Review en beoordeling Ben

Ben
Om je te helpen bij de keus voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie geven over Ben geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ben. Is Ben je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Dat kan, schrijf hier je ervaring met Ben en deel deze met andere consumenten.
15% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 41 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
76% niet
10% misschien
  1. Annemarie Koopman op 17-12-2014 om 20:14 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Zeer ontevreden. Echt een afrader.
    Half jaar geleden abonnement met telefoon besteld. Vanaf begin was ik niet bereikbaar voor anderen (iedereen werd direct doorgeschakeld naar voicemail) Probleem is nog steeds niet opgelost en bij klantenservice totaal geen begrip. Echt schandalig. NIET DOEN!
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      5
    • Bestelproces:
      5
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Facturering:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Isa op 8-12-2014 om 17:19 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Heb voor mijn kinderen een BEN abonnement, zonder internet. Omdat een internetpagina te lang openstond toen de WIFI uitging, zou ik voor een van hen bijna 150,- moeten bijbetalen. Dit werd keurig door de klantenservice voor me opgelost (lees, heb alles terugbetaald gekregen)
    • Vriendelijke klantenservice
    • Prima prijs/kwaliteit verhouding
    • Gebruikersvriendelijke website
    Beoordeling
    7
    • Bestelproces:
      7
    • Bereik/dekking:
      5
    • Online dienstverlening:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      9
    • Facturering:
      7
    • Prijsstelling:
      9
    • Klantenservice:
      9
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  3. matthijsse op 7-12-2014 om 22:40 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    erg slecht geregeld daar. nergens geen bereik teveel geld elke maand van mn rekening en als je over je mb's gaat krijg je dagen later pas een melding dat je er overheen bent. daarbij kan ik niet meer inloggen op de ben app. ik stap over. zeker geen aanrader!! hopend dat ze snel failliet gaan.
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Jan op 3-12-2014 om 14:21 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Was 7 jaar trouwe klant bij ze maar een vervangende SIM kon er niet van af.
    De oude werkte niet betrouwbaar meer door ouderdom is mijn verteld door telecom expert op het werk van me vriendin.
    Totaal begrip loze manier van hoe er met echte, duidelijk, vaste klanten wordt omgegaan daar ben ik echt boos over!!
    • prijs en vroeger service.
    • Normaal met echte vaste klanten om gaan.
    • vaak gprs ipv G3, kan ook aan ouderdom sim liggen
    Beoordeling
    2
    • Facturering:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      0
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Online dienstverlening:
      3
    • Bereik/dekking:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. M. op 2-12-2014 om 13:10 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    alleen maar slechte ervaringen met Ben, slecht bereik, kosten op kosten, nu afgesloten en moet ineens € 250, - betalen,medewerkers die ook niet precies weten hoe het zit( voor Ben 9917753)
    Heel slecht raad iedereen af met Ben in zee te gaan
  6. kleijnen op 2-12-2014 om 12:02 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Als je een abonnement bij Ben hebt durf je niet te bellen,te smsen of online te gaa.Doe je dat wel krijgt je een rekening van vele honderden euro's door je strot geduwd.Voicemail kunnen ze niet uitzetten.Brutale snotapen bij de klantenservice.NIET DOEN DUS!!!!
    • Geen enkele
    • alle
    Beoordeling
    0
    • Klachtenafhandeling:
      0
    • Klantenservice:
      0
    • Online dienstverlening:
      0
    • Facturering:
      0
    • Bereik/dekking:
      4
    • Prijsstelling:
      0
    • Bestelproces:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. piet op 28-11-2014 om 0:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ben gewoon tevreden
    • Goed bereik
    Beoordeling
    7
    • Klachtenafhandeling:
      9
    • Facturering:
      8
    • Bestelproces:
      7
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      6
    • Online dienstverlening:
      7
    • Prijsstelling:
      8
    Ik zou deze provider aanradenJa
  8. a op 18-11-2014 om 19:13 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben zeer ontevreden over de service van BEN. Ik ben al 10 jaar klant van Ben en heb 2 weken geleden een nieuw abonnement met een samsung S4 smartphone gekocht. Bij de telefoon werd geen simkaart geleverd terwijl bij BEN bekend is dat ik een antieke sim-kaart heb die er niet in past. Na heen en weer gebel kreeg ik vervolgens een kleine sim-kaart toegestuurd die vervolgens niet te activeren is. Ik kan nu al 6 dagen niet meer bellen vanwege een storing bij het activeren van de kaart. De reden dat ik mij contract bij BEN verlengd heb is dat ik zonder problemen verwachtte over te gaan op een andere telefoon met nummerbehoud maar dit valt dus vies tegen.
    • Klantenservice is goed bereikbaar, vriendelijk en deskundig
    Beoordeling
    5
    • Online dienstverlening:
      3
    • Bereik/dekking:
      7
    • Facturering:
      7
    • Klantenservice:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Prijsstelling:
      7
    • Bestelproces:
      3
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  9. Sandra op 13-11-2014 om 6:48 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Waardeloos. Krijg niet eens een waarschuwing als het abbonement bijna is verbruikt. Ook zit ik er syeeds over heen terwijl mijn nr. Twee weken uit de lucht was. Krijg ik wel een keer een app over bundel verbruik, is het s nachts en blijkt dat ik er een half uur later 26,00 euro erover heen ben. En dat ter wijl mijn telefoon uit was en beneden lag. Zelfs mijn. Gegevens en wifi waren uit. Maar als je ze belt doen ze net of ze je niet begrijpen. Ik zou zo blij zijn als mijn contract afgelopen is.
    Beoordeling
    2
    • Prijsstelling:
      3
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      5
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    nikki op 28-11-2014 om 17:47
    Hier precies hetzelfde!! had 1000mb, en ging daar steeds overheen (doe geen gekke dingen en zit overal op wifi) heb toen beslotten mn abbenement te verhogen naar 1500mb... 3x raden.. halverwege de maand ben ik daar ook overheen (jaja).. geef je op facebook een klacht en wat denk je: krijg mn geld terug... en de daarop volgende maand blijf ik ïneens"binnen mn bundel..
  10. Ruben Levendig op 6-11-2014 om 17:38 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Een nieuw abonnement afgesloten bij BEN. Blijkt de dag dat het abonnement ingaat de I-Phone die erbij hoort niet te werken.
    De klantenservice van Ben laat weten dat de telefoon terug kan worden gestuurd en dat dit 2 a 3 weken duurt. Intussen is het abonnement gewoon ingegaan ( daar is niets aan te doen volgens de medewerker) en moet ik het maar uitzoeken. Je moet dus betalen voor iets wat je niet hebt.
    • Een nieuw of vervangend toestel leveren en het oude ( laten) ophalen als het van het begin af aan defect is. Volgens mij is dat een consumentenrecht en zit Ben helemaal fout.
    Beoordeling
    4
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      7
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen