Review en beoordeling Ben

Ben
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Ben geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ben. Is Ben je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
4% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 84 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
88% niet
8% misschien
  1. renate op 22-5-2015 om 11:55 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    slecht bereikbaar, geen bereik in het buitenland
    • klantenservice reageert niet op mails en brieven/telefoon. Erg onvriendelijke medewerkers die absoluut niet meedenken.
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Helena op 21-5-2015 om 09:33 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ondanks recent gedoe al jaren tevreden klant. Sympathieke aanbieder. Ik heb een abonnement dat goed bij me past, heb ik nog niet bij een andere partij gevonden. Want hele lage minutenbundel.
    • Ook geschikt voor de 'weinig beller'
    • Verbruik van de afgelopen maand terug kunnen zien zou nuttig zijn.
    Beoordeling
    7
    • Online dienstverlening:
      7
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      7
    • Bestelproces:
      8
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      8
    • Klantenservice:
      6
    Ik zou deze provider aanradenJa
  3. Tamaar op 20-5-2015 om 14:46 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Na 3 jaar lang zonder grote problemen (af en toe storing en een enkele foute facture) klant te zijn bij Ben probeerde ik begin dit jaar mijn abonnement te verlengen met een nieuwe telefoon. Kreeg te horen nog een paar maandjes te moeten wachten want dat kon pas vanaf 3 maanden. Prima! een paar maanden later poging twee...Alles lag plat bij ben, er waren totaal geen mogelijkheden meer voor het aanpassen/verlengen/inzien van je abonnement. Bij het stellen van vragen moest ik weken wachten op een reactie. Hun reactie was, bel even het klanten nummer om vervolgens aan te geven het kan even duren voor je iemand aan de lijn hebt omdat het druk is. ik heb in totaal 4 uur in de wacht gehangen verdeeld over 5 gesprekken. De manier waarop ben te werk is gegaan is belachelijk, iets online zetten wat niet werkt en vervolgens een 'sorry' kaartje te sturen getuigd van onbekwaamheid. Inmiddels ben ik ruim 3 maanden verder en heb ik nog steeds geen nieuw abonnement af kunnen sluiten en ben ook niet meer van plan dit te doen. Het zelfde verhaal geld voor mijn moeder die inmiddels al 2 maanden bezig is met het krijgen van antwoorden en mogelijkheden van Ben. Zorg dat je je zaken op orde krijgt ben want je verliest klanten.
    • Lage prijzen voor redelijk bereik.
    • communicatie! Communiceer naar je klanten toe wat er in godsnaam aan de hand is en bied hulp.
    • bereikbaarheid.
    • betrouwbaarheid.
    • behulpzaamheid.
    • Eigenlijk alles
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Facturering:
      6
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Hetty van Engelen op 18-5-2015 om 20:04 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Na 2 jaar zonder problemen abonnement gehad, deze verlengd met maandelijks opzegbaar abonnement. Maar dit net op moment dat de problemen bij Ben begonnen: geen bereik klantenservice i.v.m. een telefonisch te melden inschakelen van bellen (deze had ik eerder telefonisch laten stoppen door hoge belkosten dochter).
    Uiteindelijk dit gelukt. Toen wilde ik de MB's verhogen en lagere belminuten. Dit is telefonisch ook gelukt, heb een mail gehad dat nieuwe bundels per 2 mei 2015 in zouden gaan.
    Alleen is de databundel niet ingeschakeld waardoor de kosten per dag oplopen!
    Heb hierover al 4 medewerksters aan de telefoon gehad en ieder van hen beloofde me dit in te schakelen en ik zou een bevestigingsmail krijgen. Deze van niemand gehad; tevens kon niemand mijn eerdere telefoontjes hierover teruglezen. Heb mijn april-afschrijving via bank terug geboekt en kreeg 2 dagen later mail dat ik die binnen 2 weken moet voldoen! Dan zijn ze wel snel!
    Nu is de maat vol en heb Ben opgezegd!
    • Voor vernieuwing Ben geen problemen ondervonden.
    • Sneller contact medewerker
    • Dat ze uitvoeren wat ze beloven
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      9
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. A op 18-5-2015 om 17:08 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Lange wachttijden bij de klantenservice- nieuwe simkaart die niet werkt- Kan na 2 weken weer gebeld worden maar nog steeds niet bellen - Ontzettend slechte service, tot beschuldigingen aan toe door 2 klantenservice medewerkers.
  6. Inge op 10-5-2015 om 15:50 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Het is onmogelijk om een abonnement bij ze te krijgen met nummerbehoud. Na uren bellen, onbeantwoorde berichten sturen, etc. heb ik na ruim 2,5 maand nog niets. Heb nu doorgegeven dat ik het niet meer wil, hopelijk komt dat wel aan.
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Arthur op 8-5-2015 om 16:29 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb een betaalde sms dienst geprobeerd te gebruiken. Daarvan had Ben klantenservice aangegeven dat het aangezet zou worden. Dat is mislukt, mijn sms werd nog steeds geblokkeerd door smsdienstenfilter. Ben rekent echter wel een buiten de bundel sms-je met je af. Dat slaat helemaal nergens op.
    • geen
    • sms-jes naar betaalde nummers niet extra factureren, het is gewoon een smsje
    • mislukte sms-jes niet factureren
    • stoppen met diefstal plegen Ben
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. R. Jordan op 5-5-2015 om 10:16 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    IK BEN AL 10 DAGEN NIET BEREIKBAAR !! Ik heb mijn Sim-kaart in verschillende telefoons geprobeerd. Niets helpt. Geen netwerk. Meer dan 20 minuten wachttijd gemiddeld voor de klantenservice is absurd. Ik heb Ben een ultimatum gesteld:
    Als mijn storing niet verholpen wordt binnen 48 uur dan zeg ik mijn contract en verplichtigingen na die periode per direct onverwijld op.
    Ik roep iedereen op om over te stappen.
    • Ben is een oplichtingsmaatschappij dat zou moeten stoppen met het voeren van een bedrijf. Bellen.com zou deze provider snel en beslist moeten verwiijderen van haar website. Ben is een dochtermaatschappij van T-Mobile en deze is al vermeld.
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      3
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      3
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Jos Keizer op 4-5-2015 om 22:51 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Nou mensen,
    Ik heb net de facebook pagina van Ben ook ff benaderd.. Ook 17 mails via de Ben-site gestuurd naar de klantenservice.. Als laatst hier nog ff..
    • .
    • .
  10. Keizer.jos op 4-5-2015 om 22:46 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       

    Jos Keizer op 8-4-2015 om 19:32 Reageer



































    Ik ben vanaf januari 2011 klant. (sim-only) Nooit problemen gehad, maar wat ik nu mee maak! Schandalig!
    Op dinsdag 11 maart 2015 belde ik de verkoopservice van Ben om mijn abbonement te verlengen (nieuw toestel erbij: Huawai Ascent P7). Die vrijdag nog geen bevestiging of order-mail gehad, dus ik gaan bellen. Na 48 minuten in de wacht kreeg ik iemand aan de lijn die me vertelde Niet Bekend te zijn met mijn order (bestelling). Er zat maar 1 ding op.. alles voor de 2e keer alles in orde gemaakt met deze meneer (Erik.. achternamen mogen ze zogenaamd niet geven). Een week later op vrijdag 21 maart 2015 had ik nogsteeds geen bevestiging via de mail gehad, dus maar weer bellen. Dit keer viel de wachttijd voor 'Ben' begrippen mee.. 23 minuten gewacht. Deze mevrouw Shanti (weer niet meewerkend haar achternaam te melden) kon Weer niets vinden over mijn bestelling. Wel kreeg ze het voor elkaar dat ik zo gek was voor de 3e keer te bestellen, maar deze keer via de site. En eindelijk kwam daar (inmiddels was het toen 26 maart 2015) mijn bevestiging van mijn nieuwe contract/telefoon. En op maandag 30 maart werdt mijn telefoon dan ook daadwerkelijk geleverd. Op 1 april zou mijn nieuwe contract ingaan volgens de klantenservice. 31 maart kreeg ik via sms een bevestiging van mijn nummerbehoud maar tot mijn grote verbazing was in het sms de aansluitdatum 01-05-2015! Mei dus.. Ik een dag later (op 1 april) meteen gebeld. Ik sprak Anne.. (achternaam weer niet mogen noteren!) Ik gaf ze 2 opties: Of, Per direct aansluiten! Of, ik gaf aan alles direct te cancelen en mn abbonement/telefoon terug te sturen (binnen 14 kalenderdagen mag je altijd cancelen). Anne ging even overleggen met haar supervisor. 2 minuten later melde ze me dat het contract toch echt pas 1 mei 2015 in zou gaan, maar ze ging een 'Tijdelijke Sim-kaart' toesturen (aangetekend). Deze sim zou wel in mijn nieuwe toestel passen. Ook zou ik zaterdag terug gebeld worden (ze werken tot 14:00 op zaterdag) door Shanti! (die me nog kende van ons vorige gesprek) om deze sim te activeren, aangezien dit via de site nogsteeds niet kan. Ik zei: 'en wat nou als die sim pas na 14:00 op de deurmat valt? Anne zei: 'Dan horen we dat van jou zaterdag en zal ik het overdragen aan mijn supervisor, die jou dan later die middag alsnog gaat bellen.' En die zaterdag ontving ik mijn 'Tijdelijke' sim... maar geen telefoontje..! Dus op dinsdag 7 april belde ik 'WEER' om 09:30 naar Ben en sprak met Miranda (achternaam dit keer maar niet gevraagd), Ze ging direct even vragen aan Shanti waarom er niet teruggebeld was. Dit vanwege persoonlijke problemen waardoor ze er zaterdag niet was. Ik gaf aan hier totaal geen boodschap aan te hebben.. 'Shanti had het over moeten dragen aan de supervisor! Of wie dan ook had dit op moeten pakken'!! was mijn reactie.. Wel was het mogelijk mijn tijdelijke simkaart meteen te activeren maar Miranda gaf aan dat ze niet zeker kon zeggen of ik dan ook daadwerkelijk vandaag of morgen zou kunnen bellen! Dit was voor mij de druppel! Ik ben coulant genoeg geweest en heb mijn Abbonement/telefoon direct laten cancelen. ook heb ik telefonisch met Miranda aangegeven PER DIRECT te willen stoppen met mijn normale abbonement (die ik al sinds 2011 heb). Ik zou hier een mail van krijgen waar ik nu nogsteeds op wacht, maar die ga ik echt niet krijgen! Daarom gister voor de zekerheid via de site van Ben een annulerings-formulier uitgeprint, ingevuld en aangetekend verstuurd! Het opzeggen van mijn huidige (oude) abbonement kan Natuurlijk!! niet via de site.. Dat wordt morgen maar weer Bellen en wachten om Nogmaar eens aan te geven mijn huidige abbonement Per Direct te willen stoppen. Sowieso Belachelijk dat je ze niet kunt mailen! Ik stuur er meteen maar ff een aangetekende brief achter aan.. Voor mij Nooooit geen Ben meer..!!!!!


    ..


    ..




    Beoordeling
    1


    Toon details

























    Ik zou deze provider aanradenNee

    Reacties


    Jos Keizer op 8-4-2015 om 19:40
    (heb gister via de site van 'Hollandsnieuwe' een Huawei ascent P7 besteld en vandaag meteen thuis gekregen! Kan er meteen mee bellen! HOE MOEILIJK KAN HET ZIJN BEN!
    • .
    • .
    Opmerking van de redactie op 7-5-2015 om 08:44
    Dit is niet het forum van provider Ben maar van Bellen.com.
Laad meer ervaringen