Review en beoordeling Ben

Ben
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Ben geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ben. Is Ben je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
3% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 120 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
92% niet
5% misschien
  1. Rich op 1-7-2015 om 13:16 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ben is echt het belachelijkste provider die er bestaat geen een van de zogenaamde diensten wat je diensten noemt werkt en klantenservice die hebben ze geen eens bandje die je hoort geld kloppertje ik raad echt iedereen af om deze provider te nemen dit is echt een bedrijf wat van mij op de fles mag gaan geen wonder dat ze t mobile nodig hadden voor een doorstart anders was die allang op de fles t mobile schaam je door men ben samen te gaan baba
    • Geen een
    • Bedrijf op de fles laten gaan
  2. Eric Lugtigheid op 1-7-2015 om 13:01 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Bezint eer ge begint!

    Voor een bedrijf dat communicatie mogelijk maakt, hebben ze van communicatie zelf geen kaas gegeten. Klanten tot op het bot ergeren en aan het lijntje houden kunnen ze daarentegen als de beste!
    Ze verhoogden mijn factuur zomaar met 3 euro per maand en zijn nu al meer dan een maand bezig om uitzoeken hoe dit kan. Verder heb ik een kapot toestel van Sony. Sony zegt dat het onder garantie valt en dat ik het via BEN moet regelen. Ik krijg nu naar een week een bericht vanBEN dat ik over 2(!) weken een bericht krijg hoe ik het toestel kan opsturen. BEN ERG benieuwd hoe lang zij het op de plank laten liggen alvorens het door te sturen naar Sony. BEN bang dat ik mijn toestel het komende half jaar kwijt BEN!
    • Ik zit nu al 5 minuten te peinzen.
    • Een klant krijgen is makkelijk, een klant houden....
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      3
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. R Werner op 30-6-2015 om 21:20 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Verder dan een aanvraag met nummerbehoud Ben in niet gekomen met Ben. Na ca 3 maanden wachtten 10 emails die niet beantwoord zijn , en 3 x 1 uur de klantenservice een aangetekende gestuurd dat ik van mijn aanvraag af wil omdat 3 maanden wachtten niet normaal is.
    Dezelfde aanvraag ingediend bij Simyo en alles keurig binnen 10 dgn. geregeld. Ik snap werkelijk niet van de filosofie van Ben, eerst klanten werven , vervolgens doe je er niets mee.
    • Die zijn er niet bij Ben
    • Hert hele bedrijf van A tot Z opnieuw opzetten.
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. M.Urban op 29-6-2015 om 14:29 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Wat een drama!! Klantenservice zwaar onbereikbaar! Moet eerst 40 minuten wachten voor er eindelijk iemand je te woord staat!!
    Nummerbehoud niet gelukt! Krijgen een onmogelijk nummer er voor terug en zij zeggen dat ze er niets aan kunnen doen!
    WAARDELOZE PROVIDER!!! HEB SPIJT ALS HAREN OP MIJN HOOFD!!!!!
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Opmerking van de redactie op 30-6-2015 om 10:34
    Geen onnodig hoofdlettergebruik s.v.p.
  5. BEN teleurgesteld op 29-6-2015 om 14:27 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Wat een waardeloos bedrijfje, Je sluit via internet een abonnement af en vervolgens gebeurt er heeeeeeelemaal niets, doodstil wordt het dan.
    • geen
    • wachttijden van 3 maanden voor een abo met nummerbehoud kan echt niet
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Mart Ouwens op 28-6-2015 om 17:02 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb hier een abbo voor m'n dochter maar die gast wel eens over de internet data heen waar door de kosten oplopen tot wel 125 euro of meer ik vroeg of daar geen data limit op kan dus dat het gewoon stop na dr tegoed, nee dit kon niet omdat ze een goedkope provider zijn, ja tuurlijk de andere zijn allemaal duur het is gewoon geld pikken ik vind dat er een maximum op moet komen bv 50 data per maand of 3 gigabyte per maand
    Maar dat kan natuurlijk allemaal niet wel zo hoog mogelijk je rekening houden dat kan wel, dus bij deze
    IK BEN ER KLAAR MEE!!
    • Positief? Ehhhh...
    • Alles klant gericht denken dus niet aan je eigen portemonnee maar ook van de klant, klanten service slecht bereikbaar
    • Klanten krijgen is een, klanten behouden is schijnbaar moeilijker
    Beoordeling
    5
    • Online dienstverlening:
      3
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      9
    • Bereik/dekking:
      4
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. wikky op 27-6-2015 om 20:42 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Na 2.5 maand gewacht te hebben om een abonnement met nummerbehoud de moed maar opgegeven.
    Waarom verwerf je klsnten middels dure advertentie's en reclame om er vervolgens niets mee te doen
    ????
    Inmiddels elders geslaagd alwaar alles binnen 2 weken vlekkeloos was geregeld.
    Mijn ervaring met ben is dat ze er helemaal geen zin in hebben en er totaal geen motivatie is er wat van te maken.
    • 0,0
    • 1000
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      2
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Anouk1993 op 26-6-2015 om 16:31 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Het is totaal onmogelijk om een Sim-only abonnement bij Ben te krijgen met nummerbehoud. Na bellen met helpdesk ( uur in de wacht.) , facebook berichten plaatsen , berichten sturen via Ben inlog , is het normaal bij Ben dat je na ruim 2,5 maand nog niets hebt. Heb nu doorgegeven dat ik het niet meer wil middels een aangetekende brief, gelukkig kreeg ik een reactie terug dat ze de annulering accepteerde. Inmiddels is alles bij de concurent binnen 10 dagen vlekkeloos geregeld , ( simyo.)
    • ahum.............helaas niets
    • ik denk alles
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. van Dorp op 26-6-2015 om 16:16 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Nooit doen ! Een en al ellende en maandenlang wachtten ,en de helpdesk is totaal overbelast en onbereikbaar het bedrijf is ene grote trieste puinhoop.
    • ik wou dat ik EEN pluspunt wist
    • Alle denkbare punten zijn verbeterpunten
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      3
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Problum op 26-6-2015 om 12:50 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Als alles werkt is het een prima provider. Maar op het moment dat er iets me je simkaart moet gebeuren of algemene kennis over simkaarten en toestel. Dan wordt het een erg pijnlijk geheel.

    Waarom is het zo moeilijke om een geprovisioneerd simkaart naar een dikke 3 weken nog niet werkend te krijgen?
    Het is een van kast naar muur principe en met de laatste zin " U zult nog even geduld moeten hebben" deze is nu wel op.
    Men zou contact met ons opnemen, dat is op de dag vandaag nog steeds niet gedaan door de technische dienst noch hoofdkantoor.
    Het grappige van het geheel is dat er niemand binnen #BEN weet wat een geprovisioneerd simkaart is of hoe hier mee om te gaan. Laat staan, hoe op te lossen.
    Beoordeling
    5
    • Online dienstverlening:
      3
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      3
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
Laad meer ervaringen