Review en beoordeling Ben

Ben
Om je te helpen bij de keus voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie geven over Ben geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ben. Is Ben je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Dat kan, schrijf hier je ervaring met Ben en deel deze met andere consumenten.
17% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 23 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
74% niet
9% misschien
  1. Nooitmeerben op 18-9-2014 om 14:55 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Duurste provider van NL,krijgen je nooit je voicemail uitgezet,onduidelijke rekeningen brutale apen bij klantenservice
    • Geen enkele
    • Opheffen!
    Beoordeling
    0
    • Prijsstelling:
      0
    • Facturering:
      0
    • Bereik/dekking:
      0
    • Klantenservice:
      0
    • Bestelproces:
      0
    • Klachtenafhandeling:
      0
    • Online dienstverlening:
      0
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Patrick op 10-9-2014 om 12:03 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Op 9-9-'14 heb ik telefonisch contact gehad met de klantenservice inzake het omzetten van een sim-only abonnement (+/- €25 p/m) naar een abo met toestel (+/- €27) Gezien het lage prijsverschil, en de daadwerkelijke minuten/mb's die ik gebruik in mijn huidige abo heel redelijk. (ik heb 600 min en 1000 mb, en hou elke maand meer dan 200-300 min en 600 mb over!) Het nwe abonnement zou minder minuten en mb’s hebben. Nu kreeg ik dezelfde dag een mailtje, dat deze 'deal' niet doorging ivm met een vermelding bij Preventel (van een zaak waar ik het totáál niet mee eens ben, en ertegen in ben gegaan.) Ben kan zien dat ál mijn facturen netjes op tijd zijn betaald, al bijna anderhalf jaar lang. 10-9-'14 nogmaals gebeld met de klantenservice, daar kreeg ik nagenoeg hetzelfde te horen, men kon niets voor mij doen, dat waren de regels. Ik ben hierin erg teleurgesteld, dat BEN mij niet tegemoet komt. Dit zou een vorm van klantgerichte service (kunnen) zijn, een blijk van waardering. Wanneer ik een nwe klant zou zijn/worden, volledig begrijpbaar, maar dit vind ik zuur. Blijkbaar is BEN tóch niet zo bijzonder, als ik dacht.. Dacht dat BEN er volgens hun slogan, voor MIJ zou zijn!
    • Over bereik en facturering, geen problemen.
    • Klasntgerichter worden.
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      5
    • Bestelproces:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Ik op 8-9-2014 om 20:44 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Absoluut de slechtste,duurste en klant-onvriendelijkste provider die je kunt kiezen.
    Niet doen!!!!!
    Je wordt bestolen en belazerd en krijgt een rote bek op de koop toe.
    • Geen enkele
    • Alle
    Beoordeling
    1
    • Bereik/dekking:
      6
    • Bestelproces:
      4
    • Prijsstelling:
      0
    • Klantenservice:
      0
    • Facturering:
      0
    • Online dienstverlening:
      0
    • Klachtenafhandeling:
      0
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Robin op 8-9-2014 om 16:27 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Waardeloze provider. Mijn internetverbruik op 1 dag van 86 mb naar 118 mb. Ik heb niet op internet gezeten, de datamanager (icm met mijn vorige provider werkte dat perfect) geeft aan dat er geen internetgebruik is geweest. Kon ook niet want mobiel internet en 3 g staan uit. Reactie klantenservice, u heeft toch internet gebruikt. De dag erna stond mijn teller volgens Ben website weer op 38 mb (waar zijn de andere mb's gebleven?) 's Avonds stond hij alweer op 119 mb. Nu een dag later staat hij op 134 mb. Volgens mij deel ik mijn datagebruik met iemand anders. En Ben klantenservice geeft geen verklaring voor deze gang van zaken. Gelukkig kan ik maandelijks opzeggen, dus dat gaan we doen. Vreemd dat dit soort bedrijven mogen bestaan, iemand die steelt is een crimineel!
    • Geen
    • Heel veel.
    Beoordeling
    3
    • Bestelproces:
      5
    • Facturering:
      1
    • Prijsstelling:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      9
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Cor op 8-9-2014 om 15:52 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Per 18 Augustus 2014 Samsung galaxy S4 aangeschaft met abonnement van Ben 19 Euro per maand voor 100 bel min + 500 mb. Wat blijkt nu als je in Julie of nu in Sept de zelfde aankoop doet met hetzelfde abonnement voor de zelfde prijs krijg je 300 bel min + 500m Hierover naar Ben klantenservice gebeld , kwam er op neer dikke bult eigen schuld moet je maar uitkijken . Voel me dus goed belazerd !!! Bij Ben zeggen deze acties zelf ook niet van te voren te weten . Dus mensen wees op je hoede. Voor mij nooit meer Ben.
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      2
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      2
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Prijsstelling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Diepwotter op 4-9-2014 om 22:47 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Wat een waardeloze provider, nooit abonneren slechte service blijven de voice mail erop zetten, ik word er gestoord van !! willen ondanks dat gezeur en gedoe mijn abonnement niet beeindigen !! waardeloze zaak !!
    • zou niet weten wat doen niet wat ze moeten doen !!!
    • Denk dat ze eens naar de klanten zouden moeten luisteren maar doen / willen ze niet !!!~!
    Beoordeling
    1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. SALA op 2-9-2014 om 15:06 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    GEEN INTERNET BIJ BEN! facturatie enzo allemaal prima maar ik zit wel erg over mijn bundel heen terwijl ik amper bel. Daarnaast heb ik vanaf begin af aan helemaal! GEEN INTERNET gehad. ja wel een beetje ik kon whatsappjes versturen en ontvangen. Foto's sturen of ontvangen ging al niet. Praktisch geen internet dus. Ik betaal dus fors aan BEN om alleen te kunnen whatsappen en bellen. MENSEN BETAAL LIEVER WAT MEER AAN EEN GOEDE PROVIDER
    • de dekkingskaart wat bellen betreft was prima, helaas GEEN INTERNET!. ja ik zet het in hoofdletters zodat mensen er niet zomaar overheen lezen. GEEN INTERNET BIJ BEN!
    • GEEN INTERNET!
    Beoordeling
    4
    • Facturering:
      7
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Bestelproces:
      7
    • Bereik/dekking:
      0
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Opmerking van de redactie op 3-9-2014 om 11:11
    Bericht ingekort vanwege veelvuldig gebruik hoofdletters en uitroeptekens.
  8. Harry op 1-9-2014 om 12:32 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb een sim only abonnement van Ben zonder internet. Ik gebruik een oude telefoon, dit alles om de kosten te drukken. Ik bel/sms weleens naar en vanuit het buitenland. Dan komt de rekening weleens op maximaal 30 a 40 euro ipv 10 abonnementskosten. Lijkt me logisch. Kijk ik echter de laatste maanden op mijn bankrekening, heb ik ruim 200 euro kosten in 2 maanden!! Ik heb zeker te weten niet meer gebeld en ge-smst dan eerdere maanden. Ook worden de kosten niet duidelijk gespecifieerd op je persoonlijke pagina. Omdat ik eerder al weleens het idee had dat de kosten eigenaardig hoog waren, en daar toen nagenoeg geen hulp bij kreeg, heb ik mijn abonnement per direct (1 mnd) opgezegd.

    Nu de vraag: weet iemand een sim only abonnement (enkel bellen/sms-en) dat voordelige tarieven heeft voor bellen in en naar het buitenland?

    Bedankt.
    • Per maand opzegbaar.
    Beoordeling
    3
    • Bereik/dekking:
      7
    • Facturering:
      3
    • Prijsstelling:
      1
    • Online dienstverlening:
      2
    • Klachtenafhandeling:
      5
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Mmarloes op 28-8-2014 om 20:03 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    meest duurste waardeloze provider ooit
    • zeker betere klantenservice wordt onwijs slecht geholpen
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Maartje op 27-8-2014 om 18:19 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik had eerst een Sim-only abonnement waar ik zeer tevreden over was. Dat abonnement heb ik 1½ jaar gehad. Daarna ben ik een jaar in het buitenland gaan wonen en toen ik terug kwam een twee jaar abonnement met een Samsung Galaxy S4 mini afgesloten. Dit bevalt me zeer goed. Echter had ik in de eerste maand een groep personen gesmst dat ik een nieuw nummer had en deze waren verrekend als extra kosten in plaats van de smsjes die ik nog over had. Dit is de enige vervelende ervaring die niet zo goed werd afgehandeld die ik had in 3 jaar tijd. Verder erg blij met deze provider
    • De app is heel overzichtelijk in wat je verbruikt hebt die maand.
    • De prijs is laag en het toestel is een goed toestel dat met Ben prima tot zijn recht komt.
    • De factuur komt aan het einde van de maand van de maand ervoor. Dus 25 juli komt de factuur van juni. Zelf zou ik liever begin juli de factuur van juni ontvangen, maar dat maakt niet zoveel uit.
    Beoordeling
    7
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Facturering:
      7
    • Bestelproces:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      5
    • Online dienstverlening:
      7
    • Prijsstelling:
      9
    Ik zou deze provider aanradenJa
Laad meer ervaringen