Review en beoordeling Ben

Ben
Om je te helpen bij de keus voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie geven over Ben geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ben. Is Ben je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Dat kan, schrijf hier je ervaring met Ben en deel deze met andere consumenten.
13% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 32 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
81% niet
6% misschien
  1. veeke op 24-10-2014 om 12:02 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Niets mis met Ben.nl. Bij onderstaande beoordelingen kan ik bij de meeste zeggen: lees de algemene voorwaarde.
    Ervaring met Klantenservice is prima, wordt zelfs teruggebeld op verzoek (om hoge belkosten te voorkomen). heb zelf bij telecom klantenservice gewerkt en de meeste bellers zijn zelf hondsbrutaal, helemaal als je ze niet verder kunt helpen omdat ze de voorwaarde niet hebben gelezen.
    Internetsite is idd wat instabiel en geen windows phone app, maar die gebruikte ik op android en ios toch nooit.
    • - Prijs is prima
    • - klantenservice prima
    • - internetsite mag wat stabieler
    Beoordeling
    7
    • Klantenservice:
      5
    • Online dienstverlening:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      7
    • Prijsstelling:
      7
    • Bestelproces:
      9
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      8
    Ik zou deze provider aanradenJa
  2. moi op 23-10-2014 om 20:25 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Extreem duur,je wordt misleid en belazerd,voicemail krijgen ze niet uitgezet
    • geen enkele
    • alles
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      0
    • Klantenservice:
      0
    • Bestelproces:
      4
    • Facturering:
      0
    • Klachtenafhandeling:
      0
    • Online dienstverlening:
      0
    • Bereik/dekking:
      4
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Andrea van der Ham op 5-10-2014 om 16:39 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Heb een jaar lang een sim only gehad die goedkoop was en prima kwaliteit voor die lage prijs. Maar zodra je iets wilt aanpassen/veranderen/verlengen loop je tegen de muur. Zelden zo'n slechte dienstverlening meegemaakt.
    • Goedkoop en zolang je niet verandert gaat het alles gewoon goed.
    • Online is het niet mogelijk om iets te regelen. Site werkt vrijwel nooit. Kan alle maanden mijn mijn abonnement niet verlengen of aanpassen. Het is zelfs niet eens mogelijk om een adreswijziging door te voeren. Klantenservice is bijzonder slecht te bereiken en en personeel is onbeleefd. Het duurde 4 maanden voor een bestelling geannuleerd was in het systeem, en de klant maar betalen voor niets. Kan geen sorry vanaf. Blijf ver uit de buurt van Ben!
    Beoordeling
    4
    • Klantenservice:
      3
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Prijsstelling:
      9
    • Bereik/dekking:
      3
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Martijn van der Kroef op 1-10-2014 om 12:02 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Nee, op dit moment zou ik Ben niet meer aanraden. Tot op heden had ik sim-only en was hiermee tevreden. Nu wil ik notabene een verlenging voor 2 jaar aangaan, een duurder abonnement nemen en ik krijg geen enkele respons. Bij de klantenservice wordt je ongeinteresseerd en haast onvriendelijk te woord gestaan. Via hun facebook pagina komt er wel een vriendelijke respons maar geen oplossing. Nog nooit zoiets meegemaakt. Heb ook een ultimatum gesteld, wanneer de verlenging deze week niet in orde is dan ben ik klant - af. Genoeg providers die een goed betalende klant graag hebben voor 2 jaar.
    • Sim only is voordelig, bereik is redelijk tot goed. Facturatie is duidelijk.
    • Klantenservice, bestelproces, informeren van klanten, website etc...
    Beoordeling
    3
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      7
    • Prijsstelling:
      7
    • Facturering:
      7
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. L op 30-9-2014 om 21:45 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Stabiel, vriendelijk, prima allemaal, al aantal jaar geen problemen.
    • Vriendelijke provider, flexibel in gebruik.
    • Eigen in te stellen waarschuwing bij percentage limiet gebruikt.
    Beoordeling
    7
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      8
    • Prijsstelling:
      7
    • Online dienstverlening:
      7
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenJa
  6. Christ op 29-9-2014 om 23:08 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ben niet tevreden. In je persoonlijke pagina zitten vaak storingen, dan is het niet mogelijk om je voicemail uit te schakelen. Onduidelijke of geen antwoorden op je online vragenformulier. De App voor mijn mobiel werkt niet.
    • Extra belminuten op je verjaardag.
    • Veel meer aandacht aan klant besteden. En zorg dat de site 100% in orde is.
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      9
    • Bereik/dekking:
      3
    • Prijsstelling:
      3
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Nooitmeerben op 18-9-2014 om 14:55 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Duurste provider van NL,krijgen je nooit je voicemail uitgezet,onduidelijke rekeningen brutale apen bij klantenservice
    • Geen enkele
    • Opheffen!
    Beoordeling
    0
    • Prijsstelling:
      0
    • Facturering:
      0
    • Bereik/dekking:
      0
    • Klantenservice:
      0
    • Bestelproces:
      0
    • Klachtenafhandeling:
      0
    • Online dienstverlening:
      0
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Patrick op 10-9-2014 om 12:03 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Op 9-9-'14 heb ik telefonisch contact gehad met de klantenservice inzake het omzetten van een sim-only abonnement (+/- €25 p/m) naar een abo met toestel (+/- €27) Gezien het lage prijsverschil, en de daadwerkelijke minuten/mb's die ik gebruik in mijn huidige abo heel redelijk. (ik heb 600 min en 1000 mb, en hou elke maand meer dan 200-300 min en 600 mb over!) Het nwe abonnement zou minder minuten en mb’s hebben. Nu kreeg ik dezelfde dag een mailtje, dat deze 'deal' niet doorging ivm met een vermelding bij Preventel (van een zaak waar ik het totáál niet mee eens ben, en ertegen in ben gegaan.) Ben kan zien dat ál mijn facturen netjes op tijd zijn betaald, al bijna anderhalf jaar lang. 10-9-'14 nogmaals gebeld met de klantenservice, daar kreeg ik nagenoeg hetzelfde te horen, men kon niets voor mij doen, dat waren de regels. Ik ben hierin erg teleurgesteld, dat BEN mij niet tegemoet komt. Dit zou een vorm van klantgerichte service (kunnen) zijn, een blijk van waardering. Wanneer ik een nwe klant zou zijn/worden, volledig begrijpbaar, maar dit vind ik zuur. Blijkbaar is BEN tóch niet zo bijzonder, als ik dacht.. Dacht dat BEN er volgens hun slogan, voor MIJ zou zijn!
    • Over bereik en facturering, geen problemen.
    • Klasntgerichter worden.
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      5
    • Bestelproces:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Ik op 8-9-2014 om 20:44 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Absoluut de slechtste,duurste en klant-onvriendelijkste provider die je kunt kiezen.
    Niet doen!!!!!
    Je wordt bestolen en belazerd en krijgt een rote bek op de koop toe.
    • Geen enkele
    • Alle
    Beoordeling
    1
    • Bereik/dekking:
      6
    • Bestelproces:
      4
    • Prijsstelling:
      0
    • Klantenservice:
      0
    • Facturering:
      0
    • Online dienstverlening:
      0
    • Klachtenafhandeling:
      0
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Robin op 8-9-2014 om 16:27 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Waardeloze provider. Mijn internetverbruik op 1 dag van 86 mb naar 118 mb. Ik heb niet op internet gezeten, de datamanager (icm met mijn vorige provider werkte dat perfect) geeft aan dat er geen internetgebruik is geweest. Kon ook niet want mobiel internet en 3 g staan uit. Reactie klantenservice, u heeft toch internet gebruikt. De dag erna stond mijn teller volgens Ben website weer op 38 mb (waar zijn de andere mb's gebleven?) 's Avonds stond hij alweer op 119 mb. Nu een dag later staat hij op 134 mb. Volgens mij deel ik mijn datagebruik met iemand anders. En Ben klantenservice geeft geen verklaring voor deze gang van zaken. Gelukkig kan ik maandelijks opzeggen, dus dat gaan we doen. Vreemd dat dit soort bedrijven mogen bestaan, iemand die steelt is een crimineel!
    • Geen
    • Heel veel.
    Beoordeling
    3
    • Bestelproces:
      5
    • Facturering:
      1
    • Prijsstelling:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      9
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen