Review en beoordeling Ben

Ben
Om je te helpen bij de keus voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie geven over Ben geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ben. Is Ben je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Dat kan, schrijf hier je ervaring met Ben en deel deze met andere consumenten.
17% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 23 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
74% niet
9% misschien
  1. Harry op 1-9-2014 om 12:32 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb een sim only abonnement van Ben zonder internet. Ik gebruik een oude telefoon, dit alles om de kosten te drukken. Ik bel/sms weleens naar en vanuit het buitenland. Dan komt de rekening weleens op maximaal 30 a 40 euro ipv 10 abonnementskosten. Lijkt me logisch. Kijk ik echter de laatste maanden op mijn bankrekening, heb ik ruim 200 euro kosten in 2 maanden!! Ik heb zeker te weten niet meer gebeld en ge-smst dan eerdere maanden. Ook worden de kosten niet duidelijk gespecifieerd op je persoonlijke pagina. Omdat ik eerder al weleens het idee had dat de kosten eigenaardig hoog waren, en daar toen nagenoeg geen hulp bij kreeg, heb ik mijn abonnement per direct (1 mnd) opgezegd.

    Nu de vraag: weet iemand een sim only abonnement (enkel bellen/sms-en) dat voordelige tarieven heeft voor bellen in en naar het buitenland?

    Bedankt.
    • Per maand opzegbaar.
    Beoordeling
    3
    • Bereik/dekking:
      7
    • Facturering:
      3
    • Prijsstelling:
      1
    • Online dienstverlening:
      2
    • Klachtenafhandeling:
      5
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Mmarloes op 28-8-2014 om 20:03 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    meest duurste waardeloze provider ooit
    • zeker betere klantenservice wordt onwijs slecht geholpen
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Maartje op 27-8-2014 om 18:19 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik had eerst een Sim-only abonnement waar ik zeer tevreden over was. Dat abonnement heb ik 1½ jaar gehad. Daarna ben ik een jaar in het buitenland gaan wonen en toen ik terug kwam een twee jaar abonnement met een Samsung Galaxy S4 mini afgesloten. Dit bevalt me zeer goed. Echter had ik in de eerste maand een groep personen gesmst dat ik een nieuw nummer had en deze waren verrekend als extra kosten in plaats van de smsjes die ik nog over had. Dit is de enige vervelende ervaring die niet zo goed werd afgehandeld die ik had in 3 jaar tijd. Verder erg blij met deze provider
    • De app is heel overzichtelijk in wat je verbruikt hebt die maand.
    • De prijs is laag en het toestel is een goed toestel dat met Ben prima tot zijn recht komt.
    • De factuur komt aan het einde van de maand van de maand ervoor. Dus 25 juli komt de factuur van juni. Zelf zou ik liever begin juli de factuur van juni ontvangen, maar dat maakt niet zoveel uit.
    Beoordeling
    7
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Facturering:
      7
    • Bestelproces:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      5
    • Online dienstverlening:
      7
    • Prijsstelling:
      9
    Ik zou deze provider aanradenJa
  4. scorp63 op 21-8-2014 om 20:07 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Heel slecht bereik, regelmatig maar 1 stipje.
    In het buitenland is het helemaal rampzalig, geen kortingen zoals bij T-mobile, die hebben travel en surf, perfect!!!
    Ik stap na mn abonnement direct over naar een andere provider.

    • Tja, voor weinig kun je bellen de abonnementen zijn niet hoog.
    • Beter bereik, ook tijdens wi-fi, bij wi-fi uit beter mobiele data!!!! EN DAN WEL DOOR HEEL NEDERLAND!!!
    Beoordeling
    4
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      5
    • Bestelproces:
      7
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      5
    • Prijsstelling:
      7
    • Facturering:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Arthur op 21-8-2014 om 14:52 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    4 klachten
    1. Landelijke dekking klopt niet, helft vd tijd geen internet 3g en bereik ('gprs' of helemaal 'geen service')
    2. Te hoge factuur, niet gecommuniceerd naar rato verrekening minuten en sms
    3. afrekenen per volle minuut, mag niet zie ook http://www.bellen.com/mobiel/afrekentrucs 4.Ben app, 2x geïnstalleerd en geregistreerd en werkt niet, scherm blijft blanco. Ook bij tel van mn vrouw.

    Ik ga dan ook per direct weg, geen waar voor mijn geld gekregen en de geschetste verwachtingen, 'goedkoopste' en landelijke dekking' hebben jullie verre van waar kunnen maken.

    Daarnaast zitten jullie m.i. wettelijk met een aantal zaken fout welke ik met een rechtszaak afgezien van de feiten op 'redelijkheid' en 'billijkheid' zeker kans van slagen geef. Heb ik echter geen tijd voor en gezien de hoogte van het bedrag anticiperen jullie m.i. op een dergelijke reactie.

    Zeer teleurgesteld in jullie bedrijf kan gewoon niet anders zeggen.

    Arthur van Zwol
    • geboden prijs, dekking, etc.
    • uiteindelijk te betalen prijs, slechte dekking, etc.
    Beoordeling
    4
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      7
    • Online dienstverlening:
      7
    • Prijsstelling:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      5
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. P.W. Vermeulen op 11-8-2014 om 15:26 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Goede prijs/kwantiteit verhouding. Kwalitatief waardeloos, dekking veel slechter dan ze beweren.
    • prijs
    • dekking
    Beoordeling
    5
    • Facturering:
      6
    • Bestelproces:
      8
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      5
    • Online dienstverlening:
      5
    • Klantenservice:
      5
    • Bereik/dekking:
      2
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  7. Kleijnen op 6-8-2014 om 15:32 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    De absoluut meest waardeloze en duurste provider
    • Geen enkel
    • Opheffen
    Beoordeling
    0
    • Online dienstverlening:
      0
    • Facturering:
      0
    • Prijsstelling:
      0
    • Klachtenafhandeling:
      0
    • Klantenservice:
      0
    • Bereik/dekking:
      0
    • Bestelproces:
      0
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Simon Karstenberg op 1-8-2014 om 9:25 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Het is een dikke bende!! die mensen die er achter zitten hebben nergens geen verstand van!! ik ook een rekening van ik weet wel niet hoeveel, en dan vervolgens het computer systeem niet in orde! ! en dan blijkt dat rekening niet voor je was!! ga niet bij ben bellen want dan kom je mooi in de apen zuur terecht!!!
    • 2
    Beoordeling
    2
    • Prijsstelling:
      2
    • Klantenservice:
      2
    • Bereik/dekking:
      2
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      2
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Facturering:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. HP op 28-7-2014 om 16:53 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Heb een contract 110071617401102, bij Ben en heb dit 3 weken geleden verhoogd en gelijk een telefoon uitgekozen. Binnen 24 uur zal ik dit ontvange...Tja, staat alleen niet bij welk jaar die 24 uur van start gaat. Nu 3 weken geleden dus maar weer eens bellen, eerst naar de bestellijn (gratis) maar je raad het al, daar konden zij mij echt niet helpen. Dus 0900nr (35cT), helaas ook daar niet. Hoe het nu verder gaat heb ik geen idee van maar of Ben mijn provider blijft vermoed ik niet.
    • GEEN
    • service !!!!!!!
    Beoordeling
    2
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      5
    • Prijsstelling:
      5
    • Bestelproces:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. marianne bruining op 26-7-2014 om 22:05 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben op vakantie geweest van 9 juni t/m 29 juni. De mobiele gegevens en het internet heb ik uitgeschakeld! Ik heb een abonnement van 20 euro per maand. Nu krijg ik een rekening van ruim 41 euro! Ik schijn 25 minuten uit Italie gebeld te hebben en tig sms'jes uit Italie, Duitsland en Oostenrijk moet ik betalen??? (10 cent per sms!) Ik heb heel de vakantie geen gebruik gemaakt van de telefoon! Ook in Krotie was geeneens bereik, terwijl niemand dit verteld heeft! Moet ik ruim 21 euro betalen voor iets wat ik niet gedaan heb?
Laad meer ervaringen