Review en beoordeling Ben

Ben
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Ben geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ben. Is Ben je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
8% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 59 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
81% niet
10% misschien
  1. Cody op 28-4-2015 om 12:15 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Een enorm slechte klantenservice, ben al twee maanden aan het bellen met de klantenservice heb nog geen persoon aan de lijn gehad. Verder rekenden ze ook kosten voor gebruik van de klanten service terwijl hij gesloten was. Op veel plekken slecht bereik en soms helemaal geen bereik.
    • Geen
    • Klantenservice
    • Bereik
    • Prijs
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      3
    • Facturering:
      3
    • Bereik/dekking:
      3
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. M. Helder op 27-4-2015 om 18:43 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ben nu al vanaf 1 maart 2015 bezig om een aanvraag te annuleren. Helaas, het BEN computersysteem kan dit niet aan. Na meer dan 15 uur bellen (minimaal 45 min. per belletje in de wacht bij de klantenservice) is nu eindelijk de aanvraag voor het abonnement stop gezet. Echter het nummerbehoud vanuit Telfort (06-nummer werkt nog bij Telfort) loopt nog door!? Niemand kan mij nu verder helpen. Het computersysteem van BEN kan dit niet annuleren. Er is nu 1 oplossing, alsnog een abonnement nemen bij BEN. Volgens klantenservice zal ik spoedig mijn 06-nummer kwijt raken.

    CHANTAGE!
    • Klantenservice (indien tijdens het wachten de verbinding niet plots wegvalt) zeer vriendelijk
    • BEN maakt afspraken maar komt deze niet na
    • BEN kan een nummerbehoud aanvraag NIET annuleren waardoor je je nummer kwijt zal raken
    • BEN klantenservice is zeer slecht bereikbaar (minimaal 45 min. in de wacht)
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Wim op 25-4-2015 om 14:19 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik BEN al weken bezig om iemand aan de lijn te krijgen echter zonder succes. Inmiddels met twee abonnementen overgestapt naar Ziggo, heerlijk, even 1200 bellen en je wordt vriendelijk geholpen en het kost niets. Heb er nog twee bij Ben, ga gauw over.
    • Geen!
    • Bereikbaarheid voor 0 euro!!
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Bestelproces:
      3
    • Facturering:
      3
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Corine op 24-4-2015 om 14:02 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik had mijn abonnement begin december 2014 opgezegd met laatste dag van het abonnement 2 februari 2015. Had ook een bericht terug gehad, maar door hun overgang naar een nieuw systeem kunnen zij deze mail niet meer terug vinden met als gevolg dat er nu al 2 maanden extra kosten van in totaal 50 euro zijn afgeschreven, en dat terwijl ik netjes mijn abonnnement heb opgezegd en ik dus na 2 februari helemaal niet meer gebeld heb met dit nummer, omdat ik dus ook dacht dat deze opgezegd was! Vind Ben waardeloos en ze geven ook geen gehoor aan compensatie of terugboeking van de kosten! Echt slecht dus van BEN!
    • niks positiefs te melden over deze provider
    • zorg eens voor een normaal bereikbaar mailadres, in plaats van een contactformulier
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    P.brummer op 25-4-2015 om 09:28
    Vorige maand ben ik nota bene zelf gebeld door ze ivm het aflopen van mijn abonnement van bijn 25 euro pm ,ik zou nu een krijgen van 5 euro pm omdat ik niet veel doe met mobiel ,alles zou goed komen totdat ik opeens een brief kreeg dat dit niet kon (geen reden) ik dus bellen naar Tyhphoon maar nee ik moest BEN zelf hebben en ik loop tegen alle problemen op die hier te vinden zijn 20 min wachten ,ik heb een keer de tel 1 uur vastgehouden en kreeg toen nog steeds hetzelfde bandje ....wacht tijd 20 min het is een schande ,wél werd er vorige week 122 euro van mijn bankrekening geschreven die heb ik terug geboekt en kreeg al snel een brief met hel en verdoemenis van ze,als ik niet betaal.......nou nou dus dan zijn ze wel snel,ik heb ben gebeld om een nieuw contract af te sluiten en wat schetst mijn verbazing géén 20 min wacht tijd ,het is een schandaal hoe men met de klant omgaat,ik zou niet weten wat ik moet doen,het is daar ergen dan de bouwerij ze blijven werkzaamheden uitvoeren en voorlopig zit jij aan ze vast
    ik ga maar eens stappen ondernemen ik voel mij opgelicht
  5. k van kraaij op 24-4-2015 om 12:01 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Contract verlengd bij BEN, in de nieuwe telefoon paste mijn oude simkaart niet dus verzoek gedaan om de meegeleverde nieuwe simkaart te activeren. Diverse contacten via FB en klantenservice, maar belachelijke verschillende reactie en klacht via klantenservice is blijkbaar niet in het systeem terug te vinden.
    Antwoord via FB dat mijn simkaart pas 1 juli geactiveerd kan worden terwijl ik im mrt. een mail krijg uw nieuwe contract gaat nu in.
    Er me bij neergelegd dat ik mijn nieuwe telefoon pas 1 juli kan gaan gebruiken en wat gebeurt er een uur later: een mail we hebben uw simkaart geactiveerd !!?!?!?!?!?
    NIET DUS !!!!!!!!!!!
    Oude simkaart werkt nu ook niet meer en de nieuwe simkaart is na 24 uur ook niet geactiveerd. Ja want deze antwoorden krijg je allemaal:
    Zet je telefoon eens uit en aan of wacht 24 uur af dan zal de simkaart wel werken.
    HELEMAAL NIKS!!!!!
    Als ik dit van te voren geweten had dan geen contractverlenging bij BEN.
    • Goedkoop contract
    • Waardeloze service
    • Waardeloze ``ikben`` site
    • Diverse mogelijkheden om contactvte krijgen maar schijnbaar geen communicatie onderling.
    • Belachelijke lange wachttijd klantenservice 25 min. en heb je contact dan noteren ze van alles en moeten ze weer overleggen en sta je gewoon weer 5 minuten in de wacht
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      7
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Lou op 24-4-2015 om 10:31 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Wij zijn enkele weken bezig met een verlenging. Na 15 keer bellen en gemiddeld 1 uur in de wacht en ja ik overdrijf niet hebben ze opeens heb abbonnement afgesloten. Niemand heeft hier opdracht voor gegeven. Je mag wel betalen. Nog maar eens gebeld we maken dit zo snel mogelijk in orde. Inmiddels al 5 dagen verder en nog steeds niets geen netwerk. Ik vindt het bedroevend en zeg het abbo per direct op dit geldt overigens voor onze andere 2 abbo's. Dan maar wat meer betalen per maand. 2 jaar geleden was dit een behoorlijke provider in bereikbaarheid en oplossingen. Als je dan zegt van dit gaat jullie klanten kosten dan krijg je als antwoord er gaam ook zaken goed. Pfffffff................. Voor mij GEEN BEN meer.
    • Zorgen bij wijzigen infrastuctuur dat je je zaken op orde hebt.
    • Klantenservice wachttijd schandalig lang. En er komt voorlopig geen verandering, dit mag je dan een uurtje aan horen voordat je iemand te spreken krijgt.
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      9
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. J.Hop op 21-4-2015 om 10:52 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Al een maand bezig om contact, te krijgen met Ben(de) , mijn simkaart is defect , ik krijg ze niet te pakken wachttijden zijn absurd nooit eerder zoiets meegemaakt , wat is er een vredesnaam met Ben aan de hand ????
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      9
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klantenservice:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Opmerking van de redactie op 24-4-2015 om 09:32
    Onlangs is Ben helemaal vernieuwd. 'Op dit moment werkt nog niet alles zoals je van me mag verwachten', laat de provider weten. De grootste problemen zouden inmiddels zijn opgelost. Naar eigen zeggen wordt hard gewerkt om ook de laatste puntjes op de i te zetten. Via deze pagina houd Ben klanten op de hoogte: https://www.ben.nl/vernieuwd.
    Op 23 april dringt de Consumentenbond nogmaals bij Ben aan op een adequate oplossing van de problemen. Bovendien vindt de Consumentenbond dat de provider makkelijker bereikbaar zou moeten zijn voor consumenten, bijvoorbeeld via e-mail. De provider heeft toegezegd dat klanten geen geld hoeven te betalen voor niet gebruikte diensten en dat klanten met problemen compensatie kunnen krijgen.
  8. Kees op 19-4-2015 om 22:38 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben inmiddels ruim anderhalve maand bezig met Ben. Inmiddels noem ik het "bezig zijn met". Meerdere problemen en er komt geen oplossing. Heb meerdere keren ruim een uur in de wacht gestaan met als resultaat "er wordt aan gewerkt". Via Twitter krijg je dezelfde reacties van Ben. Gegevens van mij komen terecht bij iemand anders bij het aanmaken van een nieuw Ben account. Nu is dit iemand binnen het gezin dus is het niet zo'n groot probleem maar het gaat om het principe. Ik vind het ronduit beschamend dat een organisatie als Ben al ruim een maand zo met haar klanten omgaat. Er zit geen enkele verbetering in de kwaliteit van de dienstverlening. We worden van het kastje naar de muur gestuurd.
    • - goedkoop
    • - maandelijks opzegbaar (indien een maandelijks abonnement van toepassing is)
    • - goedkoop is zeker duurkoop
    • - bereikbaarheid klantenservice
    • - terugkoppeling klachten
    • - terug bellen
    • - terug mailen
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      0
    • Bestelproces:
      3
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      0
    • Klantenservice:
      0
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    nel olsmann op 22-4-2015 om 12:49
    Helemaal mee eens! Heb hetzelfde probleem. Activeren en reageren kunnen ze niet, maar als je een rekening storneert omdat je 6 weken al geen telefoon meer hebt, hebben ze zo de boel geblokkeerd en dreigen met 15 euro aan kosten als er niet snel wordt betaald! Dan zijn ze heel snel.
  9. D. ven Veldhoven op 17-4-2015 om 15:27 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    We zijn meer als een week bezig om een nieuwe simkaart te laten activeren na gestolen toestel.
    inmiddels 4 maal gebeld om dit toch voor elkaar te krijgen.
    Tevens zijn de belkosten als je buiten de bundel gaat extreem hoog.
    je rekent ook nog eens pet minuut af, ook elke sms kosten 1 minuut.
    • als je alleen maar een website of per telefoon bereikbaar bent dan moet deze toch minstens werken.
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Jos Kenbeek op 15-4-2015 om 21:47 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Na jarenlang tevreden klant bij Ben zijn we helemaal klaar met Ben. Na aanvraag van een nieuwe sim kaart i.v.m. andere telefoon begon de ellende. Sim kaart was snel geleverd, Hier zat een duidelijke brief bij hoe deze te per internet te activeren. DIT WERK DUS NIET. Hiervoor moet je bellen. Minimaal 20 minuten in de wacht. Er werd belooft dat de sim kaart binnen 24 uur geactiveerd zou zijn. NIET DUS. Weer gebeld weer 20 minuten gewacht. Nee dit duur 2 a 3 werkdagen. NIET DUS. Kortom waardeloze service. Ben moet zich heeeeel diep schamen!!!!!
    • Geen
    • - Service
    • - Bereikbaarheid
    • - Doen wat je belooft
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      5
    • Bereik/dekking:
      4
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Henk S op 17-4-2015 om 12:40
    Hier een dezelfde ervaring, alleen de wachttijd nog langer. De 24 uurs activatie blijkt nu 3 tot 5 werkdagen te duren! Maar ondertussen wel je oude sim uitgeschakeld, dus niet meer bereikbaar. En de klantenservice maar tot 17.00 uur bereikbaar. BEN er helemaal klaar mee.
Laad meer ervaringen