Review en beoordeling Ben

Ben
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Ben geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ben. Is Ben je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
11% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 46 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
80% niet
9% misschien
  1. Eric op 26-2-2015 om 22:57 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Voor zoveelste keer overschrijding van belbundel. Service van BEN geeft geen waarschuwing. Geen betaling per seconde. Niet te bereiken klanten service en niet via chat of email
    • BEN er helemaal klaar mee ! Al sinds 2009 klant maar ga nu einde maken aan contract
    • Alleen voor wie ze wil horen
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. r van der zwan op 24-2-2015 om 09:32 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    slechte service
    een extra bundels kunnen bijkopen voor de maand
    geen goede info bij afsluiten abbo
    • geen
    • betere voorlichting
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      6
    • Facturering:
      5
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Harry op 31-1-2015 om 09:18 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Naar aanleiding van aanbieding op website van Ben een abo aangevraagd.
    Na twee weken aan het lijntje gehouden te zijn(diverse keren gebeld met klantenservice) dat abo niet aangevraagd kon worden, ineens een mail dat aanbieding niet meer voorradig was.
    Gebeld met klantenservice dat ik mij twee weken eerder al had aangemeld, nee meneer we gaan het regelen met technische dienst en bellen u binnen twee werkdagen terug.
    Nu inmiddels weer twee weken verder en uiteraard niet teruggebeld.
    Blijkbaar wil Ben geen nieuwe klanten.
    Inmiddels ander abo genomen en uiteraard niet bij Ben want als het zo al werkt bij een abonnementsaanvraag hou ik mijn hart vast hoe de verdere administratie werkt!

    • Beloftes nakomen
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. connie op 29-1-2015 om 13:16 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Kan al weken slecht of niet gebeld worden,sms-jes komen 6 uur later of volgende dag pas binnen!Jekrijgt na 4 dagen pas antwoord op een mail, wel rekening innen, geen service verlenen! kreeg net na 4 mailtjes, weer hetzelfde antwoord als mailtje 1 !!!!
    • GEEN
    • Service verlenen i.p.v.alleen zakken vullen!
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Huib Oudemast op 29-1-2015 om 09:47 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik wilde een extra abonnement afsluiten bij Ben.nl voor mijn dochter na jaren een aantal abonnementen (altijd net betaald) daar te hebben lopen. Maar ik had er een net verlengd (op hun advies) en dan ineens ben je weer een risico voor ze en wordt de order afgewezen.
    Met klantenservice contact opgenomen en die verwijzen alleen maar naar standaard procedures. Ik heb nog nooit eerder een bedrijf meegemaakt die goedbetalende klanten zo kan haten. Ik heb besloten om de andere 4 abonnementen die ik daar heb lopen ook maar weg te halen.
    • Stoppen met de klanten haten en kijken naar betaalgedrag als basis van goedkeuring contract.
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      3
    • Bereik/dekking:
      3
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Anja op 27-1-2015 om 12:57 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Prima ervaringen mee. Nooit spookrekeningen etc.
    • Prima facturatie
    • Gewoon geen gedoe
    • Jammer. dat zij nog geen Iphone5s aanbieden
    Beoordeling
    6
    • Online dienstverlening:
      7
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      5
    Ik zou deze provider aanradenJa
  7. frans op 23-1-2015 om 14:28 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    wat een slechte service. gewoon niet eens aan denken.
    • geen
    • waardeloze service en droevige communicatie
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. eric op 21-1-2015 om 15:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Web site en of klanten service, voor zover je er van kunt spreken, in niet te bereiken. Facturen niet in te zien en klagen lukt ook niet want mailen kan niet via de web site. Werkt in ieder geval niet.
    • bereik is ok
    • heel veel
    Beoordeling
    5
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      9
    • Facturering:
      9
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Ilse op 20-1-2015 om 11:01 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    In oktober heb ik gebeld omdat mijn abonnement afliep. Ik wilde mijn abonnement graag verlagen vanaf het moment dat het af zou lopen (december). Het zou geregeld worden, maar ik heb hiervan nooit een bevestiging gekregen. In november werd ik door BEN zelf gebeld. Mijn abonnement zou aflopen in december en ze vroegen wat ik wilde. Ik heb uitgelegd dat ik contact had gehad in oktober. Dit bevestigden ze. Ik vroeg of alles nu wel geregeld was en ik dus een lager abonnement zou krijgen vanaf december. Dit werd telefonisch bevestigd. Wederom konden ze hier geen bevestiging van sturen. In december kreeg ik de factuur van november. Dit bleek nog meer te zijn dan normaal. Daarnaast kreeg ik een mail dat ik verlaging van mijn abonnement heb aangevraagd vanaf februari 2015. Dit is dus helemaal niet waar. Ik heb toen weer gebeld naar BEN. Weer zou het geregeld worden. Een bevestiging zou verstuurd worden. Die bevestiging heb ik weer niet gekregen. Weer heb ik een mail gekregen dat mijn abonnement verlaagd wordt per februari. Dit klopt dus weer niet en het teveel betaalde geld heb ik nog steeds niet terug ontvangen (terwijl dit wel werd beloofd). Kortom, er valt niets te regelen met BEN. Je staat machteloos, want zowel telefonisch als per mail helpen ze je niet.
    • Service!!!!
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Joep frensen op 8-1-2015 om 22:39 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ontving NADAT IK WAS OVERGESTAPT naar een andere provider, een factuur, met een virus erin! De virusscanner alarmeerde mij hierop. In de email was een bedrag genoemd dat meer dan twee keer zo hoog was als mijn abonnement! Ik heb zeker niet meer gebeld dan in de bundel. Ik kon geen kopie van de factuur vinden, ik heb geen inlog gegevens voor mijn oude abonnement. Ik stelde de vraag als reactie op de email, maar die bleek van een no reply adres te komen! Op de site vond ik ook geen mogelijkheid om de factuur in te zien. Via Facebook de vraag gesteld, het antwoord was onbevredigend: misschien slaat de factuur op een maand waarin je nog wel abonnee was! MISSCHIEN? misschien ook niet, of is het enen foute factuur, of afkomstig van phishing! Ik kreeg per sms de opdracht om de factuur te betalen, met het factuurnummer en het bedrag, maarZONDER HET REKENINGNUMMER! Het beantwoorden van die sms ging ook niet!
    Zoeken op internet levert geen email adres op, en overdag kan ik niet bellen, ik werk vaak tot 10 uur in de avond en dan is de klantenservice allang gesloten! Ook nog een 0900 nummer, dus daaraan wil men ook nog verdienen!
    Dan wordt de rekening ineens met €50,-- verhoogd! Ongeveer 729%
    Ook daarover kan natuurlijk geen bericht naar ben worden gestuurd via email of sms. Als ik eens een dag vrij heb, probeer ik wel te bellen, al kost dat ook weer geld.
    • Het werkte wel.
    • Telefoon en sms waren OK toen ik klant was, maar dat is bij andere providers ook zo.
    • Bereikbaarheid klantenservice
    • Factuur zonder virus
    • Geen no-reply adres gebruiken zonder een bruikbaar alternatief te geven
    • Geen incassokosten boven de wettelijk toegestane kosten in rekening brengen.
    • Gratis of normaal tarief voor klantenvragen ook voor ex-klanten!
    • Niet dreigen met afsluiten van een nummer als dat niet bij ben loopt! Dat doet vermoeden dat de berichten phishing zijn!
    • Ook vragen via Facebook gesteld goed en volledig beantwoorden!
    • Maar vooral: BEREIKBAAR ZIJN OP MODERNE WIJZE
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen