Review en beoordeling Ben

Ben
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Ben geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ben. Is Ben je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
3% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 155 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
94% niet
4% misschien
  1. Joost op 30-8-2015 om 00:29 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Jaren lang bij Ben geweest. Zolang ik niets verander en niets vraag geweldig. Dus gewoon betalen en niet zeuren. Maar als je wel wat wil veranderen. Waarschijnlijk los je eerder de problemen in het midden oosten op dan bij Ben. Alleen maar ellende en van de antwoorden die uit een lijst komen. En beloven, het lijkt er wel een politieke partij voor de verkiezingen. Doek de handel gewoon op, lijkt me het beste.
    • Lees reviews maar. Kom je er een tegen? Die heeft dan echt humor.
    • Stop er mee, zo zal het niets meer worden.
    • Een telefoonbedrijf dat niet via de telefoon te bereiken is, gekker moet het niet worden.
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Norbert op 29-8-2015 om 19:13 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik WÁS jaren heel tevreden met BEN. Dat is nu definitief voorbij. Drie weken geleden ineens geen enkele netwerkverbinding meer. Simkaart in ander toestel waar andere BEN kaart wel in werkt. Géén netwerk. Andere simkaart van BEN die het het prima doet in mijn toestel. Nieuwe simkaart besteld (€16) geactiveerd ("simkaart succesvol geactiveerd"), mooi groen vinkje, maar geen netwerk!
    Eén "positieve" opmerking tussendoor: ik kreeg vrijwel alle plm 20 keer dat ik gebeld heb vrijwel direct een zeer vriendelijke en meelevende, geduldige, veel belovende, geruststellende woorden sprekende, maar even nutteloze, perfect op afpoeieren en "stressreductie" afgerichte jongere aan de lijn, waarvan er maar één waarschijnlijk beginneling) zenuwachtig werd van mijn gemoedstoestand die zich in de loop van drie weken bewoog van (1) blij met een gewillig oor, (2) misschien ben ik zelf ook wat ongeduldig, (3) teleurgesteld, (4) zwaar teleurgesteld, (5) geïrriteerd, (6) boos (7) verontwaardigd, (8) woedend, ik ben het zat, (9) ik zeg mijn abo op, (10) machteloos en gelaten....
    Intussen kan ik al 3 weken niet bellen internetten, gebeld worden, sms-en, whatsappen (heb uiteraard ook een keer toestel gereset en aanmelden kan alleen via sms...), internetbankieren, navigeren, etc. etc....
    Uiteraard heb ik ook op de site vele berichten achtergelaten, maar ook in de noreply mails staat dat ze het heel vervelend vinden dat mijn simkaart het nog niet doet maar dat het helaas nog even kan duren. Grrrr.
    Waarom heb ik dan na drie weken het abo nog niet opgezegd? Omdat BEN mijn nummer gijzelt.
    Weet je, dat het tegen kan zitten, technisch, begrijp ik. Maar dat deze klote (excusé lemot) provider het presteert ondanks mijn pogingen in contact te komen, 3 weken lang NIET te communiceren wat er aan de hand is, laat staan wat ze voor mij aan het doen zijn en hoe lang het gaat duren dat is ongelooflijk, maar gezien de reviews op deze plaats kennelijk aan de orde van de dag.
    Kortom: (nogmaals sorry voor deze voor mij ongebruikelijke woorden) maar fuck BEN! en de groeten.
    • Snel contact met een nutteloze telefoondienst
    • Laat zijn (ook trouwe) klanten eindeloos bellen en wachten en in de steek.
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      7
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Norbert op 29-8-2015 om 19:26
    Ik met er nog aan toevoegen dat die zogenaamd "vriendelijke" telefonisten veel valse misleidende en leugenachtige "informatie" verschaffen om je koest te houden. Bijgevolg word je natuurlijk steeds bozer...
  3. Norbert op 29-8-2015 om 19:13 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik WÁS jaren heel tevreden met BEN. Dat is nu definitief voorbij. Drie weken geleden ineens geen enkele netwerkverbinding meer. Simkaart in ander toestel waar andere BEN kaart wel in werkt. Géén netwerk. Andere simkaart van BEN die het het prima doet in mijn toestel. Nieuwe simkaart besteld (€16) geactiveerd ("simkaart succesvol geactiveerd"), mooi groen vinkje, maar geen netwerk!
    Eén "positieve" opmerking tussendoor: ik kreeg vrijwel alle plm 20 keer dat ik gebeld heb vrijwel direct een zeer vriendelijke en meelevende, geduldige, veel belovende, geruststellende woorden sprekende, maar even nutteloze, perfect op afpoeieren en "stressreductie" afgerichte jongere aan de lijn, waarvan er maar één waarschijnlijk beginneling) zenuwachtig werd van mijn gemoedstoestand die zich in de loop van drie weken bewoog van (1) blij met een gewillig oor, (2) misschien ben ik zelf ook wat ongeduldig, (3) teleurgesteld, (4) zwaar teleurgesteld, (5) geïrriteerd, (6) boos (7) verontwaardigd, (8) woedend, ik ben het zat, (9) ik zeg mijn abo op, (10) machteloos en gelaten....
    Intussen kan ik al 3 weken niet bellen internetten, gebeld worden, sms-en, whatsappen (heb uiteraard ook een keer toestel gereset en aanmelden kan alleen via sms...), internetbankieren, navigeren, etc. etc....
    Uiteraard heb ik ook op de site vele berichten achtergelaten, maar ook in de noreply mails staat dat ze het heel vervelend vinden dat mijn simkaart het nog niet doet maar dat het helaas nog even kan duren. Grrrr.
    Waarom heb ik dan na drie weken het abo nog niet opgezegd? Omdat BEN mijn nummer gijzelt.
    Weet je, dat het tegen kan zitten, technisch, begrijp ik. Maar dat deze klote (excusé lemot) provider het presteert ondanks mijn pogingen in contact te komen, 3 weken lang NIET te communiceren wat er aan de hand is, laat staan wat ze voor mij aan het doen zijn en hoe lang het gaat duren dat is ongelooflijk, maar gezien de reviews op deze plaats kennelijk aan de orde van de dag.
    Kortom: (nogmaals sorry voor deze voor mij ongebruikelijke woorden) maar fuck BEN! en de groeten.
    • Snel contact met een nutteloze telefoondienst
    • Laat zijn (ook trouwe) klanten eindeloos bellen en wachten en in de steek.
    Beoordeling
    4
    • Prijsstelling:
      5
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. arjan op 28-8-2015 om 16:28 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Een abonnement afsluiten is geen probleem. Maar als je iets aangepast moet hebben is het een ramp. Bellen ja veel succes, ergens krijg je met geluk nog wel iemand aan de lijn. Beloven doen ze echt alles en oh wat erg enz. Maar doen helaas geheel niets. Iedere keer een ander aan de lijn, het zelfde deuntje maar ook hetzelfde resultaat. Geen dus.

    Een simpele vraag over hoe wachtwoorden aangepast moeten worden bij een nieuw mail is not rocket science en zou heel simpel te beantwoorden moeten. Maar helaas niet, na maanden en talloze beloften resultaat 0.
    Gewoon weg triest. Reclame te mooi om waar te zijn. Ja dat klopt veel bla bla.
    Na met vrienden gesproken te hebben blijkt dit bij Ben de nieuwe trend te zijn.
    Dus mijn abonnementen privé heb ik al omgezet. Bedrijfsmatig is de volgende stap. Ja stomme reacties kun je op de chat wel geven, omdat de medewerker van Ben denkt dat ik een persoon ben. Dat klopt, maar ik ben ook nog iemand in met bedrijf en dat zal de volgende stap worden.
    • Het netwerk werkt. Maar dat zal wel niet van Ben zelf zijn. Dus kunnen ze niets aan verknallen.
    • Neem binnen een redelijke tijd de telefoon op als mensen bellen.
    • Behandel mensen met respect. Lullig doen is niet moeilijk. Maar pak een spiegel en begin bij jezelf.
    • Reageer op mail, niets laten horen is geen optie.
    • Informeer abonnementshouders als het abonnement afloopt. En laat ze niet de maand daarna een veelvoud betalen.
    • Hou eens op met al die standaard antwoorden van; oh wat vervelend, ja ik begrijp u goed, luister naar wat mensen zeggen en klep er niet doorheen als iemand nog praat.
    • Kortom om service, service, service. Die is er gewoon niet meer.
    Beoordeling
    2
    • Bereik/dekking:
      5
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      3
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      3
    • Bestelproces:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Norbert op 29-8-2015 om 19:04
    Nieuwe simkaart besteld (€16) geactiveerd ("simkaart succesvol geactiveerd"), mooi groen vinkje, maar geen netwerk!
    Eén "positieve" opmerking tussendoor: ik kreeg vrijwel alle plm 20 keer dat ik gebeld heb vrijwel direct een zeer vriendelijke en meelevende, geduldige, veel belovende, geruststellende woorden sprekende, maar even nutteloze, perfect op afpoeieren en "stressreductie" afgerichte jongere aan de lijn, waarvan er maar één waarschijnlijk beginneling) zenuwachtig werd van mijn gemoedstoestand die zich in de loop van drie weken bewoog van (1) blij met een gewillig oor, (2) misschien ben ik zelf ook wat ongeduldig, (3) teleurgesteld, (4) zwaar teleurgesteld, (5) geïrriteerd, (6) boos (7) verontwaardigd, (8) woedend, ik ben het zat, (9) ik zeg mijn abo op, (10) machteloos en gelaten....
    Intussen kan ik al 3 weken niet bellen internetten, gebeld worden, sms-en, whatsappen (heb uiteraard ook een keer toestel gereset en aanmelden kan alleen via sms...), internetbankieren, navigeren, etc. etc....
    Uiteraard heb ik ook op de site vele berichten achtergelaten, maar ook in de noreply mails staat dat ze het heel vervelend vinden dat mijn simkaart het nog niet doet maar dat het helaas nog even kan duren. Grrrr.
    Waarom heb ik dan na drie weken het abo nog niet opgezegd? Omdat BEN mijn nummer gijzelt.
    Weet je, dat het tegen kan zitten, technisch, begrijp ik. Maar dat deze klote (excusé lemot) provider het presteert ondanks mijn pogingen in contact te komen, 3 weken lang NIET te communiceren wat er aan de hand is, laat staan wat ze voor mij aan het doen zijn en hoe lang het gaat duren dat is ongelooflijk, maar gezien de reviews op deze plaats kennelijk aan de orde van de dag.
    Kortom: (nogmaals sorry voor deze voor mij ongebruikelijke woorden) maar fuck BEN! en de groeten.
  5. Bill Gilbert op 25-8-2015 om 15:58 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Kom niet van ben af - abominable service
    nu bijna 8 maanden.
    Heel erg slecht.
    • geen plus punt
    • Klantenservice
    • service
    • administratie
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Smit op 24-8-2015 om 17:04 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben nu 2 jaar klant en heb nooit problemen gehad. Ze zijn vriendelijk, duidelijk.
    Ik wil graag verlengen met nieuwe telefoon maar ze bieden weinig keuze. Dus kijk ik uit naar andere provider. Ze hebben zowat allemaal erg slechte reviews. Dus waar ik op uitkom weet ik nog niet.
    • Meer keuze van telefoons aanbieden alstublieft. Samsung galaxy s5 (niet de mini)graag.
    Beoordeling
    6
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      7
    • Facturering:
      7
    • Klantenservice:
      6
    • Online dienstverlening:
      6
    • Bestelproces:
      6
    • Prijsstelling:
      5
    Ik zou deze provider aanradenJa
  7. Micheal op 23-8-2015 om 19:28 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Een woord, neem geen Ben abbonement. Je lijkt weinig te betalen maar achter af kan je beter een KPN of vodaphone abbonement nemen. Bereik is zeer slecht en klanten afdeling een woord slecht, slecht en nogmaals slecht. De medewerkers van de klantenservice echt een drama dit moeten studenten zijn. Ze beloven van alles maar komen hun afspraken niet na. Ik heb 2 abonnementen nu bij BEN lopen en ben nu bezig om deze om te zetten naar een andere provider. Ben blij als ik van BEN af ben. Gewaarschuwd mens telt voor twee. Wil je meer info mail me dan deel ik mijn ervaring. Nogmaals klantenservice en bereikbaarheid een 1.
    • Absoluut geen positieve feedback. Het lijkt dat je goedkoop uit bent maar dit is schijn.
    • Als verbeterpunt het management veranderen in de hoop dat nieuwe managers weten wat klant te vredenheid is.
    Beoordeling
    2
    • Prijsstelling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    aileen op 24-8-2015 om 11:48
    ik heb precies hetzelfde het is echt verschrikkelijk... heb jij een manier van het abonnement af te komen? ik krijg torenhoge internet rekeningen die volgens de apple store helemaal niet mogelijk zijn en de klantenservice ontwijkt elke mail en vraag..
  8. Fred op 23-8-2015 om 16:41 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    In belstatus 48 min. verbruik van 120 min/sms.
    Nu € 0.83 kosten buiten de bundel.
    • Beter administratie en uitleg.
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Bestelproces:
      5
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  9. Hinke op 19-8-2015 om 15:51 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Na een poging tot verlenging van mijn abonnement, ben ik al drie maanden bezig een administratieve fout ongedaan te krijgen. In die tijd zit ik aan een duur abonnement vast en bel met een oude inmiddels bijna kapotte telefoon. Ben krijgt het niet voor elkaar dit recth te trekken noch er over te communiceren. Ik zou niemand aanraden bij Ben klant te worden.
    • De prijs is goed, maar zoals een loslippige helpdeskmedewerker al zei: (het gebrek aan) service is daar ook naar.
    • Als je toezegt bericht te sturen doe dat aan ook. Verbeter je administratie afdeling. Verkort de wachttijden van de helpdesk, gemiddels 30 minuten wachttijd.
    Beoordeling
    4
    • Prijsstelling:
      9
    • Facturering:
      7
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. thomas op 18-8-2015 om 17:21 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ben zou op 27 juli mijn nieuwe abonnement actief maken maar dat is nog steeds niet gebeurd. Het is nu 3 weken later en de klanten"service" zegt alleen maar Sorry het is heel druk, en dat ik gewoon geduld moet hebben. Ik heb dus ook niks aan mijn nieuwe iPhone die bij het abonnement hoort. Oh ja, op mijn email van 3 weken geleden wordt helemaal niet gereageerd. Ik heb dus wel een contract, maar geen telefoon die ik kan gebruiken.
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen