Review en beoordeling Ben

Ben
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Ben geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ben. Is Ben je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
9% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 43 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
84% niet
7% misschien
  1. Henk op 24-3-2015 om 11:01 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Drie keer de klantenservice gebeld om de sim te activeren nog steeds niet gelukt.
    Bijna een maand verder.
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    dirk op 24-3-2015 om 17:02
    Hej,

    Ik heb totaal al 11 keer gebeld om verschillende tijden. Ze geven geen gehoor....
  2. Henk op 24-3-2015 om 11:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Drie keer de klantenservice gebeld om de sim te activeren nog steeds niet gelukt.
    Bijna een maand verder.
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Dirk op 22-3-2015 om 17:27 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Hallo lezer,

    Zit nu in de 24ste maand van mijn provider BEN dit doordat ik vast zit aan 24 maanden contract waar ik super erg van baal! Werkelijk heb ik in mijn gehele bestaan nog nooit zo'n slechte klantservice meegemaakt als die van BEN.nl. Je kunt niet checken hoeveel belmin je nog hebt, want er is schijnbaar een storing. Je kunt gewoon niet eens inloggen. Gelukkig is dit mijn laaste maand en stap ik over naar kpn.

    Maar voor de mensen die sim only abbonoment willen gaan aanvragen doe dat dan bij: vodafone/KPN/tele2. Maar gewoon zeker niet bij ben.

    Met vriendelijke groet,

    Boze klant
    • Geen
    • Bereik
    • Klantenservice is nooit te bereiken.
    • Dekking van het internet
    • Prijs
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      2
    • Facturering:
      9
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    henk op 24-3-2015 om 10:54
    Wat een waardeloze provider 3 keer een half uur de klanten service aan de lijn gehad om de sim kaart te activeren tot nu toe zijn ze niet in staat om dit voor elkaar te krijgen.
    Zeer veel spijt van dat hier ben ingetrapt.
  4. A. Van Dijk op 20-3-2015 om 20:09 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Al drie weken pogingen tot inloggen in Mijn Ben. Lukt niet, krijg geen mail voor nieuwe gebruikers wachtwoord etc, tel alleen maar wachten en geen kans, geen antwoord op klachten hierover. Tot mijn verbazing, bellen voor een nieuw product, probeerde het even, binnen 30 seconden iemand aan de lijn om iets te verkopen. Wat een klotebedrijf.
    • Op dit moment weinig goeds te melden.
    • Opdoeken of gewoon bereikbaar worden.
    • Wat een misser de overgang naar, blijkbaar, een nieuw computersysteem. Dit kan gewoon niet op deze manier in 2015.
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Honing op 20-3-2015 om 16:10 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Veel problemen vanaf 1 maart omdat de website en de Ben app zijn veranderd. Het duurde tenminste achttien dagen voordat Ben weer functioneerde zoals we de dat laatste jaren gewend zijn, en dat was altijd naar tevredenheid.
    • Goedkope maandkosten en voldoende dekking.
    • Lanceer geen nieuwe website als het bijna drie weken duurt voordat het werkt!
    Beoordeling
    6
    • Online dienstverlening:
      5
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      5
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      5
    Ik zou deze provider aanradenJa
  6. maria op 20-3-2015 om 16:07 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ben is NOOIT te bereiken. dat is super irtant. als je '' eventjs '' een probleem hebt kun je niet bellen. je word exsta lang aan de lijn gehouden. zodra mijn abbo stopt daar ben ik er weg.
    • n.v.t
    • alles
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      3
    • Facturering:
      2
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Karin van Duijn op 20-3-2015 om 14:26 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Na diefstal van 2 telefoons kort na elkaar ben ik inmiddels al een MAAND bezig om 2 vervangende SIM kaarten te krijgen en te activeren. Na enkele weken was het voor 1 abonnement gelukt, het andere werkt nog steeds niet. Onbereikbare en dure klantenservice, op Facebook en Twitter berichten wordt niet gereageerd. Niet aan beginnen, het is de ergernis niet waard.
    • Na een maand ergernis vind ik het moeilijk nog pluspunten te benoemen, hoewel we voorheen altijd probleemloos hebben gebeld.
    • Ben, doe wat aan die Klantenservice. Dit is echt niet meer van deze tijd. Een storing kan gebeuren, maar door hier als bedrijf goed mee om te gaan toon je je kracht. Wat je nu doet is struisvogelpolitiek. Zodra jij je hoofd weer laat zien, zeg ik mijn abonnementen op.
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. pietje op 18-3-2015 om 15:56 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ben,
    Wat een waardeloze klantenservice, ik wil een nieuw nummer aanvragen en sta al bijna een uur in de wacht. In dat uur uur heb ik ongeveer 80 x de mededeling gekregen dat ik ook een melding kan maken via Facebook of Twitter wat NOG frustrerender is!
    Gezien ik sneller bij een winkel ben om een nieuw abonnement af te sluiten, doe ik dit liever dan nog 50 x te horen dat ik mijn vraag ook kan stellen via social media. Zorg aub voor voldoende medewerkers op de customer care afdeling want jullie verliezen erg veel klanten zo.
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. karin van bavel op 18-3-2015 om 14:16 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    mooi waardeloos, ben al dagenlang aan het bellen maar krijg steeds te horen dat de wachttijd langer dan normaal is. Ook op mijn bericht op FB wordt niet gereageerd. Ik baal hier ontzettend van, al drie dagen moeilijk bereikbaar voor iedereen alleen maar omdat de klantenservice super slecht is bij BEN. Dit nooit meer!!!!
    • bereikbaarheid klantenservice, maar dit weten ze inmiddels wel, wordt gewoon niets aan gedaan
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. M op 17-3-2015 om 17:40 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Bijna 2 weken geleden een nieuwe telefoon besteld bij Ben. Wegens omstandigheden met hun site zou de levertijd een paar dagen langer duren. Na een paar keer gebeld te hebben met Ben over de leverings datum en de kleur van te telefoon zou mijn telefoon vandaag eindelijk binnen komen. De telefoon is ook binnen gekomen, maar wel mooi in de verkeerde kleur. Zelf vind ik dit eigenlijk niet kunnen, want ik heb 2 keer met Ben gebeld en duidelijk gemaakt dat ik een zwarte telefoon wilde hebben en geen witte. De vrouw aan de telefoon zij ook dat ze de zwarte telefoon had aangevinkt en toch krijg ik na 2 weken wachten de verkeerde kleur binnen. Ook is de klanten service na 17:00 uur niet meer te bereiken, terwijl ik rond half vier werd gebeld en ik (net als de meeste mensen) nog gewoon aan het werk was en niet op kon nemen. Verder nog geen ervaring kwa bereik met Ben, maar dit is wat mij betreft erg slecht geregeld bij Ben.
    • Betere service en betere levertijden. Ook is de klanten service na 17:00 uur niet meer te bereiken.
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      2
    • Prijsstelling:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      2
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      2
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
Laad meer ervaringen