Review en beoordeling Ben

Ben
Om je te helpen bij de keus voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie geven over Ben geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ben. Is Ben je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Dat kan, schrijf hier je ervaring met Ben en deel deze met andere consumenten.
19% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 16 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
75% niet
6% misschien
  1. Arthur op 21-8-2014 om 14:52 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    4 klachten
    1. Landelijke dekking klopt niet, helft vd tijd geen internet 3g en bereik ('gprs' of helemaal 'geen service')
    2. Te hoge factuur, niet gecommuniceerd naar rato verrekening minuten en sms
    3. afrekenen per volle minuut, mag niet zie ook http://www.bellen.com/mobiel/afrekentrucs 4.Ben app, 2x geïnstalleerd en geregistreerd en werkt niet, scherm blijft blanco. Ook bij tel van mn vrouw.

    Ik ga dan ook per direct weg, geen waar voor mijn geld gekregen en de geschetste verwachtingen, 'goedkoopste' en landelijke dekking' hebben jullie verre van waar kunnen maken.

    Daarnaast zitten jullie m.i. wettelijk met een aantal zaken fout welke ik met een rechtszaak afgezien van de feiten op 'redelijkheid' en 'billijkheid' zeker kans van slagen geef. Heb ik echter geen tijd voor en gezien de hoogte van het bedrag anticiperen jullie m.i. op een dergelijke reactie.

    Zeer teleurgesteld in jullie bedrijf kan gewoon niet anders zeggen.

    Arthur van Zwol
    • geboden prijs, dekking, etc.
    • uiteindelijk te betalen prijs, slechte dekking, etc.
    Beoordeling
    4
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      7
    • Online dienstverlening:
      7
    • Prijsstelling:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      5
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. P.W. Vermeulen op 11-8-2014 om 15:26 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Goede prijs/kwantiteit verhouding. Kwalitatief waardeloos, dekking veel slechter dan ze beweren.
    • prijs
    • dekking
    Beoordeling
    5
    • Facturering:
      6
    • Bestelproces:
      8
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      5
    • Online dienstverlening:
      5
    • Klantenservice:
      5
    • Bereik/dekking:
      2
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  3. Kleijnen op 6-8-2014 om 15:32 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    De absoluut meest waardeloze en duurste provider
    • Geen enkel
    • Opheffen
    Beoordeling
    0
    • Online dienstverlening:
      0
    • Facturering:
      0
    • Prijsstelling:
      0
    • Klachtenafhandeling:
      0
    • Klantenservice:
      0
    • Bereik/dekking:
      0
    • Bestelproces:
      0
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Simon Karstenberg op 1-8-2014 om 9:25 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Het is een dikke bende!! die mensen die er achter zitten hebben nergens geen verstand van!! ik ook een rekening van ik weet wel niet hoeveel, en dan vervolgens het computer systeem niet in orde! ! en dan blijkt dat rekening niet voor je was!! ga niet bij ben bellen want dan kom je mooi in de apen zuur terecht!!!
    • 2
    Beoordeling
    2
    • Prijsstelling:
      2
    • Klantenservice:
      2
    • Bereik/dekking:
      2
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      2
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Facturering:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. HP op 28-7-2014 om 16:53 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Heb een contract 110071617401102, bij Ben en heb dit 3 weken geleden verhoogd en gelijk een telefoon uitgekozen. Binnen 24 uur zal ik dit ontvange...Tja, staat alleen niet bij welk jaar die 24 uur van start gaat. Nu 3 weken geleden dus maar weer eens bellen, eerst naar de bestellijn (gratis) maar je raad het al, daar konden zij mij echt niet helpen. Dus 0900nr (35cT), helaas ook daar niet. Hoe het nu verder gaat heb ik geen idee van maar of Ben mijn provider blijft vermoed ik niet.
    • GEEN
    • service !!!!!!!
    Beoordeling
    2
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      5
    • Prijsstelling:
      5
    • Bestelproces:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. marianne bruining op 26-7-2014 om 22:05 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben op vakantie geweest van 9 juni t/m 29 juni. De mobiele gegevens en het internet heb ik uitgeschakeld! Ik heb een abonnement van 20 euro per maand. Nu krijg ik een rekening van ruim 41 euro! Ik schijn 25 minuten uit Italie gebeld te hebben en tig sms'jes uit Italie, Duitsland en Oostenrijk moet ik betalen??? (10 cent per sms!) Ik heb heel de vakantie geen gebruik gemaakt van de telefoon! Ook in Krotie was geeneens bereik, terwijl niemand dit verteld heeft! Moet ik ruim 21 euro betalen voor iets wat ik niet gedaan heb?
  7. Philippe op 22-7-2014 om 14:17 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Sim Only abbonement afgesloten, ik dacht voor een maand lang onbeperkt SMS aan te zetten maar zit er nu 2 jaar aan vast. Vroeger was BEN flexibel en goed maar ze hebben geld geroken en kijken daar alleen nog naar lijkt het. Website werkt ook vaak niet goed. vaak problemen met inloggen-pagina's die opeens niet laden en dat terwijl je bij BEN alles online moet regelen. BEN was vroeger een aanrader, nu zeker niet meer. Ze hadden beter bij het concept "BEN vrij" moeten blijven, nu forceren ze klanten toch eigenlijk lange contracten te nemen doordat de prijzen hierbij een stuk lager liggen.
    Beoordeling
    4
    • Prijsstelling:
      5
    • Online dienstverlening:
      2
    • Facturering:
      5
    • Klantenservice:
      2
    • Bereik/dekking:
      8
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Fred op 20-7-2014 om 11:08 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Moet het nog even goed bekijken en de eerste rekening afwachten, maar heb een sim only met 100 belminuten. Nu lijkt het het alsof ik alsnog 6 cent per minuut moet gaan betalen, ook als ik binnen de bundel blijf.
    Als dat zo is dan is dat een behoorlijke flikkerij en eigenlijk gewoon oplichting.
    Dat staat van te voren nergens vermeld en is bij andere providers absoluut niet gebruikelijk
    • Website en afsluiten abonnement ging goed
    • Duidelijke informatie op voorhand !!!!!! over de werkelijke kosten en niet achteraf
    Beoordeling
    5
    • Prijsstelling:
      3
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
    Reacties
    Fred op 22-7-2014 om 23:13
    Heb mijn vraag ook naar Ben gemaild en keurig binnen een dag antwoord gekregen. Mijn veronderstelling was niet correct en de 100 minuten zitten gewoon in de bundel. Ben geeft aan dat dit is om aan te geven hoe goedkoop ze zijn, maar 6 euro door 100 minuten delen kan ik ook nog wel. Dit geeft dus naar mijn idee alleen maar verwarring.
    Website en app lopen bij mij overigens prima
  9. marloes op 19-7-2014 om 10:38 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb dit abonnement gekozen omdat het vrij goedkoop was maar niets van dat is waar! Sinds kort kreeg ik toren hoge rekeningen, en het kwam zelfs eens uit op 150,- terwijl ik niks anders deed als vooraf. Niemand nam mij echt serieus aangezien ik een meisje ben van 16 en die gaan wel eens over hun abonnement heen.. Later gebruikte ik nog amper internet en als ik al 1000 mb had gebruikt op de helft van de maand deed ik hem gelijk uit. Ik zette mijn internet, én mijn 3g uit en al mijn programma's om zeker te zijn dat er niks vanaf ging. Als ik die volgende ochtend checkte, was ik er weer overheen! Dit gebeurt nu elke maand en ik word er een beetje moe van om telkens 50 euro te betalen. Ik zou zeker niet maar ook niet deze provider aanraden!
    Beoordeling
    3
    • Bereik/dekking:
      3
    • Klantenservice:
      2
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Bestelproces:
      7
    • Online dienstverlening:
      5
    • Prijsstelling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. peter van Sambeek op 16-7-2014 om 15:31 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik sluit een abonnement voor 300 bel min. en 500 mb en bij levering van de telefoon blijkt mijn abonnement maar 250 min te zijn al hetzelfde als de laatste 2 jaar bij t mobile is dit standaard ?
    Beoordeling
    2
    • Facturering:
      8
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Opmerking van de redactie op 17-7-2014 om 9:22
    Het abonnement met 300 belminuten omvat 300 min of sms. Alle gesprekken worden in hele minuten afgerekend i.p.v. per gebelde seconde. Je krijgt hierdoor ca. 30% meer minuten in rekening gebracht dan je werkelijk hebt gebeld. Onze Belwijzer houdt rekening met deze wijze van afrekenen waardoor je altijd het juiste advies krijgt.
Laad meer ervaringen