Review en beoordeling Ben

Ben
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Ben geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ben. Is Ben je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
9% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 45 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
80% niet
11% misschien
  1. Huib Oudemast op 29-1-2015 om 09:47 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik wilde een extra abonnement afsluiten bij Ben.nl voor mijn dochter na jaren een aantal abonnementen (altijd net betaald) daar te hebben lopen. Maar ik had er een net verlengd (op hun advies) en dan ineens ben je weer een risico voor ze en wordt de order afgewezen.
    Met klantenservice contact opgenomen en die verwijzen alleen maar naar standaard procedures. Ik heb nog nooit eerder een bedrijf meegemaakt die goedbetalende klanten zo kan haten. Ik heb besloten om de andere 4 abonnementen die ik daar heb lopen ook maar weg te halen.
    • Stoppen met de klanten haten en kijken naar betaalgedrag als basis van goedkeuring contract.
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      3
    • Bereik/dekking:
      3
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Anja op 27-1-2015 om 12:57 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Prima ervaringen mee. Nooit spookrekeningen etc.
    • Prima facturatie
    • Gewoon geen gedoe
    • Jammer. dat zij nog geen Iphone5s aanbieden
    Beoordeling
    6
    • Online dienstverlening:
      7
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      5
    Ik zou deze provider aanradenJa
  3. frans op 23-1-2015 om 14:28 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    wat een slechte service. gewoon niet eens aan denken.
    • geen
    • waardeloze service en droevige communicatie
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. eric op 21-1-2015 om 15:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Web site en of klanten service, voor zover je er van kunt spreken, in niet te bereiken. Facturen niet in te zien en klagen lukt ook niet want mailen kan niet via de web site. Werkt in ieder geval niet.
    • bereik is ok
    • heel veel
    Beoordeling
    5
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      9
    • Facturering:
      9
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Ilse op 20-1-2015 om 11:01 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    In oktober heb ik gebeld omdat mijn abonnement afliep. Ik wilde mijn abonnement graag verlagen vanaf het moment dat het af zou lopen (december). Het zou geregeld worden, maar ik heb hiervan nooit een bevestiging gekregen. In november werd ik door BEN zelf gebeld. Mijn abonnement zou aflopen in december en ze vroegen wat ik wilde. Ik heb uitgelegd dat ik contact had gehad in oktober. Dit bevestigden ze. Ik vroeg of alles nu wel geregeld was en ik dus een lager abonnement zou krijgen vanaf december. Dit werd telefonisch bevestigd. Wederom konden ze hier geen bevestiging van sturen. In december kreeg ik de factuur van november. Dit bleek nog meer te zijn dan normaal. Daarnaast kreeg ik een mail dat ik verlaging van mijn abonnement heb aangevraagd vanaf februari 2015. Dit is dus helemaal niet waar. Ik heb toen weer gebeld naar BEN. Weer zou het geregeld worden. Een bevestiging zou verstuurd worden. Die bevestiging heb ik weer niet gekregen. Weer heb ik een mail gekregen dat mijn abonnement verlaagd wordt per februari. Dit klopt dus weer niet en het teveel betaalde geld heb ik nog steeds niet terug ontvangen (terwijl dit wel werd beloofd). Kortom, er valt niets te regelen met BEN. Je staat machteloos, want zowel telefonisch als per mail helpen ze je niet.
    • Service!!!!
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Joep frensen op 8-1-2015 om 22:39 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ontving NADAT IK WAS OVERGESTAPT naar een andere provider, een factuur, met een virus erin! De virusscanner alarmeerde mij hierop. In de email was een bedrag genoemd dat meer dan twee keer zo hoog was als mijn abonnement! Ik heb zeker niet meer gebeld dan in de bundel. Ik kon geen kopie van de factuur vinden, ik heb geen inlog gegevens voor mijn oude abonnement. Ik stelde de vraag als reactie op de email, maar die bleek van een no reply adres te komen! Op de site vond ik ook geen mogelijkheid om de factuur in te zien. Via Facebook de vraag gesteld, het antwoord was onbevredigend: misschien slaat de factuur op een maand waarin je nog wel abonnee was! MISSCHIEN? misschien ook niet, of is het enen foute factuur, of afkomstig van phishing! Ik kreeg per sms de opdracht om de factuur te betalen, met het factuurnummer en het bedrag, maarZONDER HET REKENINGNUMMER! Het beantwoorden van die sms ging ook niet!
    Zoeken op internet levert geen email adres op, en overdag kan ik niet bellen, ik werk vaak tot 10 uur in de avond en dan is de klantenservice allang gesloten! Ook nog een 0900 nummer, dus daaraan wil men ook nog verdienen!
    Dan wordt de rekening ineens met €50,-- verhoogd! Ongeveer 729%
    Ook daarover kan natuurlijk geen bericht naar ben worden gestuurd via email of sms. Als ik eens een dag vrij heb, probeer ik wel te bellen, al kost dat ook weer geld.
    • Het werkte wel.
    • Telefoon en sms waren OK toen ik klant was, maar dat is bij andere providers ook zo.
    • Bereikbaarheid klantenservice
    • Factuur zonder virus
    • Geen no-reply adres gebruiken zonder een bruikbaar alternatief te geven
    • Geen incassokosten boven de wettelijk toegestane kosten in rekening brengen.
    • Gratis of normaal tarief voor klantenvragen ook voor ex-klanten!
    • Niet dreigen met afsluiten van een nummer als dat niet bij ben loopt! Dat doet vermoeden dat de berichten phishing zijn!
    • Ook vragen via Facebook gesteld goed en volledig beantwoorden!
    • Maar vooral: BEREIKBAAR ZIJN OP MODERNE WIJZE
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. pieter de graaf op 6-1-2015 om 09:30 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    abonnement opgezegd.
    als je een probleem met ze hebt, onvriendelijke onbereidwillige onprettige mensen.
    Als ik de reviews van tevoren gelezen had was ik er niet aan begonnen.
    NIET DOEN zeg ik
    • geen
    • duidelijkere communicatie per mail
    • verwerken van mutaties
    • vriendelijker
    • klantgerichter
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      3
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Rob van den Heuvel op 30-12-2014 om 18:15 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Was nabij Arcen op vakantie. Had ter plaatse af en toe mob. internet gedurende 10 sec. Kon ook meestal niet eens bellen. Ben gaf toe dat de dekking "niet optimaal" was! Op de dekkingskaart staat dat daar de ontvangst buiten goed (geel). Dus als dat er staat is de ontvangst nul!!!. Nieuw toestel met twee jaar contract. Kan er dus voorlopig niet van af. Misleidende voorlichting. Niet doen met Ben!!!
    • Een reële dekkingskaart op de site zetten die ook makkelijk te vinden is. Dit is valse voorlichting.
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      8
    • Facturering:
      6
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. peter Majolein op 28-12-2014 om 23:19 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik had voor mijn vrouw een nieuw abonnement willen afsluiten bij castle bv en daar kregen we te horen dat deze was afgewezen door BEN omdat we bij preventel geregistreerd stonden. Na aanvraag bij Preventel kregen we een brief dat we helemaal niet geregistreerd stonden. Mar hierdoor ging wel de aanbieding van een gratis tablet niet door, Jammer. moet nu op zoek naar andere provider welek wel een gratis tablet verstrekt.
    • Volgens Ben moest ik naar Preventel gaan omdat wij geregistreerd zouden zijn. Daarom werd abonnement afgewezen. Naar Preventel geschreven en daar kreeg ik te horen dat er niets aan de hand is en dat er nooit wat open heeft gestaan. Daarom ben ik bij Castle bv een aanbieding met gratis pad misgelopen. Jammer was voor mijn vrouw bestemd geweest ( ook het abonnement) Nu maar kijken waar ik wel zo een aanbieding kan krijgen.
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Annemarie Koopman op 17-12-2014 om 20:14 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Zeer ontevreden. Echt een afrader.
    Half jaar geleden abonnement met telefoon besteld. Vanaf begin was ik niet bereikbaar voor anderen (iedereen werd direct doorgeschakeld naar voicemail) Probleem is nog steeds niet opgelost en bij klantenservice totaal geen begrip. Echt schandalig. NIET DOEN!
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      5
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Facturering:
      3
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen