 17:27 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Sinds 2 maanden aangesloten bij BEN, bundel van 1000 mb en 50 bel minuten. Krijg nu 2 maanden achter elkaar een rekening van 125, en 180 euro. Dit is me nog nooit overkomen bij andere providers, en kan niet zien hoe ik aan dit achterlijke bedrag kom.
    Melding als je over je bundle bent komt pas als je VER over je bundle bent. PAS DUS OP!
    Als student is dit meer dan een maandsalaris met mijn bijbaantje.
    TIP; Neem nooit en te nimmer BEN als provider
    • GEEN
    • Neem vooral geen BEN
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Simone Claus op 22-6-2014 om 11:12 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    In februari en maart heb ik in het ziekenhuis gelegen, mijn dochter moest daardoor bij anderen slapen. Door alle gedoe heeft ze de email gemist waarin stond dat ze over haar databundel heen was. Kosten ruim 150,00 euro extra! De medewerker gaf aan dat ze de kosten eenmalig per abonnement mochten terug zetten. Dit is ook netjes gedaan. Bij vodafone een keer iets anders gehad maar daar kon ik gewoon betalen en waren ze niet zo coulant !!
    • Hele dikke plus, mochten er een keer extra kosten zijn en het is eenmalig overschreden, draait men de rekening van de extra kosten terug.
    • Wel gaat mijn dochter met haar 1000 mb snel door haar data heen... vorig abonnement was 500 mb daar zat ze nooit overheen.
    Beoordeling
    7
    • Bereik/dekking:
      7
    • Online dienstverlening:
      8
    • Klantenservice:
      9
    • Prijsstelling:
      7
    • Facturering:
      7
    • Bestelproces:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      8
    Ik zou deze provider aanradenJa
  8. d visser op 5-6-2014 om 20:19 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Dataverbruik bij begin maand niet gereset naar 0 maar blijven doortellen. Klantenservice blijft voet bij stuk volhouden dat op eerste van de maand detzelfde hoeveelheid MB verbruikt is als de dag daarvoor. "zeker naar video gekeken ofzo..." was het antwoord.

    Datacounter op phone reset wel en laat op 5 juni netjes 24 MB verbruik zien.
    • Verbeteren?
    • GA NOOIT IN ZEE MET BEN!!
    • ZE ZULLEN NOOIT VERBETEREN!!!!!!!
    • Ben moet kapot gemaakt worden. Dit soort bedrijven zijn alleen bezig met omzet, zoveel mogelijk, op een smerige manier.
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      5
    • Prijsstelling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. A.R jurgens op 3-6-2014 om 15:44 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mijn ervaring na het lezen van de weinige positieve berichten
    • Ik heb ben nu 1jaar sim only ,en ook ik kreeg een rekening buiten mijn weten om omdat ik alleen wifi gebruik en daarom een klein bel abonnement heb wat ik niet eens opkrijg en bovendien voor 2 maanden in het buitenland was en alleen gesms heb.kreeg ik een rekening van €63,00 van internetten??gecorrespondeerd met Ben wat prima gelukt is ,nu zou mijn internetten op mijn telf door hun geblokkeerd zijn .En de rekening hoefde ik niet te betalen .netjes toch .
    • A.R
    • Gemaild met Ben ze zouden het bespreken .en het is niet in rekening gebracht er was een goede correspondentie .dus voor mij 👍 A.R
    • Ik vind het jammer dat de mobiele app niet werkt om het bel tegoed te controleren .
    Beoordeling
    7
    • Online dienstverlening:
      7
    • Prijsstelling:
      7
    • Bestelproces:
      7
    • Bereik/dekking:
      8
    • Klantenservice:
      8
    • Facturering:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      7
    Ik zou deze provider aanradenJa
  10. Christ op 21-5-2014 om 23:02 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    App werkt niet. Op de site is niet in te loggen op mijn Ben. Zo weet je dus niet wat je belstatus is, doen ze bewust aan het eind van de maand.
    Standaard antwoorden van de "klantenservice" Ben het zat met Ben.
    • Goedkoop
    • Klantvriendelijker optreden
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      2
    • Facturering:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      5
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      7
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen